За пръв път с компаньонка - какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За пръв път с компаньонка - какво да правя?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 7262 пъти
Момче на 28 години съм. Предстои ми за пръв път да отида при компаньонка. Възникват много въпроси, на които търся отговори:

1. Ще се възбудя ли изобщо?
2. Как да се отпусна? Сърцето му тупти.
3. Какво момиче да избера?
4. Откъде се започва?
5. С какво да изненадам момичето, ако се окаже коректно с мен?
6. Какви мерки за предпазване трябва да взема?
7. Има ли опасност за мен от болести, предавани по полов път?
8. Тъй като си бия чекии, колко дена трябва да ми е въздържанието от тях?
9. Има ли вероятност момичето да ме измами, да вземе парите и да избяга? Чувал съм за такива случаи.
10. Често виждам в обявите снимки на красиви момичета, а зад тях се крият често момичета от ромски произход. Как да се предпазя от неподходящо момиче?
11. Има ли опасност презервативът да се скъса?
12. Чувал съм, че компаньонките вземат парите предварително и си тръгват след като се изпразня, без да останат до определеното време, за което си платил. Как да се предпазя от такива?
13. Бихте ли ми препоръчали определени момичета, от които сте останали доволни?
14. Кой пръв сваля - компаньонката или аз?

Предварително благодаря и се извинявам за тъпите въпроси, но няма кой друг да питам. Малко съм срамежлив.

Ако може някой да дойде с мен за кураж, ще съм му благодарен. Страх ме е сам като си задам горните въпроси. Ако трябва ще му платя и на него, само и само да загубя девствеността си с подходящото момиче за мен. Много е важно първият път да бъде с подходящо момиче, а не с нещо, което ще ме разочарова за цял живот и ще ми остави лоши спомени и представи за секса. Втори път едва ли ще имам възможност да отида при компаньонка, ако сега се провалят нещата. Затова държа да е с още един човек. Това ще ми бъде за цял живот. Не искам да остана с лоши спомени за цял живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: cb1c90edbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля че тази тема е ебавка, но все пак ще ти кажа! Първо търси проститутки само в алобг там снимките са истински, второ влез във форума на датабг и там има тема за проститутките и ще ти помогнат да си избереш най-читавата, трето всичко трябва да е с презерватив вкл и свирката, така шанса за болести на практика е почти нулев, нинаги ходи на техни терени, и не се притеснявай никой няма да те набие и вземе парите. Обикновено първо плащаш и тогава се започва има си бани и тоалетни. За един час имаш право на 2 свършвания, за тва че не се притеснявай отиди и чущай да видиш, че не е нищо кой знае какво. Много мъже ходят на проститутки и тва е част от живота на мъжете.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a6a68376c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Не си казал от кой град си пич, ако ше ходиш в София и имаш повече пари препоръчвам във Велвет там са най елитни и имат много добър подход, но е и скъпичко. Иначе и на друго място да отидеш пак става, било то Париж или Флирта но недей първия път с момиче от обява. Отиди си в клуб. Ся първия път може и да не се възбудиш щото си е притеснително малко. Сядаш взимаш си биричка и те сами ще те попитат дали искаш момиче, казваш че първо ще си допиеш бирата и която най много и се работи тя сама ще дойде, а ако не дойде никоя си избери тази дето не се е втренчила в телефона си и не се напивай на кирка. Те си дават презервативи не ползват на клиенти, от болести няма страшно като си с гума, недей да мастурбираш една седмица преди да идеш за да ти се е насъбрало желание. Като си в клуб няма да ти вземе парите и да избяга, но пак се плаща предварително. Само имай впредвит, че цената която ти казват е стандартна услуга, демек свирка с презерватив и секс с презерватив, ако искаш да я целуваш по тялото и тн си доплащаш там 50лв или колкото иска за това като влезнете в стаята си и хвърли там едни 50лв за екстри и така. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 941e7f8cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Страшно много въпроси за един секс, май ще се окаже по-лесно да си намериш приятелка, а и по правилно. Вместо да мислиш за време, дали това ще стане или няма да стане :D, друго е да знаеш че разполагаш с цяла нощ, цяла седмица... малка инвестиция и голяма печалба, казано не до там романтично. Но ти решаваш в крайна сметка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2ae8ec9e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Обаждал съм се три пъти на компаньонка от обява. Винаги си избирам на цена между 120-150лв/ч. Винаги идват почти като на снимката. По-принцип с жена ми , за втори път не ми става без почивка от 20-30мин, но с компаньонката го нямаш това време. Препоръчвам ти Виагра или Циалис , защото ако се издъниш от първия ти път , ще се депресираш.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bed95ab0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пич яко си се филмирал, задаваш глупави въпроси. Още на пръв поглед ще те усетят и повярвай ми такива като теб най-много ги обичат. Като човек бил около 30-40 пъти при проститутка смело мога да ти кажа, че не си струва. Бил съм максимум 3-4 пъти напълно удовлетворен. Всичко друго е пари във вятъра. Бил съм и на техен терен, викал съм ги и у нас, проблеми не съм имал никога. Но знам и за кражби и за рекет от страна на сводници от мои близки, тъй че въпрос на късмет е това дали и на теб ще ти се случи. Правилно са те насочили към форума на датабг, там ще намериш доста информация. Като цяло тези момичета или са принудени от някой да бачкат или животът ги кара да работят това и са доста отегчени като цяло. Не им се занимава както на теб ти се иска - ама въобще. Гледат да те претупат на бързо, да ти вземат паричките и да изчезваш. Нищо общо няма с нормалния секс. Като човек минал от този път те разбирам идеално все пак, но недей да имаш големи очаквания. Тук ли трябва да ти кажем, че не трябва да оставиш вещите си без надзор, да вземеш само толкова пари колкото ще и платиш и т.н. Иначе има доста загорели мацки, които страдат от липса на мъжко внимание, съответно и секс. Можеш да се ориентираш към такава ако имаш преки наблюдения. Бъди директен няма нищо страшно, повечето това очакват. Има сума ти разведени млади жени, които са разочаровани от мъжете и повече не искат сериозно връзка. Но не могат и без секс разбира се. Те също са идеални за неангажираща връзка. Ако нямаш друг избор освен платения секс би било добре да се ориентираш към някоя непрофесионалистка. Такава, която няма да видиш по разни обяви или край пътя. Правят го за допълнителни доходи по принцип уж тайно. Но тук ти трябва някой познат, който предварително се е възползвал от услугите й и да си сигурен, че върши такива неща. В същия форум има такъв раздел можеш да поровиш. Мисля, че тук шанса да останеш доволен е по-голям. И да ти кажа само по-скъпите момичета не означава , че са по-добри. При мен най-големия кеф беше при една евтина циганка от околовръстното. Като цяло е въпрос на късмет при каква ще попаднеш, но гледай да бъдеш самоуверен и спокоен и се опитай да не прекаляваш, че аз много пари дадох и съжалявам доста.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c30c0c0a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не искам да ти развалям илюзиите, но с проститутка няма да бъде кой знае какво и най-вероятно ще ти остане лош спомен за цял живот - това, което се опитваш да избегнеш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ae31a6e379
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Недейте така му говорете на момчето, че ептен няма да дигне самолета. То като гледам и сега са му малки шансовете и определено има проблеми...

Като го четеш как се притеснява, все едно отива на интервю за астронавт...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker