Съвети за сексуална мощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Съвети за сексуална мощ
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2127 пъти
Здравейте, мъж на 24 години съм и имам сериозна връзка от две години насам. От известно време, може би 2-3 месеца усещам, че нямам желание за секс, а това никога не се е случвало до сега. Преди бяхме много диви с нея в леглото и имахме пълноценен сексуален живот. Но както казах напоследък максимум след две свършвания цялото желание в мен умира и не мога да продължа. А съм сигурен, че тя иска още. Знам, че може да има много причини, но не смятам, че е заради чак толкова сериозен здравословен проблем, а просто моментно състояние. Сигурен съм, че много мъже са имали такъв период през живота си. Отдавам го на това, че в работната ми среда стресът малко се увеличи напоследък и явно това просто ми се отразява. От вас искам съвети за сексуална мощ. Нещо да ям или да пия. Някой, който може да каже, че при него има доста добър ефект да пробвам и аз. За спрейове и хапчета не искам и да чувам, търся нещо напълно натурално и естествено. Искам да удовлетворя приятелката ми както преди. Може би малко се поизлагам напоследък. Страх ме е да си помисли, че не я харесвам или обичам вече, че не я желая и такива неща. Моля за сериозни мнения и съвети. Благодаря ви от сега.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 238b251246
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Физическа активност ти трябва - фитнес, спорт, може и някакви танци. Това е най-доброто. Вдига тестостерона, вдига ендорфина, вдига и оная работа, когато трябва.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: df673f8d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спираш алкохола, цигарите, оправяш храненето и започваш да тренираш нещо. Никакви хапчета не ти трябват, ти си млад човек.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c801449e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   При мен е същата работа от година вече. Много съм натоварен психически, връзката ни е на такъв етап, че или трябва да предприемем нещо по-сериозно (да живеем заедно, да имаме дете) или да се разделим. Проблемът ми е, че не мога да реша, има черти в нея, които не ми харесват и със сигурност ще създават проблеми за напред. Но пък има и много положителни черти, които ги е нямало в другите до сега.
Отделно се товаря психически с работата. Физически също доста се изтощавам от тренировки 6 пъти в седмицата и не добър хранителен режим.
Резултатът от всичко това е понижен тестостерон, влизаш в един порочен кръг, от понижения тестостерон настроението става още по-зле, решения се взимат още по-трудно, секс все по-малко ти се прави, всичко те дразни и си апатичен.
Пусни си едни изследвания за тестостерона, ако ти се занимава.

П. С. Един приятел ми викаше: "Хвани някоя чужда булка и пак ще си говорим за желанието ти за секс". Може би ще има някой от коментиращите, който в такъв период е пробвал с друга жена, ще се радвам да сподели.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ac311a0aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нормално е ако си подложен на стрес, сексуалния ти апетит да понамалее. Това си е както викаш, просто период от живота. На първо място, гледай да не се стресираш прекомерно. Води здравословен начин на живот: правилно хранене, сън и спорт. Спортът е чудесен начин да забравиш за стреса в работата, подобрява кръвообращението и те поддържа в добра физическа форма. Първо гледай дали спазваш тези основни правила, ако не е така, опитай се да подобриш начина си на живот доколкото е възмножно. Има разни билки, които се използват с такива цели. Потърси в някой магазин за био продукти или в някоя аптека. Със сигурност има. Но мисля че в твоя случай всичко се дължи на стреса, защото още си много млад за да ти умре сексуалното желание ей така.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4b997d6e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Женшен макс пиеш половин хапче 30 минути преди секс и забравяш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker