Приятелят ми е девствен! Съвети за първия път и няколко въпроса към мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми е девствен! Съвети за първия път и няколко въпроса към мъжете
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 3241 пъти
Моля админите да одобрят темата защото е важно за мен и имам нужда от помощ!

Здравейте аз съм момиче на 19 и имам приятел на 21.

Той е девствен ходим от доста време и си мисля че в скоро време ще стане работата. Извинявам се че няма запетаи. Интересувам се какво мога да направя че да го предразположа да се чувства добре. Той не е много притеснителен не му е много голям и свършва бързо. Правили са му само френска любов и то преди много време. Момичето което го е правило е моя позната и тя ми е казвала тези подробности.

Имам няколко въпроса

Как да подходя към него в дадения момент да бъда ли по нахална и секси или да съм нежна и внимателна? как би ви харесало на вас? (въпрос към мъжете)

Да му правя ли комплименти и да му говоря мръсни неща? Неща от сорта на "много е голям" "много е хубав" "искам те" и тн. тн.

Кои пози са подходящи като за първи път?

Нека и мъжете да ми отговорят на въпросите а жените да ми дадат съвети ако са били с девствено момче благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3cd2cf7e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Леле... Аз съм на 19 и приятелят ми е на 21 и също беше девствен, както и аз, и направо се чудих дали да не пусна същата тема.... :D Така. Ще ти кажа при нас как се получи. Когато усетихме, че искаме да се стигне до там, пробвахме, но нищо не се получи, защото на него му спадаше. Пробвахме към 3 или 4 пъти в различни дни, все същата история.. То реално му спадаше, защото не можеше да уцели мястото където да си го вкара, знам, че звучи смешно.. :D И общо взето от притеснение от негова страна нищо не ставаше.. В един момент почнах леко да се отчайвам, защото миналият ми приятел също беше девствен и с него се получаваше абсолютно същото- от притеснение НИЩО не може да свърши... И сега като се повтаря историята, на мене ми е гадно нали.. Да подчертая, че и двамата съм ги предразполагала като усетя, че има нужда, при първият нищо не се получи, каквото и да пробвахме, казах си, че в крайна сметка явно не ми е писано да е с него, по-късно се разделихме поради други причини. Сега към съществената част, как се получи работата: Започнах да си мисля, че аз трябва да поема инициативата и да го предразположа ОЩЕ повече, като му се нахвърля един вид и му казвам колко го искам. Та изневиделица, той въобще не очакваше, му се нахвърлих да го целувам много страстно и да се държа по-предизвикателно, да му казвам колко го искам, как искам да ме чука, да издавам звуци и въобще да се държа като курва общо взето. Почнах да му лапам, да се търкам в него и въобще много се разгорещихме... пак отне известно време докато стане работата, но НАЙ-НАКРАЯ стана... Друг е въпросът, че изобщо не ми хареса, ха ха, ама то ясно, че ще е така.. Та. Моят съвет към теб поеми ТИ инициативата, както сторих аз, защото това ми се струва като най-адекватното решение в тази ситуация. НО много зависи и момчето какво обича.. например... Аз, както и приятелят ми обичаме по-груби неща, да ми бие шамари през лицето, да ме плюе, тези неща също ги правихме, и мисля че спомогнаха за това да се отпусне достатъчно, за да се получи.. ГАРАНТИРАМ ти, че ако почнеш да се държиш като курва и мръсница ще полудее и няма да устои. Ако не проработи... еми не знам. Не знам какъв мъж е това. :D Също така, важно е да се отпуснеш. И на мен не ми беше лесно да взема инициатива, защото съм по-притеснителна попринцип и не обичам да съм доминантна, но в един момент просто ми дойде отвътре и си казах айде давай, че... :D Много, много успех, надявам се да съм била полезна! <3 И още нещо-не е задължително да правиш всички неща, които аз съм правила, първо трябва да знаеш какво му харесва на партньора ти, прави САМО това, което ти доставя удоволствие както на теб, така и на него. :) Според мен първо разберете кое ви носи удоволствие и тогава преминете към същинската част, защото все пак, за да го подлудиш, трябва да знаеш как..

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 59fc58cbdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За позата остави го той да е отгоре като за начало и му прави комплименти че е добър и така нататък и ще се отпусне

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3cf8fc5120
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Всичко е индивидуално, няма два еднакви пръста на ръката ви, а си мислите, че хората са еднакви!? Щам са му правили свирки, значи е усещал какво е да го пъха в отвори. Вагината ти да не е по различна от уста, там поне няма зъби, какво ти пука? Щом го дърви, какъв е проблема, да го тъпче и толкова, няма тъпани да бие!? А и ти щом се вече разработена, всичко е ОК! Проблем ще бъде бързото свършване, вие жените сте ненаситни, искате мъжът да е като машина, да държи като вибратор, докато му изключите вие копчето, това е проблема на мъжете, там как ще се сработите, това е вече Божа работа!? А за преструвките за голям и красив, няма да ти падне езика, а на приятелят ти ще е гот да чува такива хвалби. Грубите жени са отвратителни, Господ ги е правил да бъдат фини и смирени! Успех в чифтосването!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2064250d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Питаш неща, които на всеки човек различно му харесват...
Това с нахалното поведение и говоренето на мърсотии не мисля, че е добра стратегия. Жената трябва да е мила, приемаща, да не отнема старшинството на мъжа (поне в това отношение) - това според мен би запалило в най-голяма степен мъжкото у мъжа.
Не лъжи! Ако смяташ, че не му е много голям, не му казвай "Ах, колко ти е голям!". По-скоро можеш да кажеш: "Сладък е! Много ми харесва...".
Според мен, най-добрата поза за първи път е мисионерската. Там контролът е почти изцяло у мъжа - може да спре, да се отдръпне временно, ако трябва. Ако не си девствена - за тебе няма никакъв проблем.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: afd2e2793e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз, като бях в такава ситуация, подходих достаа настъпателно и момчето се стресна направо, но той пък си беше по-притеснителен принципно.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c82fd19f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не преигравай с комплиментите и не лъжи. Ако казваш нещо, нека е истина. Може да започнеш с френска. Гледай да си влажна или вземи лубрикант. Бих препоръчала мисионерската поза или жената отгоре.
Ж31

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0881046d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   За разлика от номер 1, която твърди, че ако се правиш на курва ще му хареса, аз като мъж мога да кажа, че такива жени дето се правят на много отворени в секса с отблъскващи. А приятелят ти няма какво да го мислиш, няма никаква драма. Моят първи път дори не казах на момичето, че съм девствен. Не се разбра. Така че спокойно действайте. Натискайте си се и лека-полека почни да го пипаш. Останалото е биология. Гледай да не пиете преди това, или ако е - много малко.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1170020692
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   По какво си личи, че един мъж е девствен! За жените знаем, че имат една ципа, наречена химен, която при дефлорация се къса! А мъжа има само един пенис! Нещо не мота да разбера! А това една жена да е девствена-едно време по това се съдеше за авторитета на жената относно женитбата! За мъжа е все едно!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b62188dd36
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8 е прав за това, че някой мъже се отблъскват от курви и жени, които постоянно се правят на секс машини.
Прав е също и за това, че няма драма, при моя първи път, приятелката ми също не разбра, че съм девствен. А беше по-голяма със 7 години от мен и и бях петия. Но пък аз се бях подготвил, а и се доста нахакано. Колкото и смешно да звучи бях гледал доста порно преди това и то много ми помогна, да знам къде и как да пипам и да го вкарвам. Бях чел също за женските ерогенни зони. Общо взето се представих супер, а толкова се притеснявах... Дори от притеснение не можех да свърша, но ми стоеше доста твърд, което си беше в голям плюс.
Тя беше доста ревнива и като сме се карали ми е казвала "кой знае с колко курви си си лягал преди мен, щом гледаш еди коя си..." хаха, така и не и казах истината.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2ad118fdda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ще ти подскажа едно простичко правило, за да не се сблъскал с проблема, описан от номер 1 - като не уцели да му спадне. В решителния момент протегни ръчичка и го насочи сама в нужното направление. Мъжкият пенис е изключително чувствителен, но не дава абсолютно никаква тактилна информация, тоест не е като пръстите, не те информира къде се намира. Не бъди агресивна, бъди естествена, женствена, възбудена, приласкай го и това е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker