За свирките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За свирките
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 6800 пъти
Здравейте на всички,

аз съм мъж и тъй като от доста време ме мъчи един въпрос, искам да го споделя и да чуя женската аудитория на сайта с адекватно мнение.

Жени моля ви се обяснете ми каква може да е причината жена да се съгласи да прави фелацио на мъж?

Напълно разбирам изключенията когато е във връзка-тогава е разбираемо и просто от чувства, обич или каквото и да е било, жената решава да достави удоволствие на любимия си.. както и обратното.

Въпроса ми се конкретизира върху ситуации в които жената не познава (първа среща) мъжа и въпреки всичко го прави..??

За секс на първа среща пак разбирам, и двамата имат нуждата да се задоволят-съответно правят секс.
Но за фелациото на първа среща не мога да си дам адекватен отговор.
Чувства и желание да доставиш удоволствие отпадат за мен.
Жени вие сте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5794279278
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жена съм и директно ти отговарям на въпроса. Аз по начало си обичам да правя свирки и да доставям удоволствие на партньора си. Да, правила съм на мъж, с който се познаваме от часове буквално. Защо? Ами защото ме възбуждаше. Бяхме на събиране, харесахме се, говорихме си дълго, исках да се забавлявам и да разпусна. Изобщо не мога да кажа, че съм се влюбила и такива. Исках просто секс. Както и той от мен. Ами направихме го. Нито той, нито аз бяхме обвързани, защо не тогава? Той ми харесваше, затова му направих и свирка, а и както споменах в началото - по принцип обичам да ги правя и не разбирам защо много жени се гнусят, ако са с партньор, който им харесва и е чистоплътен и т.н. Особено пък, ако обичаш мъжа до себе си и имате връзка ми е много странно защо да те е гнус...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 037ecfab80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да ти кажа и аз това съм се питал. Ще ми е интересно какво мислят жените. Още като ученик съм се чудил, сега гоня 30-те и нещата не се променят.
Доста често приятелите ми като излизат с разни жени получават френска на първа среща без секс.
Питал съм познати жени, но повечето казват, че те не го правят. Само една се майтапеше, че така проверявала какъв е пениса на мъжа, с който излиза и дали си струва да правят секс хаха.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 26ceaf1ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Въпреки, че съм мъж, ще се изкажа.
На мене са ми правили много жени свирки на първа среща и по-конкретно дълбоко гърло.
Аз съм красив, интелигентен и успях ( млад съм на 25), и искат да ме задържат аз излизам с номера, че "Ти си специална, искам просто да те чукам в гърлото, а не вагинално, тъй като секса за мене е нещо свещено и искам да го направим в подходящ момент, на подходящо място, а не в колата или вкъщи на 1-ва среща и винаги ми се получава. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a53d4c2f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Причините може да са много - пари, служебни привилегии, желание да го свали или да му се хареса, сексуална манипулация дори (примерно правиш свирка на охранителя за да те пусне в сградата, а ти влизаш там с някаква користна подбуда...).
Не забравяй, че сексът (и кефчетата около него) могат да бъдат СТОКА и разменна монета за постигане на всякакви цели. Може дори някаква интригантка да ти направи свирка с цел да те скара с приятелката ти, понеже се е хванала на бас с някакви други идиотки. Друга да снима сцената и да я качи във фейса...
На времето (а сигурно и сега) е имало красиви жени, които са тайни агентки под прикритие, имащи мисии да започнат интимна връзка с чуждестранни дипломати, аташета и т.н. с цел разузнаване. Защото човек между чаршафите и с интимния си партньор е склонен да сподели много повече работи, отколкото при всякакви други обстоятелства...
МНОГО ВНИМАВАЙ с тези неща! Ако някоя жена проявява необичаен интерес към тебе, или е особено настоятелна за някакво сексуално взаимодействие, още повече неизгодно за нея, като свирката - то не знаеш в каква схема можеш да бъдеш вкаран, без да се усетиш дори...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0a8e987dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако мъжът е много готин (разбирай алфа мъжкар), жените изпитваме първичното желание да му се подчиним. Така си го обяснявам.
Ако е някой по-обикновен... тогава не знам. Или жената е пияна, или е отчаяна и супер загоряла.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e30f7d7024
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако харесва мъжа и иска да го спечели!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b7223f320d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Обожавам да го правя. Понякога го правя по-скоро за себе си отколкото за него. Наистина не си представям да не правя свирки, по-важни са дори и от секса. Но за сметка на това мразя да ме лижат.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e8ff5bd8e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами има жени на които просто им доставя удоволствие на тях самите да правят свирки на мъж, който ги привлича сексуално. Аз съм една от тях.
Явно много мъже мисшите че жените ви правят фелацио по задължение, за да доставят удоволствие на вас без на тях самите да им харесва... Ами не е така. Има жени които действително го правят по задължение или от страх мъжа да не си потърси друга. Но при много други не е така, просто се наслаждават на момента. Поне за мен е крайно възбуждащо и ми се струва страхотно изживяване. Според мен всичко което се прави в секса трябва да се прави с желание, иначе няма смисъл. Ако правиш неща които не ти доставят удоволствие, но ги правиш от страх или като услуга, по-добре да не се правят. Това дали се прави на първа среща или на трета, според мен няма особено значение.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 83381be68e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Mи навик.

10 s

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cd95e4be9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъж на 40 съм. Това което е писал номер 2 не е точно майтап. Имал съм над 20 жени и всички до една първите два-три пъти преди секса са го разглеждали и лапали. Над 20 см. ми е и може би 4 или 5 от тях не ми казаха директно, че правят фелациото за да го огледат и овлажнят. След втория или третия път в леглото, направо спират да правят френска и сядат директно. Един вид "давай, че ме сърби или вземи си дажбата. "

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1d6e3bee06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Явно някои не са егоисти, като комплексираните и пресметливи мъже, и получават удоволствие, когато доставят удоволствие. Първични и примитивни хомосапиенси няма как да го разберат, тъй като те изпитват удоволствие само от използването и изгодата... къде сексуално, къде емоционално.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7d7555a049
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Ж32
Като е в цикъл жената и не може да прави други неща.
Иначе на мен ми харесва, че на мъжа ми му е готино, а някой път като съм уморена или не ми се прави така онбивам номера, защото е по-бързо и лесно. Разбира се никога няма да му кажа това по този начин, казвам му неща от които му е хубаво.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3acf8ab42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Номер 5, ти наистина не уважаваш жените, но явно имаш късмет или просто попадаш на твърде леки жени. Ако такова нещо ми кажат на първа среща " Ти си специална, искам просто да те чукам в гърлото, а не вагинално. " Просто ставам от масата... и повече този мъж никога няма да искам да го видя. Това е направо отвратително, но жените сме си виновни, че някои от нас са заприличали на парцали. На първа среща са ресторант, приятни разговори, опознаване на интереси, хобита. А не такива гнусотии.. дано никога не попадна на мъж като номер 5. :(

Истински ангел

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 34b4adf99c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Жена съм и харесвам да правя свирки. Харесва ми усещането в устата ми, харесва ми удоволствието му, харесва ми да усетя как блика. На първа среща да правя свирки би ме спряло това, че ако не познавам добре човека, бих се притеснявала от болести. А ако съм влюбена, направо нямам търпение да му го налапам.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7ea5fc7da2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   Номер 1 поздравявам те за искрения ти отговор. Звучиш ми като разумна и трезва жена, която гледа на живота с отворено съзнание. А тези които се гнусят май те самите са гнусни. Кой знае какви миризливи вагини те самите имат и съдят за мъжете от себе си.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 200cc889e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   А знаете ли, че така може да се заразите с бактерии обитаващи стомашно чревният тракт?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5f823089bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Аз като мъж и човек, който се определя с висок морал, мога да кажа, че за повечето мъже този тип удоволствия са уникални, за мен е по-хубаво и от секса. Жените, които го правят също ги разбирам, защото искат да направят мъжа до себе си щастлив. Едно нещо не мога да разбера и това е позицията на повечето мъже по въпроса и то е- че това е едно изключително долно нещо. Всъщност те искат жената да ги задоволи, харесва им, но ако го е правила на някой друг- вече не става.. Да и на мен няма да ми е приятно, но пък защо ми трябва да знам такива работи? Пък и както казах по-горе го гледам от позицията, че просто жената желае щастието на мъжа си. Да даваш щастие на другия, това е секса, не само на себе си. Сексуалният живот се обогатява, но и не всичко е секс все пак. Мисля, че порното доста изкриви представите на хората, натуралната, истинска любов стана извращения.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8697767699
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Като чета тези мили думи на толкова страстни и секси жени които правят свирки с кеф и доставят толково страст и удоволствие за половинките си .....става ми толкова гадно понеже жена ми не ми е правила свирка от може би над 10 години ако не и повече под предлог че не и харесва или гнус и било макари винаги взимам душ преди секс.........мъжете ви са щастливи наистина......жена чете тук..дано да чете колко съм нещастен с нея :( .

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: f219ded468
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ако мъжът ме възбужда, аз самата го искам много силно. С определен мъж бих го направила и на първа среща и без среща дори. Само да ми позволи... Но истината е, че никой друг не провокира у мен подобни желания, т. е. не ме възбужда.

Alpha, ж. 30 г.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5e781f247f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Що за манталитет да съдите някого за нещо, което лично не сте преживявали. Кунилингусът е реципрочен на фелациото. Обожавам го и го правя почти винаги. Има дами, на които не им харесва, но това е друга тема. По тази ще ви кажа още, че при едно шантаво стечение на обстоятелствата, съм правил фелацио. За мой ужас знам, че страшно ми хареса. Никога повече не ми се случи, а и избягвам да го допускам даже до мислите си. Нямам никакви подобни отклонения, но помня много добре, че тогава ми хареса. Та няма какво да се дивите и превземате. Изобщо не става дума за унижение. Че е такова е наложено в обществото от "умни моралисти"...

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5d91b7204a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Жена съм на 48 г. с две големи деца. Омъжена от 21 години и все още съм лудо влюбена в съпруга си и го ревнувам при това. Много е красив мамка му и годините не му личат. Работи обаче като катър заради мен и децата ни. Как да не обичаш такъв човек!
Та в петък се прибра грохнал от работа и венага седна на дивана да отмори. Е, Бога ми такава свирка му направих, че умря от кеф, а аз включително му облизвам и тестисите. Тези жестове сближават съпрузите и ги карат да се чувстват щастливи заедно. Да имаш сексуални задръжки към любимия човек е голяма глупост, особено при сексуално активни двойки. Той пък редовно си ме лиже и то майсторската. Поддържаме обаче перфектна хигиена.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: e3c1d71a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Каква хигиена поддържате :D я не се прави..
Грохнал на дивана след цял ден бъхтане... :D Dа не би да се е изкъпал по пътя към вкъщи някъде?

10 s

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker