Разкъсваща болка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Разкъсваща болка
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1850 пъти
Здравейте! Момиче съм, на 18. Проблемът ми е, че когато се стигне до секс, пенисът не може да влезе в мен. Усещам разкъсваща болка и сякаш влагалището ми се " затваря" и нещо пречи да влезе. Пробваме с лубрикант и пак не става. Била съм само с едно момче досега и не сме имали проблеми. Не мисля, че имам някакъв физически проблем и съм сравнително отпусната, но се чудя защо не се получава. Някой може ли да ми даде съвет? Моля модераторите да публикуват темата ми, защото е важно. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 458e77b51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, може да ти е странно, първият коментар по темата да е от мъж някой ден може да си ми благодарна, ако, надявам се откриеш и решиш проблема си. Пиша така защото приятелката ми има този проблем и от немай къде съм изчел всичко по темата консултации със сексолог, психолог и т.н. Проблемите биха могли да са три: 1. Физически проблем, безобидни гъбички, възпаление, което няма други симптоми. Задължително започни от преглед, като не разчиташ на профилактичен такъв, а изрично опишел проблема, дано не те е срам, само ще удължиш неизбежното. Така, ако не е физически проблем - 2. Може да не е твоя човек, просто е, колкото и да ти се струва, че е може просто да не е, няма как да го обясня но ако е това ще си щастливка. И номер 3. Тук идва сложното, нарича се вагинизъм. Представлява психологично състояние при което имаш нормално желание за секс, възбуждаш се, приятно ти е но стигне ли се до проникване или изобщо не може, или е адски трудно и болезнено. Проблема засяга вагиналната мускулатура, на подсъзнателно ниво, тялото ти отхвърля проникването, не може да се подготви за секс, а при опит за проникване, мускулите ти се стягат болезнено и не позволяват това да се случи. Сериозността идва поради факта, че това се оправя трудно, в повечето случаи след консултация/ии със специалист, много търпение и твое и на партньора, желание за справяне с проблема и тренировки от твоя и страна на партньора. Имай предвид, че е наистина кофти проблем и наистина силно се надявам да не е това! Успех! Ако имаш въпроси, ще намина тези дни тук, да видя.

Бай Бай

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 95265c4c98
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, благодаря ти много. Странното е, че преди не съм имала такъв проблем изобщо.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f646de2d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Удвоете любовната игра, за да си сигурна, че си отпусната, колкото можеш да бъдеш. Нека ти прави орална, преди да се опита да влиза. Ако си падаш по романтика, направете си вечер със свещи, рози, вино и вечеря, правете го на романтична светлина, бъди ти отгоре или иначе във контролиращата позиция, за да знаеш подсъзнателно, че няма да го вкара бързо или грубо, понеже ти ще регулираш всичко и това може да помогне. Ако не, Коментар 1 може да има отговора.
Успех!
S.A.D.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 04aae20708
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Проблемът не е физически, а в това, че партньора не може да те префразположи и или пък макар и несъзнателно с нещо неприятно. Идете с гаджето си на психолог или сексолог и ще се оправят нещата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker