Секс с по-голяма жена ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс с по-голяма жена ?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 11173 пъти
Здравейте! Пише ви момче на 20г. Имам няколко въпроса към вас, независимо дали сте от мъжки или женски пол (Желателно е да не сте на моята възраст (: И ако е възможно напишете вашият пол и възрастта си в коментарите, благодаря предварително! ). Моят въпрос е, какво е вашето мнение за секс с по-възрастна жена от сорта на 30 до 45г. И имали ли сте някакви случки? Знам, че разликата е голяма, но все пак става въпрос ПРОСТО за СЕКС, а НЕ за СЕРИОЗНА ВРЪЗКА(Все пак напишете мнението ви и за нещо повече от секс). До сега съм го правил с момичета само на моята възраст, но просто изпитвам интерес да пробвам с "какичка, милфка и т. н. " :D Искам да видя какво е усещането, чувството и тръпката от това, до като съм още "малък" :D. Ще ви помоля отново да напишете годините и пола си в коментарите, защото наистина ще ми е от полза (Особено към жените)!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9db8eb6b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Не знам дали ще ти е от полза, но аз имам опит с по- голяма жена. И аз съм жена на 25г. бисексуална. Първо е много трудно да свалиш жена от тоя ранг и на тая възраст. Всички са постигнали това, което са искали или поне част, опитали са почти всичко и трудно можеш да ги изкараш от правия път. Тъкмо бях на път да се откажа от своя фетиш за милфче и хоп то взе че стана работата... случи се преди година, тя беше на 40г., изглеждаше супер секси, висока, стройна и добре сложена. Жена с вкус и стил, която привличаше внимание от километри. Беше ми началник, но така се извъртяха нещата че се наложи да работим екипно като колежки за един проект. Той включваше много пътуване и ангажименти далече от дома. И както се предполага, така взехме че се сближихме. В един момент на проникновение и споделяне в прав текст ми каза, че знае за моите наклоностии и забежките ми към жени. (не беше публично достояние, изглеждам като нормално момиче, за протокола) Попитах я как е разбрала, а тя само се усмихна и ми каза, че още съм твърде малка за да различавам хората като мен. Докато се окопитя, тя ме придърпа и ме целуна. По- нататък ще си пофантазирате... Да, кажем в заключение че това беше най- истинския секс, който съм правила с жена - пламенен, разтърсващ, нежен и същевременно груб, който е способен да те изкара от тялото. Трудно е да докопаш по- голяма жена, но после си заслужава!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: dd35618e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Така... отворих този сайт днес, с намерението да постна СЪЩИЯ въпрос като твоя (мъж съм, малко по-дърт от теб) и ето че ти си ме изпреварил! Залях се от смях, браво че не съм единствения, който е в подобна дилема. Още от тинейджър съм имал фантазии да го правя с някоя зряла жена, остава да намеря някоя мераклийка :)

По въпроса - не съм го правил със зрели дами, но също като теб съм адски любопитен и искам да пробвам. Моето виждане е следното - жените след 40 обикновено са с богат житейски опит, с тях винаги може да се намери тема за разговор и са добри събеседници. Водил съм разговор с доста такива жени (до секс не сме стигали) и оттам са ми наблюденията. За разлика от младите, те нямат такива илюзии, че са перфектни и следователно не очакват перфектния партньор (дори за секс), това буквално го цитирам, както са ми го казали.

Освен това, болшинството на тази зряла възраст работят. Нямат проблем сами да си покриват разходите (освен ако не са самотни майки, разбира се). Това буквално означава, че ако отидете на кафе или ресторант или кино после, не е проблем да си поделите разходите! Една зряла жена е научена да бъде практична, с нея може да се разговаря за всичко и предполагам че сексът ще е доста доста добър, понеже ще има и комуникация след и по време на акта.

Надявам се да се включат и жени в тази тема, особено такива, на възраст между 30 и 50 години, които са имали или имат сексуални преживявания с млади мъже. Интересно ми е те да споделят техните наблюдения.

И най-важното - споделете как и къде сте се запознали! С авторът ще чакаме с интерес вашите разкази!

М, 28

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 12f42256b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Жена, по-голяма от теб. Като пораснеш достатъчно, ще научиш, че жените над 25 не се питат за възрастта им. Никога не съм обръщала внимание на по-млади от мен мъже. Просто не желая да съм опитно поле някой любопитен дечко или даскалица по секс на някой пишлигар. Има достатъчно зрели мъже, които знаят и могат да задоволят една жена. Стига тя да знае какво иска и да държи на достойнството си. А не да се срамува младежът, че е бил с някоя на годините на маѝка си и да не смее да се покаже никъде с нея. На мен това ми е обидно, не допускам да съм заден двор в живота на някого. Мъжът, с когото съм трябва да се гордее с мен, не да се бои от подигравки и да ме крие.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 12f42256b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Поредният позакъснял пубер търси мама си. Като одъртееш пък ще тичаш подир 20 годишни. Прочети в Гугъл що е то Едипов комплекс.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2ffce88e59
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Мъж на 40 съм.
Бях на 33 и ме свали 46 годишна какичка. Имал съм над 15 момичета около моята възраст, но нито една не можа да ме изпъне като струна както направи каката. Знаеше какво иска и как да го получи. Може да беше на 46, но имаше прекрасно тяло! Винаги свършваше по 2-3 пъти върху лицето ми и тогава започваше тя да си играе с мен. Сутрин едвам ставах от леглото от изтощение. Не знам как е при останалите които са били с какички, но аз тотално забравих да гледам на по малките от мен като на сексуален обект.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 740c194017
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Когато бях на 25 се запознах по много странен начин, с жена на 45, добре изглеждаща , след развод. Още на първата вечер правихме секс в колата. След това почна всеки ден да ми звъни, но имаше проблем , аз бях обвързан с асексуална жена , която нямаше нижда от секс с месеци. Месец след това ме помоли за някаква дребна сума пари, дадох и. След това започна да ме моли да и намеря работа, тогава реших да вкарам и един приятел в играта , като го представя за собственик на ресторант. Получи се много яко , почти всяка вечер тройка. Беше уникално преживяване , жената си умираше за всякакъв вид секс. Какви свирки само правеше и как лесно и влизаше в дупето , никога няма да забравя. В крайна сметка и намерихме работа , малко след това заминах в чужбина, и загубихме контакт. Вмомента имам жена , дете и не ми се забърква в такива филми. Но ти си на възраст , на която не трябва да ти пука , и ако имаш възможност се впускай в приключения.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fdbd0c3868
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   На 24 съм,имах година връзка за секс с женена жена на 30 години,когато бях на 19.Спал съм и с други,но това ми беше най-добрият секс в живота.Разликата между по-малките и големите е доста сериозна.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 46db306557
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   В Съдебен спор имаше случай как зетя "оправял" тъща си 4 години преди да ги изловят. Работата му била на дежурства и двамата се засичали през деня сами. Сигурно не е толкова странно, но в този случай различното беше, че двамата имали интимна връзка преди зетя изобщо да се запознае с дъщеря и, бъдещата му жена.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 46db306557
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Аз познавам един, който преспа с мащехата на бившото си гадже. Знам, защото им осигурих терен един следобед. Но онази беше само с 9 години по-голяма от него.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 847fe1af00
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом питаш, не си дорасъл
Ж, 39

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5f34cd48de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз съм бил с 5 такива. Нищо особено нямаше в секса да ти кажа. Само две от тях правеха божествена френска и до там. Иначе тръпката си е яка. Трябва да се пробва според мен.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 56746c5e6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ж 30
Не бих правила секс с 20 годишен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1d11255239
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Не се залъгвай с порно фантазии, чукай млади агънца. После ще искаш, но няма да можеш. Освен ако не станеш богат, което се съмнявам да стане.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 825a2ed832
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Недей. Една жена има нужда от нежност, ласка, разбиране, неподправена искреност, емоционална опора, уважение...!
Къде си тръгнал с този гол секс? ! И то - при зряла жена? !
Хубава жена на 40 съм, не ми липсва мъжко внимание, но се чувствам направо отвратително, когато такива като теб неуважително и нагло ми се бутат за секс!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3a2f397ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Не е толкова до секса, колкото до самата тръпка докато я свалиш мацката и да я вкараш в леглото. Правил съм го доста пъти с жени 15-20 години по-големи от мен. Това ми е страст още от тийн. Първият път бях на 17, а тя на 38. Сега аз съм на 37 и последната ми такава кака беше над 60. Доста пъти секса е би кръгла нула, но самата тръпка е несравнима. Все пак трябва да знаете, че и за мъже и за жени добрият секс се случва в главата, а не някъде другаде.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 19 дни
hash: c9881e2ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   От автора :
До #3 и #4 - Целта е и двамата да се почувстваме приятно, и просто да разпуснем. В никакъв случай не искам да изглежда, че едва ли не си правя "експерименти", защото все пак тези неща не стават на сила и се изисква съгласие и от двете страни :) Аз няма от какво да се срамувам и да я крия, защото това си е моят избор, и ако се срамувам от това, означава, че не уважавам себе си и нямам достойнство ;) Живота е кратък, и ако просто искам да пробвам нещо ново и различно, защо пък не ? Заради мнението на незадоволена и нещастна жена, която си изказва негативното мнение по форумите ? хаха ;)) Айде със здраве.

 
  ...
преди: 5 години, 19 дни
hash: c9881e2ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   От автора :
До #1 - Уау :D Доста вълнуващо, но и леко странно преживяване. Важното е да има радост и да се пробва всичко от този живот, защото той си минава бързо.


#2 - Прав си колега, друго си е да опиташ с по-зряла, и разбира се по-опитна жена. И естествено, че не сме единствените които желаят същото :D Почти всеки 2-ри мой връстник има желание, просто не всеки си го признава, и дори не говори на тая тема :D

#5 - Има голяма разлика от това, да го направиш на 33, и да го направиш на 20. Но не се очудвам, че си забравил за по-малките, защото са еднакви и са като дървета почти всичките :D Било ти е готино и имаш моите поздравления! :)

#6 - Прав си, наистина няма от какво да ми пука.. Все пак живота е пред мен! Относно разказа ти... Звучи много лудо, ако е истина. :D Жив и здрав :)

#7 - Определено си прав, че разликата е огромна. Имал си перфектната 1 година от живота си :D ;)

#8 - Даже и не знам какво да кажа :DDDDDD Има ги всякакви. :)

#9 - Бил си им съдружник хаха :) :DD

#10 - Сигурна ли си?

#11 - Точно така, тръпката е огромна.. Относно теб, може би не си попаднал на такива, каквито трябва. Поздравления все пак!

#12 - Да чуя оправданието ти?

#13 - Окей, но само да подчертая, че най-гледаната категория е милф, и не вярвам само аз и моите набори да я посещаваме хаха :) Но и не се залъгвам от порното, в темата си описано какво и що. П. с Слава на Jordi el Nino :DD

#14 - Искрени уважения към теб! Наистина си права, една дама
трябва да бъде обгрижвана с нежност, разбиране и изслушване,
но НЕ СЪМ съгласен с последните думи, в последното ти изречение, защото нищо не става на сила! Всичко е по взаимно
съгласие и целта е, не само да усетя усещането, тръпката и емоцията, но и двамата да се почувстваме хубаво и да се отпуснем от преживяното, след което и двамата да се чувстваме приятно, без да сме разочаровани :)!

 
  ...
преди: 5 години, 18 дни
hash: 9f1764b581
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Мъж, вече на 38. Никога не съм и мислил, че някога ще имам сексуален контакт с по-възрастна жена, но след първият ми досег с такава дама нещата така се завъртяха, че съм от (много) опитните.
Тя - задържаща погледа милф на 33, семейна с малко дете на може би две, а аз на 24. Запознахме се покрай работата си, с честите ни контакти в един момент споделяше все повече и повече. След няколко седмици вече беше ясно, че и липсва внимание вкъщи и го получи, както и подкрепа, изслушване и разбиране.
Макар и да водех активен полов живот от тинейджърските си години, мисля, че в този момент разбрах какво точно означава див и необуздан секс, а желанието й беше за още ...веднага и знаеше как да го получи.
Толкова си паснахме един с друг, че скоро всичките и табута в леглото паднаха, а дори и съпугът й и подхвърляше, че си е хванала някого.
Срещите ни бяха през две седмици за две до три нощувки и всичко продължи около половин година. С появата на чувства у нея, решихме, че е по-добре нещата да приключат.
Както се споменава в част от коментарите по-горе, жените в тази възраст са по-зрели, водят по-стойностна комуникация и вече не чакат принца на бял кон, а грабят с шепи от живота. Истината е, че веднъж опитал различното искаш отново от него. В следващите три години имах сексуални контакти с още 7 такива "мамчета" на възраст 34-40 години и тръпката винаги присъстваше. Усещането винаги беше, че изкарваш духа от бутилката - много страст, смесица от нежност и грубост и истинско удоволствие за телата ни.

Макар и да се отклонявам от темата, от седем години и аз съм семеен и със съпругата ми (почти връстници) имаме по-разкрепостено виждане за сексуалните взаимоотножения в семейството...
имало е и "друга" и като че ли по-често "трети". Ако преди 5-6 години желанието и беше за мъже в диапазона 40-45, то в последната година посоката се обръща и контактите ни са с мъже на възраст 27-30, което подчертава, че макар и по-късен етап вероятно и ти ще си забелязван.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 17 дни
hash: 46db306557
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Може би ако сме на пуст остров с по-голяма жена ще започне да ме привлича. До тогава ще чукам младички. м36г.

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: 54c71724ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Авторът е напълно прав. Наистина има много млади мъже, които си мечтаят за зрели дами. Което е напълно нормално и не става въпрос за никакъв Едипов комплекс. Зрелите жени имат всичко, което липсва на младите лелки - опит, класа, сексапил, стайлинг. И могат да помогнат на един млад мъж да израсне във всеки възможен аспект.

М29

 
  ...

...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 9a1b76cdf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Няма по яко нещо от това да чукаш по-голяма от теб. В продължение на 5 години аз бях на 25 тя на 32 имах връзка с дама по голяма от мен сладко мамче, но приключихме за добро или за лошо. Сега пак си търся някоя какичка :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e6bb55de17
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Бях на 24, когато съвсем случайно се запознах с една жена (35г). Писахме си доста и с течение на времето- тя започна да показва интерес към мен. Чувахме се по телефона често и много скоро ме покани у тях. (беше от друг град). Аз също доста си я харесах и до тогава не бях спал с по- голяма жена. За годините си изглеждаше мнооого ама много добре. Като бях у тях на гости, усещах как и двамата нямахме търпение да се сграбчим и да се почнем. Започнах с масаж, а след това я нападнах. Тя само това чакаше. Хасера ми страшно много, НО годините си говорят. Аз исках секс игра, докато тя започна да се изморява... и така няколко пъти. Хубаво беше, но след 15 мин и КРАЙ. Ако имаш възможност ПРОБВАЙ - много по различно е от колкото с връстниците или по- малки.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ed41e14f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   , , Хвани си кака, да те отрака"-е казал народа и хич не е сбъркал, да знаеш

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 0b75a9ff90
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   Ти си болен, както и тези със същия манталитет. Как не ви е гнус бе? Тия дърти гнусни курви са по-гнусни и от лайна. Сбръчкани, дебели, разхлопани, грозни, миризливи и т. н. Доповръща ми се от вас. Никоя свястна не би ви погледнала даже, просто ще си умре от погнуса.

После да не се чудите що ходим с чужденци и никоя не ви иска и защо ви мразим? Вие сте тотално сбъркани.

Един млад дори и само да е погледнал някоя дърта пачавра, завинаги е повреден и омърсен. Запомнете го, комплексари тъпи.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4dcfa1b78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Случи ми се такова нещо. Не, че търсех по-голяма жена, но така се случи, с колежка. Хубав беше секс. И отзад го направихме. Странно ми беше, защото ми казва, че я боли, но и е хъбаво в същото време.

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1d11255239
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Не съм правил такъв секс, макар че ми харесваха няколко жени между 40-45 години и имахме с тях някакъв флирт. Те определено бяха готови, но аз винаги се колебаех. Според мен, има нещо леко извратено при по-голяма разлика във възрастта и това увеличава възбудата. Но болшинството жени на тази възраст съвсем не са в добра форма, не искам да обидя някого. Разбирам, че никак не е лесно да се поддържат.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ce21abcd39
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   30, само след малко, доколкото те разбирам, ти ще си дърта гнусна курва, по-гнусна и от лайна. Сбръчкана, дебела, разхлопана, грозна, миризлива. На човек ще му се доповръща от теб. Никой свестен не би те погледнал даже, просто ще си умре от погнуса.
Един млад дори само да те е погледнал, завинаги е повреден и омърсен. Запомни го.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker