Какво ми има!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво ми има!?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2483 пъти
Здравейте и За много години. Да се опиша на кратко: мъж на 34, женен с дете. Проблема ми е следния: не мога да спра да гледам порно и да мастурбирам. Обичам жена си и секса ни е супер, но не ми стига и често посягам към порното и мастурбацията. Правя го почти всяка вечер когато не сме го правили с нея. Когато заспят с малката, отварям телефона и се почва с еротичните разкази и порното. Искам да спра, а не мога. Не искам да и изневерям и може би в това съм намерил начин да задоволят нуждите си, но при всички положения това не може да продължи така. Правя си кефа за момента, а после ми е гадно. Другия проблем свързан с това е, че започнах да свършвам бързо с нея, а с чикията мога да продължа и два часа Има ли и други с такъв проблем. Дайте съвет как да се откача. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: d9633e153d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малко по-голям съм от теб и имам същия проблем. По-точно казано имах до скоро този проблем и мисля, че намерих начин да го разреша. Много повече мъже от колкото си мислим са в подобна зависимост, но рядко признават за проблема или не го считат за проблем.
Решението за мен се казва NoFap. Можеш да прочетеш в интернет за това, тук мисля също има една чудесна тема по въпроса.
Идеята е да спреш отведнъж с навика да гледаш порно и да мастурбираш... и да се насилиш да се празниш само и единствено при секс с физическа жена. Отначало си постави периоди, в които да се въздържаш и да разчиташ само на реален секс.... Например може да си поставиш първа цел - един месец. След това три месеца и т. н, докато мозъка ти отвикне да очаква това "лесно удоволствие". Много е сходно с пристрастяването към наркотици или алкохол и абстиненцията, която получаваш след като спреш.
Естествено това си има и тъмна страна. Ако не правите известно време секс с жена ти и си си наложил да не се "пипаш" сам, се получава изключително нарастване на нивата на тестостерон заради многото сперма, която се натрупва. Резултатът е, че почваш да гледаш на всяка жена като на потенциален секс обект и направо полудяваш за секс с която и да е. Ставаш и по-агресивен и смел като мъж и постоянно ти се иска да гониш жените. От моя опит мога да кажа, че постепенно това намалява като интензитет, защото тялото свиква да произвежда по-малко сперма, отколкото когато редовно си се самозадоволявал и изпразвал.
Няма да те лъжа, не е лесно, но според мен си заслужава. Аз съм на този режим от малко над 90 дни и жена ми направо не знае къде се намира. Постоянно я натискам за секс. Преди едва я поглеждах и изобщо не ми се занимаваше с хамалогии, след като си имах лесното отпускане с порното. Правех го с нея, колкото за спорта.
Надявам се, че съм бил полезен. Успех в борбата!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6432d011a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Порното е наркотик, както казва номер 1. Стимулира отделянето на допамин. С времето човек може да се пристрасти, а даже и по-лоши заболявания има - например да изгубиш възможността да се възбуждаш от реална жена (porn-induced erectile dysfunction). Общо-взето решението е пак както казва 1 - използваш волята си да не чекиджийстваш. Не съм мастурбирал от 8 дни, но не съм във връзка и нямам сексуална партньорка, така че това си е постижение. И наистина след няколко дни без чикии почвам да гледам на много повече жени дупетата, даже на по-грозничките.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a14bfab7f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Благодаря ти за изчерпателни я отговор. Замислих се над доста неща които каза. Ще пробвам и ще споделя за резултатите

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3542e9e2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти,

случайно попаднах на твоята тема. Видях коментар номер 1, който ти е споменал за Nofap. Аз съм именно един от авторите на тази тема в сайта.
Добра дискусия се завърза тогава. Имаше много негативи, но неочаквано за мен, много хора се оказа, че знаят за какво става въпрос. Аз също имах много голям проблем с порното и най-вече мастурбацията.
Наистина много време ще отнеме да обяснявам, но порното буквално може да те съсипе, като мъж. Прекомерната мастурбация също. Това изкуствено бомбардиране на мозъка с допамин в един момент ще те направи напълно безпомощен в секса.
Послушай номер 1. Спреш ли порното и мастурбацията, наистина ще видиш огромна разлика. Нивата на тестостерон се покачват, ще имаш много повече енергия, ще си доста по-жизнен. Желанието ти за секс ще се увеличи наистина много. В момента, точно от 50 дни не съм свършвал, а порно не гледам от 2 години. Трябва да ти кажа, че дори само, като изляза до магазина, жентие се обръщат и ме гледат на всяка крачка. Просто съм супер спокоен, не ми дреме изобщо и излъчвам очевидно увереност и това спокойствие, което ги привлича. Говоря и казвам точно това, което мисля без значение каква жена стои срещу мен, което потвърждава думите на автора от първия коментар за смелостта. Мисля, че дори мъжете усещат, че има нещо по-различно в теб, което те не притежават, но всичко това действа на подсъзнателно и енергийно ниво. Ако си заклет порнаджия, ще усетиш разликата дори след 10-15 дни.
Общо взето номер 1 много точно и сбито е обяснил всичко.
Пробвай!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0545e0f708
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А да ви попитам, как се справяте с насъбралата се енергия, ако имате приятелка/съпруга. В смисъл, не свършвате ли бързо като правите секс. Аз ако не свърша 3-4 дни и след това правя секс с приятелката ми, не мога и 5 минути за издържа. Твърд ми е като камък и чувствителен, като го вкарам няколко пъти свършвам, всякакви техники съм пробвал, не помагат. Ако съм мастурбирал да кажем тази вечер и утре следобед или вечерта правим секс, няма проблем, мога да издържа спокойно и час.
Ще се радвам да споделите опита си.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8ad65949b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравейте момчета, извинявам се, че така се намесвам в хубавата ви приказка, но се зачетох и ми стана интересно да ви питам нещо.
Мъжа ми доста често гледа порно и се самозадоволява, а като правим секс свършва доста бързо. Не трябва ли да е обратно или аз нещо бъркам?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cb11987acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Решението е много просто. Повишете честотата ва сексуалните контакти с жена си.

Ако обаче във филмите и разказите намираш нещо, което ни получаваш в брачното ложе, говори със съпругата, разкажи и сексуалните си фантазии, експериментирайте, забавлявайте се.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8254b565f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Така или иначе скоро ще станем роботи, така че какво ви пука?
Иначе за мен всяко порно и чекия е безвъзвратно загубена и разпиляна нежност, която е могла да зарадва друго човешко същество. Така са съществували хората десетки хиляди години, и който сега смята че ще го промени - просто няма да продължи да съществува. Това е тъжната истина.
Жал ми е безкрайно много за всички, пристрастени към порното и чекиите. Но още ми е по-жал за хората около тях, и особено за техните спътници в живота (ако въобще имат такива)...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b617ffad64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   С цялото ми уважение към всичките които са писали по горе мога да кажа само едно.... ГЛУПОСТИ.
Повечето от вас сте едни млади момчета на по 15-18 години и проблема не трябва обширно да го налагате на всички мъже еднакво, понеже порното едно му е действието на млади момчета а друго на 30-35 а трето на 55-65 години.
Аз съм на 35 а мъжа ми на 43, гледам порно често и да ви кажа честно то ми действа много положително и ми възбужда яко преди секса с мъжа ми, даже го гледаме заедно и направо загряваме след 10 мин. и фитила се запали и... знаете какво става после :)

Гледаме всякакви неща, тройка с мъж.. с жена.. гледам лесбийки... секс с чернокожи... хард.. софт... и винаги се възбуждам до макс както и мъжа ми а той не свършва бързо освен ако е пил или ако правим анално, и все пък всичко е относително и различно за всеки човек.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b617ffad64
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н6 може ли да ни кажеш на колко години сте? с мъж ви да не би сте младоженци и ако е да това е нормално, ако пък не може ли да ни разкажете повече подробности как го правите? има ли игра преди акта? правите ли го на различни места? пробвате ли често нови пози? пробвахте ли задържащи спрейове много помагат и не са скъпи в секс шоп? кой е по активния по времето на секса?
Нещата са много относителни и за това ви питам толкова неща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker