Аз съм жена и свършвам с течност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Аз съм жена и свършвам с течност
преди: 13 години, 7 дни, прочетена 139965 пъти
Всъщност никога не ми се беше случвало преди. Само със настоящия ми приятел в около 60% от случаите когато правим секс. Излиза една прозрачна течност, без миризма, като вода. Първият път когато стана бяха няколко малки струйки, които се стекоха по дупето ми и аз си помислих, че съм болна от нещо или че той е болен. (беше съвсем в началото на връзката ни)
В последстие се е случвало и да се излее доста голямо количество от тази течност. Понякога пръска, друг път се стича. Аз умирам от срам, заради това нещо. Даже понякога като се изправя и продължава да тече малко. И като погледна завивките има някакво огромно мокро петно, все едно съм се напикала.
Приятелят ми много се кефи и казва, че вътре става супер горещо и тясно и така свършва по-бързо.
Най-интересното е, че до сега не ми се е случвало с нито един от партньорите, които съм имала.

На някой друг става ли му така? И срам ли ви е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 114

преди: 13 години, 6 дни
hash: ff3c6c3ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   да, и с мен се случва - не ме е срам! Защо трябва да те е срам от тялото ти? Всеки е различен, а за такава жена много мъже мечтаят. Случва се на 30% от жените, течността идва от нещо подобно на простатната жлеза при мъжете, която се е образувала в ембрионалното развитие и е закърняла - не е истинска простатна жлеза. Течността не е урина, спокойно - част от нея идва и от уретерата, но просто са и множество жлези, количеството е голямо и се чувства действиелно нещо като изпразване.
Случва ти се с този приятел, защото имаш чувства към него и се отпускаш, защото е и добър в леглото - няма какво да се лъжем, не може да се случи с всеки мъж!
Практически напътствия - вземи си дюшек, който да може да се съблича и да се пере - ако не ти трябва нов дюшек, има едни бели ватирани покривчици, които се слагат върху дюшека и се перат. Аз моя го пера почти всеки месец при висока температура, слагам даже белина - голяма чистница съм, обичам всичко да е ОК.
Иначе - не се притеснявай, това е даже голяма мода в момента, но само 30% го могат - мъжете ще знаят как се казваше терминът (със s беше)... но има и порно с такива жени - не е реално, гледала съм филмче как ги правят - инжектират им със спринцовка течността във вагината и снимат. Типично.
Ти си щастливка, нещо специално, специален е и приятелят ти! Не се притеснявай! Радвай се на тялото си!!!

 
  ...
преди: 13 години, 6 дни
hash: 2ba36ed111
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

2.   Хххахаха... :D:D:D Милааа, нищо ти няма, напротив. Нарича се squirting. При някои жени се наблюдава този вид свършване. Това НЕ е напикаване. И доста мъже търсят жена като теб. Напиши squirting в някой порно сайт например и глей какво става. ;)

 
  ...
преди: 13 години, 6 дни
hash: 5a5a3a532d
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

3.   И аз свършвам така. На мъжа ми му е доста голям и от това се възбуждам адски и свършвам с тази течност... нормално е

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 дни
hash: 470337884c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   щастливец е мъжът ти

 
  ...
преди: 13 години, 6 дни
hash: 59fe6c771d
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Аз съм чувала, че жените, като теб, които се "изпразват" получават супер мощни оргазми. Няма от какво да се притесняваш. Аз дори малко ти завиждам ;) (благородно разбира се)

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 дни
hash: c385096b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Имам няколко приятелки, които са ми споделяли, че им се случва това. При мен не за съжаление. Между другото всичките се омъжиха за мъжете, с които им се получава. Явно е много яко!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 дни
hash: e0b6cc3b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   аз съм 1, момичета - не съжалявайте де!
Пъвро, не винаги се свършва така и не е нещо особено или нещо, което зависи от теб - или става, или не.
Не е по-силен такъв оргазъм, по-незнам какво си - просто е различен и го има чувството за изпразване... Но, вярно - получава се при много силен оргазъм, не обратното - не го причинява, така че не губите нищо!

Но не губите нищо и ако се наслаждавате иначе на секса, ако мастурбирате, ако свършвате клиторално...
А мъже - не мъчете приятелката си, ако не става, няма вина - анатомия!
Иначе, аз го имам това чудо, но не ме прави щастлива. Като бях по-млада се опитвах да го контролирам, много е гадно. За пръв път го изпитах при мастурбация, но като не бях вече девствена.... и с първият ми приятел не ставаше - той и без това беше ужасен в леглото и извън него.
Случи ми се с втория неочаквано, но той не знаеше какво е това и се чуди и мая - наложи ми се да му се обяснявам, бях чела и по темата, защото и аз се чудих какво е това... наскоро му показах и такова порно - харесва му много, а и така сме се сработили в леглото, че се случва просто... какво да се прави. Винаги имам подготвено ново спално бельо - става доста мокро, направо се чудя как така, ужас!
Колкото до казаното от номер 3. - не знам до колко размерът има значение, но първият ми беше толкова малък, че ползваше специални кондоми, докато сегашният ми си е нормален и доста ме и боля в началото. Може и размерът да има значение, но пък един нормален би следвало да стига...
Иначе - всичко друго си е нормално. Дори не свършвам толкова често при секс - обожавам клиторните оргазми, защото като се почне, може да се стигне до доста голяма бройка и много се радвам, че съм жена - мъжете губят много с тяхното изпразване и край!!! ... колкото до течността - мокра е, няма мирис и цвят, но е мокра!!!

 
  ...
преди: 13 години, 6 дни
hash: 461b52c3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Аз съм авторката.
Първоначално си мислех, че наистина се напикавам, защото веднъж ми се пишкаше малко и имаше страшно много течност, но тя не миришеше като урина, а и след това отново ми се пишкаше.

Интересното е че става само в определени пози. Когато съм отдолу а краката ми са сгънати в коленете и опряни на гърдите му. Понякога и когато са на раменете му.
Другата поза в която се получава е когато съм отгоре, но краката ми са около главата му и съм се облегнала леко назад а движението е напред назад, не нагоре надолу.
Иначе откъм размер е нормален, само че малко по-дебел и има голяма глава. Аз си мислех, че е от това, от голямата глава, нещо натиска и става така. Когато бърка в мен с пръст там някъде където трябва да е G точката чувствам подобно на това когато има вода, но течност не излиза.
Иначе ми се е случвало когато съм отдолу така да хвърчи, че да ми стига до врата, а него да го пръска по гърдите. Както вече казах понякога просто се стича.
Мисля, че е въпрос на напасване, за да се получи и на размери и на пози, начина по който се правят нещата. Може и на отпускане не знам.

Моля останалите, при които се получава да споделят дали говорим за същото нещо.
Аз колкото и смешно да звучи съм го опитвала и на вкус и е леко солено като че ли.

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: a6da766a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

9.   да, за същото нещо говорим.
Не всяка жена го може, само 30%, другите просто ги нямат тези жлези и каквото и да правят, не става! Нека не се мъчат - или става, или не.
Течността е солена, това е секрет (течност, отделяна от жлези) - физиологичен разтвор, а той винаги е 0, 9% р-р на натриев хлорид, вода не тече в нашето тяло, макар че сме 70% вода - вода без натриев хлорит уврежда клетъчните мембрани. Затова и овцете лижат сол - ако не го правят, умират - в тревата и почвата липсват и натриев хлорид (сол) и йод, защото са отмити в моретата с топенето на ледовете от ледниковия период.... значи - ти вода няма как да отделяш.

Значи при тази течтност става дума за физиологичен разтвор (каквито са сълзите), но има вътре и белтъци - затова и след засъхване образува петното леки жълтеникави граници. Не е урина, но може да се отделя и от уретерата и така може да попадне малко урина в нея, но по принцип е излючение. Количествито при мен е „проблемът“ - прогизва ми всичко, не пръска толкова при мен иначе. И да, става при пози, които стимулират точно това място, където описват мистичната G-точка (аз обаче такава май нямам), става и с ръце, но поне при мен не става винаги. Забелязала съм, че става повече в дните, в които мога да забременея...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 дни
hash: 2ba36ed111
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

10.   Номер 9, много полезен коментар :)

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 04067ab0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тази течност идва от Бартолиновите жлези. Физиологична особеност е, мисля, на доста по - малко от 30 процента от жените. На много мъже им харесва и се кефят на това. Аз съм мъж и ми харесва силния и неконтролиран женски оргазъм, независимо дали има или не изхвърляне от жлезите. Досега не съм попадал на такава жена.

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: a6da766a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   12 - точно така се казват жлезите, освен това са толкова малки, че не се виждат с просто око. 30% са, поне това пише по списанията, но и много жени го контролират това, защото ги е срам. Гледала съм как правят такива порнота - първо инжектират във влагалището на жената течност - това е пак преструвка.... както често е в порнотата.


от 9

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: dffec379e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   аз съм мъж, и обичам вкуса на женската сперма.... Изпивал съм цялата течност на моята приятелка, супер е :))

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8029c81c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Правилно-съгласна съм с номер 1-зависи от партниора. Аз това нещо го изпитах доста късно и то с друг партниор. Някои не са толкова опитни и не могат да накарат жената да изпитва това. Пък и не при всички жени става-както се казва само при 30 %. Това е течност, която се отделя от парауреталните жлези и самото свършване по този начин се нарича скруинг. Бях чела за него има го в една подобна тема от този сайт. Един искаше да накара жената да *пръска*-и тогава му обясниха, че не всички жени могат да пръскат. Има и материали по тази тема в Интернет.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 42b3d0bea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

16.   Оф, пикли такиви, естествено,че е урина и се изпускате. Наистина се случва и при мен, но когато съм пила алкохол и не съм се изпишкала хубаво. Не се изживявам като скуиртваща порно актриса, просто усещам че си изпускам урина от уретъра. А вие сте патки.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8029c81c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

17.   номер 16 ти като не разбираш нещо защо коментираш въобще. Хората ти обясниха, че няма вкус и мирис-как ще е урина. и не се случва при всички жени. Това е бистра прозрачна течност. хайде спирайте с обидните изкавания.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 42b3d0bea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   Аз съм 16. Отговарямна 17- нито съм я мирисала, нито съм я близала. Ама доста пъти съм подмокряла, с урина естествено. Почетете малко повече мед. литература, поговорете с доктори. Патки.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 131df8d6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   Към 16- точно ти си пиклива патка, при другите е различно, а при теб е напикаване.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f7011197c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Мечтая си за момиче, което да се изпразва, когато свършва! Адски ме възбуждат жени като теб. Eдин приятел каза, че въпросната течност e и много вкусна! :D

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8029c81c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Номер 16 се напикава-какъв смях-той да прочете повече литература-това се нарича скруинг и нито остава петна-просто бистра, прозрачна течност. Една жена може с един мъж да свършва така, а с друг-да не свършва така-зависи от партниора.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 42b3d0bea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Ще ви се пикли такива, много порно гледате и си въобразявате. 21- много тъпо парче, поне с термините се запознай и тогава пиши.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d11e61a07b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Номер 16 не е права!!!! Изказва се категорично за нещо, което не разбира... пък поне да беше прочела нещо по темата :(((

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 373e44e795
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   На мен наскоро ми се случи по време на оргазъм -наистина помислих че съм се напишкала. Той остана много доволен -обясни ми какво е.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c5c838db94
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   абе номер 16 и аз мисля чее напикаване това за скуиртинг са глупости а по порното е пълен фалшимент а вие пикли дето уж пръскате вземете да си изследвате пикочния мухур и канал

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c5c838db94
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   урината много пъти е безцветна и солена а вие сте тъпи че мислите чее нещо различно пикли такива

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8029c81c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Боже колко глупост има по тоя свят Боже! прочетете в Гугал, че има скуитинг-мисля, че така се казваше и после обиждайте хората. А сега разбрах-вие завиждате, че при вас не се получава и затова другите са *пикли*.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e08b312294
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Еми някоя по-образована "Гугал " професорка може да обясни за коя точно жлеза става въпрос. Защо не прочетете някоя статия по анатомия, вместо да гледате порно? ! Или може би, 30 % от жените я имат тая жлеза, а другите я нямат? Или не могат да се отпуснат? !

"Боже колко глупост има по тоя свят! " Еми има да! Ако вярвате, че са реални порнофилмите, в които някакви "актриси" уринират върху други такива, не знам тогава как трябва да ви нарекат вас. "Надарени", "освободени", "привилигеровани" жени. Другите не се тормозете, какво да се прави, "не може всички да са щастливи". Lol, Lol, Lol, LOl.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: e08b312294
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Функцията на Бартонолиновите жлези е да овлажняват влагалището. Много ми е интересно, дори и да има някакви такива жлези, какво дава налягане на тази течност. Или то си е цяла система. Ама "ний ни знаим". Щот сми прости.

Всеки и ска да е уникален. На мъжете да им е уникално голям. Жените да свършват по уникален начин. Да правят уникални свирки, уникален секс. Другите не се тормозете, просто не сте уникални.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ea03f923b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Направо ме е срам да кажа на колко години ми се случи за пръв път- никой няма да повярва, а и в сайта има циници. Скоро ще бъда в менопауза, а това стана преди няколко години. Не можех да повярвам какво се случва - изведнъж там ме обля топла течност, нито за миг не го сбърках с урина, беше невероятен оргазъм... Знаех точно кое го предизвика и не пропуснах да... прегърна опита. Сега става почти всеки път...
жалко, колко време ми е трябвало... да се събудя

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d063485294
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

34.   Който не го е изпитвал, моля да не коментира! Просто защото няма какво да каже.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 10f28a8f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Не се съмнявай че на приятеля ти му е адски кеф. на мен ми се е случвало момичето с което съм да пръсне, т. е. 2 пъти. И двата ги помня... още

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c847d12a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   И на мен ми се случи за пръв път със сегашния ми приятел. Изживяването е уникално, с никой досега не ми се беше случвало. Той също е много щастлив и обожава да свършвам така, още повече, че за пръв път му се случва, както и на мен.

На мен ми се случва само като съм отгоре, само веднъж или два пъти, когато той беше отгоре. При всички положения няма такъв оргазъм. Е, първия път като ми се случи, ме беше срам малко, защото не знаех за какво става въпрос. Но като се поразрових по въпроса се успокоих и сега изобщо не ме е срам, а и той постоянно ми повтаря как му харесва и на него и колко щастлив го прави това.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 582ef283a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   На мен ми се случва почти при всеки акт от 25 годишна, сега съм на 31, мъжа е много важен и чувствата един към друг, без тях не се получава. Мисля, че при всяка жена може да настъпи това, но въпрос на много фактори.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 766c617476
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Е ние май ги направихме само в този сайт тия 30 процента. И при мен е така и то само с това момче което съм сега ми се е случвало. При мен не пръска а се стича и пак като при теб когато краката ми са на раменете му. От към размер е доста добре, но и с по-големи съм била та май това не е определящ фактор. Хормони ала бала явно не съм си правила труда да чета мн мн по въпроса. Аз лично не се притеснявам защото и на него мн му харесва и почти винаги свършваме заедно... при мен действително усещането е по-силно не знам при вас как е. Дано да сме ти били полезни :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: b9434dfee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   И при мен се случва от известно време, преди не ставаше така. При мен обаче се случва всеки път, независимо как го правим, а съм едва на 17 години дано да съм била полезна с нещо, не съм много на вътре в нещата по тази тема и точно заради това се поразрових в нета и попаднах тук. Благодаря за информацията и успокоението :))))

 
  ...

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 492e68729a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Аз да попитам защо само като мастурбирам с вибратор ми се получава това скруитване? С мъж досега никога.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c63a15c528
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Скуирт оргазъм е това. Не се притеснявай. Трябва да се радваш, както и мъжа до теб трябва. Не всяка може да го изпита и съм чувала от свой приятелки, че е нещо изключително яко.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 01b16a92e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Не слушай повечето какви ги бърборят - нормално си е това. Ако ти кажа как ми действа и на мен това, след като стане - не е истина. както казаха по горе течността не е солена... малко особенна е на вкус, но е преживяване да се получи и за двамата партньори. За жената си е като изпразване, а за мъжа удовлетворение, че е съумял да го предизвика.
В някой от случаите дори съм използвал и ръка, за да я предизвикам отново. / след първия път е нужно съвсем малко, за да се повтори/.
Идеята ми е - не се притеснявай, а се наслаждавай на чувството. Нормална физиологична реакция си е. Като мъж мога да ти кажа само, че не ми се е случвало с друга жена/ не казвам, че съм имал много/, ноооооо определено това си е...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 1463f059b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Това се нарича мъзга.
Д-р Черкезов

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 44c7c2f21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   Жени не се притеснявайте, за мъжете това е върховно удоволствие. Аз съм го предизвиквал в любимата жена и гарантирам за това. И всеки път го искам от нея.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f7cb5aabf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ СЕ ПРОВЕРИ ЗА КИСТА, просто за всеки случай.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 3786c88a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Аз си мислех, че определени жени могат да достигат този оргазъм, но всъщност не е така! :) Всяка жена може, зависи от това един мъж колко е информиран по въпроса : ))
Наскоро стана с приятелката ми и буквално измокри всичко :P

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9c5196877b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

50.   "Знаех точно кое го предизвика и не пропуснах да... прегърна опита. "
А би ли могла да споделиш?

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: e06d573fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Това е страхотно мацка! Полудявам когато успея да докарам жена ми до пръскане, това е едно от най-възбуждащите неща. Няма от какво да се срамуваш!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2bd984c328
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Аз пък го получих по време на мастурбация, изведнъж просто експлодирах, и в момента на оргазма започна да пръска, после обаче ужасно ми се доспа.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bbed27f172
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   Моля ви хора, четете в интернет... Това, което ти се случва и от което се срамуваш, аз се опитвам да постигна от 2 месеца вече - знам, че оргазма е много силен... Ебати калитарите!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b30663d1d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   "четете в интернет" - девиза на простака.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e43815bdce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   до 42
С вибратора става, защото сама усещаш какво правиш и знаеш колко дълбоко, с какъв ритъм, и т. н., докато с мъж е по трудно защото изисква перфектен синхрон и познаване на партньора. Явно мъжете, с които си била не са толкова добри и не сте се усещали добре. Дано съм помогнал.
П. С. С моята първа и единствена до момента не сме изпитвали това, но много ни се иска. Просто не става, и ви завиждаме толкова много! Бъдете горди със себе си!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9fa96ecc97
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

57.   моето момиче :) просто явно си намерила мажа че така обилно свършваш.... блазя тиии да можех и аз така :(

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7e31d44f89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

59.   тази течност при жена ми се получава при силна възбуда когато е от горе течноста потича по мен

 
  ...

1-50 от 114
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker