Анкета за бройките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Анкета за бройките
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 5112 пъти
Привет на всички!
Тъй като аз се намирам в ситуация в която моята сериозна приятелка се оказа, че има сравнително по-голяма бройка от моята и на мен ми стана някак си кофти, ми стана интересно дали има и други случай като моя.
Дефакто въпросът ми е фокусиран само към мъжкия пол.

Има ли момчета/мъже, чиито приятелки/жени имат по-голяма бройка от тяхната и ако да, то как приемате фактите? Чувствате ли се с наранено мъжко достойнство, или просто не ви интересува??

Аз лично бих казал, че след като разбрах за истината за нейната бройка, при това по много труден начин, ми стана адски тъпо и ако трябва да бъда честен се комплексирах страшно много, самочувствието ми се снижи до ента степен.. абе с две думи адски кофти ми стана.

М 23

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 5 години, 2 месеца
hash: d1fbbd2e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А защо задаваш въпроси, чиито отговори могат да не ти харесат? Аз не задавам подобни въпроси на жените, нито пък им отговарям на техните.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 46ea88c392
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е как няма да ти стане бе брат. Това да беше дреха втора употреба да я изпереш и е ползваема ама жена с много бройки, че и повече от 1,2 вече не е на добре според мен. Тя ако не е била задоволена от 5-10 човека да речем, то от теб ли точно ще е? Тое е випросът който си задаваш може би и с право.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: af9975a4f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Абе то в днешно време жените в повечето случаи вече са с повече бройки. Не ги слушай мъжете, че се правят на е*ачи. Не виждам какво те притеснява. На моята приятелка аз съм и 5-тия, а тя ми е трета. Но е и малко по-голяма от мен.
В началото и аз се бях комплексирал нещо и постоянно я чепках за бройките и, докато не разбера всичко. Вече сме 5 години заедно, днес като се сетя за този период и ми е доста смешно.
Пък и да виждаш, че и е най-хубаво с теб, доста ти гали егото, е ако бяха 20 предишните и, още повече щеше да ми го гали хаха. Шегувам се за това да са 20, разбира се.

Общо взето от приятелите ми, с които сме израснали и полудували заедно, май с над 10 бройки никой не е, а не задръстени и до днес, спортуваме от малки, излизаме, не ни липсва женско внимание, но просто при мъжете малко по-трудно се получава намирането само на секс. Една жена, ако реши, за минути ще си намери мъж за секс, особено с тези социални мрежи. Жени с над 10 бройки познавам доста.

Но пък в моята компания повечето си пропиляхме най-хубавите години в някакви дълги и мъчителни връзки. Но ние сме си виновни, аз ако съм бил със сегашното ми мислене, никога не бих търпял такива токсични взаимоотношения, даже не знам защо съм го правил.

Последната ми връзка е съвсем друга, но вече и възрастта ми е друга, единствено за тази връзка не съжалявам. Вече и целите са ориентирани към създаване на семейство, не единствено секс. Ей много се отплесвам.

Към автора, проблеми нямаш. Радвай се, че момичето ти е с теб и е избрало теб. А какви са ви бройките та толкова си се притеснил?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e490575875
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   до автора : Кажи колко са твоите и нейните бройки за да можем да съпоставим разликата дали е минимална или съществена.
Напълно те разбирам, изпадал съм в подобна ситуация с жена на която държах много. Отначало ме лъга че аз съм и бил 5-тия или 6-тия а истината се оказа съвсем друга. Аз до тогава бях с 7 бройки а тя е имала 36 бройки. Съществена разлика нали, и е обидно и боли когато го разбереш постфактум. Тук не става дума за разлика от две три бройки. Обидно за достойнството на един мъж е да има много баджанаци които да му се подхилкват от тук от там. Дами бъдете честни с мъжете ако искате и търсите сериозна връзка и мислете колко често и колко лесно си разтваряте краката докато сте млади. Сами се превръщате в парцали заради едното чукане а после ревете защо не може да имате сериозен мъж.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2c7c8aa26d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Винаги съм се чудил, защо хората задават въпроси,, на които не искат да знаят отговорите. Ако ти е добре с това момиче, какво значение има с колко мъже е била преди. Ако не беше така, щеше да се ядосваш, защо е толкова неопитна и не знае какво да прави. Гледай си хубавите отношения и не се задълбочавай в глупости.
М44

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e358591e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Детска му работа, аз нникога не потам за неща, на които не искам да знам отговорите. Аз лично съм спал със седем жени, мъж съм на 30. Предполагам, че жена ми е спала с поне двойно или тройно повече. Но да ти кажа не ми пука, след като е с мен вече три години, имаме си страхотно дете, даже иска и второ. В началото на връзката ни, ми е казвала, че това е най-добрия секс, който някога е правила. Помолих я да не ми споделя такива неща, просто да се наслаждава. Предполагам, че на теб ти е кофти защото не си особенно надарен, и тя е виждала далеч по-големи пениси.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8b4e370460
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Хмм, колко трагично! Значи твоята приятелка имала повече бройки от теб. А за каква цифра става въпрос!? Ако ти си имал две момичета, а тя е имала трима мъже защо трябва да се тревожиш. Ти не каза на колко сте години за да преценим по-добре ситуацията. Ако тя е на 25 ами нормално е тя да е била с 20-25 мъже до сега. Днешните момичета са бройкажийки точно както и мъжете, разликата е в това, че те могат да имат почти всеки мъж от раз, докато ние трябва много звезди да сваляме и пак не винаги успяваме. Кажи какви са ви бройките и на двамата. Не се кахари много защото девствена няма да намериш освен ако е на 12-13 години. Не вярвяй на някои истории тук, че жени на 20,23 години били девствени. Това са BS приказки.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4abd8f9dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Жена съм, но ще си позволя да отговоря. С моя приятел сме заедно от 4 години. Той е на 26 и е бил с 3 жени преди мен, а аз на 28 и съм била с 11 мъже преди него. Веднъж или два пъти е ставало въпрос за това, но ей така, между дугото. Никога не съм забелязала да е проблем за него или да обръща каквото и да е внимание на този факт. Не мисля, че е от хората, на които им дреме за бройката на другия (освен ако не е някакво огромно число), ами се интересува от това, което е сега. Сексът с него много ми харесва и си пасваме добре.

Разбирам от какво би се породило притеснението ти - приятелката ти има повече опит, сигурно е била и с някакви доста обиграни типове, желана е, може би лесно би те заменила с друг? Това никой няма как да го знае и не зависи особено от бройката на момичето. Големият брой не значи непременно високо качество. Ако в момента сексуалният ви живот е супер и двамата се разбирате, няма от какво да се притесняваш. И с 200 да е била преди тебе, пак ще оцени едно добро представяне. Макар че моят човек има доста по-малко опит от мен, честно си казвам, че не отстъпва по нищо на разните оборотни типове, с които съм била. Нека не забравяме, че тук важна роля играят и чувствата, които правят един добър секс още по-добър. Не споменваш някакви конкретни проблеми (малък размер, бързо свършване и т.н.), така че има ли ги желанието и страстта, бройката остава някъде на дъното.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: afc261ed7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тема за дядо Торбалан. Сега ще напише колко си зле.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: afc261ed7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз лично не бих се комплексирал, но бих си задал въпроса склонна ли е да е вярна дългосрочно. Не уточняваш колко са бройките, но ако са над 10-20, бих се замислил струва ли си да рискуваш нещо сериозно за вбъдеще като брак и деца. Всеки човек е различен и някои биха били верни въпреки бройките, но статистически тези с многото бройки е по-малко вероятно да са верни дългосрочно и като цяло да имат успешна дългогодишна връзка. Някак не ме кефи идеята да направя дете и след няколко години да се разведа. Ако и е само до секса и не се ангажира емоционално, съм склонен на тройки и суинг, но да не се лъжем. Защото най-много от всичко мразя лъжата и криенето. Оценявам истината, дори когато тя не ми харесва, но поне да съм наясно.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f28a58c37a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   8, така ли? Аз пък знам момичета на около 20, които са девствени, включително и аз. И не, не е защото сме грозни или дебели (гарантирано). Просто, повечето мъже не искате сериозна връзка, а не всяка жена иска само секс за една вечер или да бъде лъгана и използвана за това.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 98e3a457c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз съм на 32 и имам над 20. Така поне мога да оценя сегашния ми партньор в леглото и да искам да съм с него, а не с някой случаен, например. Той го знае, но не ме е питал с колко съм била, нито аз него. Била съм и на положение с лош партньор и да не знам "боли ли ме, сърби ли ме" и направих куп глупости тогава.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 55b6dfe2d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 4, според "логиката" на някои, ти си просто неуверен :D. Разбира се че не е нормално чак такава бройка, това показва само липса на себеуважение, колкото и да го въртят подобните жени тук в сайта, никой сериозен мъж не би бил с тях за нещо по-сериозно. Те затова и лъжат винаги.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: afc261ed7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   14, да, и има пораженско мислене. :) Мисля, че се досещам за кого говориш. :) Ама той нещо се изгуби напоследък.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cadebae06e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Един въпрос. Щеше ли да те е срам от теб самия или щеше да имаш по-високо самочувствие, ако ти имаше повече бройки от нея?

Дядо Торбалан

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cd84e95532
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От автора до номер 9,
знаеш ли че съм в същата ситуация и аз?
Дефакто тя на мен ми е 4-тата а аз на нея съм и 9-тия.
Ето отговорих и на другите въпроси.И двамата сме на 23 години и от почти 3 години живеем заедно.
Разказвайки ми нещата и историите си излиза някак си,че е била доста комплексирана и подценяваща се,наивна и лесно доверчива и заради тези качества-хоп бройката е готова.
Тук искам обаче да вметна,че мога да потвърдя комплексите и доверието й у хората.
Има още 2-3 сличая в които не се е стигало до секс,но до други неща.
Фактически с 5 човека от тези 9 е било за по един път,сваляне на звезди,бързо доверие и хоп..чук чук и довижане.
С останалите 4 е било максимум 2-3 пъти (с хора с които е имало връзка).
Правейки си една равносметка и връщайки лентата назад,категорично мога да кажа че тя беше абсолютно дърво,че даже по ирония на съдбата аз бях момчето което е успяло да й отвори ципата (отворил съм я) след посещение на гинеколог след болки във вагиналната област.
Аз винаги съм бил в по-дългосрочни връзки и съответно много по-често съм правил секс от нея,но това не ме успокоява,не знам..

Поздрави :)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c2d03fc67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   8, много неадекватен коментар. Как може да разправяш за момичетата в сайта, че лъжат, че са девствени на по 20тина години, при положение, че не ги познаваш? Ти да не би да си някакъв Бог, който знае всичко за всички? Аз съм на 21 и също съм девствена. Красива съм, имам хубаво тяло (тренирам), с поне средно IQ, възпитано и мило се държа с хората. Ухажори си имам доста, но никой от тях не ме впечатлява. Или искат само секс, или са много прости, или им липсва красота... Аз, обаче, искам сериозен приятел, красив, моногамен и интелигентен. С нищо по-малко няма да се примиря. Предпочитам да съм сама, отколкото зле придружена, накратко. Има и много други като мен - и от двата пола.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: afc261ed7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Бях убеден, че дядо торбалан няма да се въздържи и в тази тема. Това са любимите му теми. Авторе, не му отговаряй, защото ще започне да спори колко си неуверен и да пише назидателно. Няма смисъл да водиш "диалог" с дървен философ, винаги убеден, че само той е прав.

На всяка подобна тема реагира като ощипан и повтаря колко е "уверен". Опитът ми показва, че човек, който навира "увереността" си в лицето на хората, е точно обратното на уверен, но си вярва. Явно не само аз съм забелязал, като гледам коментарите. Този човек започна да се превръща в шута на сайта, с който всички се бъзикат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e490575875
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   до 18 , … *уй, *утка и пари не пази за старини, стара поговорка. Яж, пий /умерено де/ и си носи новите дрехи защото всички сме гости на този свят и не знаеш какво изпитание ще ти поднесе следващият ден. Каквото сложиш на зъб и на патка - това ще ти остане са го казали хората.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8f747ef70e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Е именно тези момичета с многото бройки, хойкат, хойкат и като се омъжат най - големи светици излизат. Разбират от морал и от ценности "стават света вода ненапита". Интересно ми е как става тази номер, като че ли с гума си изтриват миналото и почват да коментират и съдят наляво и надясно.

Жена на 32 съм с двама съм била, на първия му бях седмата, на втория деветата.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ab8bb96a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Преди известно време беше пусната абсолютно същата тема! Повтаря се и сякаш е от същия автор, който така и не можа явно да преодолее комплекса си. Жалко, но не оставяй този необратим факт (за бройката) да провали връзката ти, миналото си е минало! Отдайте се един на друг и бъдете просто щастливи, пробвайте нови неща в сексуалния си живот и не го мисли толкова.:)


The Little Donut

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 89b80ebfa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До 20

Бая ограничени са били тея хора...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2baf119b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Много сте прости Аз искам жена с много бройки само да знам че е търсила точно мен!!!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 29581c00d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Жена, 33 г., 8 партньора, от които 2 дългосрочни връзки. За последната не знам, май и тя се очертава такава. Останалите-за вечер, две, три. Но аз не питам за такива неща. Никога! Дори предпочитам мъжът да е по-опитен! Понякога съм усещала партньора си малко по-неопитен или притеснен, но с правилния подход нещата се получават. ПП: Нека не звучи нескромно, но съм доста хубава жена и никой не вярва, че съм била само с 8 мъже. Това леко ме обижда.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0d4474a41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Изключително голяма рядкост е да попаднеш на партньор, който те задоволява емоционално и физически, неговото съществуване буди емоции ( положителни) в теб и сексуално е на ниво.
От тук започват компромисите... и бройките, първо да разбереш какво искаш и второ да намериш с кого го искаш. Ако в секса, е почти ясно, условието е задоволеност физическа ( не ми е много ясно, как от еднократен секс се правят генерални заключение), то във всичко останало всеки търси максималното- грасива, умна, интелигентна, с добра професия, къщовна, да не е скандалджийка, но.... най-вече стандарта на живот на момента (пари, кола, жилище, доходи, ... за жените), но не потенциалния в бъдещ период. Ставаме прагматици!!! (Любовна проституция- това е друга тема)
В търсене на максималните екстри от една връзка, емоционално се изхабяваме. В следствие на емоционалната дупка, правим все по-вече копромиси с партньора си и когато, чашата прелее... след 5 - 10 години и едно, две деца... нова любовна връзка, искаме тръпка, отдаваме се на тръпката и раздяла и развод.
Преди да встъпиш в една връзка, поопознай партньора си, неговите приятели и познати, ако имаш възможност и неговото семейство. Сигурен съм, че това с бройката (в случая за теб е от голяма значение)... ще ти стане ясно още преди да си я целунал за първи път.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e490575875
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Не казвайте истинската бройка, тя не ви касае, нали е минало. Аз съм била с около 40, на приятеля ми съм му казала за 4 или 5. Той е имал 6 преди да сме заедно.

Ж/27

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e490575875
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Разбирам една жена която държи на себе си и има самоуважение да е имала преди брака си 4 - 5 партньора - за натрупване на опит, за експериментиране, за евентуално попадане на неподходящ и замяната му с друг, ей така за кеф и разнообразие - ок.
Но да натрупаш 10, 20, 30 та и нагоре бройки си е чист курвалък и липса на самоуважение и ценностна система.
Тя сама се е превърнала в парцал а после се чуди защо я търсели само за секс и не можела да завърже и съхрани сериозна връзка. Що за лакомия е да овършееш на два три футболни отбора паламарките за едното чукане. А после и сериозни връзки и сериозно отношение да очакваш. Аре по-полека с тези неподплатени амбиции и претенции.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e9509f29f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   От автора до номер 11,

относно въпроса дали би ми била вярна смея да твърдя, че би ми била, защото в рамките на почти 3 години ми е показвала само и единствено това.
Прекъсна университет, за да дойде при мен за живееме заедно, без приятели без нищо, грижи се за мен като че ли сме семейство от 100 години, всяка вечер идва да ме посрещне на вратата от работа, прави ми малки НЕ материални изненади с повод и без повод, абе като цяло само хубави неща!
Поздрави

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0259e934f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   И какво ако е имала 1000 бройки, примерно? То си е нейна работа, и ако я харесвам ще си я взема. Изобщо няма да се сравнявам с бившите и, и да се комплексирам. Изобщо, тук си създаваме проблем от нищото, ама буквално от нищото. Ако обичаш някого, го обичаш какъвто е.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bc4c43cc77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Момиче на 23 съм. Досега съм била с 5 момчета. Бишвия ми приятел, който ми беше и петия, имаше сравнително малък опит. Аз му бях едва втората. Признах му за бройките си, защото той настоя, но никога не се е комплексирал, дори направи коментар на нещо от сорта. че това е хубаво, защото имам опит. Сега относно секса с него, макар и с не много опит, мога да кажа, че с него ми е бил най-добрия секс. И когато се разделихме, определено това е нещото за което най-много ме беше яд.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 82cd57f7bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   И това ако имаш много те прави голяма работа ли. Какво значение има, някои са само с 1 и остават цял живот с него, други сменят и сменят. Аз съм била само с двама, не си представям да съм била с много и исках да са възможно най - малко.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 55b6dfe2d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Номер 20, искрено съм впечатлен от мотото на "новите българи". Ако можеше да излезеш от тясната рамка в която си, половин живот ще благодариш затова. От 14. М19

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9e7bcc559d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   И аз бях учуден, когато разбрах за нейната бройка - тя, единствената ми, срещу нейните 26. Но това не ме тормози ни най-малко, любовта гради над тези суетни стандарти, които обществото вижда у индивида. Тя за мене винаги ще остане уникална и затова с радост ѝ подарих девствеността си. Ако някога прочетеш това, знай че те обичам, сестричке!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2e42c4569c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Жена съм, долу горе в същата ситуация сме с моя приятел. Аз съм била с 9 мъже, а той е бил с 4 жени. Много стеснителен, срамежлив, но ужасно привлекателен и добър. Аз съм по-комуникативна, живееше ми се, правих си каквото искам, за да можв сега, когато се стигне до по-сериозно нещо, да бъда бетон и да не си казвам “ама защо не си поживях? ” И да живея след това. Може би се е комплексирал, но той в тип “кажи истината”. Проблема си е негов, казала съм му с колко съм била, знае всеки един мъж така че, ако го е заболяло да не е искал да знае. Въпреки липсата на опит (бил е с тях по веднъж-два пъти) бих казала, че той е мъжа с когото съм правила най-хубав секс.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 47e0fc46be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Разбира се, и на мен ми е кофти. Някой казват, че няма значение бройките на жената, но когато не са във връзки, а в мимолетни контакти по 2-3 пъти си е тегавичко. Моята ще става на 22 от 1 година сме заедно и аз съм и 8-мият. За един ме излъга, беше казала, че са 7, а с този е била 2 пъти и е спала с него на трета среща, а и го имаше във Фейсбукът си напук, че и аз имам някакви момичета и ми беше адски неприятно, дори го питах дали е спал с нея, защото тя не признаваше.

Като цяло над 5 бройки за момиче около 20-22 ми се струва в повечко, но като седнем на маса с нейни приятелки или приятелките на мой приятели анализирам и виждам, че ситуацията е далеч по-трагична и от тази на приятелката ми и стискам зъби и викам ок ок.

В София конкретно момичетата с под 10 бройки това поколение са изключително малко. Приемливо е по 1 на година, ако започнем да смятаме годините след 16, като първи път и ако не са имали сериозни дълги връзки, но винаги би било неприятно мимолетната връзка.

Моята са я думнали почти на 17, от малък град е. Там е имала 3-ма до 19 и в сериозни връзки, малко са я наранявали. Приятеля й с първата й братовчедка е спал. Следващия с който е била 8 месеца също я е наранил и като е дошла тук в София е почнала наред. Идва тук 2016-та Юни и се чука с един - 4 пъти и нищо не излиза. После се чука с друг (онзи въпросния който ме е яд, защото се оказа колега на приятелка (светът е малък)) 4 срещи 2 пъти в леглото му. След това с друг веднъж за 4 месеца - 3ма.

За последните 2 години сме 2-ма, което звучи по-прилично.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 76b8312d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Много странно ми се струва. Все жените са с по-голям брой партньори и то в пъти повече. Защо не срещам такива ебачки в реалния живот? Ще ми кажете "ти си виновен". Добре, както друг всеки човек, имам дадени недостатъци. Но да запитам мадамите с много бивши любовници: вие само с идеални ли бяхте? И на мен ми се иска да имам 26 бройки, както някой беше в мненията, но какво става в реалния живот: една заета, друга не ме харесва "проста така", трета нещо друго. Като цяло, болшинството все ме започват на тема "пари, коли, имоти". Не се стига до никакъв секс и връзка. С няколко мадами си имах закачка, но в един момент винаги дават заден. Колкото и да не ми се иска, стигам до заключението, че жените не искат секс. Искат други неща, а със секса си плащат.

Що се отнася до тия статистики, има друго, че в днешно време е модерно да имаш много бройки, иначе си смотан. Затова не се интересувам от точен брой бивши партньори, не защото се страхувам от голямо число, а защото очаквам да ме излъжат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fff29f0d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   От автора до 36,
по ирония на съдбата се оказва, че аз съм доста по-опитния поради факта, че моята бройка се гради на базата на дългосрочни връзки в които съм правил и експирементирал доста.
При нея бройката и се е натрупала в търсенето на любовта, доверието и почти всичко е било еднократно. Съответно никакъв опит и мога съвсем спокойно да го потвърдя, базирайки се на нашия секс в началото.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2e42c4569c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   От 36 до автора:
Бройката преди теб не е фактор, важно е след теб да няма никой. Аз имах една много тежка връзка, която продължи 2 години. Изневеряваше ми много и ме болеше, обожавах този мъж. Преди него съм била с 3-ма мъже. В един момент този мъж започнах да го мразя и в края на връзката ни за няколко месеца направих останалите бройки, за да му го върна. Сега съжалявам малко или много, но поне и сега не ми е трудно да съм лоялна и вярна на мъжа до мен. Не искам повече бройки.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e490575875
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Много боли душата когато жената излъже мъжа за бройките. А жените по-лесно си намират партньори за секс и някак неусетно бързо бързо пускат на мъже и трупат бройки. Под мъжкото достойнство на мъжа е жена му преди това да е била мината от сума ти мъже независимо дълготрайни или мимолетни връзки. Не е приятно да имаш много баджанаци. Затова тези жени с многото бройки гледат да обвържат някой наивен балък който да се примири с разюзденото им минало а и занапред да ги търпи ако продължат да хойкат и да му слагат рога. А тези навици у жените трудно даже бих казал почти невъзможно се изкореняват. Уви.
От жените които съм познавал почти всички се оказаха с много бройки 15 - 20 и нагоре. Даже една ми призна за около 50-тина, направо ми прилоша и престанах да я търся. А видимо беше скромно момиче и никога не бих допуснал такава бройка при нея. Неслучайна е тази поговорка че тихата вода е най-опасна.
Хора, мъже отваряйте си очите и сетивата на четири че непочтени дами в днешно време навсякъде колкото си щеш. И всички само за пари, коли и имоти разпитват и се интересуват. Човешките качества са на заден план.
Една наранена мъжка душа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 58bc0dedd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Боже, искрено се забавлявам с коментарите и със самата тема. Бива ли да сте толкова явно комплексирани и дребнави. :д
Първо изобщо не разбирам какво хулите жените, това си е тяхна работа кой с кого си ляга, колко бройки има и т.н. и второ това, че една жена е спала с х брой мъже не винаги означава, че е наивна и се е подвела или другата крайност, че е лесна. Може просто да е имала повече връзки. Предполагам сте наясно, че двама човека във връзка правят секс .. боже боже..:д

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c29ed5e2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Аз съм момиче на вашата възраст. Ако бях на приятелката ти изобщо нямаше да ти отговоря. Никога не отговарям на този въпрос, въпреки че отговора е приличен и не е цифра за срам. Първо не е твоя работа с колко е спала тя преди теб, второ не е нейна работа с колко си спал ти преди нея. Подобни тъпи "мъжки" изказвания като тези които ти направи за нея в коментар 17, доста грозно и комплексарско от твоя страна трябва да кажа. Ако истински искаш някого го приемаш с миналото му, ако не искаш да си с нея пък си го кажи директно, не се крий зад някогашната опитност или неопитност от нейна страна в секса. Някак си нито е мъжко, нито е секси!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6359a61f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

45.   Малко неудобни факти, но все пак факти:
1. За жените са привлекателни чертите на алфа-мъжкара, а в природата алфа-мъжкара оножда цялото стадо.
2. За мъжете са привлекателни чертите на плодовитата жена. Те включват красиви черти на лицето и тялото и (много важно) младост. С увеличаването на годинките яйчниците на жената намаляват, а последните които останат са били подложени най-продължително на негативните въздействия на които е подложен и организма. В резултат болшинството от увредени деца са родени от жени на 35 и повече.
3. (Този е доста неудобен) На подсъзнателно ниво жената няма нищо против да споделя алфа-мъжкара с други жени. Това е малко видоизменено от обществото защото освен сперма от мъжа се изискват и ресурси. Въпреки това всяка жена би избрала да дели милионер с тяло на модел с още 9 други жени, вместо да има бета мъж само за себе си.
4. Поради факта, че жената ражда, за мъжът е недопустима горната ситуация (поне на подсъзнателно ниво). Един мъж би се задоволил с грозна, но негова, но не и с хубава и обща (когато става въпрос за дългосрочни отношения, не за генг-бенг).
5. Интереса на мъжа към жената затихва плавно.
6. Интереса на жената към мъжа затихва рязко. Това обяснява защо дългогодишни връзки в коити жената многократно се е доакзала като вярна приключват с грозна и нагла изневяра от нейна страна.
7. Изневяра от страна на партньра се понася много по тежко от мъжа отколкото от жената (независимо че тя плаче повече). Това се обяснява с факта че един секс е достатъчен за бременност. Един мъж може да си хвърли семето другаде и да се прибере при жена си, като за нея да има още семе. Една жена може тайно да забременее от друг и мъжът и цял живот да гледа чуждо дете.
8. И във връзка с това: Жените изневеряват почти винаги когато са в овулация и почти винаги с мъже от по-висок статус от партньора си.
9. (И този наистина ме дразни че никой не го възприема). Независимо какво се тръби по форумите за опитната жена, която трябва да се наживее за да може като се ожени да не мисли за глупости, това е пълна лъжа и винаги си остава лъжа. Жена която е нямала предишни партньори има около 80% шанс да задъдржи брака си до живот. При жена с 10 предишни партньора шанса е около 20%.

10. Това не го пиша за факт, а е теория която четох на скоро:
При изпразване във влагалището, дори и със противозачтъчни тялото на жената за винаги обсорбира семенни клетки от мъжа и те остават в нея. В резултат от това едно бебе може да има следи от ДНК от предишните партньори на жената.
Тая теориика е малко наллудничава, но би обяснила защо девствеността е толкова ценена в по-голямата част от света дори и до днес.

Надявам се да съм допринесъл по градивен начин за темата.
Поздрави.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c5dc06f76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Просто е при дамите умножавете по 3, при господата делите на 2.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0dff6fd232
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Номер 45, добре е, да научиш разликата между факт и твърдение. Това, което си написал са необосновани твърдения, но да караме поред:

1. Не за всички жени. Тези, със силно изразен майчински инстинкт, предпочитат точно обратното.

2. Излишно е да се коментира, яйчниците намалявали... двойка по биология.

3. Зависи в кое общество. В 21 век жените имат достатъчно собствени ресурси.

4. Виждам, че си твърде невеж. Има общества, в които се счита за задължително гостоприемство, домакинът да предложи жена си на госта и кръвна обида, ако вторият откаже. За матриархалните общества изобщо да не захващам.

5. Голословно твърдение.

6. Голословно твърдение.

7. Тук си в противоречие с точката си за ресурсите. Нали жената ще страда, че част от ресурсите, предназначени за нейните деца, сега се отклоняват към трето лице?

8. Е, то и с мъжа си се чукат най-често, когато са в овулация. А за статуса, не е вярно. Принцеса Даяна си го слагаше с тревьора си, а той има по-нисък статус от престолонаследника.

9. Пълна глупост. Не можеш да подкрепиш твърдението си по никакъв начин.

10. Трънки.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ae481de3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   до номер 45
всичко е ок до последната конспиративна теория
хайде обясни ми как жената задържа днк чрез влагалището, явно някой е пропускал часовете по биология и то по-специално тези по генетика и репродукция
запомни приятелю
обмен на гени става само при оплождане на яйцеклетката
иначе днк има във всяка една наша клетка, слюнка, кръв и т. н
теории за конспирации има много, но повечето не се базират на факти, ако ти успееш да докажеш това си твърдение, ще получиш нобелова награда за биология

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8057241792
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Поздрави за 45
Много структурирано и вярно казано. Хората рядко се замислят над тези неща, но човека си е животно и съответно има доста животински инстинкти, които не осъзнава, че влияят на поведението му.
Голям привърженик съм на теорията за алфа мъжете. Откакто се запознах с нея постоянно наблюдавам поведението на хората около себе си и съм милион процента убеден в нейната правота. В приятелски разговор много жени са я потвърждавали.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0dd7057798
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Тъй като гледам, че тази тема е доста нашумяла, реших да споделя и моя опит. Според мен бройките са индикативни за способността на човек да изгради сериозна и дълготрайна връзка. Само наивник (какъвто бях и аз) би мислил друго. Моята бивша беше с 7 момчета, направени в рамките на година до 15 тия ѝ рожден ден (разбира се повечето еднократни включително с изневери). Гледах да не го мисля като бяхме заедно. Но фактите сами говорят: след като тя се раздели с мен след 2год връзка, тръгна с друг седмица по-късно. Направих си три извода: (1) сексът в толкова ранна възраст нарушава възприемането му като нещо интимно между двама души; (2) максимата, че човек, който е изневерявал, ще го направи пак, е в голяма степен валидна; (3) бройките имат значение за способността на партньора да не те напусне в труден момент.

Разбира се тези изводи не бива да се генерализират, но това е моето наблюдение от личен опит - след като бях повярвал на такъв човек и го бях приел с миналото му.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0f6e787d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   45, не, не си!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 728a143330
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Това наистина е доста нашумяла тема, не само в последно време, но и като цяло. Включвала съм се преди, ще се включа отново. Имала съм 8 сексуални партньора. Нито един не е бил от дългосрочна връзка. Но това не е, защото не съм искала такава, а защото не съм открила подходящ човек за това. И аз съм човешко същество, имам сексуални нужди, а и предпочитам да не залъгвам себе си и партньорите си с приказки за любов, при положение че не я изпитвам. Известна част от партньорите ми са ми били приятели с привилегии, 2-3 са за 1 нощ. Водя полов живот от 15-годшина. Причината да не съм била с някого по любов е, защото никога не ми се е отвръщало на чувствата. Два пъти съм била силно влюбена, 1 път съм обичала. Но всеки от тези пъти - несподелено и неуспешно. Последния все още го обичам, но отношенията ни така и не се изясниха, не сме дори излизали само двамата, познавам го от гимназията, в която учехме, имали сме няколко сериозни разговора с годините, в които сме опитвали да се изясним, но не се получи. Останалото беше само бъзици и смесени сигнали, бяхме тийнейджъри все пак. Всъщност, след този човек аз натрупах останалата част от бройката си. Като се замисля, до голяма степен съм го направила, опитвайки се да се отърся от мисълта за въпросното момче и да избягвам реалността от това, че той никога няма да ми отвърне на чувствата. Първите 2 години, в които развих чувства към него съм била единствено с 2 души. Вече след 3-тата година се увеличиха бройките постепенно. В момента съм на почти 21 години. Не успях да обикна никой друг, дори и да се влюбя не успях. Имала съм силно привличане/харесване, но дотам. Не знам дали и някога пак ще се влюбя, последния път беше преди почти 5 години. За някои хора 8 може да е сериозна бройка, съмнявам се и да остана с 8 само. В никакъв случай обаче не бих могла да кажа, че не съм вярна и не мога да съм само с един. Напротив, винаги съм искала, но просто не се получи. Трудно се влюбвам и трудно допускам до себе си. Когато обичам, съм вярна до гроб, когато съм с един човек, съм само с него.

Сатурн

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 290fa0f2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Що се филмирате?
Сексът е физически контакт между двама. Като бройки, това е точка и за двамата. Щом става дума за бройки, това си е безотговорност и за двамата. В днешно време обаче, това няма никакво значение и не е редно нито жените да обвиняват мъжете за бройките, нито обратното -мъжете да обвиняват жените. А ситуцията с еднополовите двойки няма дори да коментирам. Там ревността е убийствена в прекия смисъл на думата.

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker