Страх от интимност или асексуалност? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх от интимност или асексуалност?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2071 пъти
Здравейте, споделям това тук, защото съм объркана от цялата странна ситуация около приятеля ми.
Аз съм момиче на 18, той е колкото мен. Всичко започна преди 2 години и аз страшно много го обичам. Той е чаровник, любознателен, голям шегаджия, нищо че е малко избухлив на моменти, въобще няма да каже човек, че има проблеми с интимността. Но ето, че това се случи. В началото на връзката не бях готова за секс и се страхувах той да не би да ме остави, но това беше последният му проблем. Сега съм готова, казах му, че давам да ме докосва, но той не дава аз да докосвам него. Никога не съм го виждала гол, не ми е давал да го задоволявам. Няма причина да се срамува от тялото си - висок и строен е, тренира непрекъснато. Тъкмо започнах да си мисля, че е асексуален (не изпитва сексуално желание), дочух от негов приятел, че вторият му баща бил много строг с него като малък и често го пребивал от бой; предположих, те сега се ненавиждат и не си говорят. Помислих си да не би да му е посегнал И сексуално, попитах го дали в това е проблема. Той ми се развика "Аз на педал да ти приличам, малоумна ли си.. ", не знам защо така реагира, не е хомофоб. Просто сякаш даже се разстрои повече, отколкото се ядоса, щеше да се разплаче. А защо да реагира така, ако това не е истина? ! Което ме наведе на мисълта, че съм била права, но не трябваше да го питам. "Зарежи го", така ми казват много хора, но аз наистина обичам този човек и каквото и да се е случило, искам да съм с него. Просто искам да разбера какво е станало и дали има страх от интимност заради нещо в миналото или просто не иска такава? Как да подходя? Искам да му помогна с каквото е възможно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0f109f5ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Девствен е, има малка пишка или е гей. Няма друг вариант. Съдя по себе си и по другите момчета. Ние момчетата само за секс си мислим и в главата са ни само цици крачета дупета. Мен наистина ме беше срам от първата ми връзка но тя като ми посегна хич не се дърпах.

Срам го и няма опит. Тва е

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 701d02b653
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен е заради нещо в миналото. И аз имам един такъв приятел. Голям красавец е сега, но е супер стеснителен, когато става дума за интимност, защото като малък беше дебелак и всички му се подиграваха. Възможно е и твоят да е развил някакъв комплекс още от детството, щом вторият баща му е посягал. И дори да не е сексуално, това си оставя голям белег.. Най-добре поговори сериозно с него.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 252aa00b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, тоест някой като е прост, значи и гаджето на това момиче, също е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: afe47f901e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не е нужно да е бил малтретиран и сексуално, освен физически, от втория си баща, за да е реагирал така. Може просто фактът, че си се ровила в миналото му, че се опитваш да го променяш, че му напомняш за този неприятен период от детството му, да го е накарало да избухне и да говори така. Искам да кажа да не си внушаваш, че си права. Със сигурност има нещо в детството му, но не е нужно да е и сексуално малтретиране. Не го изключва, разбира се. Просто не се самонавивай много, че си права.

А все пак правихте ли секс след като ти даваш той да те докосва, макар и той да не иска? Пробвахте ли с малко количество алкохол? А ако го докосваш по члена как реагира? Целувате ли се? Ако е ок с някое от тези неща, опитай се да разшириш диапазона от там.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 68ec1b21a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Можеш да му помогнеш само ако ТОЙ те допусне до себе си. Друг начин просто няма... Той явно има някакъв проблем който НЕ желае да сподели с теб, изследователно не можеш да му помогнеш. Заедно сте две години и още не ти споделя? .... Малко странно ми се вижда това. Явно ти, няма доверие. Кажи да иде на лекар и повече не отваряй темата... Явно не те и обича.... ако те обича щеше най-малкото да ти споделя той и това не прави. Може да не си харесва половия орган? Може нещо да има проблеми там, не знам. Може да е на психическа основа няма как да разберем тук. Ако той не си мърда пръста... поне да сподели в какво се корени проблема му, ти нямаш вина за това. И на всичкото отгоре той избухва.. А може би задоволява друга а ти не знаеш? Според мен го притисни ЗА ПОСЛЕДНО да ти каже истината.... и вече наистина кой от където е. Не може да помогнеш на сила.... съжалявам за ситуацията, моля сподели какво е станало. ( Ако си приела съвета ми де)

Парис

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 701d02b653
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката
Към 1: Гей не е, съмнявам се да е девствен и със сигурност не му е проблем половият орган. А това, че на теб постоянно ти е секс в главата, а и на повечето момчета де, не значи, че при всеки е така.
2. Точно там е проблема, отбягва темата.
5. Не се опитвам да го променя, харесвам всичко в него, но просто ми е гузно, че само той на мен ми доставя удоволствие, когато спомена, че го искам. Целуваме се, прегръщаме се, той ми прави често орална любов. До секс може скоро да стигнем, но едва ли ще ми даде да го докосвам, да го галя, въобще да не говорим да докосна члена му.
6. Че ме обича и че не ми изневерява е сигурно. Много пъти го е доказвал. Споделял ми е толкова лични неща, казва ми абсолютно всичко, което се случва сега, но не и в миналото. Не знам дали не иска, може би просто се притеснява да говори. Което пък ми е малко странно, той попринцип не е от притеснителните. Но си е дете понякога хаха. А дали е възможно от това в миналото да се е отвратил от секса по някакъв начин, да е станал асеккуален и просто да не иска да ми каже, затова да ме задоволява само мен? Просто ми се струва прекалено свестен, не е нормално момче да предпочита да играем видео игри и да гледаме филм пред това да правим секс, при положение, че далеч не изглежда като някакъв задръстеняк.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2a1b1439d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Един мъж най обича да приказва когато му правят един бавен хубав нежен масаж с нежните ти ръце предложи му един път това ужким да те прецени дали ставаш или измисли други неща но го накарай да легне по корем и ползвай ароматно олио носи под дрехите нещо наистина много секси за всеки случай и по времето на масажа събличай се по секси боди или бельо, и след като е ти разказал за разни случки целувай го и се притискай в него и дано да се случи чудото.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d823c6d705
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Така на 18 сте и сте заедно от 2 години и не сте правили секс и той не иска първо е девствен на 100% второ травми от миналото има само по филмите трето просто може да е Асексуален
просто го питай нормално защо не искаш да правиш секс с мене това е проблема на хората днешно време не си говорите!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker