Много хора мислят, че съм гей?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Много хора мислят, че съм гей?!
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2345 пъти
Мъж съм на близо 30 и съм на 100% хетеро, но прекалено много хора решават обратното. По никакъв начин не приличам на гей, нито физиката ми, нито поведението, гласът, стилът, нищо! Обаче винаги ми се лепят педали и много от хората около мен съм разбрал, че ме мислят за гей. Винаги съм игнорирал такива работи и съм смятал, че проблема е в другите хора. Това лято обаче на работа идваше едно момиче като клиентка което си харесах. Говорихме, после излизахме и се държеше сякаш ме харесва, но когато се опитах да я целуна една вечер ме отблъсна и в последствие ми каза, че ме е мислела за гей почти до последния момент и аз гледам като в небрано лозе и не знам как да реагирам. Тогава се замислих, че трябва да има някакъв проблем с мен но както казах във вида и поведението ми няма нищо гейско. Веднъж една колежка ме пита директно “Хубав си, не си срамежлив, защо си нямаш приятелка, да не си гей”? Не точа лиги по всяка и ми се е случвало няколко пъти да не отвърна на намеците на момиче но причината е била чисто и просто, че не ми харесва и това е напълно нормално и е нелепо заради това някой да реши такова нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 66dc8e1f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Някой е разгласил нещо на някой друг и от там е тръгнало

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ab9418364f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам приятел, който също скоро ще става на 30 и има същия проблем. (Би било голямо съвпадение ти да си моят приятел.) Та аз няколко години бях убедена, че е гей, докато той не каза, че харесва момичета и си търси жена. Той е малко екстравагантен в облеклото, гласът и жестовете му са леко гейски, според мен и други хора, които го познават. Той самият обаче май изобщо не подозира, че изглежда така отстрани и си харесва жени. За съжаление с жените, които е опитвал да сваля, все удря на камък и на мен ми е ясно защо. Той е супер като приятел, но не бих могла да го възприема като мъж. Мисля си, че има някои хора, които са в това положение. Сигурен ли си, че можеш да се определиш съвсем точно, че няма нищо гейско в теб? Помоли някой доверен приятел да ти каже истината. Тя може да не ти хареса, но е за предпочитане пред неизвестността. Така ще можеш да промениш нещо, за да не даваш повод да те мислят за гей.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 89c53b2e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-добре питай хората около теб. Все някой ще може да ти отговори, защо приличаш на гей, как хората го решават за теб.
Възможно е да е нещо в маниерите ти, може би стила ти на обличане, може някой да е пуснал слух или другите си вадят бързи изводи, защото не говориш за предишни връзки и жени. Последното, между другото, е много вероятно. Сещам се за няколко човека, които са били "жертви" на такава бърза класификация. Някак си, не си го виждал с жена, не е говорил за жени- трябва да е гей.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3ee482a966
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами случвало се е и при мен и причините са подобни на твоите - казват ми, че съм бил хубав а не им обръщам внимание те като ми обърнат. Случвало се е мацки да ми показват, че ме харесват. а аз не правя нищо, защото не ми харесват.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 146ba0c307
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Навремето жените харесваха момчета с гейски прически, дрехи и маниери и се чукаха с тях. Визирам 2007-2010, имах приятели, които си правеха адски странни прически с бритони с някакви потури обути с някакви неща, като кючекини танцуваха по дискотеките и ви казвам, всички момичета бяха техни!

Сега обаче много гейове, истински гейове все повече започнаха да приличат на мъже, да имат доста мъжко излъчване, брада, визия, тренират и прочие и вече е адски сложно да се различи един гей от нормалните момчета.

Винаги има и ще има момчета с по-нежно излъчване и с по-грубо. И аз си мислех, че и мен ще ме харесат, ако съм по-нежен, както бяха мойте приятели и изглеждах, обличах се така и си правех такива прически, но уви, не ме харесваха!

Сега съм с брада, татуси, по-мъжко излъчване и виждам, че ме харесват хиляди пъти повече от преди

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker