Приятеля ми има странно желание - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятеля ми има странно желание
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 6000 пъти
Здравейте. От няколко месеца съм във връзка с едно много хубаво момче. Но от известно време той иска да направим нещо, което ми се стори странно. Той ми каза, че иска да свършви в кафе и после аз да го изпия. Нямам предрасъдаци в секса и той е свършвам много пъти в устата ми, но нормално ли е това, което иска. Честно казано бих го направила, но има ли някакъв риск. Искам да питам дали някоя е пробвала подобно нещо и какъв е вкусът. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: c9b4c8b99a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Фетиш. Сто на сто приятеля ти е гледал един определен клип в порнхъб, където именно точно това се случва с кафето, и сега му е фикс идея.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3bff5d9ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хора всякакви, авторке! Пълно е с клипове на фетишисти, които си ядат-сещаш се какво! Веднъж гледах такъв клип и едва не повърнах! Викам си-край! Да правят каквото си искат, не ме интересуват! Аз няма да ставам като тях я! Е, има и такива, които спят с тикви, пъпеши и др. Гаджето ти явно е от подобните! Не се и учудвам! Не съм от хората, болни на тема "Порно"! Това, че гледаш някои нормални клипове не е мания, а само малка проверка, какво правят хората и как го правят! Защото някои пишат, че гледат порно почти денонощно! Е, за тях няма какво да се направи, освен да имат воля да спрат! Понякога със седмици не пускам порно, а съм на 35, но още не съм намерил подходящата! Та така е-порносайтовете изобилстват от всякакви жанрове, стига да знаеш какво търсиш, в рамките на нормалното!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4d62c6f57d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Ох боже поредния изрод.... Момиче този човек е толкова ненормален, колкото не те и уважава. Това е огромна гавра, раздели се с него.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7474eaaded
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Вкусът е като на кафе със сперма, бе момиче.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a446a91c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   ДАВАМ ОТГОВОР:

Това на приятеля ти му е просто фантазия която го възбужда. Психологично е. Всъщност дефиниция за 'нормално' няма. Всеки яко го пере сечмата, просто обикновено хората си траят за много неща в живота, включително и ти. Нарича се публично лицемерие и норма за публична 'ценностна система'. Обикновено хората се притесняват да не бъдат отхвърлени, след като искат да бъдат приемани. Реално, всеки има някакво странно желание. Щом го е споделил това, значи се е отпуснал с теб, вярва ти, приема те.

Аз което имах като опит на скоро беше мъж който иска да оставя вратата на хотелската стая открехната и да той влезе виждайки ме да мастурбирам и да се вклучи към мен (аз съм мъж). Също, фантазия му е да хване приятелката си да прави секс зад гърба му със някого и да изпита чувство на шок и изненада, защото не знае и не е очаквал това. След това фантазията му е той да се включи към тях.

(Подчертавам че този мъж с когото бях е във свободна връзка и приятелката му спи и със други мъже и жени, и не сме изневерявали, а тя знаеше е той ще спи с мен)

Това с приятеля ти е просто психологическо.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 017243aeb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Много порно е гледал и е влязъл във филма.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5b9930bab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Ето с какви ходят жените, а ако е "свестен", значи е скучен и няма интерес към него, друго си е връзка с някой бандит, наркоман или извратеняк...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: eb9b03e190
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Просто не мога да повярвам, че може да ти предложи подобно нещо, особено ако се предполага, че те обича или е влюбен и т. н. Не по-малка е и изненадата ми от твоята реакция.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 28934867b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Нищо извратено не виждам. Като чета някои от коментарите ми става лошо направо. Значи ако му харесват по-странни неща в секса момчето не я обича, не е свестен, бандит, наркоман... Хора, вие в ред ли сте? Значи човек който е "свестен" задължително прави секс в мисионерска поза, тъй ли? Никакви свирки, никакво гълтане, туй е за бандити и наркомани. Убихте ме.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7a69cdb818
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   При положение, че често ти свършва в устата, какъв е проблемът? Не споменаваш дали му гълташ, но все едно. Като бях на 20 преди има-няма 10-15 години, имах приятелка на 18, която беше страхотна в секса, обичахме се истински, тя правеше всичко с мен и наистина й харесваше. Освен всичко, много обичаше анален секс, получаваше оргазъм от него, казвам го съвсем сериозно, така и не срещнах друга като нея в това отношение. Та защо я споменавам - защото на няколко пъти, когато мастурбирахме заедно, тя сама ме накара да се изпразня в питиетата й и ги изпиваше, а веднъж, бяхме у тях в кухнята, ми даде да свърша върху полуизядена палачинка, нави я и я изяде. Не са измислици, истина е. И не е някаква нимфоманка или нещо подобно, нормално добро и мило момиче, просто беше много палава с човек, когото обича. Съжалявам, че се разделихме тогава след почти 3 години заедно, не само заради страшно палавия секс, а и заради всичко. Както и да е - това, което искам да подчетая като извод - ако наистина се обичате, какъв е проблемът с това желание на приятеля ти? Би могла и ти да го приемеш за нещо палаво и така и на теб да ти достави ментално удоволствие. Успех! :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: aefccfc3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не знам дали е точно извращение, но наистина е странно. Имам предвид, всички фантазии и фетиши са на психологическа почва, докато биологията обяснява само телесното желание за секс и съответно, възможните физически последици.
А точно за това желание на приятеля ти, не знам как да го определя. Наистина не е обичайно, а обяснението за това как се възбуждаш от нещо подобно, е странно.
Някои хора биха го определили като унижение към теб, други биха казали, че е палаво или еротично, но каквото и да е, не разбирам и не знам как се стига до такива фетиши и фантазии, а още повече до осъществяването на подобни идеи.
Аз съм на мнение, че нищо в секса не е лошо, ако не се стига до проблеми като венерически и други болести, до сексуално насилие, педофилия и други неща, които водят до травми или злоупотреба.
Иначе самите предпочитания в секса си зависят от човека, но не можем да отречем че някои неща са по- необичайни от други и за това ги наричаме нестандартни.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9f5adb78fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Съгласен съм с 15. Редовно свършвам в устенцата на моята любима, защото я обичам, а тя гълта, защото ме обича. Единственият проблем напоследък е, че взе да се дърпа и не проявява сама инициатива да ми лиже ануса и обичта ми малко спадна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f476a331ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Хахахахахаха! После ще има и следното меню...
Понеделник:фасул със с*ерма.
Вторник:спер*а с леща.
Сряда : спер*а с кюфтета по чирпански.
Четвъртък : спер*а с пържени картофи.
Петък: спе*а с пържола (алангле).
Събота: щкембе чорба със спе**а.
Неделя: сп*рма с бисквитена торта.
Моля коментара ми да бъде публикуван хд. Айде лек д3н.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c9c84cf808
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз нещо не разбирам какъв е проблема. Ако не искаш в кафе, то избери си някаква друга напитка - чай, мляко с какао...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a7514b4b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Е и какво толкова, просто странност, след като му гълташ хайвера, направете го и с кафето, все едно си сложила сметана вътре.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 9 дни
hash: 5e63df4725
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   И приятеля ми има подобен фетиш, но кафето със сперма не се получава. Аз предпочитам да го изюркам са мастурбира пред мен и да глътна и после да си пия кафето. С това упражнение стана адски послушен и тъкмо цял ден не мисли за глупости, докато е на работа.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: f88cc6030a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Предложи му да си го изпие сам.

 
  ...
преди: 3 месеца, 8 дни
hash: f94bd5898b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Момиче, малко ти съчувствам. Аз също гледам порно, понякога дори заедно с приятелката ми, но такива директни имитации направо могат да ви убият връзката. Имам предвид това с кафето... чак ми се догади.
Ако и теб не те влече, защо не пробваш да изземеш инициативата. За това не задължително да гледаш порно или някой да си чела фантазията на някой чекиджия в нета. Помисли как да доставиш удоволствие на любимия човек, има не един и два начина. Ще споделя собствен опит. Веднъж, когато явно приятелката ми беше доста загоряла и много й се правеше секс, ми звънна телефона. Вдигнах, беше една колежка, която ме търсеше по служебен въпрос. Не се очертаваше дълъг разговор, но и нямаше как да приключи за една минута. Моята обаче не само че не искаше да ме остави да говоря, а ме и изревнува. Догато говорех, ми смъкна гащите и... взе да ми прави свирка! С такова желание и старание, че една порнозвезда би й завидяла. Е, сещаш се... дотам беше разговора. След десетина-двайсет секунди хъкане-мъкане просто се извиних и затворих. След няколко минути се изпразних в устата й и се чудех дали да съжалявам, че съм си вдигнал телефона или не :-)))
Не ти давам идея, само споделям личен опит :-) Оставете го това порно, измисли как да изненадаш човека до теб така, че да му се завие свят :-)
М32

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker