Секс за една нощ ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс за една нощ ?
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 8154 пъти
Как мислите? При какви обстоятелства бихте или не легнали с някого? Разкрепостени ли сте или консервирани към такова поведение? Бихте ли го направили само заради самото удоволствие или смятате, че духовната близост е задължително условие, за да отдадете тялото си? За или против сте? Одобрявате ли го или напротив? Надявам се темата да се хареса :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4edb608d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами виж - сексът е вид себеизразяване, засвидетелстване на чувства към някого и т. н. Преживяването за една нощ може и да е вълнуващо (понеже е "нестандартно", "откачено" и т. н. ), но едва ли би довело до очаквания резултат... Най-малкото за да се стикова една новоизпечена двойка трябват 3-4, понякога и повече акта - докато се отпуснат, докато всеки покаже и види у другия кой какво харесва, докато свикнат с особеностите си и... докато не си омръзнат естествено :)
Така че това за една нощ си е доволно съмнителна работа (оставяме настрана рисковете от недобронамереност, нечистоплътност, венерически болести и т. н. ). Виж примерно седмица на морето с нов партньор ми се струва далеч по-вълнуващо и пълноценно като изживяване!
А за духовните неща - това е ако търсиш партньор за цял живот, там си трябва и приятелство, и взаимно уважение, и търпимост, и много други неща.
Всяко изживяване е различно по своему - и сексът за една нощ, и дълготрайната удоволетворяваща връзка, и разните странични забежчици... като кажеш "секс" все едно казваш "ястие" - има хиляди видове, както и десетки национални кухни - едни може да са отвратителни, други - вълнуващи, трето може да ти стане любимо, четърто - да не можеш да се спреш да го ядеш, пето - никога да не искаш да го вкусиш...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 61203c376b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   одобрявам го, защото вярвам в правото на хората да живеят както си искат - одобрявам го, разбира се, ако се ползват кондоми, за да не се заразява народът. Иначе - лошо няма.
Какво пък - човек веднъж живее. Аз не мога така обаче, от много отдавна съм обвързана и не мога да си представя да съм с друг, но например приятелят ми го е правил и съм го питала, дали не го е било гнус от непознатия човек - не. Странно. Аз не мога да си легна с непознат, ще ми е странно, знам ли.
Иначе - няма лошо, стига да бъде отговорно и да се ползват кондоми - жените трябва да внимават да не попаднат на някаква откачалка.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5b069f8964
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Секса за една нощ е за леките жени... ... Себеуважаваща се жена никога не би си легнала по този начин с някого....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ea3a793c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3. е прав не се отнася само за жените
От себеуважение не бих го направил, въпреки че съм мъж.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 18de3a0234
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не мисля, че е за "леки жени", както се изрази 3. Аз не съм против, но разбира се в границите на нормалното, не всяка вечер с различен. Нищо не пречи примерно да си имаш и връзка с някого само за секс. Ако не си намерил половинката си, защо не? И тялото си има потребности, нали.
Чесно казано нямам много ясно изградена позиция по този въпрос, тъй като не ми се е случвало, не съм попадала в тази ситуация и не зная как ще реагирам. Знаете, че каквото и да ви е мнението по даден въпрос, ситуацията много често променя погледа.

Мег*

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 440bc2b6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Тялото си има потребности, също както и духът. Аз лично не бих тормозил тялото си с този "сурогат" на удоволствие, защото душата ще е тази, която накрая ще "плати сметката" - пак ще бъде прецакана и самотна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3db266e9b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм съгласна с номер 1, какво значи за една нощ, едва ли ще устиш удоволствието и тръпката от секса, ако партньора не е желан, няма тръпка, няма емоция, която да те влуди. Това ще е сигурно някакво чукане като в порно филмите. Аз дори не бих могла да се отпусна за тази нощ, освен ако не съм изпила достатъчно количество алкохол.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4689ea6d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз съм пробвала един единствен път да правя секс с някого ей така от любопитство предимно, заради историите на приятелките ми.
Не ми хареса ама въобще, липсваше ми нещо и на следващият ден се чувствах гадно. Все едно съм направила нещо, което няма смисъл.
Иначе мисля, че за повечето мъже е по-лесно да правят секс без чувства.
Както казват, едно е да ходиш на гости, а съвсем различно е да ти идват на гости. :D

Нямам проблем с жените, на които им харесва това, но не е за мен.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f0c07f166c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм "ЗА" стига да съм необвързан. Секса си е секс, а и тялото си има нужди. Лично аз нищо по-специално не изпитвам, когато правя секс с "половинката" си, тъй че не ми е проблем.

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e28f968fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За мен секса без доверие и обич е като евтина некачествена стока менте, която се опитва да имитира функционално оригинала, но на по-ниска цена. За отчаяните и бедни потребители става, защото те се задоволяват с това - колкото дават, толкова и взимат (те и не могат да предложат повече, дори и да им се иска нещо свястно - просто не разполагат със "средствата", за да го получат). Но познавачите знаят, че няма никаква полза от нея и са готови да платят повече за нещо ИСТИНСКО, имат търпение и знаят защо искат точно това - искат нещо хубаво, а не поредния китайски боклук на рафтчето със трофеи. Темата за мен е малко като "за или против китайските стоки"... :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 184321528d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   10 - правило си започнал, обаче не се стърпя да осъдиш другите - ЗА ТЕБ - да за теб, но това не значи, че и другите трябва да мислят като теб.
Относно китайските стоки можеш да си направиш отделна темичка, само едно ти казвам, че дори марковите продукти са пройзведени там. Един iPhone e пройзведен в китай.
Развитите страни са инвестирали в образование и отдавна не се занимават със сглобяване на каквото и да е било, китайците са за това - ти без да знаеш в момента пишеш от компютър, сглобен в Китай!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9aa26c0267
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, не осъждам секса за една нощ, но сравнението на 10 ми беше интересно. Не мисля, че има човек, който да твърди, че сексът без любов може да е толкова хубав, колко този с любов. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 440bc2b6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От 10 : Казвам това, което мисля. Никого не осъждам, а по/скоро ги съжалявам. Съжалявам ги, че са толкова самотни, неудовлетворени и тъжни, за да се задоволят с това, няколкоминутно лашкане с някой непознат. Казвам го от опит и аз съм го правил през "пуберитетът". Тогава не осзънавах, че се чувствам така / мислех се ъа голяма работа многооборотен пичага, но по/скоро го правих ъа да си вдигна самочувствието, което явно не е било много добро:) Всеки знае, че от хубавото никой не бяга. Естествено това е мое мнение. На който му харесва, нека си го прави. Просто съдя по себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 6802a87a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Никога не съм го правила, но намирам например за добре ако някой иска да кръшка да постъпи така, не да се захваща с трайни връзки и пр. Много искам да пробвам, въпреки че съм сигурна, че няма да ми хареса. Защото едва ли, мъжът ще се интересува дали ми е хубаво и дали ще свърша, важното е той да свърши. А за предпазните средства няма смисъл да коментирам. Съпругът ми е единственият мъж с когото съм спала без презерватив.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c59ebac002
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   ... не мисля, че секса за една нощ е кръшкане.... по-скоро е израз на повишена сексуалност от ред обстоятелства, които не са ежедневие... и ето защо е примамлив... дори мисля, че има известна романтика в това... Aз обаче не съм толкоз романтична и ето защо предпочитам секс за една нощ с един и същи мъж от време на време....

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: fccac7ee31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Сексът за една нощ може да бъде много приятен, разтоварващ и дори романтичен, както каза 15. Аз го наричам "fast love" :) Винаги оставам с хубави чувства към съответните партньори, защото все пак ги подбирам по някакъв начин, тоест правя го с хора, които са ми допаднали в едно или друго отношение, и дори поддържаме връзка след това (не сексуална). Мисля, че това са едни много чисти чувства и отношения, защото няма намесена ревност, чувство за собственост и т. н.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c59ebac002
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Естествено, че секса за една нощ не е привилегия само на леките жени, дори напротив.... но номер5 прави разлика между секс за една нощ и неангажираща сексуална връзка... различно е... номер 15

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: ccf611033d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   искам да разкажа една прясна история:преди 15 дена се връщам от морето бях барман,идва момиче при мен и започват да прехвърчат искри.излизахме ала бала и сестигна до там,че си взехме квартира за 1 вечер.Всичко беше хубаво любих ме се цяла вечер но на мен неми стана,адски много си я харесах,продължих ме да се виждаме в следващите дни на неината ваканция в хотела,всичко беше много романтично,но аз знаех,че тя ме иска само за секс и това можеби ме спря за да не направиме нищо,обещаваше ми,че ще се виждаме след морето но уви,преди няколко дена ми пише,че сям бил сериозно моче а тя не,неможела да излиза с един и с друг,аз се влюбих мамка му и сега нз каво да правя,истрил сам всичко за нея,снимки ,телефони,като я видя на снимка и полудявам..........незнам какво да правя тя е от София а аз от Пловдив

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 1128481a6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Честно казано, незнам, нямам по принцип нещо против това, но аз лично никога не съм изпитвала силни страсти отведнъж, трябва един мъж поне малко да ми хареса, да си отвори устата, да съм говорила с него, да е забавен и с чувство за хумор и тогава се възбуждам. Може пак да е секс за една нощ, но поне малко да го познавам и да ме привлича. Ако се изчукам с него и после осъзная, че е някакъв тъпак, ще съжалявам.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f556f84b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   И двата вида секс си имат предимства и недостатъци. Единия е по-удовлетворяващ духовно(този с чувствата). Другия при подходящи условия и с подходящия човек(хора) е много по-задоволяващ чисто сексуално. Разбира се и в двата случая има изключения.
Бих си легнала с когото си поискам и в каквито обстоятелства ми харесва. Стига само да не причинявам страдания на някого по този начин. Не бих изневерила например. Ако съм свободна мога да правя каквото си искам и с когото си поискам. Нямам скрупули и не мисля, че трябва да имам. 21 век сме :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 19f01e8db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Сексът за една нощ е за пропаднали хора.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a54e34f100
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Секса за една нощ е истинско удоволствие. Съгласен 15-16, аз съм го пробвал няколко пъти. Не е за леките жени. А за жени от различна възраст и различни мотиви. Първият път секс за една нож беше с едно страхотно маце. Както каза вече бармана искри. Останах да приключи работа. Барманка беше. Дори тя ме заведе в нейната квартира. Беше страхотна вечер. И двамата знаехме вътрешно, че е за една нощ. На сутринта преди раздяла тръгнах да я питам. Тя усети. Сложи си пръст на устните ми и каза: Беше страхотно нали. Казах Да и тя каза сбогом. Дори не отидох втори път в заведението. Въпреки, че беше много красива.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 0870df4fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Всеки секс започва за една нощ, често обаче, като им хареса, хората повтарят, ако ли не... остава секс за една нощ! :)

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7e0fc0e4d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Сексът е нужда, да определено е по- хубав в комбинация с чувства НО пак си остава нужда, която задоволяваме било сами или с "помощ от приятел" :) Аз лично нямам нищо против секса за една нощ, стига и двамата да сме свободни в момента.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker