Женските размери - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Женските размери
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 4676 пъти
Здравейте с това, което ще напиша искам предварително да кажа, че не искам да обидя или да се заяждам с никой. Пиша това с цел да споделим опит, пък и след толкова обсъждане на мъжките размери, реших, че е нужно и жените малко да бъдат обсъждани.

Ще се радвам повече мъже да споделят опита си. Та да си дойдем на думата. Според вас и опита ви, това дали жената е едра или дребничка има ли връзка с размера на вагината и?
При мъжете многократно изследванията са показали, че няма корелация между размера на тялото и члена им, но при жените не съм чел изследвания.

Доста често като съм говорил на тема секс с мои приятелки или познати, които са ниски и средни на ръст. Като им кажа, че харесвам жени над 175 с дължи крака и те веднага правят коментар от рода на: Кой знае каква ще е голяма отдолу, Два няма да и стигнат и т. н.

Също и от приятели, като им кажа за някоя по-висока или пък средна на ръст, но по-едра, като телосложение жена и казват неща от рода на: За какво ти е тази, трябва да имаш 30 см. х**.

Но моят скромен опит с жените (11 на брой) показва съвсем друго. Особено предпоследната ми приятелка направо ми вкара комплекс, че ми е малък. Беше 158 см. 46 кг. с дребни кости, а го поемаше целият и то с доста силни тласъци без никакъв проблем. Не и достигах матката даже, а не ми е малък. С добра ерекция ми е 18, дори и няколко мм. над, дебелината ми е също над средната - 13. 8

Преди съм имал доста по-едри приятелки (170-180) и винаги е трябвало доста предварителна загрявка, за да го вкарвам така и да не боли. Дори на повечето не влизаше целият на някои пози, при които не се губят сантиметри, стигах им матката горе-долу с 13-15 см. от члена си (на око). Винаги е влизал много плътно, усеща се, че е на тясно(мъжете ще ме разберат), а при някои от по-дребните, особено последната не беше така.
Може би просто такъв е бил моят късмет, все пак 11 не е никаква представителна извадка.

За допълнителна информация, на 23 съм, приятелките ми винаги са били малко по-големи от мен, между 22 и 30.

Може да споделите и при по-пълничките жени в сравнение с по-слабите как е. Но само от опит, от предположения няма смисъл.

Моля без злобни коментари, че сме комплексари и т. н. Историята я пиша не на последно място с цел забавление. На който не му харесва може да я подмине, няма нужда и тук от негативизъм и без това ни залива от всякъде.

Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4a98d5cfd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Както един мъдър човек беше казал в този сайт - ''няма малки пишки , има дълбоки пут*и ''. Прав си , все някой трябваше да напише тази тема.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2f481a4926
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Хахахаха, с пуканки в ръка очаквам коментарите. :)
По темата : 1, 63 см, но вагината ми е тясна, за това вместо удоволствие получавам болки...!
Въртим се в порочен кръг - мъже срещу жени, жени срещу мъже, ниски срещу високи, високи срещу ниски и т. н.
Ние не сме конкурс мистър голям х*й и мис тясна с**а!!! :D
Така че няма как да знаем колко ти е всъщност, и какви умения притежаваш, авторе.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8553589f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Позитивнио искаш да чуеш как на другите им е по-голям от твоя и могат да го работят всякак-не се съмнявам ха ха ха

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9931d55189
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Всичките жени са различни, но като цяло по-високите не са много плитки, а са си по-дълбочки.

Относно това коя колко е тясна. Има няколко понятие. По-скоро една жена за да е много тясна, значи не е добре възбудена. Жените се делят на еластични и нееластични.

Бившата ми приятелка на пръв поглед беше адски тясна. Настоящата също е много тясна, но в настоящата, като е възбудена мога и аз да вляза при входа на влагалището е доста широчко, а вътре стиска много и повече отколкото на бившата, пък на бившата входа на влагалището не можеше да се вкарва много.


Аз съм с 16-тина см и дебелината ми е под средното (според различни източници тя е 11 (което съм и аз), според други е 11,8 - 12,4 и прочие, но при една прилична 95,100%-ва ерекция не съм усетил някоя някога да е била широка, но иначе при максимална възбуда една жена може да побере и най-големият пенис, друг е въпроса, че за всеки влак си има пътници.

На някой жени им харесва да е дебел и да ги изпълва, но пък има и други, които им идва в повечко един такъв секс. Други пък се кефят на къси и дебели, трети на нормално дебели и с нормални дължини и общо взето една жена никога не знае какво иска и има нужда от всичко (дано не го опитва, ако е моята хах).

Защото когато сме си говорили с бившите и не сме били в сериозни отношения са твърдяли как перфектния размер е 17,18 см, но когато вече имате връзка се задоволяват и на мойте 16 и ги виждаш как стенат и се кефят.

Относно настоящата, тя е имала някакъв с 10 см член, еми просто не ги възбужда горе в главата и нищо не е усещала, а как иначе усеща един пръст, който е по-малък от 10 см.

На мен винаги ми е била комплекс дебелината и мислите да не ми е широка дадена жена и винаги тези мисли са ми изигравали лоша шега, защото ми е спадала ерекцията и наистина не е било приятно усещане за нито един от нас, а когато си мисля, че ми е безкрайно твърд и съм добре надарен са ми тесни, дори не съм си го мерил така, но пак предполагам, че не е повече от 11 см обиколка.

Не мисли глупости с 18 см и такава дебелина (като цяло над 12,8 си се води дебел пенис), трябва да си луд. Е да, ще има по-нееластични, но рядко, виждаш от 11 само 1 е била такава значи не сте си напаснали и тя има нужда от още по-голям атрибут, но не не си виновен ти, а тя и все пак при добро желание ще си напаснете, тя ще се опита да си стяга мускулите и как ще издържиш да не свършиш, не знам.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 96456b0eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Мъж съм, но темата ти е адски тъпа. Опитал си се да си го върнеш на жените заради темите с размера, но въпросите ти са меко казано дебилни.

Извинявай, че не е по темата, но не можах да се сдържа.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 68a53b622e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3, не говоря за уменията тук, чисто физиологично имам предвид.

Явно повечето не сте ме разбрали. Не искам на никой да си го връщам, още в началото съм писал, че не искам някой да се почувства обиден. Няма какво да връщам на никой. Не съм написал това от злоба към дамите. Но съм си мислил на тази тема, а като напишеш в Гугъл за женските размери, почти нищо не излиза, за разлика от стотици статии и теми за мъжките. И то не конкретно за това, дали еди какъв си пенис стига, а просто дали има връзка между тялото и вагината на жената.

Номер 6, не виждам какво е дебилното да питам мъжете, които са правили секс с различни жени, какво са забелязали. Защото доста често съм чувал коментари, като тези, които споменах, явно и другите хора се замислят за това.

Номер 4, искам да чуя личен опит от мъже, не на кой колко му е голям и как работи, ясно е, че има всякакви случаи.

Все едни и същи теми се пускат, реших да напиша нещо по-различно. Няма скрит замисъл, написал съм каквото исках да кажа, друг е въпроса, дали ще ме разберете. Както и да е. Забавлявайте се, пак казвам, няма смисъл от негативизъм.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c459de7bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Никак даже не са дебилни въпросите.

Разликата е в това, че при мъжа може да се измери, а при жената няма как защото е еластично и се променя с времето.

Има ги всякакви - тесни, широки, много широки, попски ръкав ;) Не зависи нито от ръст, нито от килограми, а по-скоро е ген.

За размера ти:

Една ще ти каже, че си ОК, на друга няма да и стига, на трета и 3 няма да и стигат. Важното е тази с която си да е ОК с размера ти. Другите да го духат ;)) Буквално :))

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 68a53b622e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 5, всъщност секса точно с нея си беше супер, тя си казваше, че ме усеща супер и доста му се радваше, но при мен не беше усещането, като да влиза на тясно. За мускулите знам, че много променят "играта", повече ме изненада, че беше по-дълбочка от другите по-едри. А тя беше една от жените, които като стане въпрос за по-висока жена, споменаваха размера на вагината и. Е нямаше как да и кажа ти всъщност си с доста по-голям размер от едрите, с които съм бил, но съм си го мислил.

Иначе това да не усещаш от една страна е добре, защото може да си правиш и 2 часа секс без проблеми и без да се притесняваш, че ще свършиш.

Много добре знам, че секса не е само размери, трябва да има съвместимост в далеч повече отношения. Не дали ще е хубав или лош секса е темата, а просто чисто физиологично за размерите.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 96456b0eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "не виждам какво е дебилното"

Oще по-зле.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 295fbb7e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Жена съм, от моя опит мога да кажа, че женската вагина се напасва към партньора и при по-дълга връзка свиква със съответния размер. Освен това вагината не е широка, а отпусната в различна степен. Това е мускул, който се тренира и може да стане много стегнат и да го чувстваш много плътно обгърнат или да е отпуснат и да ти хлопа. Имала съм връзка с мъж с добър размер, след него с мъж с доста по-малък и след време се събрахме с първия, направо викаше. Питаше как може да съм се стеснила толкова, а аз просто се бях нагодила към другия. Дълбочината съм чувала, че се увешичава с възбудата, но от моя опит като мина 15 см. И половината пози стават много болезнени за мен.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 68a53b622e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Добре, 10, обясни, като на човек, който е зле, такива лаконични изказвания не виждам какво променят. Обясни, ако имаш време, ще се замисля над критиката ти, може да е градивна. По принцип е полезно да ти кажат как изглежда от страни, затова ще съм благодарен да го направиш.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 96456b0eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   12, извинявай, не трябваше да го казвам. Просто се възмутих на глас. Не трябваше да се включвам и да спамя. С две думи - не това е важното и самия факт, че си му отделил време и мисъл, означава, че си леко повърхностен. А и няма връзка между ръст и широчина, това е глупаво, че изобщо си си го помислил - значи изобщо не си наясно с анатомията (не че си длъжен). Между ръст и дълбочина - да. И изобщо ми се струва, че темата е търсене под вола теле - поредния повод да се карат половете. И също мисля, че си я пуснал, защото си се почувствал засегнат от другата тема за размера на мъжа. Но размера е по-маловажен за мъжа и за жена, по-важни са други неща, но явно в тази тема не сте дорасли достатъчно, но няма лошо - всяко нещо с времето си. Просто от моята позиция изглежда смешно и повърхностно, но не си дадох сметка, че липсата на опит не трябва да е повод за възмущение.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5a5fc9558e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Хора, как да ви кажа...
Все едно да четете Шекспир в оригинал, или някаква страхотна фантастика, и да тръгнете да обсъждате размера и шрифта на буквите...

Наистина, при определени шрифтове и размери много под и над някакъв оптимален, текстът става трудно четим, но това ли е, заради което четете?

Аз си представям световете, времената, героите, които текстът описва. Заливат ме емоции, страдам, радвам се и се изумявам с написаното. Изобщо забравям, че се намирам в стая, държа книга и чета, камо ли да мисля за страниците, изреченията, думите и буквите и техните характеристики, мастилото и хартията, на които са напечатани.

Гледайте на нещата от едно малко по-високо ниво. Превърнете секса в изкуство, в преживяване. Отдайте се на енергията и единението, на интимността. Не мислете за точките и запетайките толкова... Всъщност - жал ми е за хората, които се вторачват в тези подробности и покрай това пропускат основното, принципното, главното.

Имайте фантазия и се научете да превръщате всеки дефект в предимство! Например - малък се пъха на всякъде, и това му е предимството пред големия. Малките гърди се галят и целуват много сладко, големите пък се лашкат много тежко, но при двата случая партньорите могат да се възбудят до лудост от това... Покрай прекалено плитката или дълбока жена можете да откриете или преоткриете аналния, оралния, ръчния, крачния и всякакви други видове секс, които с "нормална" жена никога не би ви хрумнало да пробвате... И така нататък.

Бъдете позитивни, конструктивни, и ще видите, че такива подробности, като темата на статията, изобщо ще престанат да ви интересуват, още по-малко пък да определят избора ви на партньор, или отношението ви към него.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9c3ad28ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Сърбите имат един лаф:не е... курец,а е... ситуация.Така,че няма значение,кой с какъв е и коя с каква е.Зависи от ситуацията.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 856f4aee90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Като видях заглавието си помислих, че ще е за цици а то за.... друго ;-)

Имайте в предвид, че там е предвидено да мине бебе. Аз мъж с такъв атрибут не познавам. От тази гледна точка... сещайте се :Р

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: de59e4a576
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До 12 и 13

Браво! Отдавна не бях чела в този сайт толкова добронамерена
конструктивна критика че и отговор който също е добронамерен и възпитан :DDD
Вдигаме нивото на комуникация:)))

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 68a53b622e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   13, няма никакъв проблем, естествено, че ще си го кажеш, просто така написано вече е съвсем друго. Много благодаря за отделеното време.
Да ти кажа местно ще ми се да бях повърхностен и да не си слагам всичко на сърце, но не съм. Завиждам на някой, който е наистина повърхностен. Не си ме разбрал правилно, не казвам, че секса е само размери, далеч не е само това. Просто чисто физиологично исках да чуя други наблюдения. Защото винаги съм чувал не хубави изказвания за по-високи жени, а аз си харесвам точно такива и винаги ми е било добре с тях.
Не съм искал никой да се кара, няколко пъти го написах. Засегнат също не съм се почувствал, наистина, направих го от любопитство и заради дребничката приятелка, която споменах, както и да стане някаква забавна дискусия.
Прав си, наистина на тези години няма как да имам богат опит, още не съм живял дългосрочно с жена. С баща ми си общувам свободно като с приятел и той доста ми се смее, като му говоря за размери. Учудва се, какви големи статии и коментари се пишат на тази тема. Както и да е, да не се отплесвам. Радвам се, че се изяснихме. Напълно разбрах критиката.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2dfbe18d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Значи първо, няма как да "достигаш до матката" на тези, с които правиш секс. Най-много да стигаш до последното разширение на вагиналния канал, преди шийката на матката. Ако докоснеш шийката на матката, както си мислиш, че правиш, жената ще си умре от болка, така че и до там не си стигнал. Второ, това дали са високи или ниски, слаби или дебели, няма връзка с "размера" на вагината. Вагината е по-еластична и стегната или по-отпусната и с не толкова стегнати мускули. Това зависи най-вече от анатомията на жената, гени и т. н. Не можеш да сравняваш размерите при мъжете с тези на жените, защото при жените не съществуват размери, а степени на еластичност. Може да сравняваш размери на срамни устни, клитор и т. н. между различните жени, защото те наистина имат размери. Но те отново нямат връзка с височината и килограмите на жените.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1c86f46621
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Номер 14- браво за коментара!
На номер 1 мога да кажа, че важи и обратното - като ти е малък инструмента, всяка вагина ще ти е голяма.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 708f568ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Била съм с 5 мъже в живота ми, всичките до един ми твърдяха, че съм толкова тясна, че направо се побъркват. 6тия имаше 8см пенис (да, измерих го) и ми каза, че съм широка! Правете си сами изводите, момченца хахахахах

Евала на номер 14!

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ec6c454a90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Жена ми е 175 висока, 85 кг, моят е 15-16 см и и`е напълно достатъчен, получава си оргазъм.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1c86f46621
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Побъркахте се с тези размери! При това те са нещо, което не зависи от самия човек. Като са ви толкова важни с шивашки метър или линийка ли ходите и като се запознаете с някой/някоя започвате измерванията ли? Не е ли по-важно какво има в главата, а не между краката? И как може да използва това, което има?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ab6d54391e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Съвет: Най-дребните, са най-широки. Избирай!:)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 874076fa18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Съвет : Високите са най - широки! Никой в нета не може да се обори. ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e24b7e1023
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Темата е добра и благодаря на автора и сайта, че е добавена. От опита който имам няма някакво значение ръстът или теглото на жената. Но определено един мъж може да усети разликата в ширината на партньорката си. Имах сексуални отношения с две момичета по едно и също време едната много тясна а другата доста широка. Просто когато правиш секс с тях през ден или два веднага усещаш разликата. Едната беше минионче и беше много широка, а другата беше висока и доста доста тясна. Като мъж мога да кажа, че усещането с тясната беше невероятно и свършваха много бързо с нея, а с широката можех да издържа доста повече. Но за момичетата определено широката изпитваше много повече удоволствие и нямахме проблем с позите, доколкото тясната изпитваше дискомфорт и дори болка ако не внимавам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker