Въпрос относно самозадоволяването при жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос относно самозадоволяването при жените
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 9394 пъти
Аз съм студент и наскоро срещнах едно момиче. Харесахме се и станахме гаджета. Наскоро тя ми сподели, че обича често да се самозадоволява и че мастурбацията й носи по-голямо удоволствие от секса. За мен няма проблем – обичам да я гледам, докато се гали, дори предложих да й взема вибратор и да го използваме заедно по време на любовната игра – тя се съгласи. Но ми е любопитно има ли и други жени, които мастурбират често със или без играчки и предпочитат самозадоволяването пред секса или моята е изключение:) Иначе си я обичам и смятам да остана заедно с нея. Ами, това е въпросът ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 666642c809
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Като се самозадоволявам, щастливият край е гарантиран. Отвъд това, сексът е по-добър на всяко едно ниво. Може да не свърша всеки път, но това да те докосват, целуват, да усещаш как те желаят, да те изпълва истински ч*ен, а не някакъв предмет, друг човек да го движи в теб, пък да те развърти в различни пози, да го гледаш и той как се кефи, да му доставиш удоволствие, да свърши... Абе изобщо, мастурбацията не е и бледо копие. Научи се да я свършваш по време на секс и съвсем няма какво да го мислиш повече.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3bf89cbbcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Като не работиш с вибратора в гащите си, така ще бъде! Я я изчукай яко с набора си, пък тогава виж дали ще търси вибратор.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2e310b4b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не е изключение.... Всички го обожаваме...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 321471be6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Ако трябва да съм честна и на мен ми харесва повече да се самозадоволявам, отколкото да правя секс с приятеля ми. Един съвет- обръщай повече внимание на клитора. Вибраторът не е лоша идея.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2f5d550a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Да съм честен ще кажа.... няма нищо на света по възбуждащо от това един мъж да гледа как една жена да се пипа сама или да е дилдо примерно..... гледката е уникална и множо възбуждаща за мъжете.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 91f609464c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Разбира се, че повечето жени маструбират. Мъжете са толкова самовлюбени, че и през ум не им минава да проучат наистина как се случва удоволствието при жените. Ето и тук: автора неук, а и не само, че не знае ами и не се напъва сам да прочете нещо. Отявлен чекиджия, който се възбужда от маструбацията на гаджето си. Явно не я обича, а просто е намерил нещо за мандърсанье.
И простакът в отговор № 2 пък големи акъли дава.
Малоумници, истината е, че вътрешните женски полови органи са напълно лишени от чувствителност, за да може все пак жените да издържат на родилните мъки. По време на раждане болят тазовите връзки, но не влагалището, за което се разпространява лъжата, че има точка "Г"-дрън, дрън... Такава точка няма. Всичко е измислица.
Клиторът на жената е аналог на вашите пениси, но с много по-голяма концентрация на нервни окончания, защото е умален прототип.
Удоволствието, което изпитва жената чрез стимулиране на клитора е многократно по-интензивно от мъжкия оргазъм.
Позвайте клитора на гаджето си както ползвате и своя пенис, когато няма гаджета!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5f2ef264cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Имам една позната, която много обича секса, но честно си признава, че когато й липсва мъжки член на хоризонта, с голям кеф се гали по клитора!
Така винаги удоволствието й е на лице-с мъж или без мъж, няма значение

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8f0621b76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм така, приятелката ти далеч не е изключение. Особено, ако сексът е посредствен и ако жената досега е попадала на по-егоистични, гледащи основно собственото си удоволствие партньори, играчките са доста добра и несвързана с усложнения алтернатива.
Както казва номер 1 - ако се научиш да я свършваш качествено ти, ще забрави играчките.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6a0c3c843c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Няма жена, която да твърди, че самозадоволяването и харесва повече от секса! Всички коментари, които твърдят обратното са писани от мъже.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ed3bf98c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   ОТ ЖЕНА
Истината е, че не и доставяш удоволствие иначе нямаше да го прави. 100 процента това е истината. Научи малко за Г точката и ще видиш разликата

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 810ab6f4c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Редовно го правя, да не кажа и ежедневно. Едното не ми пречи на другото, както е при мъжете. Дори мисля, че ми поддържа либидото и развихря фантазията ми. Трябва да си комплексар за да те тревожи. Просто й кажи, че искаш да те научи да си играеш с момиченцето й.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1485055cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Предпочитам секс.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 51d95e7faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   "Умник" 8, ти затова ли караш само по външните полови органи на жената? Вероятно и малко по назад, ти знаеш къде са точките, пък ние глупаците си чукаме както ни е направил Господ! Ако ще ги ръчкате с вибратори, жените могат и сами да се обслужват, за какво са им навлеци?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 51d95e7faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   №11, а №8 се прави на печена "жена" но не мисли като тебе, за нея чукането не е важно, иска само лизане. Е то вече има и трети пол, знае ли човек!?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 91f609464c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   До всички мъже, които четат: всички жени маструбират. Каквото и да ви казват-те го правят! И то доста по-често от вас! Хубавото е, че не опръскваме всичко накрая както е при мъжете. Маструбирам дори в в колата по пътя за работа или обратно. Когато сами си доставяме удоволствието можем д го контролираме-понякога свършвам за 5-10 секунди. А секса с мъж е съвсем друго нещо. Пак е удоволствие, но много рядко оргазмът е толкова силен колкото при маструбация. Каквото и да се пише и говори по въпроса фактът е, че всички мацки се кефят на онанизма си! Сори, пичове! Повечето сте некачествени в това отношение. И въпреки това ви обичаме, но не заради пишките ви, колкото и да ви се струва странно.
ДО НОМЕР 11 : Има , драги, има и това са повечето жени, но не го твърдим пред вас, защото сме достатъчно тактични да не ви унижаваме....за разлика от вас!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 747b2d9f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   №18, ти разби представите ни за женският оргазъм!? В повечето обяснения четем, че жената се чувствала като "космонавт на седмото небе" в такива моменти, очите и се "обръщат" навътре, душата "летяла" навънка, цялото й тяло вибрира като "медуза" и мята краката във всички посоки, а ти в това състояние даже шофираш!? Ха сега де, ще ни кажете ли каква е истината! Или я преувеличавате, или не ни я казвате. Кое от двете? Имало разлика между секса с мъж и самозадоволяването при жените, опишете ни я тази разлика, ограмотете ни, щом искате по опитни мъже. Искаме и ние да ви дадем това върховно удоволствие, което изпитвате при самозадоволяването си? Щом в колата го правиш, интересно как, нещо поставяш вътре и от "хубавите" ни пътища се получава автовибратор, или с едната ръка шофираш, а другата е там долу!? Не е ли опасно за околните, ами ако ви причернее и затворите очи. Дано не ви набара КАТ, те за телефони глобяват, а за... как ли ще реагират!?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 29248b1ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Така е номер 18, само да добавя, че при нас жените, за разлика от мъжете можем да повторим и потретим веднага след първият път.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 54c8de767b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Номер 1, поздравявам те за твоя коментар, точно такива жени ми харесват жалко, че такава не можах да намеря.
Номер 8, много грешиш като казваш, че няма Г точка. Интересно ми е колко много хора знаят за някои неща само от собствен опит. Някои жени казват, че нямало множествен оргазъм, защото те самите никога не са преживявали такива, а има други жени които никога не са преживявали дори един оргазъм. И всички тези мнения само от личен опит. Ами на това се казва сексуална ограниченост. Когато бях 25-26 годишен понякога се събирахме приятели в някоя квартира и си пийвахме и разбира се разговорите се прехвърляха и на сексуални теми. Тогава всеки казваше по колко пъти го е правил за една вечер. Лично аз съм го правил най-много 4 пъти за около 4-5 часа, защото толкова дълго можеше приятелката ми да бъде с мен. Някои момчета казваха, че са го правили до 7 пъти но за цяла нощ. Но имаше едно момче което не вярваше, че секс може да се прави толкова пъти. За него един път било максимума. Много хора мислят, че това което те са преживяли (тяхния опит) това е истината, а другите каквото казвали било бла-бла-бла. Човек трябва да е с отворено съзнание и да допусне много други, дори невероятни истории неразбираеми за нас, преживяни от други хора. Не съдете за невероятни преживявания на някои хора в света само от личен опит дали са верни или не. Всичко е възможно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a652fb283c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Жените са много по-големи чекиджийки от мъжете, но всячески се опитват да го крият и отричат. То са търкания на краката, възглавници, пръсти, изкуствени членове, масажи с водната струя на душ слушалката в банята... Протъркват се от чекии там долу, обаче в същото време си умират да наричат мъжете "чекиджии". :))))

За женското изпразване. Имал съм приятелка, която пръскаше доста сериозно и при чукането, и при лизането. Обожаваше да я лижа по половин час, после тя ме почва, после пак се редуваме аз на нея и обратно. Друга пък се дърпаше и не позволяваше да я лижа, защото имаше комплекси, че малката ѝ долу е леко рошава и затова искаше само здраво чукане. Като свършваше, се превиваше доста, но и една капка не пускаше, докато първата правеше локви по няколко пъти нощем. Отначало се стрясках, но после взе да ми харесва как се гърчи и пръска. Аз дотогава не бях чувал, че жените пръскат, обаче имах нагледен пример до себе си.
Лошото е, че и двете доста харесваха да ги задоволявам и едната ми казваше неведнъж, че отдавна щяла да скъса с беден мъж като мен, ако не бил половият ни живот, защото с другите мъже (все богати или назобани батки) преди мен въобще не е могла да свършва.

Номер 8 греши, че няма Г-точка, но има време да се научи, стига да допусне и чуждия опит, както правилно се изказа номер 21 в края на мнението си. Досега не е имало жена в живота ми, която да не си умира за тимулиране на Г-точката. Научих се и под какъв ъгъл да им го вкарвам, така че да се побъркват от удоволствие и да ме гледат с влюбено-изплашени погледи. Жените, които все още не са открили тази област в своето тяло, наистина изпускат много. Пожелавам им да го сторят, защото си заслужава!

Номер 20, и ние мъжете можем да повторим и потретим. Миналото лято в рамките на 15 минути свърших 3 пъти поред, защото моята много се беше разгонила и ме награби без причина още от вратата като се прибра. Преди години ме беше докарала до края още в първата минута чукане, но това е единственото изключение с нея. Обичайно ме кара да свършвам след 30-60 минути, което за нея е добре дошло, защото си го получава неколкократно, докато успея и аз след това. Имал съм и няколко случая пак с нея да не мога да свърша дори след часове, или пък да ми клюмне малко след започването на действието. Въпрос на късмет или липса на такъв. :) Общо-взето няма рецепти за тези неща и дори и с един и същи човек да го правиш от години, всеки път е различно. И това всъщност е готино, защото е по-разнообразно и до последния момент не знаеш как ще се развият нещата. :)

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 944c1b187a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Интересно написано. Семеен мъж на50г защо моита твърди, че не масторбира. А ми дава да правим секс два пъти месечно.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e1224339ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   От номер 22.

Почти всички жени се самозадоволяват. Но отричат и лъжат мъжете за това, защото ги е срам. Зная го от жени, които са наясно с тази особеност на техните приятелки и познати.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 5761192f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Естествено, че повечето жени предпочитат мастурбирането пред секса. Повечето мъже не си правите труда на жената да й е хубаво и не ви се занимава да правите това, което жените харесват. Пак го казвам, че сексът е за мъже, а не за жени.
Изключително малко мъже знаят как да задоволят жена и изобщо им се занимава да чуят тя какво харесва.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ff0d9798a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Тука един чичка коментира във всяка тема за самозадоволяването, вероятно за да изкара темите на челна позиция...

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d9dca77ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Ами аз много често мастурбирам и имам доста играчки, но все пак предпочитам секс с мъж пред самозадоволяване. Вероятно твоето момиче е попадало все на некадърници в леглото. Много мъже са кръгла нула в секса. Или защото не знаят как да задоволят жената ило защото изобщо не ги интересува и си мислят че е достатъчно да имаш голям пенис за да се харесаш. Достатъчно е да попаднеш на двама такива за да предпочетеш мастурбиране. Лично аз съм попадала на ужасни некадърници, но и на невероятни любовници. Е, няма как да предпочета да се мастурбирам вместо да правя секс с мъж който ме влудява. За съжаление тия мъже са малко.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 274d92dde5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Номер 27 на колко години си.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 274d92dde5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Моито мнение е, чз жените вобще не се самозадоволяват. Това го съдя от мнение с моита жена. М 34г

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker