Помощ търся мнение и помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Помощ търся мнение и помощ
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2078 пъти
Така на 24 съм семейна щаслево омъжена по любов и едно прекрасно дете историята ми е не нормална имам ОКР от 4 г първо беше в нараняване косултирах се с лекар психиатър тръгнахме да работим и до някаде се успокои че не съм луда и така един ден като си гледам тв планета музикалната програма за елязах че коментирам женските форми женската красота коя имала дълги крака коя е по хубава коя няма целулит на дупето си коя има по хубаво дупе и коя се грижи за себе си и коя с кой е коя с кой спи ит. н ужас обзе ме един страх че мога да бъда обратна но никога не съм се възбужда Ла от тях нито пък съм имала фантазии с жена. От малка мастурбира и мисля че имам псих. Проблем с сексуалноста винаги съм си прествяла момчета в мислите ми преди а до вчера фантазирах с мъжа ми какво правим харесвала съм актьорите от филмите имала съм гаджета момчета имам и приятелки но никога не съм си мислила някакви интимни неща за тях никогааа плача всеки ден че ако съм обратна може да проваля живота на мъжа ми на детето си и освен да се само убия друг няма какво да се прави има и друго което ме тревожи гледала съм порно с мъж и жена което ме възбуждаше веднъж попаднах на лезбиско порно и не грабна толкова само гледах с учудване не ме грабна но като малка се сещам че по центъра когато купуваме вестник с майка ми съм се заглеждала в списанието плей бой аз много обичам семейството си и давам си живота за тях а ми е толкова жал за тях че мога да съм такава всеки ден плач не мога да се храня искам да умра сещам се като се срещнахме с мъжа ми когато аромата му оставаше по косите ми аз мирише Коста си с мисълта за него когато забременях исках детето ми да прилича на него до вчера си представях мечтае как сме заедно възрастни имаме деца къща как искам да го даря с едно момченце но в ума ми изниква защо гледам женските форми защо наскоро бях в един магазин и пак видях едно списание с една женска гърда на нея и я огледах не се възбуди а се за гледах нико не съм мислила че съм обратна или не съм забелязала поведението си разберете мразя се многоооо нито се гримирам трудно чистя готвя плача моля се да не съм такава а ако съм надявам се на чудо и понякога си викам аз ако бях ТАКАВА ЩЯХ ДА ХАРЕСВАМ МОМОИЧЕТА А АЗ ХАРЕСВАХ МОМЧЕТА???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 32739f9afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, което имаш е т. нар. хомосексуално ОКР (homosexual OCD - HOCD)

Мъж съм и имах същото в периода 14-16 годишна възраст, но тогава дори не знаех, че имам ОКР. Много се плашех от мисълта да не съм обратен и непрекъснато се проверявах дали съм хетеро или не, въпреки че се възбуждах само от момичета. Тъкмо бяхме пуснали Интернет тогава и бях стигнал до там да си пускам гей порно, за да видя дали ще се възбудя. Не се възбуждах, но си мислех, че това е защото още не съм се "отворил към гей света" напълно и подобни илюзорни неща. Общо-взето едната вечер бях много зле, бях се разплакал, нашите ме видяха и ме питаха какво ми е, разказах им (за мен светът вече беше все едно свършил и не ми пукаше, че се "разкривам като гей" пред тях) и ме заведоха на психиатър. Той не направи почти нищо, освен да ми каже, че това било ОКР. Не ми изписа нищо, бил съм си наред. Но всъщност точно факта, че ми каза, че това е ОКР ми помогна най-много, защото започнах да чета в Интернет за ОКР-то. От там видях, че има Homosexual OCD и четох много и на английски. Гледах в разни форуми хора, които имат точно същите като моите изживявания, същите мисли, проверки и тн.

На мен най-много ми помогна разсейването. И възможността за приемане на "най-лошото". ОКР-то тръгва от засилен перфекционизъм. Това са ригидни хора, които следват правила (правила от ранната семейна среда, правила идващи от очакванията на обществото, правила идващи от морална и етична гледна точка, както и собствени правила)

Трябав да знаеш, че тези страхове са илюзии (както всяка невроза). Сексуалната ориентация не се сменя като фурнаджийска лопата, то ако можеше толкова лесно да се сменя почти никой нямаше доброволно да избере да е хомосексуален.

При мен ОКР-то почти изчезна (сега имам една такава мисъл веднъж на 2-3 месеца примерно) след като започнах да водя полов живот (с жени). Както казах е почти изчезнало - т. е. въпреки, че съм правил и правя секс само с жени и само жени ме възбуждат, пак има една малка невротичност някъде закътана, дето очаква някакъв "спусък" (на англ. trigger) в реалността да се задейства. Но вече знам, че това е просто недействителен, илюзорен страх. Искам да кажа, че няма 100% излекуване, а само на 99% :)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8ebdd3aa2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм изчела докрай #1,но още в първите си изречения пише глупости.
Сега по темата : Очевидно е,че си с психични отклонения,но не си лесбийка.
Всички жени са би,защото женското тяло е красиво естетически.
Няма как една жена да не се загледа в друга жена,дали от злоба че е по - красива,дали защото й се възхищава,или пък я възбужда...няма значение.

Ти си си нормална ,хетеро жена - живей спокойно.
Аз се възбуждам от лесбийско порно,имала съм еротични сънища с жени,но само до там.
Не бих правила тройка ,защото съм ревнива и обичам мъжа си.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3f9d90aec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   н1 е много прав, това са елюзии и скрити мечти, и аз съм като теб имам си прекрасен мъж и сладко дете и си живеем нормално, не сме първа младост но след 15 години нормален секс мъжа ми и много бурен студентски живот открих скоро че съм бисексуална и то чисто случайно, и аз като теб никога не съм възбудила от жени или от порно на лесбийки но един път мъжа ми почна да фантазира с мен докато го правихме че, се чукаме с една млада секси мадама и да описва тялото и и какво щеше да ми прави или как ме лиже клитор и ме чука с дилдо и как търка гърдите и в моите направо си побърках от възбуда и толкова си намокрих че полудях и така свърших обилно и много яко.
Факта че си бисексуална не ти прави лесбийка нито обратна, това са нормални чувства и скрити желания които потвърждава тезата че почти всяка жена е бисексуална ( но не и обратна) и все още обичам мъжа много силно и го желая много и един път го направихме с една млада студентка на морето и беше върховно и все още фантазираме с мъжа ми по времето на секса, че правим тройка с мъж или с жена, или сунгваме с друга млада двойка, но това оставя в леглото ни... в спалнята ни.. в нашето царство, не е фикс идея да го правим постоянно с жена, ние го правим защото ни кефи и сме сигурни че сме хетро но и ме кефи това че съм бисексуална... нищо че го открих късно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b6c7e64a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако не искам и за съм би сексуална може ли по някакъв начин за го премахна до дега само мъже съм харесвала не жени просто се заглежда в формите им пускала съм си порно само веднъж като бях 15, 16 на лезбийса и то просто без да искам улучех на такъв клип и гледах страно не ми хареса след това де влюбих в комшията си тайно си мечтаех за него до сега когато съм на 24 знам че харесвам мъже имам привличане към тях но не към гени само ако има някаква разголена се вглеждам в нея и това ме тревожи ставам с мисълта че съм обратно и спа с мисълта че съм такава едно ми тежи плача не знам има ли жени които са обратни и не искат за са защото на мен ми се умира

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 32739f9afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   до номер 2 от 1: Кое точно е глупости според вас? Да бяхте се образовали малко преди да пишете ВИЕ глупости.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 721322be12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За първи път прочитам тази диагноза. Аз от 14 годишен се възбуждам от мисълта за пенис и свирка, но в действителност дори опитах и въобще не беше същото. Реално винаги са ме привличали в пъти повече жените и се влюбвам в тях, но в мислите ми мъжете бяха много по-възбуждащи, а никога не го усетих реално. Интересна е тази тема. И мен ме беше страх, когато нямах опит с момичета какво ли ще стане дали не съм гей, е сега ми става от една целувка, но и от мисълта за пишка може. Опитах свирки 4 пъти, като нито веднъж не беше както в мислите ми, а 2 от пътите беше пълен ужас за 2 минути и си тръгнах, а защо опитвах пак и пак не зная

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 11269c0926
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1 е прав имам грешки преди в живота си не съм осъзнавал коя съм но знам че съм жена която обича съпруга си и детето си косултирах се с терапевт казва че всичко е окр, да но защо от преди и сега зареждам женски форми това ме тревожи понякога имам и натрапи. Сексуални мисли които нахлуват ей така оприличава някои неща на мъжки член и друго на женски.. затова се плаша

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c46c3e4dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Едвам успях да прочета темата и коментиращите. Егати неграмотните хора, просто нямам думи.
Н1 беше най - адекватен, както по темата, така и в правописа сиьа вие го нападнахте-ха ха ха!
Аворке, почвай да четеш книги и спирай тъпата чалга, не си луда споко.
Н2, за теб се отнася същото, недей умува толкова... 'Била с психични отклонения" ти да не си и психиатър, че даваш такива заключения? !?
Пс. Слушането на чалга, води до деградация - ай сиктир!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ad5696122b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Успокой се! И аз докато следвах имах такъв период. Моята съквартирантка харесваше жени и някак постепенно започнахме да оставаме голи, да се галим една друга. За нея това беше нормално, но аз се чувствах неловко, и в същото време в еуфория. Бях се предала на необяснима перверзна вълна. Опитах да имам сексуална връзка с мъж, но усанових, че се възбуждам от анален секс. А преди това не бях такава. Така бях около една година. После нещата ис дойдоха на мястото.
Ж 46

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 016eedf746
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Нека номер едно ми пише за ОКР аз съм тази която написах поста искам някъде лично да си пишем моля те

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker