Приятели за секс или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятели за секс или не?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2802 пъти
Здравейте, тъй като няма от кой да поискам съвет се обръщам към вас читателите на spodeli. net. Ще се опитам да бъда максимално кратка и описателна. До преди 3 седмици имах връзка. Разделихме се и за да съм по-точна бях зарязана. Доста трудно го изживях, но вече минаха три седмици и ми е сравнително по-леко и започнах да мисля трезво. Проблема при нас беше, че нямахме еднакво разбиране както за нещата, така и за връзката. Всеки искаше да става на неговото и за една година време в която бяхме заедно, буквално се съсипахме един друг. Та сега след като ги осмислям тези неща осъзнавам, че е било правилно да прекратим тази връзка. Пък и моето страдание последните седмици се основаше не толкова на самата раздяла, колкото моето наранено его и факта, че бях зарязана. Другия проблем, заради който също ми е толкова гадно е секса. Напук на това, че така и не постигнахме разбирателство, в секса беще точно обратното. Сякаш телата ни бяха правени едно за друго. Това беше човека с който съм правела най-страхотния секс. И не, той не ми е първия и т. н., просто наистина мога да кажа, че с него ми е бил най-хубавия секс. Вече мина месец откакто не сме правили секс и това започва да ми липсва разбира се, и с времето желанието ще се усилва. Колкото и тъпо да звучи, не мога да си представя да го правя вече с друг, не и все още. Желая само него. Та стигнахме и до съществения въпрос, дали да не го попитам дали иска да се виждаме само за секс. Не мога да кажа със сигурност, че ще приеме, но според мен би бил склонен. Когато споделих на най-добрата си приятелка за това, нейните думи бяха: Да не си луда, ти все още имаш чувства, би ли понесла това, да се чувстваш използвана само за секс. И когато ми го каза това, се съгласих, че е така. Но минава време и отново се замислям за това и ми изглежда все по-реална идея. Няма на кой друг да споделя или поискам съвет. Моля ви, ако някой има опит или е правел подобно нещо, да сподели, да даде съвет. Не бих отказала и мнения дали според вас това е правилно или не. И най-важното как да постъпя. Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: ab139d255f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съветът на приятелката ти е верен. Ако правите само секс ти ще се разбиеш емоционално и психически, защото ще искаш да си с него за нещо повече. Освен това така ще се блокираш откъм други потенциални гаджета.

Като ти е голямо желанието за секс и няма с кого - мастурбирай. Всички го правят. Като ти мине емоционалния спомен от връзката вече ще можеш да си представиш да правиш секс и с други.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2fc70339a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами намери друг, да не би мислиш че само той умее да чука много яко, знаеш ли колко други страхотни момчета могат да го заместват стига да излизаш от твоето обкръжение и да ходиш на нови места и да запознаеш с нови млади хора.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9491c975f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей,
Според мен не ти трябва да се виждаш с този мъж, а за секс да не говорим. Повечето хора не са способни да правят само секс или може би повечето млади, но това е друга тема. От опита, който имам, а именно аналогичен с твоя- прекратих едногодишна връзка, заради разлика в погледа над живота, но с прекрасен секс. След това продължихме само със секс, но не се получаваше, нивото дори падна и накрая прекратих окончателно. Многократни покани за среща от страна на момичето, на които винаги отказвах. Далеч съм от мисълта, че аз съм най-добрия любовник, но определено ѝ разклатих егото най-много. Вие жените отказ не приемате.
Най-добре е да си дадеш време, без секс се живее и с години, от личен опит го казвам. Хората трябва да се научаваме къде да даваме много и къде нищо, не си изразходвай енергията безрезултатно. Бъди практична- посей наново и може би ще пожънеш, там където е вече пожънато нов клас трудно ще се роди. Успех!
М29

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: efdbfa5de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Че нищо хубаво няма да излезне то е ясно, обаче не е хич ама хич лесно да си намериш човек с който да си паснете сексуално. Останал съм с впечатление че е мнооого трудно. Та моя съвет му предложи, надали ще откаже . За свое душевно успокоение преди да настъпи момента на "употребената" и те подпети депресията си хвани още един да те оправя така падението ще е по-малко болезнено подсъзнателно ще си мислиш, че ти го ползваш понеже не те оправя само той.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ecd144122c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз като мъж мисля, че той няма да се съгласи. Щом те е зарязал той - най-вероятно има друга, при това - нова (т. е. още силна тръпка) и едва ли ще тръгне да рискува, пък и не е на зор.

Няколко пъти съм получавал подобни предложения и винаги съм отказвал. Разделиш ли се с някой - по-добре стой настрана и си търси друг.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 531472c867
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момиче, от обратната страна съм, на мен ми предлага секс бившия. Разделихме се сигурно преди 5 месеца вече, поради това, че започнахме много да се караме и изнервяме взаимно. Беше станало нетърпимо и просто дойде края.
Плаках и страдах. След време спря да ми липсва толкова и да страдам. Имам някакви чувства все още, но те се поуталожиха.
Та наскоро ме потърси, да се видим и превърна разговора в чисто сексуален. С мен най му харесвало, искал пак с мен и такива подобни. Искал да пробваме това и онова. Леко се обидих, защото не очаквах да ме потърси заради това. Очаквах може би да се видим на по кафе, и да поговорим. Но не и директна покана след толкова време, все едно нищо не е било. Обиди ме фактът, че явно мисли, че ще скоча до небето при възможността за секс с него, и ще забравя търканията ни. Че ще позволя да преспи с мен, и после пак по старому- разделени, или да се търсим само за това от време на време. Аз не искам това. Или сме двойка и правим опити да преодолеем проблемите, или нищо. Ако спя с човек, към който имам все още чувства, и знам, че за него е само секс, и не ме иска в живота си, защо да го правя? Защо да си го причинявам?
Знам, че си объркана и може би си мислиш, че сексът ще оправи нещата, или ако го правите редовно пак, ще си супер щастлива. Явно и бившият ми си мисли така, или не може да покаже ясно, че ме иска обратно. Хем ми казва, че ме обича още, но явно само за секс му се говори, не е и за нашите проблеми. Заговоря ли за нашите проблеми, се дразни. Или пък просто е на сухо. Но доста често започна да ме търси.
Не знам как би реагирало момчето, ако му предложиш това. Аз лично се обидих. Ако има чувства към теб, може да се съгласи. Но според мен първо пробвай как ще реагира, ако се видите на по кафе, една непринудена среща. Може пък е доста рано все още. Но един съвет, дори и ако се видите, не се впускай веднага в целувки и други интимности, колкото и да ти се иска. Това само би объркало и двама ви повече. Просто остави емоциите на заден план, и пробвай да сте приятели. А колкото до секса, помисли си добре. Дори и за даден период от време да те устройва, какво ще стане ако си намери гадже, или ти харесаш някого? Или сте заедно, и правите опит, или изобщо няма смисъл от секс. Поне за мен е така. Колкото и да ми харесва с някого секса, фактът, че не ме иска в живота си, ме отблъсква. Тоест ме ползва за временно, докато открие своята половинка, а аз просто ще съм глупачката, мислеща си, че щом пак спим заедно, значи ме обича. Че видиш ли щом ме желае все още, има надежда. Дори и да нямам чувства пак не бих, просто защото пак може да се възродят дали от моя, или от негова страна. Пък и сексът сближава, едва ли може да е изцяло лишен от емоции. Но бих се измъчвала дали желае точно мен, или просто е на сухо, и аз съм се навила. И дали само не си губя времето, и защо не прави опит да сме двойка отново? Като каква ме възприема? Дали в неговите очи не изглеждам жалка? Правим си кефа, но дали това ме прави щастлива? Такива въпроси бих си задала аз. Лично мен не би ми харесал такъв секс, би ме объркал и измъчил.
Авторке, помисли си много добре дали наистина искаш това. Сексът не оправя отношенията, само добрата комуникация и компромисите вършат работа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c2ffb02c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена, 32
Виж сега, важното е ти да се чусвташ добре. За да стане това, тярвба да се "изхаби" тръпката, да ти омръзне, да изчезнат чусвтата. Ключовото туке , дали ти е било кофти както казваш, за това че си зарязана, или имаш чусвта, и го обичаш. акое заради егото - забрави идеята със секса, ще излекуваш егото, ще ти мине. Ако имаш чувства съвета ми, от чисто егоистични подбуди, да му предложиш. Ако ти откаже - няма накъде да ти стане по-зле от положението в което си в момента. Ако приеме обаче, го използвай, докато угаснат чувствата и ти омръзне... макар че ако не ти е омръзнал за ч година, ще да е голяма любов...
На мен ми омрузват, затова такъв съвет дава. Но си туше, когато ти си му омръзнала, преди той да то омръзне. Да, тогагва е кофти наистина. Та... в общи линии - Его е. Не- забрави го. Чусвта ли са - удари го на секс - изхаби ги!
Само веднъж не ми е омръзвал мъж - съпругът ми, с който съм в развод, но там не можеше да останем заедно зардаи друго, и не е изневяра... Жита си играе с нас. И ние трявба да го играем.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cfa5efd8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В крайна сметка потърси ли го или не ти достигна смелост да го направиш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker