Мога ли да скрия че не съм девствена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мога ли да скрия че не съм девствена
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 5813 пъти
Моля модераторите да публикуват темата ми, защото е много важно за мен. Благодаря предварително!
Здравейте, жена на 24 години съм. Бях девствена до скоро поради причината че просто не намирам правилния човек. Не се смятам за грозна и глупава. Получавам достатъчно внимание от мъжете. Проблема е, че лятото ме изнасилиха и все още не мога да го преживея. Първият ми сексуален акт беше чрез изнасилване.
Скоро се запознах с изключително интелигентен и забавен мъж с който започнахме да излизаме доста често и мисля, че нещата стават сериозни. Той знае че съм девствена. Не искам никой да знае за изнасилването.
Отдолу станах много широка, ципата ми е разкъсана и се притеснявам когато стигнем до интимност.
Въпроса ми е мога ли да скрия че вече не съм девствена след като при проникването няма да има кръв и затруднения?
Искам да си мисли че той ми е първият, а не че го лъжа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 65f360d4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз ти препоръчвам да бъдеш откровена с този мъж и да му кажеш истината. Все пак, ако ти харесва и би искала да имаш сериозни отношения с него ще е най-добре да няма тайни. Освен това спомемаваш че още не можеш да го преживееш. Не си ти виновна за изнасилването. Не казваш подробности, но вярвай че не е твоя вина. Станалото станало. Не можеш да го промениш. Няма защо да се срамуваш. Ако момчето си заслужава ще те разбере, дори ще се радва че му имаш доверие и си честна с него.
Aко все пак решиш да не му казваш (ти си решаваш, все пак) имай предвид че не винаги при първи полов акт проникването е затруднено и има много кръв. Зависи от това колко е еластичен химена. При мен нямаше никаква болка и никаква трудност. Кръвта беше точно една капка, която аз видях след това, върху бельото ми.
Това че си станала много широка си го въобразяваш. Няма как да станеш много широка от един полов акт, та дори да е бил насилствен. Трябва да са нанесени много сериозни повреди, че да има такива последствия. И тогава са щели направо да те оперират, да те шият... Ако си имала някаква малка травма след изнасилването, то организма вече я е ликвидирал. Млада си и тъканите на вагината са много еластични и бързо се възстановяват. Дори жени след раждане, ако не са имали усложнения, след известен период от време си възвръщат почти изцяло предишното състояние на вагината.
Предполагам че след този неприятен случай си била на преглед при гинеколог. Ако не са ти споменавали за сериозни трамви значи си ок. А ако не си била на гинеколог, най-добре да идеш и да си направиш изследвания за болести, да не са ти лепнали някоя гадория.
Ето ти линкове за покупка на изкуствен химен. Естествено, изобретение на китайците. Това е капсула която се разтваря във вагината и се превръща в нещо като ципа. Пуска червена боя по време на полов акт. Препоръчвам ти да купиш две, да имаш една за проба преди да го правиш с него.
https://www.himen-artificial.com/capsula-de-himen-falso-artificial/
http://hymenshop.com/index.php?page=Home_Spanish

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6837571b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Кажи му ИСТИНАТА момичее не започвай връзката си с лъжа, иначе тя ЩЕ СЕ ПРОВАЛИ! И още нещо осъди насилниците си, защото ще изнасилят друго момиче! Те трябва да се срамуват не ти! Иди и ги издай на полицията ако имаш доказателства по-добре. Ако видят че им се разминава утре ще пострада друга жена! Кажи на приятеля си наистина всичко ако държиш на това момче, не започва връзката си с тайни и лъжи недей. Послушай ме...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f94540f499
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Че ти още от самото начало на връзката ти започваш да кроиш лъжа как да го излъжеш. По-добре му кажи истината, така ще ти олекне и няма да имаш гузна съвест че си го излъгала. Ако е свестен човек ще разбере ситуацията и ще те приеме такава каквато си. Даже ще цени че не го лъжеш. Слон ли те е изнасилил че от едно изнасилване си станала " много широка "???

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2867c2795f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моите съболезнования, ако е вярно това за изнасилването. Но ако човекът е свестен, не виждам причина да се притесняваш да му обясниш ситуацията, би трябвало да те разбере.
А и от един единствен секс няма как да станеш широка веднага. Да, ципата може да е разкъсана, но мускулите не се охлабват от един път. Повярвай ми, изпробвал съм го с девствена жена.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 20ced1d2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Много неприятна ситуация...
Ще ти отговоря без да ти давам акъли и съвети. Аз загубих девствеността си на 16г от момче с което излизахме почти 3г. При самият акт нямаше нито болка нито кръв. Може би защото преди това доста пъти съм се пипала.... След това когато станах на 18 се запознах с мъжа ми, понеже сме от малък град и всичко се знае, той реши че още съм девствна. Чакаме близо 4 месеца и след това го направихме... не ме попита защо няма кръв, тъй като преди да се стигне до секс пак бяхме правили разни работи. И така до ден днешен вече сме от 10г заедно. Той си мисли, че ми е първия, но аз знам, че не е. Не го приемам като лъжа защото той сам реши че не съм правила секс и аз просто си замълчах :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d2cec53bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако ти е удобно да споделиш как се случи изнасилването, от познат или просто случаен човек? На мен това може би ми е най-големия страх... и когато се прибирам сама вечер, постоянно съм нащрек.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f8a2173d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В крайна сметка той пак ти е първият, съжалявам, за случилото ти се. Не е нужно първият път да има кръв, при мен нямаше.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d3b86439ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Виж, така или иначе истината ще излезе ваяве. По-добре му кажи сега, а не когато вече е късно. С лъжи няма да стигнеш до никъде. А и вярвам, че ще те разбере.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0784933c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля, че е нечестно и глупаво да лъжеш- ако държиш на него, не започвай с лъжа, а той ако иска да е с теб, няма да му пречи, че не си девствена. Не живеем в 16век, а 21 и в Европа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3f558386ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   На 24 си, няма нищо срамно от фактът, че не си девствена. А и щом имаш сериозни намерения към този мъж редно е да споделиш истината. Не казвам да навлизаш в болезнени подробности, но ами имате връзка все пак, не е хубаво да го лъжеш! Да, даже и никога да не разбере, ами на теб ще ти тежи на съвестта. За това, просто му кажи. Щом те обича не сам няма да те отблъсне, но и ще бъде още по-нежен и внимателен защото изнасилването е най-големия кошмар за всяка жена и после трябва много време да се отпуснеш и да позволиш на мъж да те докосне. За това не крий! Нямаш никаква, ама никаква вина за това, което си преживяла!

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1a45acda89
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако не е бил с девствена преди теб, няма как да разбере. Мен ме болеше, но не тече кръв на място. Чак като се прибрах в нас имах по бельото кръв. Можеш да се направиш, че те боли и да кажеш, че след това е имало кръв. Няма как да си широка от един път, споко.
Аз лично бих си признала ме съм изнасилена. Мъжът ми е имал такова гадже преди мен и много е внимавал с нея, защото е знаел, а и я е било страх. Той лично го е приел като нещо нормално и е действал адекватно, за да не я нарани допълнително.. Не трябва да те е срам - ти не си виновна за това, което се в случило.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d6c28a44d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Широка станала. Пързалка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f8d28cbe38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами чувала съм за операции, чрез които зашиват химена и отново си девствена. А при мен първия ми път нямаше нито болка нито кръв, просто усещах как се разтяга влагалището ми, така че другия вариянт е да кажеш, че си от тези случаи. Но не е сигурно, че ще ти повярва.. Но в действителност има такива случаи и аз съм жив пример за това

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1626c8cf36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако тази история е истинска... защото звучи малко налудничево сякаш е писана от някой който не разбира от секс. Вагината е мускул, няма как да станеш широка и то само от един полов акт, спокойно. Всъщност дали си тясна или широка вътре зависи като цяло от организма ти, изобщо не зависи дори ако на ден по 3 пъти правиш секс. Ако е истински мъж няма да се уплаши от това, че някой се е възползвал от теб. Няма смисъл да криеш това нещо от никого, има толкова много млади момичета които са минали през това и си мълчат а им трябва човек който ги разбира, според мен трябва да отидеш на психолог, за да споделиш и да видиш дали има някаква психическа травма.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f9dd225188
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Е па кажи му де.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5213e3b61b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Просто му кажи истината.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c0abc6257b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Защо трабва да криеш?
Кажи му истината и не се оплитай в собствените си лъжи.
На 24 девствена в третия свят ли живееш?

Проблемът не е в девствеността, имаш други бариери.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 825cd01d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Първо, Много тъжно, че така се е случило при теб. Второ, мисля, че можеш да не му казваш какво се е случило, защото не винаги има кръв и затруднения при първия път. Аз бях девствена и от срам дори не му казах. Той изобщо не разбра. Нямаше нито кръв, нито болки и затруднения и когато все пак му казах след известно време не искаше да повярва. Също така в крайна сметка той наистина ще ти е първият, първият, който ти си избрала да е интимен с теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d1b85d7d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Фантазьор, защо не си пишеш темите в раздел "Измислени истории"? Само това като прочете човек, разбира, че смучеш истории от пръстите си -"Отдолу станах много широка"!? Пълни тъпотии, поне се информирай и тогава съчинявай!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b05ae0641e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Пак съмнителна история. На 24 години девствена и си губиш девствеността от изнасилване през лятото. От скоро си се запознала с много интелигентен мъж и той вече знае, че си девствена. Как той разбра, че си девствена? За толкова кратко време откакто се виждате ако той е много интелигентен, той никога няма да те пита дали си девствена или не. Ти доброволно ли му каза? Ти изглежда си решила да го впечатлиш както никоя друга жена до сега не го е направила. Вероятно си мислила, че това е от голяма полза за теб, но в моите очи това показва, че ти липсва елементарна култура и интелигентност. Ако аз бях на негово място в момента в който ми загатна, че си девствена щях да ти кажа ЧАО "Иванке" и "Честита Нова Година. Пожелавам ти да си намериш мъж, който ще оцени твоята девственост".
Само едно не можах да разбера, как си станала там долу много широка. От един път секс тези неща не се случват, още повече от тогава до сега са минали около 6 месеца. Не добре обмислена история и затова аз мисля, че всичко е факе. Модератори, моля публикувайте коментара ми.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 97e23ca801
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Номер 5 - ти си просто отвратителна!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5b8f73f688
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   просто кажи истината на човека, не знам защо трябва да лъжеш. Искала си да мисли, че е първият, но не е и не е коректно да кроиш планове как да скриеш истината, а дори не си виновна за случката. Ако пък толкова не искаш да се знае за изнасилването, кажи, че е младежка грешка в тийн годините и толкова.
Освен това няма как да станеш широка от 1 акт, пък бил той и изнасилване. Вагината е мускул, който се свива и разширява.
Човекът трябва да държи на теб и да те цени като човек, а не като ципа

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5c5957232e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   За мен е редно да му споделиш истината.
Ж31

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7208a20968
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Миличка, първо много съжалявам за това ужасно нещо, което си преживяла... нормално е след такава травма да си неуверена в секса.
Според мен трябва да бъдеш честна с него и да му споделиш какво ти се е случило, той ще те разбере и няма да те отхвърли ако е истински мъж и държи на теб :) Желая ти успех и горе главата!

Ж

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e0b1da7b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Не те упреквам, че не искам да му кажеш. Разбирам, че се срамуваш и си объркана от случилото се. Не слушай хората, които ти говорят, че едва ли не ще лъжеш партньора. За изнасилване не се споделя лесно, особено като това е бил първият ти досег с мъж. Ако не искаш да кажеш, недей! Имаш право да не споделяш това, щом не си готова.
Не се тревожи за кръвта и тн. При мен кръв имаше след 2 часа една точка на бельото. А по отношение на трудността, поне 3-4 месеца всеки път влизаше трудно и след това ме наболваше. Ще си ти бъде като първи път, защото първо си го правила веднъж и второ е било много отдавна. Всичко се е събрало вече. Остава само ти да го преодолееш. Само да вметна, че моя близка беше изнасилена девствена на 14 години. На 19 се запозна с мъжа, с който е вече 20 години. Той беше сигурен, че й е първият. Не беше разбрал. Тя му каза след 10 години за случката. Той го прие много адекватно и я беше гушкал с часове и беше казал, че съжалява, че тя толкова много години е страдала и не е могла да събере сили да му сподели.
Всичко ще се оправи! Не се насилвай за нищо. Остави естествено да се подредят нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker