Безчувствен клитор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Безчувствен клитор
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 4436 пъти
Здравейте, на 23 години съм и клитора ми е съвсем безчувствен, буквално. Това го осъзнах преди около 1-2 години, като преди това мислех, че има нещо сбъркано в мен. Когато съм разговаряла с приятелки и те са ми обяснявали как се самозадоволяват и какво правят, аз бях в пълен шок. Разбира се опитвала съм да ги правя тези неща, да се докосвам, да го стимулирам, но нищо, нищо не усещам, дори ми е неприятно. Не обичам да се докосвам отдолу, не обичам и да ме докосват. Неприятно ми е, и дори убива възбудата ми. Харесва ми да си вкарват пръстите, самата аз не мога по никакъв начин да се задоволявам. Не ми харесва и да ме лижат, нищо не усещам, още по-малко удоволствие. Свършвала съм няколко пъти през живота си, по време на секс, вагинално. Клиторно-никога. Дори си купих вибратор преди около 4 години, исках да разбера какво е. Още по-ужасно ми се видя, никакво удоволствие.
Не пиша това да се оплаквам, може би е сбъркано малко, но не съм го искала. Приела съм се такава и свикнах с годините с този си проблем. Искам да попитам единствена ли съм или има още като мен. Също как се справяте, какво правите, за да си доставите удоволствие. Благодаря ви предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 23cbea0463
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не не си единствена. Със абсолютно същия проблем съм. Мастурбирам единствено с кръстосани бедра, най- лесно по корем и силно стискам бедрата или съм стиснала въэглавница или някаква материя и от търкането на клитора напрежението от стискането на бедра свършвам. Някои жени свършват само с кръстосани бедра. Каэват, че е детски навик, който може да се промени, трябва да се отпуснеш, да си играеш и да го научиш да е чувствителен и от други докосвания.
До края съм стигала само с един мъж вагинално. след продължителна предигра.
Дано да намериш половинката си. Все си мисля, че нещо е сбъркано с мен, приела съм се, но животът сам е много труден.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8fd9c78de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Хм... замисли се какво всъщност представлява оргазмът от природна гледна точка? Това е НАГРАДА за извършен полов акт, който би трябвало да доведе до зачеване. Това е истинското му предназначение. Фактът, че ние, хората, сме се изхитрили го използваме, за да си доставяме някакви "кефчета" е съвсем друг въпрос.
Та може би при теб нещата са много по-истински и по- по предназначение, отколкото при другите!
Според мен, щом си свършвала вагинално, значи няма от какво да се притесняваш. Имаш нужда от истински мъж, което е страхотно. И нямаш шанс да го замениш с някое лесбо-отклонение, което е прекрасно.
Пожелавам ти страхотно семейство, много деца и ежеседмични оргазми :)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bd3772519e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм по същия начин. Никога не мастурбирам, правя само секс, но дори и тогава не изпитвам кой знае какво удоволствие. Мразя да ме лижат и пипат отдолу. Не знам защо е така, много често имам желание, но като започнем и изчезва и става още по-ужасно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3b9018aee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Със сигурност не си единствената. Аз съм имал връзки с две жени, за които основното и важното нещо беше проникването и това беше, което им доставяше удоволствие. Не, че галенето на клитора и вулвата не им харесваше и не ги възбуждаше, но не беше толкова съществено и по-скоро беше само като за начало. Като изключим проникването, едната предимно я галех и стимулирах с пръсти, но не обичаше оралните ласки. Тогава си мислех, че заради възпитанието и религията си има някакви задръжки и предразсъдъци относно лизането. Може да е било така , може просто да не ѝ е харесвало. С другата не съм имал такъв проблем. Стимулирал съм я с пръсти външно и вътрешно и съм я целувал долу много, но това на което държеше си беше вагиналното проникване. Не съм сигурен дали не ме оставяше да действам с пръсти и с уста и език само защото обичам да го правя. Веднъж дори ми се разсърди и отказа да продължим защото се замотах твърде дълго с тези неща със самонадеяното си намерение да я докарам до оргазъм с лизане и стимулиране на G-точката. За сметка на това, когато ме яздеше имах чувството, че ще ми счупи пениса. Не го изкарваше, а се движеше така че да е вътре до край, да се върти и да има фрикции във всички стени на вагината, но най-вече предната част. При тези движения търкаше и притискаше клитора си в пубиса ми. Беше болезнено за мен. Първата, за която писах, също имаше особен вид яздене - извиваше се назад, което за мен не беше приятно. По време на тези връзки бях доста слаб, което може би е било причина за неприятните усещания.
Иначе не мисля, че си сбъркана или че нещо не ти е наред и че трябва да го приемаш като проблем. Просто прави това, което ти доставя удоволствие. Като цяло много се говори и пише за това да се насърчават ласките към клитора, като нещо от ключово значение за женската сексуална наслада. Но това не е някаква норма. Други жени, също са ми споделяли, че не харесват лизане, а предпочитат вагиналния оргазъм, а и съм чел такива мнения в други сайтове. Все пак имаме пениси и вагини и те работят заедно, когато има проникване.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ff43f863d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Има един трик, измивайте клитора един път седмично с някакъв неагресивен сапун, той повишава чувствителността му, но не трябва да се прекалява за да не се хванат гъбички.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 62de05b39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Оххх, жени, жени, ще ни побъркате! Винаги ли така лицемерите, защо не бъдете откровени и да кажете ясно точно какво искате, та да се получи нещо истинско? А иначе лесно обвинявате мъжете, че не знаели какво да правят и къде да пипат!? Ами кажете им, тази тема ме постави в шах, как да разберем истината? В друга тема четох, че жената не изпитвала удоволствие, но имитирала оргазъм, за да не обидела мъжа!? Това лицемерие е много по обидно!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: d684b30a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей! Както казаха предишните коментирали не си единствена. Аз имам същия проблем като теб. Доста съм разучавала и разбрах че се дължи на анатомията на самия клитор (поне в моя случай) При някои жени главичката клитора е "скрита" от кожата, която я покрива и в резултат нямаш достъп до самата главичка, която е всъщност чувствителната част на клитора. При някои жени може да се оправи чрез регулярен масаж и опит за разширяване на отвора на кожичката по време на топъл душ примерно. При други отворът е прекалено малък за да се оправи така както е в моя случай. Налага се лекарска интервенция, но процедурата е много лесна и според мен си заслужава. На английски се казва clitorial hood adhesions removal.
Не знам дали твоят проблем се дължи на това но се надявам да съм ти помогнала. Препоръчвам ти хубаво да се огледаш там с огледало за да разбереш дали можеш да видиш самата главичка на клитора. Също така можеш да се консултираш с гинеколог защото те разбират от цялата женска анатомия не само вътрешните полови органи.
Успех! :))

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 09bba9f742
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Имам една приятелка, която е нещо сходно - в сексуално отношение е абсолютно безчувствена отпред - и клитор и влагалище - галене, лизане, проникване, вибрации - нищо.
На 25-6 е и за нея основни ерогенни зони са гърдите и ануса - казва че винаги е била така и като тийнейджърка много време се е питала какво не и е наред, че мастурбацията не и се получава.
Пробвла е с разни партньори, май и с жена даже - и все същото.
Предпочита партньорът даи го вкара анално и да я хване за гърдите - колкото по-малко пипа отпред - толкова по-добре.
Просто при някои жени, нервните окончания там долу вероятно са разпръснати различно.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: bcf8b59c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изрижи си гъделичника като е бесчуствен, за какво ти е, оперирай го да ти го изрежат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: aab6ad8da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз съм по същият начин. Жена съм, на 34г. Винаги (още от детските си години) съм мастурбирала с кръстосани бедра, силно притискайки ги. Никога не ми е било приятно докосването по клитора-и сама и от партньор. Не обичам и оралните ласки, скучни са ми, не ме възбуждат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker