Искам да печеля от платена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да печеля от платена любов
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 14078 пъти
Здравейте, неудобно ми е да споделя, но живея в чужбина от няколко години и работя в офис. Наскоро се запознах с един таксиметров шофьор и като се заприказвахме за колко пари получавам той ми предложи да ми намира богати клиенти 5-6 ма на месец за по 1 час (ще си докарвам още една заплата). На 33г. съм, но наистина сериозно съм се замислила - всички тук са толкова богати, че чак малко ме дразнят. Още го обмислям - жените като цяло не са много красиви... но не мисля да казвам че съм БГ. Не знам дали ще мога, но ми се иска да опитам-много пари се изкарват и поне за малко да опитам или е грешка...? имам мъж, който ме обича, живеещ в съседна държава който няма да разбере. Някой опитвал ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: c1383fcbeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще го направиш веднъж, ще вземеш добри. Ще повториш, а втори път направиш ли го, то ще има и трети. Да беше свободна жена - разбирам те. Но ти планираш да го играеш курва, докато имаш отношения с друг човек. Той може и да не разбере някога, но ти ще живееш с това.
Също така се замисли, дали този "таксиметров шофьор" е само шофьор и дали няма да си поиска "такса" ;)

*Syndrome

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a2ae7a210a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Парите са важно нещо, но не са всичко. Ако уважаваш себе си и тялото си не го прави. Секс се прави само за удоволствие.

Ale

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3ae7a88cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

3.   Нищо ново под слънцето. Умните хора купуват и продават, глупавите хора се купуват и се продават.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d05f7bc9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зависи на мен лично ми звучи възбуждащо секс за пари. Аз съм секс - маниачка и обожавам секса, дали с пари, или без. Иначе още не съм опитвала.
Много е важно самата ти как приемаш работата. Ако мислиш за секса като мен - няма проблеми.
Но ако си казваш "ще се прежаля 5-6 пъти... " - те съветвам да не го правиш.
Секса не е прежалване и не бива да се прави насила и без желание само за пари.
Може да го приемаш като начин на осъвършенстване. Практиката води до съвършенство.
Не говоря да сменяш партньорите като носни кърпи.
Аз съм имала 3ма, но съм изпробвала и продължавам да изпробвам нови и различни неща.
Ако този шофьор ти ги намери тези 5-6, нека само с тях да работиш занапред.
Бих те посъветвала обаче, сама да си набираш клиентите, защото както беше казал някой по нагоре той ще си пойска такса. Може би освен дял от парите ще трябва да му плащаш и в натура. И докато се осъзнаеш той ще ти прибира парите и ти пак ще си без пари.
Ако правиш нещо го направи сама най-добре. Другото не едобра идея. Харесвам жени като теб с по-различно мислене за нещата.
Това, че си обвързана- ти обичаш ли този човек? Според мен, ако го обичаше не би си помислила затова. Но не е хубаво да го лъжеш, дори да не разбере. По-добре се разделете, отколкото да му забиваш такъв нож в гърба.
Според мен човек трябва да опита всичко в живота!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ccb4b27b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   не го намирам това за добра идея. Първо, интересувай се, дали този „бизнес“ в страната е легален. В Швеция например е абсолютно забранено, но жените не ги закачат, а само сводниците и клиентите.
Дори да е легално по принцип като в Холандия, Германия, Австрия да кажем, се иска да се регистрираш в община, да плащаш данъци, такива работи - или пак си в нелегалност.
Таксиметровият шофьор е сводник и може да отнесе страшна присъда. Питай се обаче, защо ти е предложил това точно на теб. Аз съм доста по-млада от теб и живея в страна, в която „бизнесът“ е легален, на мен обаче защо не са ми правили такова предложение? (е, ако го бяха направили, ВЕДНАГА бих се обадила на полицията, ама ВЕДНАГА) - това, че съм българка не значи, че съм за продан!!!
Какво като хората в страната били по-богати - в България недоволни, в чужбина недоволни?
Хората, които са писали преди мен са прави, поне не го причинявай на приятеля си, иначе животът и тялото са си твои. Успех!

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ea24550605
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Не го прави! Ако уважаваш себе си, не го прави!
*Яса

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 650c474f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много думи и обяснения за най-древната професия - проституцията. Искаш да заработваш като проститутка явно. Не мисля, че има нещо екзотично разни неприятни чичковци да те чукат къде ли не за пари и после всичко да си е както е било. А замисляла ли си се за сводниците? Много си глупава, ако мислиш, че ще те оставят ей така сама да си поработваш както се казва допълнително. Този таксиметров шофьор ще гщо направи за нищо - да ама не. Но който иска да се продава, да рискува да го продадат някъде в арабския свят примерно нека го прави.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c0754f08c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   7, по повод на това, че било най-древната професия, се сетих за един диалог във филмчето "Как се запознах с майка ви".

-Проституцията е най-древната професия.
- Така ли?
- Да, сигурен съм, че и кроманьонецът е давал по някоя риба на кроманьонката...
- Значи, най-древната професия е рибар.

Не беше точно така диалогът, но това общо взето се говореше. Най-древната професия е проституцията друг път.

Напълно съм съгласна с 3.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0b2b479667
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Виж мила, направи го. Ти си обикновена курва и на всички е ясно че и без това ще го направиш но просто търсиш някакво оправдание за пред съвеста ти. Аз оправдание за това не мога да ти дам но ако ще ти е от полза ще ти каза че повечето жени са като теб :-)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d05f7bc9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не слушай коментарите, които ти пишат тук-то е ясно, че от никой няма да чуеш положителен отговор. Дори незнам защо точно тук е трябвало да го напишеш. Тук няма да срещнеш разбиране.
Прави, каквото намериш за добре.

ЖИВОТЪТ Е ЕДИН И СИ Е САМО ТВОЙ.

Мъжете предимно не обичат проститутките за сериозни връзки- те са за еднократна употреба. Но един мъж няма как да знае жена му преди него, или във времето, когато е с него с колко мъже си ляга. Това си го знаят само момичетата и си траят. Така, че мъжете да не са много спокойни, че техните приятелки са били с един, или двама, или че те са единствените. Просто няма как да знаете. Хаха колко забавно:)
Много ми е забавно когато слушам мъже да псуват и обиждат проститутките, а в същото време имат сериозни връзки с такива, без да подозират.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ccb4b27b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   действително е документирано, че първите труженички в Египет са били плащани с риба, пари не е имало.
Иначе, нека авторката прочете „Фани Хил“ (безплатно сваляне тук - няма авторски права над нея, книгата е на 200 години поне)
http://e-bookbg. com/index. php? option=com_docman&task=doc_details&Itemid=&gid=547
много добро четиво за самотните нощи и за господата тук.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bd8d504e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А така, стани простит**ка и изкарвай пари по този начин.... Ужасна ниско ще паднеш... изкарвай парите си с труд и ум!! Това не е достойно, а и после никой мъж няма да те погледне ако знае това....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d05f7bc9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Не всички хора сме еднакви. На някои им е заложено по природа да печелят с излъчване и визия и да продават телата си. Защо налагате на всички това, в което вас ви бива. Не всеки може да се похвали с блестящ ум, или със сръчност. Някои имат заложби в други области.
Древна си е професията. Имало я е и винаги ще я има, защото е нормално.
Въпрос на виждане. Не виждам нищо унизително в това жена да прави секс за пари. Напротив, мисля че е сред най интересните професии. Определено е по-интересна от това да стоиш например в офис цял ден седнала на бюро пред компютъра и да ти излизат хемороиди- пълна скука. И като сравня и с другите професии, които се смятат за елитни уж. Например лекарите - цял ден се занимават с болни хора. Кой знае от колко болести се заразяват. Цял ден в гадните болници. Или зъболекар- да човъркаш в чуждите миризливи усти и да капят лиги отвсякъде. Или адвокат да защитаваш престъпници, да лъжеш съда, за да защитиш "невинния" си клиент. Или да си учител. Те пък вече всичките са побъркани, щото им е много "хубава" професията. И щото "много" печелят...
Знам, че няма друг като мен със същото мнение. Но нали затова е сайта да изкажем мнение. Различни сме хората.
Като се замислите какво представлява проституцията. Срещаш се с някой. Правиш секс. И на всичкото отгоре ти плаща. Какво толкова страшно има? Просто ти влиза нещо в дупката отдолу и излиза. Дали ще е на хубав, грозен, богат, беден... все е едно и също.
Разбира се моята представа за проститутка е съвсем различна от вашата. Една проститутка трябва да спазва някой основни правила. Предпазването задължително с презерватив, за да няма неприятни изненади. Също хигиената трябва да се спазва на макс.
И според мен една жена не бива да се продава за 20-30 лева.
Трябва да умее да омае клиента си, да се държи добре и внимателно с нея. Хубаво е да се задържи сред елита и да си ляга с влиятелни личности. С две думи да е елитна проститутка, а не някоя долнопробна магистралка. От проститутка до проститутка има разлика.
Авторке, най важно е как гледаш ти на нещата. Ако възприемаш проституцията като "продаване на душата", или тялото като останалите -недей да го правиш, защото психиката ти няма да издържи най вероятно. Аз в никакъв случай не считам, че е така. Тялото не го продавам, а го давам назаем-нека му се насладят. Това е все едно да дадеш на жаден - вода. Секса е физ. нужда, каквато е и пиенето на вода.
Аз, ако някога стана проститутка, едва ли ще е заради парите. Други неща ме влекат в тази професия.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ac2283a969
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   А сега обективно и аз да изложа една гледна точка:
Какво може да загубиш:
-Мъжа си! Дори и да не му кажеш, това говори достатъчно за отношението ти към него. Защото ти няма да го направиш, за да спечелиш нещо за него, а за себе си!
-Не знаеш на какви мъже ще попаднеш, дали няма да те пребиват от бой, за да се възбудят! Или изнасилят? Докарат СПИН, хепатит? Имаш ли пълно доверие на този таксиметров шофьор, че да подлагаш и здравето си на риск? A aко не дай си боже забременееш? Всичко се случва!
..
Какво ще спечелиш:
-Пари->повече материални неща.
...
Помисли над това. Не те коря за нищо, но, кажи ми, а и на себе си: струва ли си? Направи една простичка равносметка;)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: cc2d5b6846
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Няма да развивам теории, кое е правилно и кое не. Човек сам е господар на съдбата си.
Моето мнение е, че просто човекът може да има и други намерения - (очевидно си привлекателна жена) а той уж ще ти помогне с намиране на клиенти, а в крайна сметка клиентът да се окаже някой негов познат, да се възползват от теб и пари да не видиш примерите с такива жени са много.
Ако тези аргументи не са ти достатъчни, то тогава погледни в близкото бъдеще - дали след известно време практика няма да се замислиш, че си се продала за жълти стотинки?
И накрая един съвет - ако успяваш да живееш и без тези доходи - не се занимавай :)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 40e8ec27d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Поредната курветина! И стига с тези глупави коментари от сорта-живота си е твой, живота е един... и айде да вземем да се чукаме на всяка крачка и със всеки. Аз мисля, че ти вече си проститутка и кво занимаваш хората с глупости? !

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bd8d504e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Номер 16 обобщи всичко. Точка по въпроса.. повече няма какво да се каже!!
Ако застанеш пред мен бих се изплюла върху теб... Жал ми е за такива жени... честно!!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2844490ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До номер 4: поне си честна. Евала ти правя за това, за другото-не.
До авторката: Виж сега, за мен ти вече си решила.... След като се питаш, значи си склонна да стане. Ако не си такава, не би допуснала такава мисъл само, а предложението на шофьора би те отвратило.
И по повод на парите- аз живях изестно време в чужбина, беше ми много, ама много трудно. Липсваха пари, но нито за миг не помислих да ги изкрам по този начин, а можеше. Проститутството или си го носиш в теб, или не. Или се зачеркваш, или не. Бедата е, че проститутките си мислят колко са велики, харесвани, богати. А всъщност обслужват нагона на мъжа. Карат я по най-малкото съпротивление. Къде -къде по-трудно е да изкараш пари с амбиция, ум или собствен бизнес, нали? Онова другото всяка го има, в комбинация с добра външност- всяка жена би могла да изкарва пари така. Но въпросът е дали ти е толкова ниска летвата? Помисли. Но ти за мен си отписана -рано или късно ще проституираш, макар и не на улицата (може в офиса, в бизнеса). Проституцията има много лица.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ea24550605
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Напълно подкрепям номер 14!
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5eed3cfbc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Имам чуството че си взела решение!
Не мислия че можем да ти помогнем с савет, просто
ти трябва да вземеш решението!
Ако искаш савет, аз сам маж с доста голиам опит в живота
и като семеен и като разведен и с проститутки, тоес за много от вас те са почтени жени жиждате ги по списания
и дори по телевизия и филми! Но аз доста често сам се сабуждал с някоя от тях, просто жапрос на пари или подараци!
За мен ако имаш чуства кам мажа си и тои кам теб те саветвам да не рискуваш ште доде време ште сажеляваш
а може да изпаднеш в депресиа, да си сасипеш живота
за пари не си струва! Послушаи 4 бих желал да имам такава жена до мен , 14 сащо Не вярваи на мабе като мен ште ти платят но и в това има нешто много унизително не се сасипваи! Ако искаш да изкараш пари с сигурност има и други начини да ги спечелиш!
Пожелавам ти успех дано намериш себе си!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 6a75f8ed57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Поне получи един разумен коментар от номер 9. Да си го знаете поне.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: b153a67a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   ЗАЩО повечето хора тук обиждат...?? !! Защото сме простаци, или зашото сме българи...?? Или защото сме българи-простаци...?? !! момичето си обича секса и пита, най-нормално... не ви обижда... Ненавиждам такива хора, обичам културните и добрите, които се казват Любов... Аз съм такъв... Е. на 40

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 47eab374b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   "момичето си обича секса и пита, най-нормално" Явно обича платения, а някои обичат и секса.. :Д

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9342b1b439
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   и от цялата тази работа защо ти си помисли, че си човека който ще прибира парите? , май забрави да помислиш, че имаш мръснишки поглед и някой иска да поработиш за него, направиш ли го - там ти е грешката, нататък знам какво ще стане, мой съвет, бягай и не се обръщай за пари, върви си при мъжа защото липсата му виждам, че ти въздейства

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d4ed083c20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Как е бизнеса авторке?

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8da1235680
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Толкова ли нямаш самоуважение, че си готова за пари да се продадеш като стока и всеки противен тип да си прави с теб каквото си иска? Да, си крайно нуждаеща се, стигнала до там да няма какво да яде, да го направиш за да оцелееш, но да го правиш само защото другите били по-богати от теб? ! А и ОК, приятелят ти може и никога да не разбере, въпреки че такива неща обикновено се разчуват, но я си помисли ти с какви очи ще го погледнеш после като знаеш, че докато сте били разделени не само си му изневерила, а по-лошо си се продавала на който те пожелае. Да не говорим, че нещата не са точно такива както ти ги разправя въпросният таксиметър. Първо ще трябва да делиш с него парите, второ винаги има риск да попаднеш на някакъв наистина откачен, който ей така за кеф ще вземе да те пребие и трето нали знаеш, че хванеш ли се един път на хорото, после пускането е доста трудно. Та представи си в един момент решаваш, край, не ми се занимава с това, е да ама следват заплахи и шантаж, че приятелят ти, шефовете ти и всичките ти познати ще научат, защото откажеш ли се автоматично намаляват доходите и на таксиджията. Та искаш ли един ден да си прецакаш цялото бъдеще и кариерата за това? Те за едни по-разголени снимки в интернет уволняват от работа пък какво остава да разберат, че си била проститутка. Направо още от сега напускай работа, че поне срама да си спестиш. А и можеш и на приятеля си да кажеш, че поне да не го научи от някой друг, защото то си е ясно, че ще те зареже на момента. Та, ако смяташ че парите, които ще изкараш са по-важни от кариерата, любовта и уважението на хората... давай!

 
  ...
преди: 5 години, 4 дни
hash: 9714d5c60d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Help. I am looking for guide

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 дни
hash: a73dff366e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Типично за всяка Българка, дори в чужбина, просто си стигнала до извода, че вулвата ти няма да се изтърка, а и ще имаш повече пари, разбираемо е!
А като се сетиш, колко други жени го правят безплатно, а е МЕРСИ нямат!?

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: 254732ce5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Понеже не знам какви ги върши жена ми, се грижа и аз да не съм валат. Посещавам едно старо гадже, на която мъжа и е в чужбина.

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: eadaa68b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Стара тема. Какво и колко е спечелила, авторката си знае.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker