Защо е важен толкова и не е ли опасен аналния секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо е важен толкова и не е ли опасен аналния секс?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 12670 пъти
Здравейте, измъчва ме един въпрос относно аналния секс, кажете ми мъже, а пък ако искате и вие жени, толкова ли е важен този анален секс? Наистина, извинете ме, но не мога да разбера какво толкова ви влече в аналния секс? Само веднъж съм пробвала и отначало ми се стори хубаво, но после много се изплаших и почнах да чета за последствията, това още повече ме изплаши, какви ли не гадости прочетох, бях травмирана цели шест месеца, не мога да ви опиша каква болка изпитах от това което бях направила. Мина доста време оттогава, но страхът и болката от преживяното в мен си остава, приятеля ми също беше наранен от това което се случваше с мен, а сега когато си говорим за секс той ми споделя, цитирам ''не искам да те нараня но те желая отзад. '' Правя се, че не ми пука но всъщност ме боли, питам го, Не е ли опасно, а той ми казва, че бил изчел доста неща и когато се правило с любов и нежност не било опасно да се разшириш или нещо да ти стане. Да, ама мен ме е страх, преди не мислех така, но когато опитах и това много ме травмира, честно казано не искам. Наскоро си говорихме с него, но само си представете какво ми каза, каза ми, ако забременея и тъй като само първите месеци ще можем да правим секс отпред може да го правим после отзад, тъй като много сме се желаели и нямало да издържим. Не му го казах директно, но това ме нарани. Той знае че това ме наранява, но явно е останал с впечатлението, че също ме и възбужда, защото аз тогава наистина се възбудих но после много се нараних и това ме отврати ужасно много, дори исках да се откажа като цяло от секса. Добре, кажете ми, аз ли съм сбъркана и не мога да възприема аналния секс като нещо нормално въпреки, че съм го пробвала и ми хареса, а после отврати. Не мога да разбера наистина, кажете ми толкова ли е важно да правите такъв вид секс, за да бъдете щастливи и задоволени. И не е ли опасно да правиш анален секс особено за жените? И не е ли малко странно от страна на приятеля ми да иска да правим толкова месеци секс само отзад, не мога да си представя четири-пет месеца само отзад, не знам как да му го кажа, как да го кажа на човек, който твърди, че постоянно ме желае навсякъде? Чудя се дали да го оставя, а го обичам, може би сбърках, че тогава му позволих и дори го поисках сама... Дайте някакъв съвет и споделете харесвате ли аналния секс, ако Да, защо и ако Не, защо? Много моля редакторите да публикуват историята ми. Благодаря!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 83

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7b13c67817
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О, колко позната история. Задавам си съвсем същите въпроси като теб... От моята женска гледна точка аналният секс носи удоволствие само на мъжете - независимо дали те са от активната или от пасивната страна. Логично е това откъм анатомия - аналните стегачи са по-здрави мускули в сравнение с тези на вагината и предизвикват по-голямо триене, което се нрави повече на силните ни половинки. А при мен лично силното триене в не-ерогенна зона не може да донесе никакво удоволствие, дори напротив...
"Жертвала" съм се за моя партньор много пъти, защото и той по същи начин: "не искам да те боли, ама искам... " Следващият път като си поиска ще му кажа да си намери друг мъж да си се кефят на преживяването взаимно... За мен си остава противоестествено, гнусно и дискомфортно, дори болезнено. От уважение към тялото си не бих искала да го правя. А вие, които не сте съгласни с това, залейте ме с жлъч колко закостенели са схващанията ми и т. н. и т. н..

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 556ab9991e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятеля ти е егоист, като не ти харесва не го прави, бъди безкомпромисна. Мене също не ме кефи, жена съм

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c4154ce156
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе, какви са тия глупости...
Една връзка може да си е напълно стабилна и пълноценна и без тоя анален секс.
Не знам колко тъп трябва да си, за да се вторачваш в това точно...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: afc019163f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Значи...
Аз съм мъж... И да, харесва ми да правя анален секс с партньорката си.
Но естествено, ако тя не иска - не бих я насилвал.
За опасностите - ако се прави внимателно и с грижя за партньорката, категорично не мисля че има такива.
От опита ми и разговорите ми с же и п8 темата... Бих казал че има един не суперголям, но все пак значителен процент (около 10-15%), които не само го харесват, но и предпочитат - познавам една дама, за която друг вид секс не съществува - при никакви обстоятелства не позволява вагинално проникване, даже и с пръст. Познавам и оше две, които макар да практикуват вагинален секс, едната казва че налрая задължително трябва да е анално и тя да язди, защото иначе не може да свърши, а другата - че вагиналният и клиторниат оргазми са и "бледи" и аналният секс е това, което я задоволява истински.
Познавам още толкова, при които аналната стимулация не носи никаква възбуда (или направо е неприятна). А останалия голям процент са някъде по средата - от "приятно е, но не мога да свърша от това" до"много е гот, ако се прави правилно".
Прочела си някоя глупост инси се наплашила. Имах преди време подобна партньорка - до едно време откачаше от комбинацията френска два пръста в дупето... После изведнъж, както на теб и хрумна че е вредно и извратено и не знам още какво и спря да ми позволява да я докосвам там.
Ако аналната стимулация ти е приятна физически, не виждам причини да не практикуваш анален секс - някаква тъпа статия, написана вероятно от жена, попадаща в онези 10-15%, за които аналният секс е неприятен, не е повод ти самата да психираш и да се лишаваш от усещането, акомти е приятно или да правиш драми на приятеля ти, че си иска.
Категорично - към аналния секс трябва да се подхожда с внимание, грижа и спазване на хигиена, но по никакъв начин не виждам основание за такава психарска фобия към идеятя, особено при положение че опитът ти не е отрицателен, а цялото ти настоящо отношение към практиката е продиктувано от някакъв смотан текст, прочетен някъде.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b73dad0f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   За някои е важен, за други - не. Така, както за едни е важна оралната любов, големите цици, дългия пенис и т. н. За приятеля ти е важен. Няма да се впускам в обяснения, кой, кого и колко обича и кой трябва да направи компромис, това си е лично ваша работа.

Дали е опасен? Може да бъде опасен, ако не се спазват някои елементарни правила. Внимавай, откъде черпиш информация по темата. Чети медицински сертифицирани източници и не се доверявай на анонимни статии.

Дядо Торбалан

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3bbf4fa9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Въпрос на предпочитания, предполагам.
Според мен ти си се наплашила след прочетеното. Всъщност ти е харесало като усещане, ако не беше започнала да четеш по темата, щеше да поискаш още веднъж. От друга страна, щом си се наплашила и отвратила до такава степен, то е по-добре да не се насилваш. Такъв секс се прави със спокойствие, бавно и внимателно. Рискове има, естествено. Всъщност, рискове има във всеки вид секс и няма какво да се направи. Човек решава за себе си, говори с половинката си и се намира компромис.
Сексът е за взаимно удоволствие, няма смисъл да се прави, ако един от двамата ще се разтрепери от притеснения и после 3 дни няма да спи, а ще чете форуми и ще се допитва до хора с опит за успокоение. Има толкова много начини да се разнообрази в леглото, че не ми се струва проблем. Това си е моята гледна точка. За мен е достатъчно, когато единият се съгласи да опита нещо ново, за да задоволи другия. Ако не му хареса, трябва да срещне разбиране. Разни ултиматуми, убеждения и мрънкания са излишни, само убиват удоволствието и затормозяват нечия психика.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0b77727c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Дали е опасен незнам, но да е важен.... не съм чула някой да е умрял от липса на анален секс.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9e9ddc2bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Не съм правила и не искам. Опитвала съм да си вкарам пръста да видя какво е, но ме заболя доста, и то от малко проникване. Не желая да пробвам повече с каквото и да било. Ако един мъж те обича истински, никога не би настоял да правиш нещо, което ти причинява болка, или пък просто не желаеш. Това е.

И, да, анусът не е създаден за секс. Кой каквото ще да си плямпа, това е истината.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 013ccaed38
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятелят ти също има анус, така че следващият път, когато поиска анален секс, му предложи да вземете един вибратор и ти да го оправиш отзад и да видиш дали и на него ще му хареса този толкова прехвален анален секс. Все пак и мъжете имат дупета, ама не си ги дават, защо ли, нали уж било много хубаво да ти го мушкат в дупарата :) :) :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 02d6c9ed14
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

11.   Отивай се лекувай. Не си добре. Съжалявам, че съм толкова груба ама ти явно имаш някакви сериозни психични отклонения. И какво толкова ти се стори страшното и травмиращото, кое му е толкова опасното, че ще ти се разшири дупката ли. Това е мускул, имаш ли идея по колко анален секс в денонощието трябва да правиш и какви неща трябва да си пъхаш, че да се разшириш чак до такава степен. Да не говорим, че ти си го направила само веднъж и още повече, че ти е харесало. Ами давай, наслаждавай му се, какво си вкарваш разни филми.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7bb48c58cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Естествено,че е вредно, аз страдам от хемороиди, нямате си напредстава какво е! Не си увреждайте здравето, практикуването му предизвиква появата им след време, а веднъж появили се, оправяне няма, не си го причинявайте!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f4b4d6757f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Кое по-точно те травмира? Самият секс или това което си чела след като си го направила? Според написаното от теб разбирам, че е второто. Решението на проблема ти е да спреш да четеш глупости и да се довериш на научни и медицински източници.
По темата са изписани какви ли не глупости от разни чули недочули, неразбрали или наплашени от митове и легенди като тебе, също и откровено фалшиви тролове ( преди време някой беше споменал, че в един лезбийски форум се уговарят да толят по темата в нета, защото според тях този вид секс унижавал жената.... )
Ако се вгледаш малко в това, което излиза от ануса ти ще видиш, че диаметъра му отговаря горе долу на това което иска да влиза. Надявам се, че схващаш какво искам да ти кажа. Ануса е мускул, може да се отпуска и да се стяга по желание след достатъчно практика. Можеш да видиш в порно индустрията някои от най-популярните актриси как ги поемат по 2-3 отзад и едва ли ходят с памперс през другото време.

На въпроса ти защо е толкова важен- ами не знам честно казано. Възбужда ме изключително много самата мисъл да го мушна отзад, както ме възбуждат циците и задните части на една жена. Нямам обяснение на това. Ако жена ми не искаше този вид секс сигурно щях да откача, едва ли щях да я зарежа само заради подобно нещо, но със сигурност щеше да ме изнервя допълнително. За щастие на нея и харесва много и някой път сама си го слага отзад. От анален секс почти всеки път свършва, докато при вагинален по-рядко.
Пак ще ти кажа, не чети глупости в нета, а си потърси малко медицинска литература по темата, а ако проблема е по-сериозен потърси помощ от психолог/психиатър.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1f81408324
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ами явно не ти допада. В смисъл разбирам, че физически в началото не ти е било толкова зле, но щом се отвращаваш от това нещо в последствие, просто не е за теб. Ако искаш дай още един шанс на този вид секс, ако не - не си длъжна. Говори с партньора си и му обясни, че не ти харесва и ако му пука за теб, ще те разбере.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1c42911075
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

16.   Изключително драматично написано! Ако и беше истина, цена нямаше да има! Ако ануса не е за секс, защо има толкова ерогенни окончания там? На жените не им харесвало, така ли? За това ли 7% от жените (САЩ 2017 г.)харесват повече аналния секс пред вагиналния секс, а около 20% практикуват и двата вида, и правят анален от 4 до 7 пъти месечно, по свое желание? За това преди пресилено да се вайкаш, провери как стоят нещата в действителност. Все пак 1/5 от нас не са съгласни с теб. Да, аз го правя и ми харесва. Семейна съм, с деца, и не изневерявам. Смятам написаното от теб за изключително преекспонирано.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1c42911075
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Жена съм и съм съгласна с номер 16.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3df6fc93c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   И аз съм съгласна с Номер 16, то бива, бива ама толкова вече "наранена" и "травмирана"... Вие ако прочетете един учебник за сексуално образование с милионите болести и евентуални проблеми и от нормалния секс ще се откажете. Не че трябва да правите нещо, щом не ви е кеф, но малко пререагирате.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c6d89926ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Опасно е, след известно време мускулатурата там може да се отпусне и да не можеш да се задържаш, разбираш ме какво искам да ти кажа.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5d5747fd03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Доста преувеличаваш. Аз от 12 години правя анален секс и всичко ми е в ред. Сега щом на теб не ти харесва, просто не прави, не се чувствай задължена. Сексът е за удоволствие и всеки има своите предпочитания. В моя случай не е това което най-много ми харесва, но ме възбужда. А и аз обичам да има разнообразие. Няма как да станеш по-широка освен ако не правите някакви наистина брутални неща. Все пак това е мускул и дори да се разшириш мъничко, повтарям, мъничко, ако мускулът е с нормален тонус, няма да го забележиш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e7f6ff75ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Мъжът ти е пълен егоист. След като си му казала, ясно ЧЕ НЕ ИСКАШ тъпо е да настоява. Това ми звучи грубо, което ти е казал,че те желаел отзад това е отвратително взимайки това,че ЗНАЕ че това НЕ ТИ ХАРЕСВА. Зарежи го, ясно е,че мисли само за себе си. Или пак ако ти каже за този вид секс му предложи смяна на ролите. И му гледай реакциите 100% няма да иска. И винаги го подканяй да си сменяте ролите да видиш как ще млъкне с това...Или го зарежи. :)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1c42911075
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   А какво ще каже авторката за случаи, в които жената иска да правят анален секс? Това е съвсем реална ситуация. Случи ме се веднъж на мен.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4ae291c655
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   До Номер 9
" И, да, анусът не е създаден за секс. Кой каквото ще да си плямпа, това е истината".
Скъпа, то и устата не е създадена да лапа пенис и да гълта сперма, но на мъжа ти, ти го правиш. И езика на мъжете и на жените не е създаден да лиже клитора и вагината на жените, но когато твоя мъж те лиже много ти харесва, нали!? Ако на теб ти харесва да ти лижат вагината, трябва да дадеш и на мъжа ти да ти го вкара в ануса, но трябва с малко смазка да се намажеш около теснития ти анус. Непремено преди това трябва да си правила клизма. Ако обичаш мъжа си, няма да го лишиш от такова удовоствие. Вярвам, че ако внимателно го направите след втория път ще започне да ти харесва. Опитайте драга, ануса е втория полов орган на жената. Не се лишавайте от това удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1c42911075
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Щом не ти харесва, просто му го заяви твърдо и това е. В секса нещата не стават насила. Аз те разбирам, защото на мен не ми е приятно да правя френска, и приятеля ми се съобразява с това. А за аналния секс съм в другата крайност, харесва ми. Вчера, на Свети Валентин, правих анален секс :-) по мое желание.
(момиче)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 814e5b697f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   23, престанете да карате жените да ви се чувстват длъжни за нещо, за което не са!
Когато ти й правиш френска любов, прави ти и тя. Дотук сте наравно. Танто за танто!
Какво искате повече!
Ако й е приятно, ще прави анален секс, ако не -няма. Точка. Защо трябва да се чувства длъжна!
Това, че от 100 жени на 10 им харесва аналният секс, не значи че трябва да задължиш другите 90 да го правят въпреки нежеланието, болката и неконфорта!
И още нещо-когато ти правиш на жената френска любов-не те боли никъде, нали?
Защо за разнообразие в леглото, не вземе тя вибратора да ти го пъхне отзад! Първите няколко пъти ще боли, ама после ще свикнеш, нали така:)
Ама, че егоисти сте някои от мъжете! Смятате, че жените трябва да задоволяват всяка ваша прищявка, без значение дали и е приятно, дали изпитва наслада, или не. И после се чудите като ви оставят и почвате да обвинявате всички, без да си дадете сметка, че са ви оставили, защото сте егоисти, включително и в леглото!
Сексът трябва да е взаимна наслада, а не само задоволяване на желанията на мъжа!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d5171c4425
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   До 24, заявих му ясно, че не искам, надявам се наистина ме е разбрал правилно, казва ми, че ме желае, но щом не искам, не би ме насилвал, само ако някога го пожелая. Знам, че той не е егоист, съгласна съм, че мъжа не бива и не трябва да мисли само за неговия си кеф. Аз също не харесвам много френската любов, но той пък обожава да ме лиже и това е винаги. Също му казах - Ако искаш ме оставяй, каза ми '' Не, няма да те оставя заради аналния секс, аз те обичам и без това.'' :)
Авторката

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 568afeedd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   До 23 от 9
Много, ама много си кух. Прекалено бих казала. Рядко срещам толкова малоумни "разсъждения". Другото кофти е, че ти липсва граматиката. Нито един пълен член не видях в коментара ти, а трябваше да са поне 5-6. Смях. Не можеш да пишеш дори, ама си тръгнал да даваш акъли, които всъщност нямаш. Сълзи от смях.

1. Устата ми не лапа пениси и не гълта сперма, защото не искам. Откъде си го измисли това ми е непонятно. Не всички духат - запомни.

2. Устата на мъжете не създадена да лиже вагини, тук съм съгласна. Моят мъж ме лиже и ми харесва, но го прави по свое желание, защото обожава. И да не ме лижеше, нямаше да съм против, със сигурност.

3. На това изречение се превивах от смях поне 15 минути. "Ако на теб ти харесва да ти лижат вагината, трябва да дадеш и на мъжа ти да ти го вкара в ануса". Точно с тази фраза най-ясно показа колко си "умен".
Сексът е за взаимно удоволствие, а не единично за сметка на жената. Изпълненията на френските ласки са много различни за двата пола или казано на по-прост език като за теб - жените ги болят устите докато духат, а мъжете докато лижат не ги боли нищо. Освен това, френската и аналния секс, нямат нищо общо. Защо в замяна на едното лизане, което не е кой знае какъв труд, жената да се отблагодарява с две неща и то болезнени??? Сексът не е нито бизнес, нито сделка. В него няма договори и никой не е длъжен да прави неща, които не иска. Единственото условие е и на двамата партньори да им приятно. И НА ДВАМАТА.

4. "Ако обичаш мъжа си, няма да го лишиш от такова удовоствие". Мъжът ми никога не би се насладил на нещо, което ми причинява болка или дискомфорт, съответно и никога не би поискал да го направя. На теб би ли ти харесал секс, при който жена ти се насилва сама, за да те задоволи? А би ли я накарал, знаейки, че ѝ причинява болка? Ама ти едва ли имаш жена с това егоистично и животинско мислене. Продължиш ли така, няма и да имаш.

5. "Вярвам, че ако внимателно го направите след втория път ще започне да ти харесва". Защо си толкова сигурен? От опит ли го казваш? Щом на теб си ти харесва да те плющят отзад, продължавай да се плющиш и недей дава съвети на жените какво да правят със собсвените си тела.

6. "Ануса е втория полов орган на жената". Кой те излъга? Или ти си го измисли? Няма такова нещо.

7. "Не се лишавайте от това удоволствие". Според мен, това не е удоволствие, не го приемам като такова, а като мъчение. И не само аз, а и много други жени.

За вредите от това извращение няма да пиша, понеже вече са ме изпреварили. Подкрепям също номер 4 и 25.

Чао.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f4b4d6757f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   27, всичко това си е твой избор. Ако мъжа ти го устройва всичко е ок. Обаче не всички мъже обичат жена без грам въображение. Не знам колко години сте заедно, ама лашкането само в мисионерската на тъмно много бързо омръзва. Без свирки, без лизане, без експерименти и жената като талпа в леглото, не всеки мъж би издържал дълго така. Сивотата в сексуалния живот убива връзката много бързо. Така, че радвай се, че твоя го устройва така, но по-добре недей да рекламираш задръстения си интимен живот.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1c42911075
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   до авторката, от 24. Точно така, ще му кажеш, разбира се. Той трябва да се съобразява с теб. Особено в секса. Една връзка се основава на взаимно уважение.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e2610f3fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   До 27
Повечето от което си написала не стува нищо в реалността.
Ти си говориш за себе си като че ли си права а си далеч от истината... форума тук не е фактор но поне ти джказа че ан. секс му се кефят много жени и не малко кжшто го праят за мъжете за да ги радват понеже ги обичат... за разлика от такива надути ег. пуйки като теб.
Едно ти гарантирам че мъжа ти взима този кеф
дали анално дали френска от друга жени докато ти му се надуваш и му отказваш всички неща които умира да ги получи от теб като законна жена.... аман от фрегидни жени като теб.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1c42911075
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   За мен не е важен аналния секс, даже никак. Но го правим, защото жена ми го харесва. Ако искате вярвайте.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 814e5b697f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   30, точно това не мога да разбера! " не малко(жени) които го правят(аналния секс) за мъжете за да ги радват понеже ги обичат"-защо трябва да се насилваш да правиш нещо което ти е неприятно, болезнено и дисконфортно в леглото с някой, само за да "докажеш че го обичаш"?
Какво следва после -рязане на крак, ръка?
Не ти ли идва на акъла, че ако се насилваш, само заради другия, а на теб не ти е приятно и те боли, то ти ще почнеш да отбягваш правенето на секс въобще, защото не ти носи удоволствие! Това по-добре ли е за мъжете-рядко правене на секс и осъзнаването, че не носи удоволствие на жената а само "го търпи"? Ми, много ясно, че ще стане "фригидна". То и да не е, мъже с такова мислене ще я направят!!!
Навремето дядовците ни, къде, къде по-потентни са били и е нямало нито секс-играчки, нито са искали чак такова "разнообразие"!
Имам чувството, че още малко и очите на жените ще изкарате, за да си го пъхнете и в очната кухина "за разнообразие"!
Пак казвам, няма лошо в аналния, нито в оралния секс. Няма лошо да се ползват секс-играчки, няма лошо различни сексуални пози! Въпросът е И НА ДВАМАТА ДА ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ!!!! А не жената да се жертва, за да "докаже че обича"!
И после подобен тип мъже реват:"ама, тя нали ме обичаше, какво стана"! Ами, нищо-просто е отишла при някой друг, които не е кара непрекъснато нещо да "доказва", а намира начин да се НАСЛАЖДАВАТ ЗАЕДНО И ДВАМАТА!!!!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1c8c96cb24
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   към 27
това, което един мъж не получава вкъщи, ще го получи навън
много от мъжете го правят, защото еднообразието у дома в дългосрочен план води до асексуалност

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: dcdb3a5e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   От 27 до 28 и 30
Когато фактите говорят, даже и боговете мълчат... но лаят мъжките кучки 28 и 30. Виждам, че много ви заболя, но какво да се прави... Така става, когато те застигне шамарът на истината. Много ли боли? Успяхте отново да ме разсмеете, даже повече от предния път. Двама неграмотни тъпунгери тръгнали да говорят за мен и личния ми живот. Ето няколко истини, които пак да ви разлаят: 1-няма как да ме обидите, защото нито сте на моето ниво, нито говорите истини, нито можете да пишете. Срамно е да не можете да пишете на родния си език. 2-калта, която се опитвате да хвърлите по мен няма как да ме достигне, понеже съм твърде над вас, а вие продължавайте да си стоите в калта. Мястото на такива като вас е точно там:) 3-като толкова ревете за анален секс, станете гейове. Има много манафи, които търсят именно самотни, прости, разгонени, мъжки кучки като вас. 4-опитите ви да ме обидите бяха тотално неуспешни и единствената реакция, която успяхте да предизвикате у мен, беше смях, и то голям. 5-щастлива съм и съм задоволена във всяко едно отношение. Правя какъвто секс искам, както искам, когато искам. А вие завиждайте, самотни злобари. :) И един полезен съвет - недейте да влизате в словесни битки, при които противникът има много по-голям интелектуален ресурс от вашия. И си оправете писането, че сте ми много жалки. Все има грешки, както в "мисленето" ви. Ще ми се да ви подразня още и мога, но спирам дотук, че не ми се губи повече време с прости ганьовци, но вие не спирайте - продължавайте дори. Забавлявате ме.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c7274192bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Приятелят ти те обича и те желае! Не проваляй връзката си с излишно мислене! Късмет!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f4b4d6757f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   н.30, явно много те засегна моя коментар, за да предизвика такава реакция. Като търсиш злоба погледни си твоя коментар. Твърдиш, че си много интелигентна, ама май си много далече от истината. Можеш да прочетеш малко за видовете сексуална ориентация и защо някои хора се раждат с различна такава от останалите. Не за друго, а малко за обща култура, колкото да не ръсиш глупости по форумите.
Иначе виждам колко си удовлетворена от сексуални си живот, така че няма нужда да го рекламираш. Карай си само в мисионерската, стой си като талпа и се радвай, че мъжа ти не е силно сексуален та да го задоволяваш. Или просто човека си е намерил къде другаде да си задоволява фантазиите, но това няма как да го знаем ние тук.
Хайде свиркай си и не се тормози аз какъв съм. (няма сексуален подтекст в последното)
от 13/28

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: dcdb3a5e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

39.   33, не всички мъже се държат като разгонени нерези и не сексът е най-важното в една връзка. По логиката, по която разсъждаваш ти, и жената може да си намери навън някой, който да уважава избора ѝ

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 786a017b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Много неща се изказаха, а всъщност това е една доста индивидуална тема, която не важи за всички мъже и всички жени.
Както има жени и мъже, на които им харесва, така има и такива, на които не им. Разбира се, по-рядко се среща жените да имат желание за анален секс(а мъжете по-често), поради доста логични причини: Аналът е тесен и това може да предизвика дискомфорт при проникване, съществува и психологическата бариера- притеснение/страх от вероятна болка или притеснение, че може да стане фал(нека не забравяме, че все пак оттам се и изхождаме ;). От друга страна е мъжът, при когото по-силното триене стимулира ерогенните зони на пениса и се доставя по-голямо удоволствие, освен това, за хората забраненото винаги е по-интересно.

Истината е, че няма грешен или правилен отговор. Ако и двамата партньори са на едно мнение по въпроса би било прекрасно, но сигурно знаете, че в една връзка често има разминавания(все пак сме различни.. за щастие), с които човек по някакъв начин трябва да се справи, ако иска да запази връзката. Това е просто още един такъв пример, а решението е, логично, да стигнете до консенсус. Проблем се появява, когато някой не проявява разбиране към другия и поставя себе си на първо място. Никога няма да разбера мъжете, които получават удоволствие въпреки нежеланието, болката и несигурността на жената до себе си. Както и няма да разбера жените, които се сърдят, крещят, защото приятелят/мъжът им има желание за анален секс. В момента, в който един от двамата спре, дори и за кратко, да показва любовта и разбирането си към другия, нещата няма да продължат добре.

Личният ми опит е следният:
С мъжа ми сме млада двойка и от началото си правим анален секс. Истината е, че никога не съм подхождала с идеята, че ще ме боли... Сигурно затова и не ме е боляло. Правя го от 3 години и досега не съм имала проблеми. Относно усещането... Свършвам в пъти по-бързо и честно казано дори самата идея за анален секс ме възбужда (за щастие и при мъжа ми е така).

Но както казах- това всичко е индивидуално. Като много боли и не е приятно- не го правете, ако ви е страх и ви спира психологическа бариера (както е в случая на авторката) най-рационалното, което мога да те посъветвам, е да си преодолееш страха( с общи усилия, разбиране, търпение и любов нещата винаги се получават).

Надявам се да съм била полезна за някого :))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d5171c4425
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   До разгонения нерез или нерезка, не знам точно какво си :D Стига коментира и провокира жената с коментарите, която не иска да прави анален секс, защото имам предложение за теб. Така, моя съвет е, я вземи си размени ролята, ако си мъж с жена ти и тогава най-ясно ще придобиеш представа, за какво иде реч. Често казано гарантирам ти, че ще забравиш изобщо за думата анален :), защото как ще знаеш какво удоволствие носи от другата гледна точка като даже не си опитал, иначе си много отворен и неграмотен.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1c42911075
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   (жена) Моето момиче, не ги слушай. Прави това което ти харесва. Не се насилвай заради мъж.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d5171c4425
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Номер 40, извинявай но съм решила, че не желая да правя повече анален секс, щом веднъж това толкова ме нарани. Освен това се страхувам за последиците, теб като не те е страх, ок, ти си отговаряш за тялото, но не ми казвай да го преодолявам, защото Не искам! И подкрепям жената, която не иска да го прави и е коментирала, не смятам че е задръстена, както някои коментират, дори е доста интелигентна и отговорна към себе си.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d5171c4425
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   И още нещо към коментар номер 40, надявам се приятеля ти наистина да те обича и да не те използва, че ако ти се появяват проблеми след време, тези '' отворените '' млади приятели като твоя много бързо зарязват и бягат. Внимавай да не се опариш. Ануса не е създаден за секс, жените имат вагини, къде да го правят, не бъдете наивни. Опарих се и осъзнах, тялото ми казва, че това е нещо гнусно, нещо против моята женска природа, аз не съм гей! Те, гейовете нямат избор, но ние сме жени, а някои мъже са егоисти и мислят само за кефа си, не за жената и последствията, а те вярвам че са след време, така че отворковци и особено Вие отворки избирате сами това извращение, не се опитвайте да плюете тези, които не го искат, не им насаждайте, че трябва да са като Вас. Мислите само за кефа си, ок! Примитивно Ви е мисленето, ако изобщо можете да мислите, какво може да се случи, не вярвате, но недай си да Ви се случи, но май си го и заслужавате, Бог сигурно е потресен от Вас, нямате и страх, направо сте, нямам думи.
Авторката

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1c42911075
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Има и много лицемерие по този въпрос. Лично познавам момиче, което в компания много пъти се е изказвало като заклета противничка на аналния секс, но всъщност го практикува. Тя ми каза, че веднъж седмично се вижда с някакъв, да я "плющи отзад". А образа и на хрисима девойка я възбуждал.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1c42911075
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   "Само веднъж съм пробвала и отначало ми се стори хубаво, ... " Това ми беше достатъчно. Темата е фалшива. Някой чекиджия се опитва да се държи крайно и да предизвика дебат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 47cce3f02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   До какви извратени мисли са стигнали хората в резултат на техническата революция! Изумително. С авторката начело всички сте за психиатър! Нямате други проблеми явно! Не ви вълнуват деца, възптание на децата, осигуряване на добър стандарт на живот и образование, никаква креативност, никакви интелектуални занимания. Само удоволствия са ви в главите. И какво като си доставяте удоволствия? С тази извратеност и тези нестандартни практики на лизания, бъркане с пръсти в задниците, ползване на дилда и вибратори след 10 години всичките ще сте сексуално апатични и импотентни, защото сексуалното удоволствие е в ума начовека, а вие мудавате твърде голяма жега и... скоро ще изпуши. Бог да ви е на помощ гниди!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1c42911075
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Не мисля, че на всички жени им е зле и се чувстват унижени. Аз имам само един пример. Имах от скоро връзка, няколко пъти бяхме правили секс с мацето. И при поредния секс, тя беше много възбудена, и го премести отзад. Аз докато се усета "ама как, защо там, .. ", тя каза само "не говори, а ме чукай". И да ви кажа, никак не и беше зле. Здраво ме изпоти. Така, че авторката не може да слага всички жени под общ знаменател.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4ae291c655
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Номер 48 и на мен се случи подобно нещо с две жени. Бяхме легнали на страни и аз ги чуках отзад. Разбира се в различно време по отделно бях с тях, но и двете реагираха по един и същ начин. Така мръднаха дупето си щото пениса ми излезе от вагината и когато го сложиха отново вътре усетих, че е различно. Попитах едната в ануса ли го вкара и тя каза: да. Нямам нищо против, изчуках я в ануса и в него се изпразних. А другата беше една рускиня и като я попитах защо там го е сложила тя само каза: продължавай. Продължих и по същия начин се изпразних и в нея. Абе жените не са толкова срамежливи колкото се представят.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d5171c4425
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Вие изобщо добре ли сте? Била фалшива историята, айде моля Ви, не се озлобявайте сега... Историята ми си е съвсем реална, ако не Ви оттърва, тогава по-добре изобщо не коментирайте, и да, само веднъж пробвах, какво има толкова странно, ненормално и т. н. Човек не може да сбърка ли, какво? 47, нито имам извратени мисли, нито съм За аналния секс, точно затова съм писала темата, даже съм против. Лизането, както ти го наричаш, защо да е извращение, щом е от любимия човек и щом му е приятно, стига да не е насила, приятеля ми обича да ме лиже, но си е негов избор, аз не го принуждавам. 48, не съм казала, че аналния секс не носи наслада, на който му харесва да си го прави, но крие рискове и то най-големите, това че мен ме наранява, защото аз си зная, какво изживях и приятеля ми не можеше месеци да е до мен, такива бяха обстоятелствата, моля Ви проявете малко уважение към травмата на някой. Не, аз никога не съм мислела само за кефа си, но много го обичам и тогава сама го пожелах, но и не бях информирана, за което съжалявам. Не слагам никой под общ знаменател, правете си каквото искате, Вие сами си отговаряте за телата си. Аз имах душевна травма, която трудно преодолях, но тя ме и отказа от този вид секс, не го пожелавам на никой да изживее това! Не си измислям, жена съм, не съм психясала, моля Ви не говорете без реално да познавате човека, може да има и много измислени истории тук в сайта, но моята, не е! Наистина сте много, ама много нагли... Извинявам се, но е факт!
Авторката

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d5171c4425
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   До 47, и откъде знаете госпожо предполагам, какво ни вълнува, ок, има извратени, но да ни слагате под общ знаменател... това вече е прекалено, има си и свестни хора, мъже и жени. Да ме изкарате и мен извратена, Вие сте се побъркала, извинете ме, но аз не се гордея с това, че правих анален секс, не писах историята си, защото съм извратена и повярвайте ми, не съм. Обичам приятеля си, правих веднъж анален и то за кратко, той много бързо свърши и да, хареса ми, защото той ме предразположи и беше много нежен. Може би съм много крайна, че толкова се изплаших, но не Ви лъжа. Той не ме насилва да го правим, не знаем наистина дали е толкова вредно и точно за какво, говорим си свободно и може да питаме някой лекар, който да ни обясни. Искам наистина да знам, желая приятеля си навсякъде и искам да го усещам, но трябва да знам наистина как и колко трябва да се прави. Може би колкото и сега да съм крайна някой ден ще опитаме отново, защото го обичам. Извинявам се, ако съм обидила някой :) Обичайте и бъдете обичани :)))
Авторката

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d5171c4425
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   До номер 48, не се чувствам унижена, просто несигурна. Още един път се Извинявам на всички :))) Бъдете щастливи!
Авторката

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b73dad0f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Оф, като почнете да говорите с разни недомлъвки...
Първо, намесваш бог. Не знам за кое точно божество става въпрос, но ако е Йехова, той никога не е забранявал аналния секс между съпруг и съпруга. Друг въпрос е , че забранява всякакъв сексуален контакт между хора, които не са женени.
Второ, не става ясно, за какви такива страшни рискове става дума.
Ако се страхуваш, че няма да можеш да се удържаш по голяма нужда, това е пълна измислица. Няма нито едно доказатство в подкрепа на тази градска легенда.
Ако се опасяваш, че може да си докараш някоя инфекция, използвайте презерватив.
За останалото няма какво да ти казвам, вече знаеш, че физически усещането е приятно.

Ако те тревожи нещо друго - питай, само че конкретно.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1c42911075
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

55.   Ти бъди щастлив/а! Темата е сто процентов fake.

 
  ...

1-50 от 83
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker