В търсене на непорочния мъж. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

В търсене на непорочния мъж.
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2412 пъти
След като се разбрахме, че бройката на жената няма значение и че всяка жена е свободна да си ляга с колкото иска мъже, ако ще и 1000 да са, нека се разберем какви са правата и на мъжете на тоя свят.
Аз казвам, няма значение с колко жени си е лягал, няма значение дали е било за една вечер или за повече, ако ще и проститутки да са. 300 лева струва една плеймейтка, що да не си направя кефа? И стига с тия остарели очаквания, че мъжа трябвало да предложи брак. Аз никога няма да се оженя. Това само ганьовец с остарели разбирания може да го очаква. 21 век сме, днес хората се събират и разделят постоянно, брак са сключвали дядовците и бабите ни. Ние сме свободни жени и мъже, всеки сам е длъжен да осигури собственото си оцеляване. Жените имат равни права, учат, работят, за това са се борили през годините, за да са независими от мъжете и са го постигнали, затова брака вече е излишен. Преди жените са били зависими и мъжа се е оженвал, за да е ясно, че това е неговата жена и никой не може да я пипа, и по-важно - тогава жената е трябвало да е девствена. Много е остаряло, затова днес нито искаме да сте девствени, нито да се женим. Ако някоя жена толкова настоява мъжете да я изхранват, става компаньонка и готово. Никой нищо не дава ей така на тоя свят. Ако стане плеймейт даже по 300 лева на сеанс ще изкарва.
На мен ми звучи справедливо, и двата пола са свободни да си лягат с колкото искат и каквито искат партньори, и никой няма право да им държи сметка, дори и на плеймейтките... те са решили да живеят така, тяхно си право.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 871ba51e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За да няма полова дискриминация, очакваме тема "в търсене на непорочния джендър" - и така за всичките 165 пола.
Разбира се, че всеки може да си ляга с когото си иска. Може да има по 150 партньора годишно, може и да се пази девствен за сватбата. От друга страна всеки има право да реши с какъв партньор иска да бъде. Някой дълбоко религиозен може да иска девствена жена. Друг, на когото не му пука, може да се ожени и за проститутка. И колкото и странно да звучи - няма нищо лошо в нито един от двата варианта. Никой не може на никого да налага с кого може да спи, но никой не може и да ме накара да приема човек с дадено поведение в живота си.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c834f6e1fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   То хубаво, но има два проблема:
1) трябва да си много внимателен да не забременее. Ако се пръкне дете, и тия 300 лева на сеанс ще ти се видят евтини. Що са ти деца, след като след няколко месеца ще сте разделени... Т

2) трябва да гледаш да не е е някоя чалната, и да те обвини в изнасилване. Тук ако четеш, всяка втора е била изнасилвана, понякога и многократно. На запад са стигнали да записват съгласието им на видео преди акта, но и това не е много сигурно, най-добре - заверка при нотариус...

А, има и трети проблем, ама той не ни засяга чак толкова много - след 50 години от тая държава няма да са останали българи. Да му мислят жените, те живеят по-дълго, ние ще сме умрели до тогава...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4ca54be6e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Баце, много сте обидени и ти и онази дама с оригиналната тема за непорочната. Дамата от орингиналната тема е обидена щото е спала с доста мъже и сега не я искат за сериозна връзка, а ти си обиден щото не си спал с никоя и също не те искат.

Както обикновено се оказва при такива казуси - истината е някъде по средата...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c9afa7e172
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Офф, пусна се една тема и след нея се избиха комплексарите да пускат теми-отговори и да се правят на интересни. Колкото повече теми чета, толкова повече се убеждам, че в тоя сайт влизат само най-изпадналите и инфантилни мъже и май ще спра скоро, че ще взема да си разваля мнението за мъжете изобщо.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 73541ad8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Е, хубаво, ама няма никаква връзка със заглавието. Много ви жегна онази история вас, мъжете. Място не можете да си намерите.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5c6fc042de
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Май ДТ пак се е развихрил, брака бил остарял то затова изчезваме като народ и цигабската култура ни обзема защото те са така шибат се с кой дойде без ценности и задръжки идеята на брака е да се остави поколение сиреч да се отгледат съвместно деца хем за по лесно хем защото така е по презумция от зората на човечеството. В много лоша посока сме се насочили щом има все повече хора с такова мислене че брака бил отживелица....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 153909c14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ми аз гледах едно предаване, дето се свалят мъж и жена и после трябва да решат дали да се вземат и с изумление научих, че самите жени си искат мъжа да е чукал много жени, да е правил оргии и всякакви такива, че да имал опит. Самите те си го казаха, при положение че искат уж мъж нали за нещо по-сериозно. После ще реват, че чукал колежката и че не и обръщал внимание, ама нали важното е бол опит да има човека, пък че бил разхайтен - голям праз.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 153909c14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   9, че той тоз кога не се е развихрял? Като види тема за бройките и се почва - колко неуверени сме били, как не сме разбирали, изостанали, не знам си какви, па той какъв джип карал, колко атлетичен бил, какъв еротичен писател бил и колко души влизали в блога му. Ама то като ти е малък фалоса, нормално да имаш желание да "доказваш" на себе си колко си велик.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a010e04aef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 8, съдейки по коментарите на няколко теми, вас ви засегна осезаемо повече, мен защо да ме засяга ти с колко си била или някоя друга, аз ще бъда само с крайно православна жена, ти го разбирай както искаш. Обяснявай си го това мое желание, пак както желаеш, не ме вълнува, моя избор е ясен и вече окончателно направен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker