С мъжа ми не правим секс - здравословен проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

С мъжа ми не правим секс - здравословен проблем
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 4819 пъти
Здравейте,

Не знам дали да пусна темата тук или в раздел "Здраве", обаче проблемът ми е следният и ще се радвам на повече коментари.

С приятеля ми сме заедно от две години. На практика заживяхме заедно от първата седмица. Отношенията ни са повече от идеални. Страшно много се грижим един за друг.

Обаче... Не правим секс.

Той страда от рядко емоционално заболяване, заради което сексът е нещо като мираж от самото начало на връзката ни. Първият месец само спяхме заедно. Тогава мислех, че се притеснява, защото не е имал много връзки преди мен. За съжаление вече знам, че не е имал, заради този си проблем...

На него му тежи страшно много. Вероятно и заради това се грижи за мен повече от нормалното.

Той е ходил по много лекари преди да започнем връзката си, включително и на психиатър. Няма никакъв физически проблем. Наистина мисля, че е важно да отбележа, че не става въпрос за импотентност! Но лекарите са му казали, че ще има проблеми със секса и до там. Няма решение...


Разбира се, аз нито му се сърдя, нито му натяквам, но бих искала да подобрим сексуалния си живот. Опитах с нежност, внимание, търпение, секси бельо, СПА, романтика, еротика, фетиши, каквото се сетите... Но сякаш става още по-зле. Той се сдухва още повече. А не е това идеята. Да не говорим, че за бельо и т. н. дори не ме поглежда, или се прави, че не ме вижда... Или се прави, че сякаш просто съм си взела нова дреха. Не знам дали е излишно да казвам, че това ми създава страшно много комплекси.

На този етап съм оставила секса на заден план. Не говоря по темата, не си искам, обаче.... Мислите ми са само там.

Как тактично да го убедя да отидем на специалист и какъв да бъде той? Ако се сещате и за други съвети, ще ги изчета с огромен интерес.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 36b0d0e336
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарежи го.... с такъв няма оправя... Бягай докато е време.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5680d5d27d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   О, и аз имам една приятелка, на която мъжът ѝ по редица причини не прави секс с нея.
Изключително добре си прекарваме с нея! Дори вече започвам да се притеснявам дали покрай нашите малки тайни въобще ще завържа сериозна връзка в обозримо бъдеще, понеже сегашното положение напълно ме устройва - хем разполагам с жена, и то на макс, хем нямам някакво дуднещо и вечно недоволно същество на главата, което да гледа на мен като на самоходна касичка и основна причина за всичките си неблагополучия в живота.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5503efc2f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ще има да се тормозиш още много време. Вариантите са няколко:
- вземаш си играчки;
- намираш си любовник;
- зарязваш мъжа и му обясняваш, че неможеш да живееш така
- чакаш още малко и ако не се управи го зарязваш

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2d6b92adb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Специалиста си само ти! Личи си, че си добра жена(ако историята не е измислена), и единствено ти можеш да го измъкнеш от това състояние. Но не и с методите които изброяваш, дрехи, намеци и др. няма да помогнат, насила хубост не става. Щом се е престрашил да легнете заедно, значи има някаква надежда. Започни много отдалеч, не директно. Щом е загрижен за тебе и е готов да ти помага, покани го когато влезеш в банята, да ти изтрие гърба, да го сапониса и да те масажира. Естествено, ти трябва да демонстрираш колко ти е приятно, ако трябва издавай звуци от удоволствие, извивай тялото си, бъди жива и весела. При това положение, ако е нормален мъж, трябва да се възбуди. Не се ли възбуди, по добре се разделете! Ако поддаде, поискай и ти да направиш същото, сапунисай го, започни да го масажираш, ако е вече възбуден, докато го сапунисваш отзад, спусни ръце към дупето му, пусни ги леко напред и леко наобиколи около пениса му, следи реакцията ме. Ако си кротува и не мърда, значи му е хубаво. Тогава може да действаш по смело, може да обхванеш и пенисът му, започни масаж и там. Ако възбудата му порасне, има надежда, но ако не реагира, не виждам надежда!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e3900df9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Случвало ми се е същото. Само че аз не го изтърпях. Спала съм с много мъже и ми е ясно, че мъж, ако се държи, като девственица, значи просто не му става. Гаджето ти е чисто импотентно. Без значение какво ти разправя. И на мен ми разправяше, че било от притеснение. Накрая пробвахме с Левитра. Сексът е отвратителен с него. Търкаше се между мене и чаршафа и не знаеше, че не е в мене изобщо, като го наместиш, се сдухва и пак му спада..... чуди се какво да прави, мисли го... то девствен мъж ще се справи по-добре. Бях лудо влюбена, мислех, че е мъжът на живота ми. Красив, с мускули... освен това е и доста надарен, но не му става. След първия месец без секс почнах да му изневерявам. Буквално го намразих и с всеки следващ път започвах да изпитвам отвращение към него и мъките, на които ме подлагаше. Съсипа ми рождения ден. Не исках да се виждаме тогава, предполагах, че пак ще се издъни, но той настоя. Ходих и на сексолог. Само дето си дадох парите. Той ми каза, че без Левитра няма да стане. Упрекваше ме, че му изневерявам. Даваше ми глупави съвети как да си запазя глупавата връзка. Нямаш дете от него, за да стоиш вързана. Както майка ми ми каза, ако имахте дете, щях да те посъветвам да си хванеш любовник. В случая за какво се мъчиш, не знам. Явно дори жена като тебе, която не е сексуална, не може да го търпи. Извинявай ама две години да си с такъв мъж... ти фригидна ли си. Да си хване фригидна жена като него и да си я мъчи нея. Какво те мъчи теб. Това неговото не е любов а отчаяние. А ти си спасителката и майка му. Не са нормални отношения това.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b058b56c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма да се оправи.
Бягай!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e8cd11f1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
А не мислите ли, че има шанс да се оправи?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7d707a79a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сподели му и на него така както на нас. Открито, подробно и честно. Щом сте заедно от толкова време, би трябвало да може да говорите за всичко, а и в любовта няма място за сърдене. Бъди искрена с него, кажи му, че го обичаш и, че ще го подкрепяш за всичко и потърсете помощ. Най - добре поискайте съвет от личния лекар, той ще ви насочи най - правилно. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e667a672ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Поне веднъж пробва ли да го посрещнеш чисто гола - в коридора или под завивката? Или разчиташ, че бельото ти ще го подлуди.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 41291c3348
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен един добър психолог би могъл да му помогне другия вариант е сексолог. Важно е също да не се срамува от състоянието си и да може да говори за него. Като за начало ти може да бъдеш човека който да го изслуша не го насилвай да правите секс. Пробвайте лека полека с целувки попитай го дали би ти правил френска след това дали той би искал ти да му правиш постепенно би трябвало да се отпусне и да стигнете до така желаното. Може би няма да стане от първия път но след няколко дена не ти пречи да пробваш просто не бързай.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 73713f6c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   И какъв му е проблемът всъщност? Така и не се разбра...
"лекарите са му казали, че ще има проблеми със секса и до там. Няма решение.." - кои лекари? какви му е случаят изобщо на мъжа ти?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 076b6d7614
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много хубава идея, но много неподходяща. Твоето мислене би било чудесно, ако проблемът на приятелят ти не беше определен като емоционално заболяване. С други думи, ти мислиш като човек, чиито емоционални проблеми са от съвсем друго естество. Ако твоят човек беше като теб, всичко щеше да е точно и бельото щеше да подейства. Е, имаш късмет, аз работя с психика и мога да ти дам съвет.
За специалисти няма да говоря много, но относно въпроса ти- сексолог и психолог. Първият ще го притесни сериозно, ще му причини дискомфорт. Вторият е възможно да помогне, стига да е читав.

Емоционалните проблеми са си съвсем сериозно нещо, за страдащия те са на дневен ред. Човек, който се тормози с подобни неща е човек, чието мислене е различно от обичайното. Такива хора имат навика да си слагат всичко в ума и в сърцето, те са притеснителни. При всеки дребен проблем, откачат от мисълта, че лишават близките си, че са пречка и нищо не става от тях. Когато ти облечеш секси бельо и организираш романтична вечер, той се притеснява, че няма да ти даде желаното. Притеснява се, че не може, а самото притеснение го спира. Притеснението е толкова пагубно, че те кара да забиеш на място, блокираш и оттам нататък можеш само да омажеш положението. Ти, понеже нямаш такива проблеми, сигурно си изпитвала същото при силен стрес. Няма да ти се е случвало често, но ще ти дам просто сравнение- страх те е от буболечки, а човекът до теб държи буболечка в ръката си. Тоест, забрави за секси бельото, това ще влезе в употреба по-нататък във времето.
Ще ти предложа нещо странно. Ама наистина сигурно ще ти се стори странно, та подготви се психически.
Като за начало започнете да спите голи. Да спите ти казвам, нищо повече. Организирай една спокойна вечер и помоли твоя приятел да се съблечете. Легнете, гушнете се и си пуснете филм. Сякаш е обикновена вечер, просто сте близо един до друг и сте голи. Кажи му, че харесваш тялото му, че ти е приятно да сте близо. Обясни му, че сексът е вид близост, но ти си доволна да получаваш тази близост и по други начини, че единственото важно е да получаваш близостта от него. Помоли го да ти обясни подробно за своя проблем. Вярваш или не, когато човек е гол физически и е отпуснат, той е склонен да разголи и душата си. Сексът ще се случи, но нека е постепенно. Нека твоят човек получи нова гледна точка за секса, да го приеме за близост и любов, за нещо правилно и нормално. Целувай го и го гали докато е гол, като избягваш ерогенните зони. За да разбере той, че ти не се интересуваш само от физическото, а от него на емоционално ниво. Говорете много. Тази проста задача ще му помогне да ти се довери. Имам предвид, че той ще ти се довери, че ти харесваш него и тялото му, че го искаш и обичаш, но не само физически. Опознайте се отново, никога не бързай със същинският сексуален акт. Играйте, опознавайте телата си. Ще отнеме време. Той никога няма да бъде толкова сексуално активен, колкото всеки друг човек. Да кажем, че 2 пъти седмично е нещо, което е напълно задоволително и посилно. Твоят човек има емоционален, а не здравословен или сексуален проблем. Емоционален- емоция. Това е корена, върху това трябва да работите. И за да има ефект, трябва да смесиш емоционалното с физическото толкова добре, че направо да се слеят в едно. Дай време на този мъж да се отпусне, дай му време да се научи да не се обвинява и да не се чувства виновен, че те ощетява някак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c21401acd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Добре, че поне Интернет ви дава някаква анонимост, че да се покажете що за стока сте. Особено първите двама - вероятно ще зарежете половинките си при най-малкия срещнат проблем, бил той финансов, битов, здравословен или какъвто и да е. Такива като вас трябва да си стоят сами, след като гледат единствено своя кеф и не ви пука грам за човека до вас. Жената ви е обяснила, че се касае за сериозен проблем и очевидно обича мъжа си и затова през ум не ѝ е минавало да го напусне. Страхотни мнения и препоръки давате, жалко за "късметлиите", които са или ще са ви съпрузи в даден момент.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e37bf1e069
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Любовник си намираш, това е решението щом искаш да си с него и съответно секс който той не ти дава.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e44586e9ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   14, а не ли още по-добре да си намери мъж, с когото иска да бъде и в същото време да правят секс? Това с любовниците колко време мислиш, че ще я карат така? Ако пък толкова не иска да го напусне, мисля, че вибратора е решението. Но това с любовника е само заравяне на главата в пясъка и бомба със закъснител, но не и реално дългосорчно решение, а и не е много коректно. Ако ще прави такива неща, по-добре да се разделят, но поне да е била коректна. Гледам я, че е някаква курветина, а свястна жена.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c04a2d022b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   За съжаление не мисля, че има шанс да се оправи, с моя сме 15 години така. Става му, но не му се прави секс. Аз защо търпя е друг въпрос, но минах в началото и през тези самонунищожителни мисли, че аз не ставам. Ти си ок и не бива да се съмняваш в това. Но без секс не се живее. Самата връзка я няма, изчезне ли сексуалното, то на човек постепенно престава да му пука толкова за другия и всичко става една досада. Да не говорим че и ние се изнервяме от самата липса на секс. С играчките също е до време. Всеки човек има нужда да бъде желан. Така че докато не си увехнала, взимай от живота каквото можеш. И аз съм за любовник. Не е лесно да се намери, но падне ли ти случай - не изпускай.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 168248fb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Само аз ли не разбирам, за какво "рядко емоционално заболяване" става дума? Защото няма как да се даде адекватен съвет при такава мъглява формулировка. Това емоционално заболяване в какво се изразява, отразява ли се физически? Ако мъжът получава ерекция, надежда има. Друг въпрос е, колко си търпелива и дали той има воля и желание да се справи с проблема.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 28f4306ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   кауза пердута е твоята работа...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e8cd11f1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   От авторката:

Започвам да отговарям на коментари:

До номер 4: Това го правим, разбира се. И не само. Той не ми отказва, няма проблем с ерекцията. Да, ще дойде с мен в банята, да ще прави секс с мен понякога. Но по задължение. Няма го желанието от негова страна.

До номер 8: Разбира се, е сме говорили открито. И открито ми е казвал, че няма нужда от секс.

До номер 9: Разбира се, че съм го посрещала гола в леглото. Почти никога не ми отказва, но сексът не му е удоволствие, а задължение. И, когато го посрещна така е още по-зле, защото задължението е още по-задължително. Не може да откаже, но не, защото не може да ми устои.

До номер 12: Преди всичко много благодаря за съвета! Не само, че не ми се струва странен, а и съм предприемала подобни двйствия. Често спя гола, защото ми е по-удобно, а и, защото наистина чисто емоционално много ми харесва точно този допир, за който говориш. Споделяла съм му го, също. Проблемът е там, че на него не му е удобно да си легне гол до мен просто така. Опитвала съм и с разговори, които нямат общо със сексуалното, но имат с емоцията. Възможно е методът да работи, но аз да не успявам да го предразположа. Опитвам! Но не става и не става. Нещата, които съм изброила в темата са една малка част от опитите ми. Разбира се, че съм опитвала с разговори, нежност и просто физически контакт без сексуалното. Сякаш му е трудно да се отпусне... Не знам.

Дядо Торбалан, и да ти кажа кое е, не си го и чувал сигурно, а и ще стане твърде конкретно, а идеята е да остана анонимна. Иначе да, отразява се физически, но под други форми, не под формата на импотентност.

До всички останали, които са коментирали или ще коментират. Не, не е импотентен (не, че и аз не съм си го мислила), гарантирам го не, защото той ми е казал, че не е, а, защото му става. Ако му заповядам "Хайде, да правим секс! ", в 90% от случаите ще правим, но не е в това въпросът, а там, че е сякаш по работа. Сякаш не изпитва удоволствие. Сякаш няма нужда от физически контакт. Проблемът не е, че не му става, а, че ако аз не поема инициативата със сигурност и след три месеца той няма да я поеме. Също така, когато не е на работа сме винаги заедно. Дори се къпем заедно, но, докато сме в банята не правим секс, също. Заради това съм сигурна не само, че няма друга, а и, че не мастурбира (може и да има някакви изключения веднъж месечно, но едва ли... ).

Надявам се да разбирате още по-добре ситуацията! Относно коментари за зарязване и т. н. са крайно неуместни. Питането ми не е дали връзката ни има бъдеще, а как да подобря сексуалния ни живот.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 95d86dbcc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Дядо Торбалане, на никой не е ясно до колко е зле психиката на това момче, даже и на авторката, затова се допитва. Аз й предложих, най лесно изпълнимият, и най безболезненият метод, да влязат в банята с цел взаимно да се изкъпят, и в унеса, авторката ще го тества дали се възбужда, без да му се натрапва, без да го напряга и тормози. №12, уж на психолог се прави, а предлага стресиращи за момчето методи. Както го описва авторката, момчето ако се види голо извън банята направо ще се паникьоса, а тук дават съвети за по радикални действия. Аз съм убеден, че теста в банята е достатъчно подходящ, за да се разбере, дали момчето е физически здраво и дали има някакви шансове за успех. Когато е в банята, момчето няма да е напрегнато, защото ще знае, че там са за да се изкъпят и ще се отпусне максимално. А и топлата вода на душа, близостта на момичето при него, а още повече докосванията ще са достатъчен стимул за възбуда. Ако при такава приятна и спокойна обстановка не се възбуди, значи, че не е само емоционално тревожното положение. Следващата стъпка е друг сексолог, щом момичето държи на това момче! А по горе, някои пращаха авторката на бик, явно такива жени търсят само секса, но не и любовта. Живота на никой не е застрахован, как ще се чувстват тези жени, които пращат авторката при любовник, ако съдбата им сервира нещо, което им обърка сексуалният живот? Как ще се чувстват, ако мъжете им ги изхвърлят, или тръгнат при други жени?

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4ae232454e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз бих те посъветвал да се поразтърсиш за явлението Porn induced erectile dysfunction. Откакто навлезе високоскоростния Интернет много мъже вече можем да получим ерекция само от пиксели. Ако ти е любопитно прочети моята история
http://spodeli.net/1/story-92656.html
Като намеря време ще я ъпдейтна. Въпреки, че имах известни подобрения дълго време останах сам и пак съм на същото място. За да получа и поддържам ерекция трябва да превъртя между 5 и 10 виртуални красавици. Без виртуална стимулация нищо не става. Виагра, Циалис, дори и инжекции не действат. И според много източници това е нормално защото проблема е в главата а не под колана.
Поговори с приятеля ти и виж да не би да страда от същото. Ако да поправимо е.
Трябва да забрави не само за порното, а и за всякакви виртуални стимулации и секстинг.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 99c056a597
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   единствената полза от такава връзка е за околните - ценен урок е да се види на практика, че романтиката си е романтика, но д-то си иска приключения :)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cbe8d5473b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Номер 20, веднага съветвам против банята, по простата причина, че топлата вода може да доведе до проблеми с ерекцията от чисто физиологично естество. Но в идеята ти има резон, сексът да се представи в по-неангажиращ и незадължителен вид.
Авторке, опитвала ли си да му направиш свирка, без нищо друго, просто така, за да му е приятно на него? Или той да ти направи орална любов на теб, като знае, че след това няма да му се наложи "за се бъхти" с продължение? Дали не приема секса, като задължение и това да поражда отрицателни емоции? Ако е така, опитай се да го превърнеш в просто удоволствие, което няма изисквания.
Ще повторя, няма как да дадем правилен съвет при така поднесената информация. Защото правилното решение може и да е напълно противоположно. А именно агресивно, да го накараш да ревнува и да излезе от зоната си на комфорт. Да трябва да се конкурира.
Струва ми се, че има вероятност, човекът да е погребал някакъв "срамен" фетиш, може би ако го изровиш, ще отключиш и сексуалността му. Разбира се, трябва да си готова за нещо наистина шокиращо. В подходяща обстановка, ако "болестта" му позволява да пие алкохол... много истини излизат наяве, не случайно древните са казали - in vino veritas.
Както и да е, желанието ти да намериш решение е за пример, желая ти успех.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 04febd62a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   "Проблемът не е, че не му става, а, че ако аз не поема инициативата със сигурност и след три месеца той няма да я поеме. " Е защо не започна с това темата си? Ти какво искаш, като петел да те гони по цял ден ли? Погледни природата, не случайно там женските са най изтънчени, най шарени, най чуруликащи, правят всичко възможно да бъдат забелязани от мъжкарите. Само човешката женска иска мъжът да е като робот, да му щракне копчето и той да заработи веднага!? Щом на 90% е готов всеки момент да прави секс, какво повече искаш от човека? За да получиш, трябва да дадеш, че даже и да се раздадеш. Вероятно му стоиш като дървена, затова на момчето не му се почва. Любовната игра е по важна от самият секс! Има ли я играта, неминуемо свършва със секс!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e64a9bd404
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Няма никакво "рядко емоционално заболяване". Мъжа ти е хомосексуалист, който се преструва на нормален.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 36b0d0e336
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Намери друг и не си губи годините напразно... абе как така не си правиш секс с друг.... аз щях да си побъркам отдавна и да съм полудяла.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0b4a72f40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   24, не си наясно въобще. В природата мъжките са шарените, чуруликащите и т. н, женските животни много често са откровено невзрачни. Мъжките пауни само имат огромната красива опашка, лъвовете имат гриви, етц.... Недей ръси акъли, като не си наясно. За другото си прав иначе, не е готино като жената стои като дъска, аз това въобще не го разбирам, на мен ми е в пъти по-готино, като правя секс да съм инициативна и да го гледам как едва се сдържа..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f76e0a79f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   От авторката :

Дядо Торбалан, точно това е! Нали и аз това казвам. Сексът му е задължение. Да. Пробвала съм да доставя удоволствие единствено на него. Не знам дали разбра, че това ми е идеята, но ме отблъсна. Не знам дали осъзнавате, но не е само до моето търпение в крайна сметка. То не става, смазано ми е самочувствието, така че не мога да пробвам пак. Ужасно е да те отбиват тактично и отблъскват, а, когато ти се "навият" да си фантазираш, че на другия му е приятно, но да знаеш, че всъщност не е. Случвало се е да плача по време на секс (той не е разбирал). Чувствам се адски нежелана.

Да, и аз мислех, че има фетиш. Но не е. Аз самата имам фетиши. Няма нещо в секса, което да може да ме стресне. Дори, колкото по-брутално, толкова по-добре. Говорили сме по темата. Не. Отговорът е "За мен сексът просто не е толкова важен. ". Дори не беше директен разговор за нас. Започнах темата от къде, каква история съм чула или прочела.

Че е гей, разбира се, че съм го подозирала. Но не е и това. Предполагам, че вината е в мен. Все с такива съм била. Все не им се прави секс, все не са готови, все искат да си говорим само и да се гушкаме. Не знам вече.

Иначе аз искам всичко. Наистина всичко. Но не мога да му споделя. Много често ми разказва с отвръщение за познати, щото били правили секс навън. Мислех, че ме пробва. Споделих му, че би ми харесало, но не, не ме пробвал! Наистина се отвръщава. Умирам за анален, ако иска тройка - ще я има, играчки, нестандартни места... Бивши съм водила по стриптийз барове, проститутки, на масажи с щастлив край сме ходили заедно. Нямам задръжки. Просто да каже, а то просто няма желание и това си е! Да не говорим, че, когато правим секс (разбирайте не повече от минута), дори не ме съблича. Себе си, също. Вече ме е срам да се съблека пред него. Толкова отблъсната се чувствам в секса.

Някой беше писал в коментарите за френска... Абе, хора, каква френска ви гони? ! Вие четете ли ми въобще темата? ! Аз не мога да си представя да ме лиже някога. Напълно неадекватно. Той не ме съблича, вие какви неща предлагате? !

Иначе... Съветите до момента са ви добри на пръв поглед, но всичко това съм го правила... Има резултат, но по задължение, както казах многократно. Никакво желание, никаква възбуда. Просто е така. За любовник и дума да не става!
Нито имам самочувствието да си легна с друг вече (поне на този етап), нито това е идеята на връзките в края на краищата.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b9f8762a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Не го привличаш сексуално.

Стига се оправдава с друго.
Сравни тялото си, с телата на топ моделки на бельо.
Сравни лицето си със супер моделки.

Би ли се чукала? Би трябвало да можеш след това, да си отговориш на въпроса.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cbe8d5473b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Жена, ти го плашиш, бе! За тебе си трябва юнак над юнаци, а той седнал с мечка, мед да яде :D! Той си знае, че ти си стръвница, а той няма достатъчно опит и заработва някакъв защитен механизъм. "Аз не, че не мога да и смогна, ама за мен това са мръсотии!"

Впрочем възможно ли е, да има някаква травма от детството и/или религиозни възгледи, които да му слагат някаква бариера?

Дядо Торбалан

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4119cec33a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Виж сега, той е такъв какъвто е. Ти си си затворила очите в началотото, но така не е изчезнал проблема, нали. Разделете се, очевидно сте несъвместими. Как може да имате връзки с лош или никакъв секс?! Разберете, сексът е в основата на връзката между мъж и жена. Иначе става дума за сделка, приятелство и всичко друго, но не любов и връзка. Просто е, ама на много хора не им стиска.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f76e0a79f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Дядо Торбалан, не мисля, че го плаша, защото не съм му споделяла никога нищо за моите желания, предпочитания и т. н. Така че не би трябвало.

Травма съм си го мислила. Той смята, че не го бива в тия неща. Споменавал ми е, че предишна негова му е казвала, че се целува зле, което не е вярно. Не е изключено същата тази да му е казвала, че и в секса не става. Но пък аз винаги, многократно съм му казвала, че ми харесва всичко, което прави и не лъжа. Определено ми харесва!

За религиозни възгледи, не. Категоричен атеист е. Но виж, може би трябва да се насоча към другото може би? :)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bb0aec1e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Лекар съм, такова "емоционално" заболяване няма! Лекарите му казали, какви лекари, това е абсолютно безотговорно ако някой колега му е казал тая глупост, за да го разкара, от кабинета си.
Има ли проблем с ерекцията, самозадоволява ли се, защото око не го прави, задължително ще има полюции по време на сън (еротичен съм придружен с оргазъм и изпразване).
Твоят човек има психичен проблем, вероятно някакво неприятно изживяване свързано със секса, с първия му път, когато е легнал с жена се е издънил и оттам си е набил комплексите. Чисто практично моят съвет е идете на психолог, не на психиатър, но на добър психолог, защото лечението ще е продължително. Ако държиш на него толкова, ако ли не, намери си нормален мъж.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 18 дни
hash: bd9078dc21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Би ли обяснила по-подробно какво е това „рядко емоционално заболяване“? Симптомите, причините за него, отразява ли се на физическото му състояние? Как му е името на това заболяване изобщо?
Нещо ме съмнява цялата тая работа, според мен мъжът ти е или гей, или асексуален. В коментарите твърдиш, че правите някои неща под душа, че ако го накараш да правите секс, ще се съгласи (въпреки, че на него не му е кеф), но в същото време в началото на историята си написала, че не правите никакъв секс... кое от двете е в крайна сметка? Не можах да разбера изобщо девствен ли е? Имал ли е контакти с предишните си връзки, ако е такива имал въобще?
Най-добре да проведете един сериозен и решаващ разговор. Накарай го да ти разкаже за всички връзки, които е имал, целия си сексуален опит, попитай го много сериозно гей ли е и обича ли те, кажи му да ти отговори напълно честно, защото в една връзка няма място за тайни. Може проблемът му да се корени в някоя травма от детството, както каза номер 35 някакво неприятно изживяване със секса - да е имал провал с някое момиче, тя да му е казала, че за нищо не става и оттам да се е комплексирал и сега не може да се разкрие пред никоя. Успех.
Ж20

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker