За дефектите и секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За дефектите и секса
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2274 пъти
Здравейте, моят въпрос към вас е малко по-особен, надявам се да чуя вашето мнение по въпроса.
От около 5 години страдам от сколиоза и видимо имам дефект който не се забелязва когато съм с дрехите, но когато се наложи да се съблека талията ми от едната страна е права, а от другата хлътнала. Отзад имам гърбица, не е голяма и при правилна стойка изобщо не личи. Естествено ще се наложи операция в най-скоро време, но и аз както всяко средностатистическо момиче имам личен живот и доста се безспокоя, когато се наложи да съм по-интимна с някого. Винаги си мисля, че това е първото нещо, което забелязват в мен. Разбира се на никой не му е приятно да пипа изкривен гръб, но в крайна сметка тайно се надявам да не е нещото, което ще ми пречи докато се оперирам. Ниският ръст и сколиозата смазват самочувствието ми на n-та степен и това ми пречи да се концентрирам върху ежедневните ми дейности. В крайна сметка реших да пиша тук, за да попитам все пак и за вашето мнение относно момичета, които не са идеални. Бихте ли се отватили/ отблъсква ли ви факта, че момичето има дефект, главно козметичен, защото не ми пречи в нищо друго. (тренирам и водя пълноценен начин на живот) Моля без обидни коментари и гаври, сигурна съм че има и други хора с този проблем и полезните коментари към историята ми надявам се, ще помогнат и на тях. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 883de2fa1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виждам, че пишеш доста грамотно и свързано. Нещо, което не се забелязва много често по форумите и създаваш усещане за стойностен човек. Колкото за така наречения дефект, ако човека оцени теб като човек, не би трябвало да му пречи.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f840ebde63
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Винаги когато някой (мъж, жена - без значение) има козметичен дефект, болшинството хора го забелязват и мислено го слагат в графата "не е за мен". Просто така е устроено човешкото его.

ОБАЧЕ... истинският проблем е липсата ти на самочувствие. Казвам го от опит. Хората, без да се съблечеш, сигурно няма и да разберат, че имаш изкривяване на гръбнака (което се оправя, между другото, но за това ще пиша по-надолу). Те първо ще забележат твоето ниско самочувствие и ще те съдят по собствените ти комплекси за малоценност. То се надушва във въздуха. Вижда се по начина ти на поведение (поглед в пода, често се омаловажаваш, рядко правиш първата крачка при запознанства).

Сега да говорим за решенията на проблема. Недей да ходиш на операция, ами иди при някой специалист в Боуен-терапията. Пишеш в гугъл "Bowen therapy, scoliosis" (може и на български, ако не знаеш езици). Това се лекува. Операцията ще те скапе, ще струва по-скъпо и ще ти съсипе живота.

Вдигни си самочувствието. Наблегни на силните си страни! Имаш такива, всеки ги има, различни са. Бъди смела, виж само колко примери има в интернет за хора с увреждания, които са си намерили ЗДРАВИ партньори и са заедно! Всички тези са успяли, понеже са имали самочувствие и хората са ги оценили заради вътрешните им качества, така че не се отчайвай, ами помисли къде са ти качествата и ги показвай смело! Спри да се отбутваш и горе главата!

Аз, като мъж, ще ти кажа следното - мен ме привличат честни, интелигентни и забавни жени с чувство за хумор. Самоиронията помага, тя краси човека (да се ползва в рамки, разбира се, както всяко нещо). Ако си забавна и се усмихваш, на мен ще ми е толкова приятно около теб, че няма да ми пука за козметичният ти проблем. Да се стигне до секс после хич няма да е трудно, да знаеш.

И обратното - ако си супер комплексирана, стеснителна, с огромен пласт защити около себе си и изобщо ако не се чувстваш добре в собствената ти кожа, аз бих ти обърнал гръб. Просто много е важно да си ОК със себе си и да се харесваш и уважаваш себе си. Това НИКОЙ друг не може да ти го даде!

Моят "дефект" пък е липсващ преден зъб (който ми го избиха в училище още втори клас, хаха). И отказвам да си слагам изкуствен, научих се да се харесвам такъв. Надявам се да съм ти бил от полза с нещо!

М, 28

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2234129c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бих го приел. Познавам момичета с това състояние и при едната проблема в излъчването и като човек беше това че имаше комплекс и смачкано самочувствие и това и пречеше да си живее добре, а иначе външно не беше красавица, но си беше нормална. Друга има пирони и е права, тоест е излекувана и грам не и личи. Та лекувай го, щом не е толкова зле ще го оправят. Това което не приемат повечето хора са хора с ниско самочувствие или нехигиенични, отбележи не лоши, грозни, гадни като характер, а хора с ниско самочувствие и тн.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ddb231c3a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За всеки влак си има пътници, чувала си, сигурно! Според мен това е назначителен "дефект", ако може да се каже така, защото двете половини на тялото ни никога не са идеално еднакви. Въобще не се вкарвай във филми. Просто се старай да стоиш по-изправена. Никой от нас не е перфектен. Аз пък имам лека гърбица на носа, но няма да се оперирам, защото дишам добре и не искам да ми трошат лицето. Виждаш ли, всеки си има по нещо. Просто не всеки говори за това. Няма идеални хора. Човека срещу теб също няма да е идеален. А онези, които биха ти се присмяли не заслужават да се терзаеш за тях. Обличай по-свободни блузки и по-тесни панталони и ходи изправена, мисля че помага. Ако косата ти е дълга още по-добре, да прикриеш лекото несъвършенство. А щом ще направиш и операция, още по-добре, за да повдигнеш самочувствието си.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f7e83dd0fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не разбира се, надали ще ти пречи ако си попаднала сред хора, които държат на теб като личност. По- скоро се опитай да се абстрахираш от тези козметични дефекти, защото за човека срещу теб може би пък точно това ще е едно от нещата, които те правят специална и различна в един хубав смисл.
П. с. Една моя приятелка е също с лек козметичен дефект, каквото и да прави навсякъде по тялото и прозират страшно много кръвоносните съдове, а по крайниците и и се усещат при допир на кожата, от което тя също е доста комплексирана, но никой сред нас ме го споменава или коментира, а от няколко месеца насам си има и приятел, за коиъо това също не е нещо неприятно, гадно или пропие, за него тв си е най-крадивата. Така че да не ти пука, който трябва ще оцени красотата ти!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker