Не се приемам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не се приемам
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2723 пъти
На 25 съм, живея в Западна Европа от доста години вече. Успях да постигна, всичко, за което си мечтаех на този етап. Но има нещо, което ме гложди. Осъзнавам, че съм привлечена от мъже и жени. Аз сякаш просто не разделям в съзнанието си едните от другите, когато става дума за потенциални партньори. Разбира се, осъзнавам коренните разлики в общуването, отношенията и връзките в зависимост дали става въпрос за мъж или жена. Честно казано, опитвам се да подтисна тази част от мен, но осъзнавам, че за в бъдеще е възможно да ми става все по-трудно. Не искам да разочаровам хората около мен и затова не съм споделила това с когото и да е било. А може би и не съм убедена дали няма да ''израста'' или превъзмогна тези си мисли и след време да имам абсолютно нулев интерес към собственния си пол. Досега не съм имала сериозна връзка, излизала съм само и единствено с момчета. Всъщност не си се представям напълно във връзка с жена, но е факт, че се възбуждам като че ли много повече от жени отколкото от мъже. Същевременно имам желание за сериозна връзка с мъж, след време искам да имам семейство и деца. Също така привличам и мъже и жени. Чувствам се като в омагьосан кръг. Объркана съм. Надявам се на мнение от някого, който е минал през същото. Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 17b9894ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
Все едно чета моята история преди време, само че аз вече съм на 30.
Но на 25 това можех да съм го написала аз-съвпада до най-малката подробност.
Ще ти кажа при мен как се стекоха нещата накратко-това подтискане на себе си ми влоши здравето и живота във всичките му аспекти, не става дума само за сексуалността ти, а затова да бъдеш себе си. Аз достигнах до момент, в който нещата бяха толкова зле (тревожност, депресии, липса на изстински близки хора в живота ми, чувството че не съм на 100% себе си), че или трябваше да се приема, или да затъна тотално.
Приех се. Но не стана за 1 ден. Просто си казах приемам се. Но трябваха 2 години, за да го почувствам, за да се разкрия пред хората дори.
Едно мога да ти кажа-откакто го направих се чувствам много повече себе си. Имам за първи път в живота си истински приятели около себе си, защото си позволявам да се разкрия напълно. И хората това го усещат. Здравето ми се подобри, кариерата също потръгна ей така без да насилвам нищо.
Просто преди губех твърде много енергия да се преструвам.

Така че моят съвет е бъди себе си, няма да е лесно, но друг начин просто няма.
Успех,
~~~

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1e893d4caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имах такава приятелка - правеше секс и с мъже, и с жени, но сякаш с жени й харесваше повече. Щеше да се омъжва, но в последния момент се отказа, защото харесвала жени. Семейство и с жена можеш да направиш, а децата съвсем не са задължителни. Пробвай връзка и с двата пола и ще разбереш какво искаш. Аз съм жена и съм хетеро, но нямам нищо против хора като теб, даже ми е мъчно, че се криете заради някакви тесногръди селтаци. Според мен откъм характери с мъж по-лесно се живее. Успех :).

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1420ab1505
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Приеми се ти, защото никой друг няма да те приеме вместо теб! И аз съм като теб, само дето си живея живота и не го считам за проблем!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: aab3ed4166
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бисексуална си и няма нищо лошо в това. Аз съм на 19 и също съм би, като теб, и двата пола ме привличат, даже жените малко повече. Но това не значи, че не съм се влюбвала в мъже и, че не искам един ден да си създам семейство с мъж. Не трябва да се притесняваш, даже се радвай, може да стане забавно. Защо не някой път да се позабавляваш и с жена. Женското тяло си е красиво по природа и според мен НЕ е нормално, ако не си привлечена от него :) Даже повечето жени сме бисексуални

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4acf8a5bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Първото нещо, което не разбирам е каква точно връзка с историята ти има това, че живееш от доста години в западна европа, и че си постигнала всичко, за което си мечтала? Искаш да се похвалиш, или какво? И как, аджеба уж си постигнала всичко, пък се оказва, че най-важното не си, а именно - да изясниш себе си? Аман от парапроблеми, аман...

Впрочем, почти съм убеден, че и в западна европа не живееш, а примерно в Германия (за справка - Германия е в централна европа), но нали трябва да се похвалим, че живеем на запад...

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 44aa0f0366
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И какво реално ти пречи да те привличат и мъже и жени?
Много мъже нямат против още една жена в леглото и покрай него :) За обратния вариант не съм особено сигурен. Но като цяло проблем не виждам, освен че евентуално ще трябва да си намериш такъв мъж и да си му кажеш за "проблема" ти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 763e60332a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря за коментарите 1, 2, 3, 4 и 6.

Номер 5, има значение къде живея не защото искам да се похваля, изтъквам или каквото и друго ти си мислиш, а тъй като да си бисексуален или хомосексуален в България и в чужбина не е едно и също. Гей браковете са разрешени и хората не те гледат като прокажен ако разберат, че си с нестандартна сексуална ориентация. Уточнявайки, искам да подчертая, че мога легално да си изживея живота както пожелая, това е важно ако търся съвет или насока и затова и го споменавам. Написах, че съм постигнала целите си, не за да търся някакво виртуално признание или прочие, а за да могат хората, които четат историята да си дадат сметка, че съм човек, който знае какво иска и не е объркан в останалите аспекти на живота си. Съжалявам, ако го приемаш като опит за печелене на минутка слава, не това е целта.

Номер 6, считам го като проблем, тъй като все се питам, кой уважаващ себе си мъж би се оженил за жена, за която знае, че си е лягала с жени и би желал да има и деца от нея. Според мен, един стабилен мъж не би искал сериозна връзка с такава жена. Дори си мисля, че ако искам един ден да имам семейство, трябва да не споделям за това.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 44aa0f0366
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От №6: Нещо поначало бъркаш нещата. Самоуважението и уважението са различни неща. Явно че не се приемаш сама, незнайно по какви причини точно, но никога не прави грешката да предполагаш какво биха си мислили останалите хора ползвайки собствената ти логика. Която не съм много убеден защо е позакостеняла - дали от възпитание или по религиозни причини(те са основните две).
Примерно е много по-зле, поне за мен, някоя жена да се е занимавала(включително лягала) с разни дебили от мъжки пол, отколкото с жени.
Та в този ред на мисли, ако някой не може да оцени останалите ти качества(предполага се че има такива дори по кратката информация), проблема си е негов. Това с кой си си лягала или какво си правила в миналото е минало. А и да си продължава в настоящето, има достатъчно много хора които ще го приемат с останалите ти качества и недостатъци.
Иначе главната причина за провала на връзките е липсата на доверие и откровеност между хората. Ако някой не би те приел такава каквато си, няма смисъл да си криеш разни неща от характера че да му се харесаш. Въпрос на време е да си "избият" и резултата ще е същия.
Също така смятам че имам достатъчно самоуважение и съм стабилен мъж. И нямам нищо против жена ми евентуално да си ляга с други жени. Ако иска може и компания да им правя. Като цяло даже силно ще намали и вероятността за изневяра от моя страна даже :) Виж с други мъже ще е проблемна ситуация. И съм достатъчно убеден че не съм бяла лястовица - има достатъчно много като мен.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8ba0742138
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Нямаш никакъв проблем, после ще правиш едновременно секс с мъжа си и приятелката си, и на него ще му харесва много!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: fa2f896ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Имаш нужда от разкрепостен мъж, който да те приеме като бисексуална. И какво по-хубаво от това, той да ви оправя и двете с приятелката ти, или вие да му го смучите и двете и т. н. разнообразни секс-игрички. Що и жена ми не беше такава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker