Той не ме изчака да свърша - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той не ме изчака да свърша
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 4585 пъти
Здравейте!
С мъжа ми сме заедно от 5 години. Сексът беше позамрял последната година, имахме много проблеми, работата му е натоварваща, преместихме се в друг град, а и детето ни е бебе.
Това като мое обяснение за отношенията ни. Та...
Снощи правихме секс и аз бях накрая, докато той беше отгоре усещах как оргазма наближава и в този момент той свърши. Аз ядосана защо се спира ( реших че ме дразни) го плеснах по задника с молба да не спира и той каза, че е свършил.... Акта продължи точно 5 минути. Бяхме правили секс 1 седмица преди това и очевидно не беше мастурбирал през това време. По принцип държи достатъчно дълго, за да свърша.
Както и да е, стана да се мие и се върна да продължи, но аз бях толкова ядосана, че ме остави така, че му се озъбих, че моментът отмина и не желая повече. Той се извини и заспа бързо след това.
В мен бушуваше силно раздразнение, че не дойде да ме довърши. И импотентен мъж може да задоволи жена с пръсти и език, а моя не иска и пръста да си мръдне. Винаги е бил средна работа в секса, обича свирки, но не лиже. Обича чекия, но не обича да пипа жената с пръсти. Обича да го галят, но не му е удобно той да гали. Ей такива.
Е писна ми. Кипна ми от тая простащина. Никога не съм му изневерявала, обичам го и го ценя като човек и мъж. Обаче взе да ми писва това. Преди поне ме пипаше по клитора докато съм отгоре, за да ме стимулира по силно. Сега явно и това го мързи... Лежи и чака. Аз добре че съм дейна, обичам да съм отгоре и напоследък започнах сама да се пипам по време на секса ако не ми достига стимул да свърша и въобще не ми пука. Преди го щадях от критика, за да не му подбивам самочувствието, но той взе много да дразни с мързела си.
Решила съм да му кажа, че ако не влезе в час или спираме секса заедно и кой накъдето го избие или се оправя с тъпите си предразсъдъци и върши работа, защото вече ме избива на агресия. Та въпроса е вие мъже що така с времето се от пускате и неглижирате секса с жената и има ли цивилизован начин да ви събудим от комата преди да е късно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 68fb83755d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам, че си ядосана. Колкото и да не ми се иска да го призная, аз също се вбесявам, когато стигна финалната права, но не я пресека. Неприятно е. Не вдигам скандали, но си е емоция.
Говори с твоя човек, но смекчи малко тона, защото ако си излееш емоцията така, както си го направила пред нас, със сигурност няма да постигнете нищо градивно. Напълно е поправимо във вашата ситуация, просто мъжа ти трябва да малко да се раздвижи или ти трябва да станеш по-голям егоист и да водиш секса сама, както на теб ти е приятно.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b890990e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е много гадно а моята жена изобщо не иска секс аз съм на 28 тя на 23 вече не мога да издържам. Може да разменим им контакти ако имаш желание и идеи ;)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e768a9ac77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Тук е мястото и времето и аз да добавя мнението си по същия въпрос. Много пъти и аз съм в ситуацията отгоре, а отдолу той просто лежи. Никаква любовна игра, никакво желание за опит за вкарване на трета. шоза в репертоара.. И най-вероятно същият този мъжки стил е в основата на "сексът с жена ми ми омръзна, еднообразен е и прочие. " Явно с времето и навика дори и минималните усилия в името на другия полека се спестяват.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ce9c669fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Егоисти да си мъжете.Случва ми се често, хем му пускам 3 пъти седмично.
И ако аз не се погрижа за оргазма си, той няма да се сети

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3a82562c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не пипал с пръсти и не лижел. Та то лизането за някои жени им е половината секс бе. На мен любимата поза ми е 69, съответно ми носи най-голям кеф. Чукането си е чукане, ама ако не се насладя на жената, като опитам кожата й, "вкуса й" и т. н. лично аз все едно не съм бил с нея.
Иначе от как съм женен, в 99% от дните със секс, без лизане не минава. А и защото и мен ме кефи. Пффф, една от любимите и пози е на задна прашка, като с едната ръка пъхната под корема й и между двата крака галя клитора, с другата ръка с пръсти я чукам, а езичето ми се наслаждава нежно на анусчето й. Троен кеф, както казва жената. Всъжност няма мацка с която да съм бил и да не й хареса подобно нещо.
Мъж на 45 г.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d4dcdd4730
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм все още девствена и излизам с един мъж. Правя му орална, играе си с пръсти колкото да мине номера, свършвам го, взима си душ и ляга. Това не е ли егоистично, той щом първоначално не ме свършва, ако дойде момента в който ме отвори, пак ли ще ме остава незадоволена?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 563d9b05a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Намери си мъж със среден размер пенис, на мен като не ми е особенно голям, винаги полагам старание. Размера ме е накарал, да се науча да лижа, и в последствие ми стана едно от любимите неща в секса. Аз процедирам по този начин, преди да започнем се заигравам с пръст, докато не започне да тече, тогава ми е най-хубаво да и правя френска, когато е много мокра, включвам и пръстите по някое време, понякога свършва още преди да и го вкарам, но предпочитам да свършва от пениса ми. Ако усетя, че ще свърша, пак слизам за една минута френска, и така докато не свърши тя, или двмата заедно. Имало е моменти, в които като пийне малко повече и не може да свърши, и започва чак да се изнервя, ама и в тези моменти и намерих цаката - анален секс със стимулация на клитора. Казва, че по силен оргазъм не е изпитвала. И като казах, че разнера ми е среден 14/14 е, не се комплексирам от това.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 083093a2be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И моят е така, не лиже, не ми гали клитора, любовната игра за него е три минути целувки с език и да почваме. И като не искам секс редовно се чуди защо...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 907b8a98a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Всичко е до човек както има такива мъже има и такива жени като не си признавате навреме жените че все пак секса е важен за вас така ще има все повече разводи друг е въпроса че нямаме никаква сексуална култура от малки или убучение всеки да си избере какво иска после да няма ама тя има любовник той има любовница. Че защо сте събрали тогава !

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 145486ef1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Не ви знам какви са ви мъжете.. За мен няма нищо по - възбуждащо от това да карам жената да "трепери" направо с ръка или с уста... Страшно много ми харесва да го правя и чак след това да започнем със същинската част.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c52c8df9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Като чета и направо лошо ми става. Ти си лоша любовница. Даваш вид на жена с малко опит в секса и с мъжете, която си е хванала мъж под чехъл. Имам много опит с мъжете и ти казвам, че ако се държиш така, освен мухльо никакъв не можеш да си хванеш. Затова имаш за мъж именно такъв, който е посредствен в леглото. Може и да не бъде посредствен, но трудно ще изкараш най-доброто от него. Аз първо, никога не бих се хванала с някой, ако е средна работа в леглото. Сексът ми е топ критерии, ако ще му е 10 см и няма и опит, втори път няма и да има. Ти твърдиш, че винаги е бил средна работа в леглото... Е защо си се омъжила тогава. Явно сексът не ти е приоритет, пък после се чудиш защо не е перфектен. Очевадно си поизнервена от куп неща... Детето, проблемите, работата, липсата на удоволствия. Гледай да си създадеш някакъв комфорт и удоволствия в живота. Аз не мисля, че точно сексът, точно на теб ти е проблем. Мисля, че след като си се омъжила за такъв мъж, значи други неща те вълнуват. При всички положения да се държиш така с мъж в леглото е абсурд. Най много да се скараш с него. Как може да го пляскаш. Ти ли си мъжът в леглото. Не виждам женственост в поведението ти. Жената е нежна и покорна, мъжът я обладава.. това е инстинкт и природа. Той я подчинява и кара да се чувства крехка и нежна. Със злобата си го отблъскваш. Я си пусни малко чалга, виж как се съблазнява....

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0e7b0e8c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моят се съобразява с мен. Понякога ми трябва повече време, особено ако го правим отзад.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5c3785334c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 11, да пусна чалга канала казваш? А защо не и направо pornhub... С чалга ли ще ме учиш да съблазнявам...? Защо ме разсмиваш..
Не знам поради какво реши, че нямам опит или, че мъжа ми е чехльо, но предложението ти да бъде жената покорена отново предизвиква вътрешен смях у мен. Откъде на къде ще ме подчинява, ти в кой век живееш? Като чета повечето жени в дълготрайна връзка се оплакват от същото като мен. Особено когато не живееш с един мъж и се виждате само за фън и сладки приказки е съвсем в реда на нещата всеки да се старае да даде максимално от себе си. Като те налегнат битови море на ежедневието става друго.
Естествено, че секса не е водещ, ако беше щях да остана сама и да подменя мъжете като носни кърпи. Едното не изключва другото. Това, че се събираш с някого едва ли е единствено заради кревата, но ако твоя опит е предимно такъв тогава разбира се, че не ме разбираш.
Нямам намерение да превъзпитавам 33 годишен мъж. Всеки сам ди носи отговорност за бездействието си.
Бай дъ уей, дават сега един хубав сериал по бнт, я виж дали това не е ежедневие за българското семейство и какво можем да научим за себе си от това, което прави човек когато мисли предимно за себе си.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 79ae9b5d99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 2, младо момче си, на твоята възраст трябва да си като шевна машина, маи като станеш на 50 год. съвсем няма да го вдигаш.
Авторке, само мога да ти съчувствам, мъжа ти хич го няма. ние со моята съпруга сме от 24 година заедно но такива проблеми нямаме.

 
  ...
преди: 5 години, 23 дни
hash: ce8d11de52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Свършването при мъжа не е волеви акт, не може да го забави както на теб ти се иска. Механичното стимулиране на главичката при мъжа поражда нервни импулси които през гръбначния мозък достигат до мозъчната кора, в полето свързано с половите органи. Всичко зависи от честотата на импулсите, когато тя е по-голяма, при по-интензивни движения, или пък ако жената е по-тясна и триенето съотв. по-голямо, се стига да генерирането на мощен импулс в мозъка на мъжа който се осъзнава като оргазъм и автоматично се изпраща сигнал към центъра на еакулацията в гръбначния мозък, което предизвиква неколкократни съкращения на един неволеви гладък мускул около простатата и семенните мехурчета, което води до изпразване на няколко тласъка и угасване на оргазма. Женският оргазъм е много по-силен и по-продължителен от мъжкия.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 23 дни
hash: ce8d11de52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Просто е трябвало да те задоволи с пръсти и език.

 
  ...
преди: 5 години, 21 дни
hash: 24770e28cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Това и за много жени де отнася!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker