Мускулна треска на устата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мускулна треска на устата
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 5832 пъти
Значи аз съм на 14 а приятеля ми на 16.. Миналата вечер той ме покани на гости у тях. Беше неповторимо.. Той беше изтгеглил някакви ужаси да гледаме беше взел КФС и бе толкова мил.. Легнахме на спалнята и пуснахме филма.. На една от сцените имаше малко по разголени хора, дори доста ;дд и той се възбувди страшно много.. ( И двамата сме девствени-той чака да стана поне на 15 -цитирам негови думи) Притисна ме към него и започна да ме целува аз не се дръпнах.. После ме съблече по белио и не се усетих как започнах да му правя орална лубов.. (какво ли не правих за първи път ми беше но бях толкова отпусната и възбъдена че не беше истина).. На него много му хареса, а и на мен.. Но тук идва но-то.. Днес ме боли устата все едно имам мускулна треска.. както на тянолото.. Нормално ли е? .. И моля ви не започвайте да ме упреквате че съм малка и какво ли не.. аз СЪМ ДЕВСТВЕНА И ИМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СИ ОСТАНА ТАКАВА.. Това беше чиста лубов, достатъчно съм уграмотена спрямо секса и просто искам съвет :)) Благодаря за изгубеното време и страшно много ви се извинявам за правописните и пунктуационни грешки.. :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: f3c2fb0b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Радваме се, че си „Уграмотена спрямо секса“ и ти казваме, че е нормално „това“.

Сега сериозно, нямаш проблем. Сигурно позата е била непривична. Ще ти мине и успех в следващите начинания, може би ти ще се окажеш в пасивната роля и той ще има мускулна треска. При всички положения много добре е това, че така сте почнали и сте решили да чакате със секса. Съветвам те да бъдеш хитра и да му кажеш, че имаш мускулна треска само на устата и на горната част от тялото си, долу обаче нямаш - той е на ред! Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: eaefa0c48e
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   На 14... Добре, че нямам дъщеря

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: f36003a2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   номер 2 - шегуваш ли се? Ако си хетеросексуален мъж, нали си бил с дъщерите на другите и не ти е попречило да им го даваш за... да кажем фитнес уред.
Ако си жена, какво толкова - да няма дъщеря ти сексуален живот, защото ти е дъщеря? Не разбирам? Двамата младежи освен това не правят нищо лошо - нито могат да направят „белЯ“ така, нито нито имат тези деца венерически болести, защо да не се радват един на друг?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e3809bbc94
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3, не съм 2, но ти шегуваш ли се? На 14 детето е прекалено малко да прави изобщо такива неща. И да, това се смята за секс.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: f36003a2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   номер 4 - не, не се шегувам. Така смята и законодателят (виж параграфи 149 следващи НК на РБ).
Освен това става дума тук за двама младежи и не - това не е секс, а фелацио, може да се нарече и Петинг, защото не вярвам само момичето да е било дейно.

Когато има проникване на мъжки полов член във вагината, тогава има и секс, който младите смятат да отложат - много похвално и отговорно поведение!

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 9816fba934
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   хайде всеки да си прави сметка за себе си... има кого да ни съди.. много молални се извадихте нещо. Тези млади хора са на по 14-15 години, според мен е напълно нормално да мислят за любов, а не за кражби, наркотици и т. н. За Бога те дори не правят секс, а си разменят ласки, блаво.
До авторката: Мило момиче, нормално е устните ти да са схванати, ако все пак решите да правите любов задължително с презерватив и умната :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 14c827897a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Успокоих се.. :)) Благодаря ви! Независимо от критиките.. Номер 1 Благодаря много спокойно се почувствах като прочетох втората част от коментара ти! :) 2.. - това е право на личен избор. И не, не всички сме еднакви (за момичетата става дума) всеки има недостатъци и добри страни аз просто бях притеснена.. И мисля, че ви бях попитала за мускулната треска на устата.. , а това какво правя или не е мой личен избор, да знам че съм малка, знам че хората, които са по-консервативни ще ме осъдят но.. Благодаря ви! Номер 3 много съвременен и уграмотен човек си мерси! Номер 4 отговорът ми към номер 2 е отговорът ми и към теб. :) Номер 5.. Наитина това го бях чела някъде :)) действащата в случая бях само аз.. Той дори не ме е виждал напълно разсъблечена и мисля да навърша поне 18 за да загубя девствеността си! Благодаря ти!
***Авторката***

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 576d88b973
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Здрасти, радвам се, че си намерила тук подкрепа, утеха и не съжаляваш, че си споделила.

Аз съм 1, 3 и 5 и се надявам да съм ти помогнала.

Мога само да допълня, че трябва да се пазите драконовски и 100 пъти повече от нежелана бременност в сравнение с възрастните хора, защото на тази възраст ти нито можеш да раждаш, нито да правиш аборти, без непредвидими последици за здравето и психиката ти (ви). Ако сте девствени, нямате проблем с венерическите болести, но те съветвам от сега сама да почваш да четеш и да се образоваш на тема секс, контрацепция, СПИН, венерически болести - бъди момиче от 21 век, не лелка от 20 век и не чакай от такива разумен съвет по темата (да не говорим, че са били световни шампионки след рускините по аборти и изоставени деца, но сега сочат с пръст младите).

Как НЕ МОЖЕШ 100% да забременееш -
1. Когато не правите секс - няма проникване на половия член във вагината. Не бива и да свършва той върху твоите срамни устни и да те докосва (да се докосваш) с немити ръце, които преди това са имали контакт със спермата му или дори члена му (той може да е изпускал неволно сперма). Последните крайни мерки не водят често до забременяване (не ми е известен дори такъв случаи), но вие трябва да се пазите 100% и да предприемате ДРАКОНОВСКИ мерки за това!!!
2. Не се забременява при фелацио, дори да се гълта спермата. Не се забременява при еякулация (изхвърляне на сперма) върху кожата, но не бива това да е в близост до гениталиите дори, за да сте пак 100% сигурни.
3. Ако стигнете до секс - не се забременява при ползване на кондоми и ако имате винаги хапче за спешна контрацепция „Ескапеле“ - продава се БЕЗ РЕЦЕПТА във всяка аптека за 35-40 лв. Дори най-евтините контоми са единично електронно тествани, но все пак, може да се спукат - проверявай лично ти след всеки полов акт с кондом, дали той е здрав. Изхвърля се не в тоалетната, а в коша за боклук. Не се ползват възелин, кремове, масла в комбинация с кондом, а само и изключително специални лубриканти (на Дюрекс например). Ако кондомът се спука, възможно най-бързо се взима Ескапеле, спокойно! Така си гарантираш 97% сигурност чрез кондомите и останалите 3% чрез комбинацията с хапчето при спукване!

Ако спазваш горните, няма начин да забременееш и все пак... ако се случи - веднага при родителите!

Действително доброволният секс с лица, навършили 14 години не е криминализиран. Подчератава се в НК на РБ (параграфи 149 следващи) това ДОБРОВОЛЕН. Лицата над 18 години, имали сексуален контакт с лице между 14-18 г. не са подсъдими по принцип, ако е било доброволно. Достатачно е обаче малолетното лице да отиде в полицията и да докаже, че е имало контакт, и пълнолетния бива съден за изнасилване или блудство, като малолетното лице трябва само да докаже, че е имало сексуални действие и да каже, че не е било доброволно.

При вас обаче няма проблем. Както виждаш, озаконявайки секса с лица над 14, възрастните са ви дали голямо право, но и ОТГОВОРНОСТ, голямо доверие, което ТРЯБВА да оправдаете!

Възрастните ви опяват и ви следят именно заради страха от нежеланата бременност, чиито последици никой не може да предвиди. Това е - правят го от любов към вас, не се сърдете, че ви контролират. Дали са ви обаче голямо доверие, подобно на законодателя, и не бива да го потъпквате.
Не е грешно това, което правите, напротив! Наслаждавайте се на телата си, не се срамувайте от тях, още повече, че се обичате детски, невинно и безкористно, но знайте, че имате и отговорности. Пазете се от бременност - всичко останало е ОК, всичко останало е нормално, здравословно, красиво и хубаво и дори МОРАЛНО - там, където има обич и любов, има и телесни нужди, не се срамувай от това!

Успех и умната!!!

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: 535d2b17b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Aз съм момиче на 14 години :) не съм девствена от миналата година :) както и много от моите приятелки не са :) това да те боли устата е съвсем нормално ако си му лапала повечко време на мен ми се е случвало да лапам на едно момче повече от час и то да не свърши .. след това устата естествено не можех да си я затворя - ако мога така да се изразя :D но е съвсем нормално да :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 дни
hash: 497b57c73f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Що си мисля че няма да дочакаш до 18 :)))?!

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 дни
hash: 5c9157d187
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Някак си не ми се връзва, че авторката е на 14 ...
Иначе той ти е длъжник... ако все пак и той не ти се е оплакъл, че го боли езика! Казвам го от опит - не с насмешка!
М45

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 24f6f84128
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И на мене ми е малко непонятно как мисли твоя приятел да те изчака да станеш на 15, па камо ли на 18. ОК, сега си му направила свирка, другия път ти ще искаш той да е на ред, и след като те лиже половин-един час какво мислиш, че няма да ти го мушне ли? Нужни са свръхчовешки усилия за тая работа....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker