Една истинса история за жените и значението на размера - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Една истинса история за жените и значението на размера
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 6738 пъти
Здравейте,

Наскоро открих този сайт и от няколко седмици се двуумя дали да споделя моя опит по една много известна тема- за жените и прослувутия мъжки размер.
Това което споделям тук не съм казвал дори и на най-близкия си приятел. На 31 г. съм от София, имам сериозна връзка с приятелката ми от около 6 г, затова време сме имали много периоди на спадове и възходи в отношенията. Секса винаги ни в бил чудесен, както и свободното време което прекарваме, а тя винаги, както и сега е била доста затворена по отношение на секса или по скоро доста стандартна, и макар да съм я подпитвал за по палави неща никога не е проявявала интерес.
Преди около 3 год изпаднахме в доста кофти конфликт по стечение на обстоятелствата и се разделихме за около 7-8 месеца. По късно пак се събрахме, и всичко беше даже още по добре и изчистено от проблеми. Един ден реших да я питам дали е правила секс с някой за това време. Тя ми каза: Да, но предпочитам да не говорим за това. В мен веднага се събуди здраво любопитсвто какво ли означава това. Мина известно време и отидхоме на море на Лозенец, прекарвахме супер време там, много приятно и спокойно. Една от последните вечери направо ми преобърна всякакви представи. Пийнахме си доста и след като правихме секс продължихме да пием и пак да си говорим. Попитах я пак за онзи период и защо не е иска да ми каже. Тя отговори: Ох, защото после ще ти е криво и гадно. Така и така бях вече доста пийнал както и тя затова реших че искам да знам всичко и след като я убеждавах близо час, тя каза че ще ми каже всичо в детайли.
Така, всичко започнало месеци преди да се разделим. Тя отиде на купон в една нейна приятелка. Знаех за това и бях в нас по това време. Там бил и един общ на всички наш познат. Момче на 27г, което е джудист, и се носят легенди в квартала за това колко бил надарен. Аз както и всички си мислехме че той нарочно така си говори и се правиза пред хората на голяма работа. Тя мойта като си пийнала започнала да се закача с него, както каза така уж на майтап- танцували, говорели си и така. По едно време излезнала на терасата да пуши на въздух, и той разбира се след нея. Почнал да и говори как е много яка, как много го възбуждаа и така, на което тя го гледала иронично ( поне според това което казва). Клчючовия момент бил когато той и казал: Много ме възбуждаш, искаш ли да видиш колко. Без нашата нищо не казва той станал и в тъмнто си го изкарал пред нея на балкона. Попитах я как беше, и тя каза и до сега го помня: "Огромен, много як". На нея обаче и станало тъпо и си тръганала. Тогава помня че се прибра в нас, попитах я е "ти тогава като се прибра какво прави че не си легна веднага до мен. Тя ми каза : " Сега съм пияна пък и ти казах че ще ти кажа в детайли- маструбирах в банята 2 пъти" Често казано вече ми стана тъпо, но така или иначе бях отворил темата исках да знам какво е станало. Тя ми каза нищо докато сме били заедно. Но когато сме се разделили искала да го пробва. Попитах я как стана срещата и тя ми каза: " Аз ходех след него, ама колкото повече ходех толкова повече нямах търпение да го видя" В Крайна сметка се разбрали да се видят уж да говорят за някаква кола. Тя ми каза че той я е взел от тях да гледат колата, докато се возели тя почнала да го опипва, и на един светофар направо му го изкарала и налапала. Той отбил в страни и тя го довършила със свирка. От там той направо я завел в тях, и още в асансьора била пак клекнала пред него. Попитах я как се почуства тогава, а тя ми каза: Много перверзно. После самия секс е бил доста здрав поне според нейните думи, и било смесица между лека болка и удоволствие. Тогава я попитах директно: "Повече ли ти хареса отколкото с мен", а тя се замисли и каза " По различно беше, не може да се сравнява"
Това продължило още 2 пъти, като всеки път той ставал малко по груб. Накрая тя спряла да му вдига телефона защото не искала вече да се вижда с него.

Извода: Каквото и да говорят жените явно това влечение е дълбоко дълбоко закодирано в тях. Така че мъже, имахте едно наум....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: eecc4f3d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   G Точката в женското влагалище се намира в горната част на приблизително около 9 см от входа. Всеки мъж с над 10 см член би доставил удоволствие знаейки как. Щом се дотигне входа на матката тогава започва да боли и това моментално намаля или убива удоволствието от секса. Не е важно колко е дълъг инструмента - важно е да работи както трябва. Всичко над 10 см е лакомия, както бях прочела и другаде.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 01c32f7fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какво, щото приятелката ти се е изкефила на по-голям от твоя, значи знаеш истината за жените? Смешна работа.
Ти ако си легнеш с мацка с големи, стегнати цици, дето всеки ден е във фитнеса, няма ли да се изкефиш? Това означава ли, че не обичаш приятелката си? Или че най-важното за мъжете е размера на циците?
Спрете да бъдете толкова посредствени и буквални, бе, хора. Влагайте малко повече мисъл в това, което казвате. Тази баналност, която извира от подобни заключения, ви убива бавно. В тая тема виждам пълна липса на способност за критично мислене. Дори да е замислена като пързалка, пак е тъпо.
Чудя се колко егоистичен и слабомислещ трябва да си, че да оправдаваш неуспеха си с една жена (било той сексуален или емоционален) с размера на оная работа. И да си правиш изводи, че щом една определена жена ти е изневерила с някой с по-голям атрибут от твоя, значи всички жени са такива.
Моля модераторите да ми публикуват коментара. Надявам се, че авторът ще го прочете и ще се замисли (ако е способен) върху не-умната тема, която е пуснал. Може би дори ще му хрумне, че приятелката му не се е изкефила на джудиста заради размера му, а заради нещо друго. Дали е възможно? ! Не, на жените само пениси са им в главата. Пениси и пари. Нямат нито ум, нито душа, нито сърце.... Само влажна п... и гладна уста. Нали, авторе?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b58e0eb87a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Пич, на запад има една приказка: "Once you go black you never go back". Визират негрите с големите патлаци и, че една жена веднъж пробва ли, винаги ще си иска и вече няма да й е същото с нормални. Дано след време нямаш проблеми с този факт.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0d9dc22f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Хаха, не се комплексирай пич
Секса е до време, а след това идват уважението, разбирането, любовта, които са много по-важни от размера, това е, че и жените го знаят и само един х*й връзка не прави, Камоли съвместно съжителство, брак, деца...
Ако приятелката ти е като Адриана Лима в лицето, има супер тясното п*те, големи естествени гърди, но всичко, което може да предложи е само това, не се разбирате, изневери, не е домакиня, конфликтна... тогава майната и на красотата, същата работа и с мъжете, дали красиви, дали надарени, само чук и бег, така, че ако твоята приятелка те обича и цени надали размера ти е проблема и

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b9a4f3eaba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поредното фентъзи. ;) Няма толкова проста жена, че да ти каже ако е имало нещо такова. Няма !!

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d92f42a288
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Бива си я историята! Наблегни на детайлите, опиши амалгамата от ревност и страст. Във втора част жена ти започва открито да ти изневерява и да ти разказва, а в трета ти се включваш да ги гледаш.

А, да. И модераторите да преместят историята в Измислени.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: bf249f9923
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Какво да имаме наум по-точно? Както височината на човек, така и големината на члена не се променят или е много трудно и рисково (в случая с члена). Така че няма какво да имаме наум, всичко е в жените. Като реши да изневерява няма как да я спреш. Надяваш се, че си си избрал свястна и това е.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a9ef46079b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Глупости. Ако беше така, досега всички жени да са се изпоженили за африканци и араби. Не разбирам коя нормална жена ще си легне с мъж който не я привлича, само защото х*я му е голям. Тъпо е. Момчето я е изкефило не с инструмента си, а като цяло. Тяло, поведение... Размерът е на последно място. Естествено че ако на един мъж му е 8 см,, сексът няма да е много пълноценен. Но лично аз мисля че от 12см нагоре 1 см повече или по-малко няма особено значение. Била съм с доста надарени мъже и като цяло в секса не бяха добри. То за да си добър в леглото не ти е достатъчен само един голям х*й.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7fedec1901
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мен ако питаш не толкова големият член, колкото голямото самочувствие е възбудило мацката.
И най-целомъдрените поддават на подобни жребци. Но рядко остават с такива - опомнят се и им бият дузпата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1afdde7710
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Жените даваме това, което мъжете провокират в нас. Лично аз съм изгаряла от страст с мъж с малък размер и ми е било скучно и едноонразно с мъж с голям размер. Според мен момчето я е провокирало с държанието си, събудило е мръсницата в нея. Авторе сам казваш, че приятелката ти е била стандартна и затворена по отношение на секса,а това да се хвърлиш да духаш на някого в колата не ми се струва много стандартно. Другият просто е бил настоятелен и нахакан това е провлякло вниманието й, размера просто е събудил любопитство й и е решила да го пробва. Способна е на много, просто ти не знаеш как да си поискаш. Мое мнение.
Ей това сме ние жените нямаме угодия ако сме добро и свестно момче, търсим грубост и нахалство и обратното, после на мъжете им били малки, тънки, че и криви. Горките мъже как да ни разберат?

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7a91991995
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Дрън, дрън, че пляс! Ако знаеш как боли с много голям...докосване до шийката на матката е като шут в топките... Определено след това удоволствието си отива. Повечето мъже с големи се оплакват, че не могат да го вкарат целия, защото жените ги боли.
Няма по-хубаво от всеотдаен, влюбен мъж с нормалните за нашите ширини 13-16 см. За голям си мечтаят само тези, които не са попадали на такъв.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: bfeeb672b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   до Н14 замисли се , ако ти е 12см члена , можеш ли да кажеш на жена , виж колко съм възбуден и да го изкараш:) Дали ще събудиш мръсницата в нея ?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: aa5dcf7910
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   На моят мъж му е горе долу толкова ...буди мръсницата в мен без да го вади и размахва...вадя го сама и го налапвам с удоволствие.И да мъж с 12 см. не го вади и не го размахва .Тои има други похвати често по ефективни .И не ,не са пари и подаръци.Хубаво е да имаш голям член и големи цици ....ама които няма има други неща .Секса не е само в размера.Ако беше така щяхме да караме на вибратори и да не се "мъчим"с цял мъж.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4706425429
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Разсъжденията ти никак не изглежда да са на 31-годишен мъж. Ясно е, че е измислица, не знам защо се вързаха толкова хора...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 97777c17cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Размерът има значение, но историята е измислена. Има много мъже с големи пениси, които въобще не могат да чукат и са егоисти, за това е най-добре е среден размер

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 01c32f7fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   16 - аз съм била с мъж, който не е особено надарен. Не съм му го мерила, но да речем, че е бил в долната граница на нормалното - 12-13 см. Той беше толкова сексуален, освободен и мъжествен, че само като ме прегърнеше и му го усещах надървен, събуждаше всичко мръснишко в мен. Не е до размера, а до излъчването и химията между двама души. Е, това, че беше висок 190 с невероятно тяло определено помага, но когато наистина харесваш някого, размерът не е определящ за преживяването.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1afdde7710
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Аз съм 14 била съм с мъж на който му е 12см и да не си го е размахвал пред мен, но размахваше увереност и сигирност, че може да задоволи всяка жена. Запали любопитство в мен и наистина се оказа страстен любовник, подмокряше с думи и докосване много преди да си го извади. Била съм и с друг с стеден размер и много често усещах болка, едва ли съм много тясна там долу, раждала съм,отдавам разликата на предварителната вузбуда. Според мен истинска и зряла жена никога няма да седне да се жалва за размера правят го така наречените "празноглавкиили кихи лейки",така смятам аз, мое мнение.
Авторе ако историята ти е вярна, неразбирам защо си задаваш ненужни въпроси, все пак момичето се е върнало при теб, ако за нея беше от толкова голямо значение размера още щеше да е с нахакания тарикат.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d3c3717b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Мъж 42. Отдавна не съм писъл. Следя сайта от доста години. Когато прочетох историята трудно заспах. Мислех си , че големият пенис е възбудил любопитството и на жена ми. Не че има кога но все пак някак си мислех , че се е случвало. А не ми липсва самочуствие , богат съм , с три деца , успял, с красива и надявам се вярна жена, и не на последно място пенис над средния и доста работлив. А автора го разбраха малко хора (дори и да е измислена) , че наистина големият и дебел пенис изглежда много възбуждащо за жените и те просто от любопитство (тези които не са го ползвали) искат да го опитът , налапат и поемат . И аз така си мислех дали моята любима не е преживяла същото и се въртях от ревност в леглото въпреки , че преди това правихме поредният страхотен секс. Затова внимавайте къде ходи половинката ви на забава :-)).
Stealth

П.П
Ако някои от старите съфорумци чете - липсвате.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d75036e60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Гузно ми е, че дори пиша в подобна тема, но искам да си кажа мнението и опита. Разликата от наречените от вас ''надарени'' и на практика нормалните от 12 до 16 см. Е единствено и само увереността. С течение на странно мислещите хора, и четейки коментарите им в различни форуми. Повечето биха се здухали и изгубили всякаква увереност в себе си и с нея ще изгубят и ерекцията и, която е най важното нещо според мен. Всеки има различни фетиши, желания и тн. Не поставяйте вашето мислене като стандарт, защото 60% от мъжете на този свят са именно от 12 до 15 см. Секса не е вкарай-изкарай!!! Живейте си живота, тренирайте тялото и умът си и всичко ще е перфектно ;). Пък и дори да се намери жена която да ви намери кусур относно нещо подобно и не обърне внимание на другите ви качества. Ще си покаже и що за човек е.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 949cd368cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   12 см. е жалко, бе хора... Аз съм за 15-20 см.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9be25232d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Ако се поразровиш из сайта ще намериш още доста такива теми.
Не е до размера приятелю. 80% от жените ги привлича "алфа" мъжа. Говоря за това как този мъж се вписва в обществото. До каква степен се чувства уверен. Действията му на зрял и трезво мислещ. Това какво ще извади от гащите е като бонус. Ако беше така както смвташ, това би означавало, че мъжете трябва да ходим без гащи и да го веем както жените правят с гърдите си. Другия вариянт е надпис по дрехите " моят е 15 см. ". Размерът е коварно нещо. Казвам ти го от опит. Още на 16 години бях чул за това. Последва мерене в ерекция с линията. Гледах цифрата до която стигаше и не знаех добре ли е 21 см. Висок съм 172 см. и тогава тежах 60 кг. Интересувах се много дали съм добре надарен или е малко. Тогава имаше само вестници, списания и много рядко видеокасети с порно. Като всеки подрастващ тинейджър, зяпах актьорите и въздишах. На 17 легнах със 17 годишно момиче което не беше девствено. Като за първи път започнах с облизването на цялото и тяло. Когато стигнах м-у краката и, ме хвана за косата и не ме пусна докато не ми изми очите. Реши и мен да докара до това с френска. Бях станал на кокал в гащите. Когато го извади се дръпна на зад и седна на леглото до мен. Гледаше го сякаш е някакъв предмет за миене на прозорци на пример. Реши да го докосне и пак се дръпна. Аз се стреснах какво не е на ред и дори ерекцията взе да спада. Едвам успях да я накарам да говори с мен какво е станало. И накрая разбрах. Не ми бил голям инструмента а огромен. Било я дострашало да го поеме. Мина час докато успея да я убедя, че ще внимавам да не я заболи и т. н. Ако не успее да го вкара, поне с френска да ме довърши. Така и стана. Едвам бях вкарал 5 см. и тя се дърпаше. Остана вариянта с френската и не и се получи. Девствен младеж не разбрах кога изригнах. Тръгна си веднага плюейки и не се видяхме повече. Година по късно ме забърса едно отракано девойче. Стигнахме и до леглото но аз се вцепених когато бръкна в гащите ми. Очаквах пак да се случи същата случка както с първото момиче. Не. Не избяга а напротив. Радваше му се като малко дете на близалка. Показа ми какво е секс. В началото трудно прониквах с паузи, но след 20-та минута ме яздеше здраво. Лежахме прегърнати и ми говореше колко прекрасно и било. Много и харесвало да влиза целия и да го усеща с входа на матката. Отдавна искала такъв размер да я запълва. Обливаше ме през 5 минути. Дори изхвърлих матрак. Изкарахме 2 години заедно и се разделихме с добри отношения. Но после стана страшно. Учеше в училище където момчетата се брояха на пръсти. Решила, че трябва да се похвали на приятелките си, какъв размер съм имал и колко добре било. За 3 години бях преследван като дивеч от съученичките и. Не им знаех и имената дори. Не ги познавах. Засичаха ме по барчета и улиците и ме хващаха за ръката. 3 години бях като порно актьор. Дори започнах да ги лъжа и отбягвам. Уволних се от казармата и бях позабравен. Исках сериозна връзка. Не тези момиченца които искаха да се уверят в размера. Много време мина в опити за истинска връзка. Имах такива които нямаше проблем с размера, но и такава която ме уплаши. Аз и бях втория и тя беше станала "жена". Слабо, дребничко девойче с много хубави гърди. Предразположих я. Опитах повече от 3-4 см. и тя скочи. Бях доста възбуден и дори след като тя се облече аз останах с ерекция. Умолявах я. Обеснявах. Обещавах да внимавам. И след час тя беше върху мен. Плачеше от болка, но само в началото. Постепенно се отпусна изцяло върху мен и викаше от удоволствие. След 2 часа езда тръгна към банята. Погледнах "размера"си и видях, че е с кръв. Върна се от банята и още от вратата се разчекна срещу лицето ми и ме попита защо " кифличката" и е с толкова подути устни. Сметнах го за нормално след подвизите ни и я попитах да не е в цикъл. Не била. За кръвта също не можа да ми отговори. Но по късно разбрах, че първият и бил с доста малък размер и не я е боляло. Спрях да коментирам и разбрах кой е скъсал химена и. На следващия ден ми звънна по спешност да се видим. Вкара ме в тоалетните на едно заведение и смъкна гащите си. Беше много разтревожена. Цялата и " птичка" беше зачервена. Вече и малките срамни устни бяха се подули. Все едно имаше голям разцепен портокал м-у краката. Аз също се притесних. Хванах я под ръка и при гинеколога и. Забави се около половин час в кабинета. Излезе зачервена с наведена глава. Докторът ме погледна, усмихна се и ми каза: - По внимателно бе младеж. Разказа ми всичко. Всичко и е било на ред. Нямала инфекция за която се тревожеше, а протриване на малките и големи устни, комбинирано с разкъсване на химена и подуване от протрит вход на влагалището. С две думи "обърнал съм и хастара". Повече тя не пожела да сме интимни. По нататък започнах работа в един сервиз. Там се запознах и с дъщерята на шефовете. Не беше никаква красавица. Не знам какво ме привлече в това момиче, но отношението с родителите и не беше нормално. Обиждаха я. Говореха гадни неща зад гърба и. И до ку. ва стигнаха. Не знаех нищо за нея. По късно разбрах. На 16 избягала от тях. Лягала си с когото и падне. И на 18 родила. Развела се с бащата на детето и при друг. От него родила момченце. И го изоставила. Върнала се в родния си град и хоп с ново гадже. До като разбера тези неща за нея вече бях сериозно хлътнал. Наблюдавах я само. Започна да се допитва до мен. Помагах с каквото мога. Случи се, че двамата бяхме в столицата по отделно и се срещнахме на кафе. Започна да ми разказва лично неща. Колко и било трудно. И да пътува с мен на връщане към родния град. 300 км. спа гушната в мен. 4 часа я гледах докато спи и се опитвах да намеря недостатъци. Когато пристигнахме очаквах приятен завършек на пътуването, но не посмях, нито пък тя. От него ден в продължение на 10 години аз не спрях да въздишам по нея. Сменяше гаджетата си като ностни кърпи. Докато не се застоя повече с един /чичко/. Пълен. Плешив. С очила и 8 години по голям. Въпреки, че роди след някоя и друга година и от него, тя не спря да обикаля по чужди чурки. Надявах се и на моята да се качи. След толкова години въздишане по нея реших да я забравя и то с омраза. Получи ми се. Започнах да не и говоря. Когато се опиташе да говори с мен, се заяждах с нея. И един ден ми писа. Може би 2-3 часа се опитваше да ме накара да си кажа болежката. И накрая уж ядосан и написах, че имам нужда от жена. Веднага последва отговор, че можела да излезе и да се видим на кафе. Казах си "-Най накрая"! Излязохме. Обиколихме две-три заведения стана към 1 през ноща. Накара ме да карам нейната кола уж за диагностика. И накрая се озовахме извън града в някаква нива. Седна с лице към мен и докато ми даваше целувки по лицето ме подпитваше защо съм се разделил с предишната и не съм си хванел друга. От къде ми трябваше да си отварям устата и да и кажа, че най вероятно е от размера. Че не мога да си намеря по моя калибър. На момента ми бръкна в гащите и не повярва на ръката си. Извади го и го разглеждаше около 5 минути. Върна се на седалката си и ми измърмори-" закарай ме в къщи". Опитах да разбера какво се случи. След месец ми писа едно обикновенно съобщение, че с това чудовище не иска да има работа. Била родила три деца със секцио именно заради болката. От тогава избягва да говори с мен. Да се виждаме и т. н. И намерих. Намерих жена по размер. По отношение и всичко останало което търсех в една жена. За съжаление тя вече не можеше да има деца. Беше на 46 а аз на 33. Исках собствено дете и това ме побъркваше. Тя прекрати връзката ни. Не искахме и двамата но знаеше за какво мечтая. Скоро след това се хванах с жена на моите години. Също много трудно започнахме да правим секс. Но след три - четири дни влагалището и се напасваше за размера. Забременя и намалихме темпото. Постоянно скачаше и казваше че много я боли. На мен не ми стигаше да ползвам само 6-7 см. Спряхме. След като роди/секцио/ опитахме 2-3 пъти и аз спрях да я желая. От 4 години стоя на сухо. Опитах какво ли не да намеря жена само за секс. Но стигнеше ли се да отговоря за размера, и спираха да ми пишат.
Разказах ти всичко това защото е факт. Сега съм на 40 и не знам още колко време ще съм сексуално активен. Мислил съм и за проститутки, но ме е гнус. За елитни не искам да харча. Не всичко е размер. Важно е как и колко ще предразположиш една жена. Можеш и с пръст и език да я накараш да те желае постоянно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c6d0c0e09b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Не виждам защо историята да не е истинска. Имал съм подобен случай (мацка да ми разкаже за някого след мое настояване). Обаче, не питайте за такива неща ако не сте абсолютно сигурни, че сте готови да чуете Истината!
За големия... Ми моя не е. Живеем достата отдавна заедно и знам "100" причини, поради които не би ме изоставила заради нечии по-голям. Най-малкото имаме вибратори с различна дължина и дебелина. Слагаме ги на машинка и си устройваме нещо като "тройка". Най -големия само го пробва веднъж и повече го неще. Най-високото темпо също не е най-желано. Най- големите амплитуди (ход) също не са много ппедпочитани.
Това, че една мацка е изпитала моментно удоволствие от по-голям х. й, изобщо не означава, че ще го търси само такъв завинаги. Удоволствия човек може да получи всякакви, по всякакви начини. Човек живее с партньор не само за секс или други удоволствия. В крайна сметка животът низ от компромиси и секса е един от тях. Дали мадамата е с теб заради х. я ти, парите ти, чара, фигурата ти, акъла ти... Тя си знае и си е направира своя компромис. Както и ти най-вероятно - просто няма съвършени ;)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 50489ba161
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Надявам се админите да публикуват коментара ми. Доста се чудех дали да напиша изобщо нещо или не тъй като имам доста неща които да кажа по темата и ще се опитам да бъда възможна най кратък.

Размера ми е 15 см дължина и 16. 5 обиколка. Темата е реална, имал съм подобни преживявания с момичета, мога да го кажа от опит 1 ва ръка.

Ще ви запълня някои дупки в историята. На купона не са наебали тъй като няма къде. Може да е имало къде, но да я е било страх че ще се разбере. Потърсила го е при първа възможност, което в случея е при раздялата. Имам история в която бях на купон, с една мацка се забихме, нямаше къде за повече и тя директно ми каза- прибирай ме искам да свърша в нас, утре ще ти се обадя кога да дойдеш да правиме секс.

Часта с ваденето на терасата ще я обесня. Знам че на много хора ще им се стори странна и измисленна, но това е разликата когато извадиш малък и голям. Реакцията е тотална различна. Жените страшно много се възбужат от размера. Ако им кажеш - за тях това са само цифри и не могат да си представят как изглежда, но ако види или хване тотално различно.

Знам че жените предпочитат дебел пред дълъг. Казвали са ми, че с по-дълъг(над 15 см) е малко по-хубаво, но го има риска от вкарване до матката и огромна болка. Затова предпочитат дебел, тъй като били се чуствали доста напълнени и секс-а бил уникален. Проверявал съм доста в интернет и не можех да намеря жени които да твърдят обратното.

Сега това го казах тъй като мога да говоря само от личен опит и не знам какво би било станало ако просто ми е дъгъл, но стандартна обиколко (12-13 см)

Жените с които съм спал, правили са ми свирки и тн. винаги са искали продължение с мен, но са се опитвали да ми станат гажета. Не са навити да сме само за ебане и да мога да излизам с други. За това и се получва както е описано в историята. Няколко пъти секс пък почва да е заета.

Но има при мен част която я няма в историята. Почти всяка (да не кажа всяка) от тези момичета като си намериха гаджета ме потърсиха за секс. Имаше случей в който се скарваме с моята приятелка, махам връзката от фб и до 2 дни са ми писали 3-4 момичета да се видим, като те са си обвързани даже и в фб. Няколко такива случея имам даже бях спал с тях без да знам че са обвързни като бяха скрили връзките.

Различни брутални истории мога да споделя където отивам при мацката, правиме секс в тях, питам я кога са се разделили в гаджето и разбирам, че човека е просто на работа.

Най-бруталната поне за мен история е когато ми писа една която беше в родилното. Преди няколко часа беше родила от друг, а ми пише на някои с които се е ебала да го видела какво прави и как е. Вика ми малко по натам кога ще съм свободен и тн. Буквално беше родила преди часове. После и гледах снимките в фб как мъжа и беше дошъл да я взима от родилното и тримата усмихнати и щастливи.

Може да си говорите каквото искате, но имам приятели с по 12 см. и малка обиколка и нямат никакви такива истории. Те не могат да си намерят гаджета, защото като някоя им го види преди да са правили секс и почва да е заета. Това са даже техни думи. Натискат се с момиче тя им го хваща, повече това момиче не ги търси.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4706425429
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   28 много си вглъбен в размера, за някой жени е станал мания, както при мъжете, но не всички жени са така. Явно твоите приятели са смотаняци.

В моята компания сме 5-6 човека, приятели от мъже. Ако щеш ми вярвай този, който е най-нисък и с най-малък пенис (към 13 му е) е свалял най-много жени през годините. Както ти каза за теб и с него доста жени са изневерявали системно в продължение на месеци. Просто знае как да общува с тях, не знам и аз как да си го обясня. На моменти дори съм му завиждал какво толкова му харесват. Знае как да изпъкне.

Аз съм със 18. 2, но обиколката ми е нормална 13. 5, имам 2 бройки от първата ми и сегашната ми дълга връзка (на 25 съм) и това е. Каква полза имам, че ми е по-голям от неговия?

Искам да кажа, че живота си върви, някой хора се вглъбяват в неща, които не зависят от тях или поне не в момента и си пропиляват времето. Единият не свалял жени, че му бил малък, другият, че нямал пари, третият, че нямал време и нерви и т. н.

Спрете да го мислите толкова този размер, няма да го промените. Не го ли разбрахте? Подобрете си сексуалните умения и спрете с тези мисли, защото от тях страда самочувствието и ерекцията, просто губите и малкото, което имате.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 886de102a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Съжалявам, че ще ти го кажа, но приятелката ти не те заслужава и е редно да я разкараш. Утре пак ще се скарате и ще ходи да лапа чужди пениси, сори, ама е така!

Ж

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker