Как да разбера? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да разбера?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2359 пъти
Здравейте момиче на 22г.съм, наскоро се запознах по интернет с едно момче може да се каже вече мъж понеже е на 34год. Не се познаваме много добре, но от неговото държание ми излежда свестен, все пак не е някой лигльо на 20. Харесваме се и искаме да правим секс, но аз се страхувам понеже не го познавам много добле и не зная с какви е бил преди мен. Как да разбера дали е чист, има ли някакви отличителни черти така да го кажа по пениса? Имала съм интимен контакт само с едно момче, но бяхме заедно година. И не съм много запозната.
Ако използваме презерватив не би трябвало да се страхувам нали?
И относо френската любов за мен и за него безопасна ли е или пак може да се лепне някоя болест?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: de0b317db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да ти кажа, много сте ми странни момичетата на 22, които искате 34г. мъж, който не е лигльо на 20. На теб много повече ти подхожда лигльото на 20, който поне си е директен и честен и може наистина да изпитва нещо към теб, понеже още не се е напарил в живота. 34г. мъж също иска същото от теб-секс, но се прави на джентълмен и т. н. и двамата мъже искат едно и също. Може би просто 34г. мъж има повече финансови възможности. Това ли е, което те привлича? Като му писне да е с теб ще си намери друга по-младичка и ще й говори същите неща, очевидно е, че харесва млади агънца. И да-най-вероятно има доста болести, понеже при мъжете не се забелязват кой знае какви симптоми и те са си преносители, защото нямат и навика да ходят да си правят изследвания... може да ти лепне букет от болести, най-малкото. Да, използвай презерватив, но не вярвам да иска, тъй че се пази и стига с тия чичковци. После ако знаеш как ще има да се хвали, ако чуеш какви думи използва за теб ще ти се отще живота. Айде успех. Само като се опари човек тогава се осъзнава.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 06163149e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Освен с тестове при лекар, няма друг начин да си на 100% сигурна, но е ясно, че с почти непознат е трудно да се обсъди тази тема. Предполагам, че самата мисъл те кара да се чувстваш неудобно и ще го изключиш като вариант веднага.
Мъжете често могат да бъдат носители на инфекции, но при тях самите да не се проявяват симптоми и да няма отличителни знаци по половите им органи. Ако има такива, то те трябва да са от порядъка на ранички и така нататък, все неща, които би забелязала. Презервативите предпазват от заразяване с болести, които се предават по полов път. Задължително е да използвате кондом, особено щом си с почти непознат човек и имаш притеснения.
Темата за оралния секс е много спорна, през очите ми са минали много медицински форуми и статии, оставам с различно впечатление всеки път. Не искам да го коментирам, защото не съм лекар и ми се струва излишно да ти пълня главата с глупости. Доколкото разбирам, има известни рискове, но те далеч не са толкова големи, особено ако нямаш ранички в устата и устната ти кухина е добре.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d54fb8ec0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Никога не може да си на 100 процента сигурна за всичко, дори и той да е искрен с теб! Затова при полов акт, задължително с презерватив! Дори и да е чист, едва ли искаш да забременееш точно сега. Когато наистина връзката ви е сериозна, тогава можете да си направите и тестове за венерически болести. Може да има и външни прояви на заразяване, но това не винаги е така, затова не можем със сигурност да ти кажем, освен, ако не се е изследвал, затова използваш презерватив! Но съвет дори и той не дава 100 процентова гаранция за предпазване! От вирусните- "ЧПВ", генитален херпес и заразен молуск- те се предават и чрез триене между епидермисите на партньорите, от бактериалните- трихомоназата отновo чрез триене на гениталите, най-вече при дамите, гонорея чрез пипане по гениталите и след това личните такива, сифилис чрез целувка (но много рядко) и бактериялната вагиноза (гарднерела) най-вече отново при жените, заради честа смчяна на партньорите и гъбичните се предават и по НЕчисто полов път, но със сигурност, обаче са най-сигурния начин да се предпазиш от сексуални инфекции, именно с използването на презерватив
Относно оралния секс, ако много ти се иска да си интимна с него, но все още не искаш да се стига до сношение, а по-скоро да се опознаете е добре отново да си сложи презерватив! СПИ (ППИ, ППБ) се предават и по този път! Това включва и много опасния хепатитен вирус. Ако те е срам и/или той и ти не искате това, а ти се прави много секс (абе да си го кажем просто, че ти се чука, но искаш да се получи между вас) просто му намекни, че искаш да ти достави орална наслада! Не е срамно да си поискаш, просто трябва да го предразположиш! Тук, обаче вече няма НИКАКВА гаранция, ако освен ти самата да бъдеш чиста. Спомена, че си правила секс в продължение на една година. Ако е било само с презерватив, тогава може да ти повярва, че наистина си "чиста" и няма от какво да се страхува, че можеш да му лепнеш, освен ЧПВ! За него не можеш да гарантираш, защото не знаеш бившия ти партньор да не би да го носи в себе си. Дамите пък поради анатомичните си особености по-лесно се заразяват с ППИ от мъжете и ако го има и той, вероятността и при теб е голяма и също така реална да го прехвърлиш и по орално-генитален път на новия си партньор, въпреки, че си била само с един преди това, но това е вече малко вероятно. Ако наистина си имала САМО полов акт с ЕДИН преди новия и си използвала ВИНАГИ презервативи, тогава нещата ще са окей. Не виждам причина да не си поискаш интимни ласки. Намерете си терен. Щом си ГОТОВА и го искаш, действай. Можеш да си сложиш секси пола с чорапогащник и ново например изрязано бельо. След това се отпусни и се наслаждавай! Възбуди ли те, просто не се стягай, а леко разтвори бедра! Другото е ясно...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 57529b7d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм фанатик, но се замислете защо религиите проповядват моногамност, макар да е ясно, че човек по природа не е моногамен? Една от причините е точно да се овладеят тези венерически болести. Представете си едно време, когато сме били напълно полигамни и всеки е чукал, когото свари като куче каква епидемия, какво чудо е било.

И без да съм привърженик на религиите, ми е ясно, че си е най-добре да си намериш един партньор, на който да му имш доверие и да си се изследвате и да си правите секс като хората само вие, без да намесвате непознати със знайни и незнайни зарази. Не е казано да сте влюбени или нещо такова, но поне да си имате доверие.

Така можеш да си правиш секс, без да се притесняваш като хората. Можеш да си правиш и да ти правят френска, да се целувате и т.н. То това ли секс ли е? Да не може една шпакла като хората да ти удари? Има болести, които дори от докосване се предават, да не говорим за целувки, френска и секс, пък ако ще и с презерватив. А и с презерватив не е изобщо готино. Колкото до конрацепцията си има и други методи, при това по-добри.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3ef686e066
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 1, ти понеже си лигльо на 20 се правиш на много загрижен, ама искаш само да очерниш конкуренцията. Като станеш ти на 34, друга песен ще запееш.
Авторке, ами направете си и двамата кръвни тестове за полово предавани болести - спин, хепатит, сифилис, хламидии, папилома вируси.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 57529b7d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   5, за лигльото съм съгласен, то всички искат едно и също така или иначе. Но ако е за еднократно ебане, мислиш ли, че онзи ще се навие да мине една камара тестове за 15 мин кеф? А ако е за няколко, дори и да си направят, каква е гаранцията, че на следващия ден след теста няма да изчука някоя пропаднала магистралка без презерватив.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 03f8ffd97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 1
Пич,не те знам на колко си,какъв си-палячо или свестен тип,но явно нямаш опит в любовта щом не знаеш,че за нея граници няма.В случая нищо не се знае ,дали ще премине в нещо по-сериозно или ще е само чук и бег,но разликата във възрастта ,ако е в разумни граници разбира се не играе основна роля.
Аз лично имам с приятелката ми малко над 12 г разлика и ако ти кажа ,че за 3 г сме се скарали 1 път няма да повярваш нали?
Аааа и нямам много пари 1500-2000лв/месец,ако са много според теб...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8307aea119
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Как е възожно момиче на 22 да няма елементарни познания! Пълно с информация бе момиче! Чети, чети, чети! Не чакай всичко на готово да ти кажат! Ужас!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2d1a894606
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   6, гаранция няма, но ако човека си пада по чукане на пропаднали магистралки без презерватив, най-вероятно вече ще го е правил и преди. Тестът не може да каже, дали някой вечно ще е чист, но може да покаже, дали е чист до момента. Все пак това е някаква информация. Авторката не е казала, дали се надява само на еднократно, но това няма значение. Тя има право да постави това условие, пък той ако не иска много му здраве.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 639e01859a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Авторката до номер 1. Не, не го харесвам заради финансовото му положение, което си е съвсем нормално, нито е беден нито богат. По скоро ми харесва това, че този с който бях беше на моята възраст и не ми достави никакво удоволствие, та си мисля, че все пак този на 34г би успял? Понеже има повече опит, а пък и аз товя искам и търся. Луд и див секс за една нощ, а може би и повече, кой знае? Просто искам да се предпазя. А доколкото този с който бях година, в началото ползвахме презарвативи, след това не. Но и аз и той преди това не сме били с други.. така че мисля, че за себе си няма от какво да се притеснявам. Притеснява ме тов, че не зная с какви е бил преди мен, ноо пък е толковя сладък... ❤

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b4209c192e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   сладък, на 34... да не те разочаровам, ама едва ли е девствен :)

ти самата не знаеш какво искаш - хем си избираш някой по външни белези, хем пък да няма никакъв шанс да те зарази с нещо :)

ако пък толкова те кефи, накарай го да си направи тестове (около 50лева са и включват познатите полово предавани болести).

иначе няма как да разбереш (стигнеш ли до гадаене по пениса, значи си избрала грешен подход :)

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e27108273f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ето още едно доказателство, колко тъп, ограничен и елементарен е народа Български, на 22г. и напълно умствено задръстена жена, направо шаш!!!
И после се чудим, защо хората ни се подиграват и ни нямат за нищо, та ЕТО!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker