Мъже споделете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъже споделете
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 4412 пъти
Здравейте, имам запитване към мъжката аудитория.
Секса със различна вагина усеща ли се различно или удоволствието е същото?
Какви вагини предпочитате, малки, големи?
Какво ви възбужда най много в една жена за секс, гърдите, дупето?
Обичате ли тя да е перверзна и да взима нещата в свои ръце или вие предпочитате?
Обичате да правите френска или на вас да ви правят?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: e99215132f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Усеща се теснотата. Предпочитам аз да правя френска. Възбужда ме цялостната фигура и женствеността.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 55209f8dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да не е тъпа като гъз...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 47cf56669c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Обичам жената да е нежна и внимателна, пухкава с тясно пиченце, големи гърди и дупе. Относно френската обичам когато е взаимна и винаги хигиената да е отлична.
М23

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 47cf56669c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не искам нищо друго освен големи цици

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 55d72ea48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   Малките и младите са с молки вагини...сед раждането и с годините вагините им стават широки...увиснали...абе с две думи отварт...няма никаква наслада с тях.. може да има изключение...но повярвайте ми винаги като сме в мэжка компаня и се отвори темата всички са това мнение...ни упражнение ни нищо не помага..младото пиче и младата вагина е S класата в секса .

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6c64d1b6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Според мен, това е много тъп въпрос. Всички мъже са различни някои харесват дупета други гърди, трети всичко:) мъжете харесват всякакъв вид вагина и някои харесват да правят френска, а пък други не, и няма значение дали жената е перверзна или не. Всичко зависи от мъжът, според мен се притесняваш трърде много дали даден мъж или жена(защото не знам какъв пол си ти) ще те хареса или не, и аз бях така, но сега разбрах, че има различни мъже с различни предпочитания. Не го мисли толкова ти си супер такъв/ такава какъвто/каквато си :))
Ж27

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 058c352008
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Как не те е срам, №6-та кой е вечно млад? Има дългогодишни двойки, които с желание продължават да правят секс, защото секса е много повече от една млада и малка вагина-както се изразяваш ти. Секса е в главата, в това да обичаш един човек със всичките му недостатъци. Да знаеш, като утре ще дойде времето когато ще почнеш да се изпускаш в гащите, от простата си.... ще ти увисне дъното-мъжете приключват много по-рано от жените -тогава какво? На боклука ли да те изхвърлят? Ама ти точно това заслужаваш, да ти кажа честно.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f7a6172671
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще отговоря на въпроса, кое ме възбужда най-много в една жена. Това са краката. Имам фуут фетиш. Гърди, задни части... Нищо не може да се сравни с един лакиран изящен крак в красива обувка или бос.
Възбужда ме също и интелекта, чара... вътрешна красота. Ако някоя жена изяви интерес да общуваме, насреща съм и ще дам координати. :)

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c5cb319e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Има природни тесни вагини, които дори след раждане пак са тесни. На мен лично всички вагини са ми доста тесни, защото члена ми е много дебел. Почти всяка, с която съм бил казва, че ми е много дебел. Иначе дължината ми е стандартна - 17 см, но всяка на което съм го слагал e изцъклялa очи.

В една жена възбуждат много неща, но определено дупенцето и краката женствено излъчване могат да накарат всеки мъж да бъде привлечен сексуално.

Не обичам тя да е перверзна. Обичам жената да се отдава, да бъде жена, да излъчва женственост. Обичам да побърквам от романтичен секс жената до мен. Жената е приемащия пол, тя иска да бъде напълнена с любов, емоции и мъжко семе. Истинският мъж копнее да обладае жената, да я накара тялото и да трепери, вагината и да тече изведро, да чуе от нея: "ох, искам го, вкарай ми го вече", да я изпълни с емоции и да я напълни със семето си. Единственият случай когато приемам жената да бъде активна е когато задоволява орално мъжа. Прекрасно е една жена да задоволи орално по своя инициатива любимия мъж. Иначе в секса, аз като мъж обичам да доминирам, да я любя страстно. Винаги започвам с нежна любовна игра, изслушвам жената за нейните проблеми, опитвам се да и съчувствам, но не като приятелка, а като любовник. Успокоявам я с прегръдки, целувки и готовност да бъда нейна опора. После започва същинската любовна игра, подготвям жената дълго, бавно и търпеливо, като дори нейните опити за съпротива ги приемам с усмивка и не насериозно. Шепна и красиви думи, целувам я, събличам я бавно, пипам и котето с нежност. Идеята е, че правя всичко това за да я накарам сама да не усети кога се е възбудила, да стигне до моментът, в който си умира от желание да бъде обладана. Доста жени губят удоволствието от секса, защото много мъже, го вкарват твърде рязко, на сухо и усещат болка. Когато усетя влагата между краката и, не бързам да вляза, а продължавам с дразненето, потърквам го по малко, вкарвам леко само главичката, сантиметър по сантиметър, като го вадя при всяко навлизане. Няма жена, която да не откачи от възбуда при тия интервенции. Дори жени, които минават за пълни дървета в секса се подмокрят и стават неузнаваемо страстни, мъркат като котета, а когато започне същинския секс стават разгонени кучки. Постепенно усилвам темпото, като в един момент дори се случва да я чукам брутално, а тя да крещи от кеф и буквално да не знае къде се намира.

Да, обичам оралния секс. Страшно обичам да получавам от жена орални ласки до пълно изпразване. Обичам и да доставям на жената орални ласки, страшно възбуждащо е да заровиш муцуна в нежната, мека и топла женска вагина. За оралните ласки, които доставям на вагината, също си има техники, но мисля, че и това което написах е достатъчно много четящи жени да се възбудят. Е, дами потекохте ли?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: d026b1dcb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Най- много ми харесва секса когато съм емоционално обвързан с дадената жена. Имах една приятелка, която по външен вид в сравнение с другите ми партньорки не беше 10 от 10. Малки гърди, не толкова готино дупе, леко криво носле.... Но момичето ми беше много интересно. Умна, забавна, интересна и тн.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2805599bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Секса със всяка вагина се усеща различно и секса със всяка жена, в зависимост от емоционалната ви връзка се усеща различно.
Предпочитаме малки вагини, но не прекалено малки, че да променят секса или да трябва да се търпи болка.
Мен лично ме възбуждат много повече гърдите, но мъжете са половината така, половината иначе - лично си е за всеки.
Обичам да е перверзна и да може да ми отговаря на намеците и на езика, но не прекалено перверзна - да струи от нея усещане, че си търси пишка. Най-възбуждащо е невинно изглеждащо момиче/жена със мръсно подсъзнание и идеи в леглото. Аз лично харесвам, когато е проактивна и понякога инициира нещата и ми показва, че ме желае, колкото и аз нея, но друг път предпочитам аз да я гоня и да диктувам посоката като започвам.
Почти всички мъже обожават да получават френска. За някои е задължително, за да повярват, че жената изпитва нещо истинско. Обикновено същите обичат и да правят френска и не се гнусят. Но свирката си е класика...без нея...постно.
S.A.D.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 60fdf51e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Жената трябва да е разкрепостена и активна.....разбирай под активност, не просто само да каже, че иска секс, да го целуне и т.н. А да има моменти, в които и тя да го почне-разбирай яко и страстно лапане. Или пък когато започвате секса, не той да те кара постоянно за това или онова, а и ти се връткай, напътствай го в каква поза искаш да те чука, говори му. Например започнал е да те лиже, докато си по гръб. Казваш му: ох, не издържам вече, искам и аз да ти го лапна. Насочваш го да легне по гръб и се хвърляш в 69. Докато те чука, се галиш по клитора, стенеш, казваш му колко си влажна и, че всеки момент ще свършиш и така.
Е, има мъже, които с такъв подход бързо ще гръмнат, но пък ще повторите.
Ако това горното е налице, не ми пука много за цици, дупе и т.н. Важното е мацката просто да ми харесва.
И не, няма да си помисли, че си курва. Още на сутринта е станал и е приготвил кафето и закуската

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: fa362c6678
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравейте!
На 54 години съм и за мен вагините на жените са различни като физиономията на всяка жена. Винаги ми е било интересно как изглежда жената отдолу. Всеки има индивидуално усещане и всеки се възбужда от различен тип вагина. Относно размера или стегнатостта е нюанс за мен малко значение. Харесват ми тези с големи вътрешни срамни устни, и не зависимо дали е отпусната или не при възбуда гледката наподобява на разцъфваща роза. Кунилингуса при тази среща е силно възбуждащ и вдъхновяващ за мен. И в няколко случая, когато ми се случи да "докарам" до където трябва партньорката си с език там долу изпаднах в прекрасна еуфория.
А по въпроса за възбудата бих споделил, че няма по голямо удоволствие да усетиш благодарният поглед в очите на жената, на която току що си доставил блаженствено усещане. Приятно и възбуждащо за мен е също окуражаването по време на секса от партньорката, насочването на вниманието ми към нещо, което я възбужда. Имах партньорка, която харесваше да дразня с главичката и клитора и вагината, в последствие това стана любима любовна игра и за двама ни, и го правехме много дълго.
А, що се отнася до възбудата от формите на жената, бих споделил, че естествено не познавам мъж, който да няма афинитет към гърдите на жената. Но, както големите гърди ми харесват, така и малката, /спортна, както някога я наричаме мъжете :)/стилна гърда е повод за вдъхновение, ако има и малка пъпка и е щръкнала.. ехе :)
Но, най вдъхновяваща за мен е "S"-ката на жената. Онзи S-образен профил на тялото в профил. Или по образно казано, жени ако си опрете тялото в една стена и раменете и дупето са в контакт с нея, трябва да имате онези 4 пръста разстояние между стената и кръсчето Ви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker