Вагинален оргазъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вагинален оргазъм
преди: 13 години, 11 дни, прочетена 5109 пъти
Аз съм на 30г. Омъжена съм, правя често секс, свършвам винаги, но... само ако ми стимулират клитора. Това ме дразни, защото го позволяват само определени пози. А също и, че завися от мъжа. Ако той иска да го прави ще свърша, но ако не иска, няма да свърша. (това се отнася за предишните мъже с които съм била, не за съпруга ми)Казваха ми, че като родя ще се оправят нещата и ще си свършвам вагинално, но не. Имам две деца, по естествен начин съм ги раждала. Всичко си е по-старому. Моля ви, кажете ми какво да направя? Пробвали сме почти всичко. И тази Ж-точка, уж се намирала на5 см. навътре в посока корема, не я напипвам изобщо, нито той, нито аз. От известно враме ми се иска когато правим секс да махна неговата ръка и да продължа сама, но не знам как ще реагира. Така ще се чувствам по-добре, защото ще мога да свършвам във всички пози. Но съм почти сигурна, че ще се обиди, защото досега винаги съм му казвала, че е много по-хубаво когато го прави той.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 дни
hash: a6b791a80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вагиналния оргазъм зависи и от мускулите на влагалището.
Прави упражнения за да ги развиеш. Също опитай се да мастурбираш сама и да свършиш вагинално, така ще опознаеш тялото си. Купи си вибратор.

М30

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: f873ca91e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Точно така - можеш сама да си помогнеш. Ако мъжът е достатъчно разкрепостен и иска преди всичко да ти е хубаво на теб то няма да се шокира, а напротив. При мен винаги е било така. с моя и негова помощ. Иначе също се получава нещо , но чрез стимулиране на клитора оргазмът ми винаги е бил по- силен. При съчетаването на анален секс със стимулиране и пр. на клитора и зоната около него също стигам до страхотен оргазъм. въпреки, че съм много сексуална, приятелят ми е достатъчно потентен, издържлив и пр., имаме голям опит и пр. и при мен е така. Мисля, че това е проблем при повечето жени и по-добре е да намерят подходящия начин да свъпшват, отколкото да са незадоволени или да се мислят за фригидни.

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: c357409fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Когато бях на 18 и правих секс за първи път имах същия проблем. Не можех да свърша никак. Получавах само клиторен оргазъм, и то само ако си го направя сама, но ако трябваше друг да ме докосне просто не се получаваше. Мислех, че няма никога да го изпитам. И аз като теб бях чула, че като родя може да се промени. Все още не съм раждала и не знам дали действа, но определено си изясних донякъде причината.
Сега съм на 23 и получавам оргазъм всеки път, когато правя секс с мъжа ми. Рядко получавам само клиторен или само вагинален, винаги е комбиниран от двата, което е адски силно изживяване. Незнам дали е от техниката, незнам наистина, но си мисля, че е от нагласата на жената. От това колко сексуално е развита и как възприема секса, до колко се отпуска... Трябва наистина да се отдадеш - нещо, което на жените е трудно. Ние все мислим за разни неща и ни е трудно да се вяглъбим само в едно нещо, докато мъжете са лесни в тази работа. Праволинейни са и се отдават на мига.
Наистина няма точен отговор на въпроса ти.
За жалост доста голям процент от жените не изпитват такъв оргазъм никога през живота си.
Правят секс, но не го правят по начина, по който много други жени го правят.
Виждат мъжа срещу тях, но не го виждат както други виждат своят мъж и т. н.
В смисъл, че всеки е различен и има своя представа за нещата.
Мисля, че е много важно една жена първо да успее да съзре мъжа като такъв и чак тогава да говори за своя оргазъм. Много е важно, понеже тогава можеш да видиш и себе си като истинска жена, да осъзнаеш че заслужаваш това удоволствие, да се отпуснеш наистина.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 дни
hash: 4b272efe27
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За да не си изписвам писането пак, просто ще споделя части от поста си от една съседна тема в този раздел:

По принцип човек има доста ерогенни зони и безброй чувствителни нервни окончания. Клиторът е едно от тях, но не е непременно по-по-най. Има жени, които дори не обичат да бъдат стимулирани чрез него, малко са, но ги има - аз знам за една със сигурност. Та, няма такова нещо като клиторен оргазъм, вагинален, анален и пр. Оргазмът е един и се случва на едно и също място, независимо кои ерогенни зони се стимулират. Има жени, които могат да свършат само от стимулация на гърдите, но това не е гръден оргазъм - случва си се отдолу. А това отдолу е една определена група мускули на входа на влагалището (за справка: упражненията на Кегел), която е в обща група с ануса. При оргазъм, независимо дали се стимулира клитор, г-точка или високо горе в края на влагалището при началото на шийката на матката, където също има ерогенна зона, пак си контрахира мускулът на входа на влагалището и свързаните с него в тази група мускули. Тук трябва да се отбележи, че при различните жени различните ерогенни зони са с различна чувствителност, а дори понякога и различно разположени. Аз например изпитвам сексуално удоволствие дори от подръпването на косата ми при кучешката :)... За мен лично, най-силният оргазъм ми се получава при едновременна стимулация на няколко ерогенни зони, като задължително една от тях е клиторът. Г-точка + клитор обичайно дава най-добри резултати :) Свършвала съм и само от стимулация на ерогенните зони вътре във влагалището при проникване, но се е случвало само в началото на няколко от връзките ми и случаите се броят на пръстите на двете ми ръце.

Дано това донякъде отговаря на въпросите ти. В крайна сметка, няма нищо лошо да се вършва чрез стимулация както вътре във влагалището, така и извън него, просто си е до ерогенни зони и кои са по-развити при различните жени. Късмет и всичко добро.

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: b56b17c8de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   G-точката доколкото знам е на около 2 см... не е нужно да се рови толкова, за да се намери. Знаеш ли- ще е вариант партньорът ти да те стимулира с пръсти преди да проникне в тебе, така усещането после е в пъти по-чувствено. Поне при мен е така. Иначе не виждам логика да се срамуваш да се стимулираш пред него. Това даже мисля, че ще му хареса. А и дявол да го вземе, женени сте, значи си имате доверие и споделяте всичко в живота и секса... как така още не може да се отпуснеш да се докосваш пред него, не знам... Тийнейджърите в днешно време го правят, дето нямат такава здрава връзка с човека до себе си, както ти имаш явно...
Иначе лично аз обожавам мастурбацията, но не понасям по време на секс някой да ме пипа по клитора. Иначе най-силно изживяване имах при стимулация с 2 пръста+език за клитора ;) Пробвай ;)

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 дни
hash: 741895e0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   и аз съм по принцип като теб. В средата на 20-те съм, не съм раждала и вече го бях отписала това с вагиналния оргазъм, но пък много обичам секса с приятеля ми, мастурбирането и всичко иначе....
Наскоро тръгнахме на фитнес, за да се стегнем и двамата и има една машинка, която тренира вътрешните мускули на краката (където се трият двата крака и винаги е отпуснатко), а при жените при правилно дишане се тренира пелвиса май се казва. От скоро почнах да свършвам и вагинално, рядко, но се случва, но сега не мога да си обясня как става и дали и клиторът взима участие - не ми и дреме. Изобщо - да не ти дреме - отпусни се и гледай да ти е готинко - всичко друго, дори оргазмите по принцип, няма значение! Важното е да ти е хубаво при секс, да я има тази красива връзка с партньора, да се отпуснеш и освободиш от очакванията - оргазмите идват или не, но като се гибсираш - не идват никога!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 дни
hash: 91d5246152
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не разбирам защо би се обидил ако се докосваш сама. Моя мъж дори много се възбужда да ме гледа. Аз получавам оргазъм докато той е в мен и си докосвам клитора. Определено свършвам страшно мощно. Понякога и множествено, но по-рядко. Тъй че дерзай ;)

 
  ...
преди: 13 години, 10 дни
hash: 4b272efe27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз също обичам мастурбацията, но когато съм с мъж не ми харесва да се галя сама. Много по-голямо удоволствие ми доставя той да го прави. Иначе съм съгласна с всичко останало по коментарите преди моя. :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 3c31a638d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И моят приятел се възбужда, когато се пипам сама, макар да не го правя, защото ми е неудобно.

А относно свършването вагинално.. Мисля, че си е до нагласата на момичето, до разположението на тялото й, но най-вече от нагласата и до това колко си се отпуснала и си спряла да мислиш за това и онова.. : )

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker