Оприличавам се на вибратор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Оприличавам се на вибратор
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2330 пъти
Здравейте, искам да споделя нещо с Вас, което в последно време много взе да ме напряга и изнервя допълнително.
Мъж на 25 години съм, имам приятелка на 29 от 4 години. Като човек е супер, красива е, има амбиции за развитие, държи на мен, показвала е стотици пъти, че ме обича. Е леко властна е, но това си е черта на характера, пък и работи на висока и отговорна позиция.
Е винаги го има това "но"... Секса, лично на мен ми е малко скучен от началото, макар че преди да правим секс, като се "сваляхме" тя се представяше като разкрепостена и "секс-машина". Първите 2 години не го забелязвах, може би, защото хем бях във възраст с малко по-високи хормони от сега, хем в началото на връзката си е друго...
Не живеем заедно и секса винаги е бил 2-3 пъти седмично, нямаме условия за по-често. За нея винаги е бил супер, от началото до сега. При мен след първите 2 години лека-полека взе да ми омръзва.

Работата е там, че аз върша всичко, тя само нарежда. Секса всеки път ни е еднакъв. около 25-30 минути само вагинален секс без никаква любовна игра. Горе-долу 4-5 нейни любими пози, аз като предложа някоя все я боли и се ядосва, че съм избирал все такива пози, в които прониквам много дълбоко.

Първо аз се движа и преди всяко свършване тя ме изкомандва да стоя на едно място и тя прави леки движения, докато свърши. След това пак аз започвам да се движа по-бързо, малко след това сменяме позата и пак същия цикъл. Абсолютно всеки път свършва по 3-4 пъти, много рядко само по 2 пъти. Слушам само команди - по-полека, по-бързо, стой, недей целия и т. н.
Когато е върху мен (пак аз движа) или на мисионерската постоянно езиците ни са преплетени и се целуваме по нейна инициатива, казах и че аз се движа и не мога да дишам така, тя ми се цупи.

Не обича да и правят на нея френска, още преди да правим секс ми го е казвала. Аз съм и правил по моя инициатива, защото ми харесва и е свършвала така, но все ми казва, предпочитам да свършвам, докато ме чукаш. Та и това спря. Тя ми е правила няколко пъти в първите 1-2 години, когато е била в цикъл, но и това спря.
Преди да правим секс, направо ми го вади, пипа ме малко, ако не е станал да се събуди... Дава ми аз да я пипам 1-2 мин. да се възбудя и веднага ми слага кондома.
Тя ми казва кога да я стимулирам допълнително с ръка по клитора или гърдите, докато съм в нея, по моя инициатива рядко, казва "достатъчен си ми и и без това".
Общо взето всяка моя инициатива се спира.

Това всичко не ми пречеше първите 2 години, както казах, дори ми беше супер, че тя е напълно задоволена.
Но започна да ми се увеличава стреса в работата, връзката ни стана дълга и взе да ми писва еднообразието. Някак си секса взе дори да ме притеснява, все трябва да съм твърд и да издържам по много, все трябва да се съобразявам с всичко. На аналния не съм фен, никак даже, но френската ми липсва. В последно време взе и по-трудно да ми става и да не ми е толкова твърд, точно заради това напрежение.
Няколко пъти ми казва аз свършвам доста пъти, ти само веднъж, сигурно не ти стига. Казвам - ами понякога ми стига, понякога не, и тя - е нищо де, у вас ще си мастурбираш...

Очаквам да кажете, да говоря с нея. Подхващал съм доста пъти темата и тя все ме разбира погрешно, сърди се. Последният път като говорихме на тази тема, нещо бях изнервен от други неща и и казах, че трябва да си вземе вибратор най-добре, така или иначе ме ползва като такъв. Поне той няма да омеква.
Казах и как се чувствам. Тя вместо да премисли сексуалния ни живот взе да ме ревнува постоянно, някоя друга съм щял да си хвана щом с нея не ми било хубаво... така само влошава положението.

Споделих на един близък приятел, той ми каза: Е поне ти пуска, моята и това не прави хаха. Еми да, ама съм предпочитал, понякога, като съм изморен да не ми пуска, вместо да се чувствам като на работа.

Като изключим това, връзката ни е супер, няма да изпадам в подробности, но държа на нея. Най-лесно е да си хвана друга, но не искам, искам си нея... Имаме планове да заживеем заедно, просто до сега обстоятелствата не са го позволявали. Не ме разбирайте погрешно, че едва ли не, на сила стоя с нея.

Доста дълго стана. Ще се радвам да дадете някакви предложения, как да подобря нещата, ако имате опит в подобни ситуации. Знам, че и хейт ще има, без него няма как. Просто исках да споделя, защото ми се насъбра.

Благодаря, че отделихте време за мен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: deffd51745
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не те уважава и в нейните очи не си мъж. Това може да се промени, но ще е в пъти по-лесно просто да си хванеш друга приятелка. Предполагам, че и в семейните ви отношения пак тя командва, а ако ти си недоволен от нещо, започва да се сърди и да те изкарва виновен. Моят съвет е да не се занимаваш. Жена съм и знам как мислят жените. Ако няма желание да те задоволява на 100%, да се подчинява на сексуалната ти енергия и не ти прави орална с кеф, значи изобщо не те възприема като (водещия във връзката) мъж. Ти и сам си го разбрал, де.
Ти си на 25, а тя - на 29. За нея си нещо като последен влак. Ако се отдръпнеш, ще видиш как ще направи всичко възможно да си те върне. Друг е въпросът дали изобщо си струва. Намери си момиче, което ще оценява мъжката ти сила. Звучиш много потиснат и няма да става по-добре, ако останеш с тази жена.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1123eaef5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Предлагам ти да си направиш следният експеримент : следващия път когато ще правите "секс", покани я вкъщи. Ти предварително "загрей" така, че да свръшиш бързо и тя да остане незадоволена. После и сервирай нейното - "е нищо де, ти у вас ще си маструбираш". Ако тя го приеме така стоически и спокойно както и ти, поне можеш да се надяваш, че вашия бъдещ съвместен живот има някакъв шанс да оцелее, защото ще имате взаимност и споделеност. Макар и в някакво доста спорно и изкривено интерпретиране.

Ако обаче тя почне да ти се пени и тръшка, изводите ги оставям на теб. С 2 думи - заглавието на темата ти. Всички останали нюанси които ти си избрал да придадеш на връзката ви, ще избледнеят рано или късно. Защото човек се отърсва от илюзиите си, рано или късно... А подобни грозни изказвания са само начални знаци...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a0102c2e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И без това е време за смяна, намери си по млада, но май проблема ти е в омекването, това те комплексира!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 80219e8dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пак, че все още ти пуска, както ти е казал и приятеля ти. Освен с разговори, не виждам как може да промениш ситуацията. Секса е удоволствие и за двамата и място за егоизъм няма. Малко кофти, че си избрал ролята на мъж под чехъл, но това си е твое решение. Лично аз на твое място бих и споделил "мъката си" и се надявам да ме разбере. Бих и предложил някакво разнообразие, а и е хубаво да обръщате повече внимание на любовната игра. Успех.

>М. 32г<

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0cae6d1f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не я обвинявай, че те използва като вибратор (което е точно така), а и кажи, че на теб ще ти е готино ако си правите и френска и ти липсва това. Кажи и, че държиш на нея и няма да я изоставиш и искаш само нея, но искаш и френска. Най-вероятно тя си спомня, че първите 2 г за теб са били ок по този начин и не забелязва, че имаш нужда и от други неща. Кажи й, че не искаш да маструбираш, а искаш тя да се старае повече, за да те задоволи, както ти се стараеш да задоволиш нея. И и кажи, че си я обичаш и че тя е твоето момиче. Ако не те разбере и не започне да се старае да ти доставя повече удоволствие значи не й пука за теб и по-добре да я разкараш.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0c0587551a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами не знам ти освен с разговор или с късане (като установихме, че второто не е опция) виждаш ли нещата да се променят? Според мен или намираш начин да изпратиш съобщението, което искаш или си оставате така или късате. Трябва да намериш пътя към разговор, който постига целта, ако искаш нещо да се промени към желаното.
S. A. D.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 351b93f35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Същата съм като тази която описваш, като цяло ми е все едно за него, добри приятели сме, върши ми работа, но да и изчезне не ми е проблем.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1e6bb36f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   A е приятелюс тая как изобщо ти става не мога да разбера. Още след първия път биих си плюл на петите.
"Пускането" е за хора които изобщо не знаят защо са един с друг. Айде намери се с някоя с която се обичатеи стига си прахосва младоста по загубени каузи.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1123eaef5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мен ми направи впечатление подбора на думи на номер 7. Хем са "добри приятели", хем и "ако изчезне, не ми е проблем". Смисъл, аз лично ако някой нарека "приятел", еле "добър", хич не ми е все таа ако утре "изчезне". По скоро иде да ни нашепне, че истинската стойност и акцент във този тип връзки, е "върши ми работа". Доста добър материал за размисъл... Как се смесват понятията... И как накрая става дума за тривиални сметкаджийски истории, гарнирани със добре развит егоизъм...

Както и да е, аз лично само съжалявам, че и аз като автора имах няколко такива дългогодишни връзки, в които уж бехме "добри приятели", и имахме "леки проблеми в секса", докато накрая не стана ясно, че цялата работа е "върша там некаква работа на някоя си"...

Ако можех да върна времето назад, по съвсем друг начин щех да се отнасям с такива жени като номер 7 и тази на автора...

Нека да е за урок на младото поколение, поне тези екземпляри които са способни да се учат от грешките на другите.

Респект към номер 1 - рядко срещано рационално мислене, и то от жена.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0d63943949
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен тя е егоист и няма да се промени никога, но държи на теб и 100% ти си нещо като последния влак. Съвсем скоро ще поиска и деца!
Ти трябва да решиш дали ще се примириш да си втора цигулка, но с приятелка,деца и такъв секс или да си свободен и ти да доминираш и да имаш нормална връзка.

Нека ти кажа как при мен протекоха нещата:
По-голяма е от мен с две години, също кариеристка, абсолютно същия тертип на действие - сърдене, налагане, цупене, случвало се е да не предлагам поза, защото ми е отвратително да гледам цупене и сърдене и то по време на секс. Реших да съм с нея, направихме и дете и тя започна да се променя. Сексът ставаше по нейн сценарии, само когато тя иска, аз като искам, секс няма. Ако тя свърши първа, се е случвало аз да остана незадоволен доста пъти. Например аз искам секс, а тя вика отиди в банята... Последните години сексът беше на нея й се иска вика ме, аз върша всичко и това е, няма нежност,любовна игра или френска от нейна страна, ако аз искам секс, не става. Френската от нейна страна беше за по 15 секунди само първите две години, а аз до последно съм правил на нея. После й хрумна,че съм смотан, безинтересен и иска нов мъж, изгони ме полека-полека от тях и сега не живеем заедно. Аз вече съм по-спокоен, но страдам заради детето ми, заради загубеното време и вече нямам желание да се обвързвам. Тя роди към 30г, а връзката ни беше над 10 г.Това е моят опит!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker