Секс ама скука - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс ама скука
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 3982 пъти
Пиша ви във връзка с една доста модерна за 21ви век тема, а именно - приятелите с привилегии. Дали е толкова добра оферта да се търсите с някого само тогава, когато изпитвате нужда от сексуално задоволяване? Дали е толкова добре никой да не разбира за вас и дори да се срещате по улиците да се правите, че не сте се виждали голи?
Да ви издам малко за себе си в тази област, все пак.
Непълнолетна съм, от скоро се виждам с момче, което е 5 години по-голямо от мен.
Привлича ме доста, на 5тата среща му пуснах. От тогава се виждаме често и правим секс. Без излишни близости и мили думи, без зарибявания и обещания за връзка. Дори не сме говорили за нас, но реално погледнато няма нас.
Въпросът е, че на мен ми омръзва цялото това криене в ъглите и ме натоварва, че няма развитие в дадената ситуация. Ще кажеге " какво развитие искаш, сама си се набутала, след като си непълнолетна и имате 5 години разлика какво очакваш" ще ви кажа, че сте прави, но как е възможно толкова хубаво, умно и успяло за възрастта си момче, да ми стане скучно? Дали вече жените лесно се отегчават или мъжете не могат да предложат разнообразие? Като се замисля ние и в секса нямаме кой знае какви интересни преживявания, аз си знам реда - лягам и чакам той да си върши работата, и ще кажете " щом си дърво какво очакваш ", ами ще ви кажа, че не му харесва позата ездачка, темата за свирките съм я превъртяла, с това започваме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: c86b2cc847
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   и кво - есенцията е, че ти е писнало да правиш свирки и да те оправят само мисионерската и искаш да пробваш нещо по диво. Това ти е същинския проблем, като оставим всичките глупости които си написала.

Ти го каза - просто легни и чакай да те оправят. или на следващия купон подшушни на момчетата, че искаш да те оправят качествено, като на порно филм. Все ще се намерят мераклии.

Обръщам се към тези момичета които четат тази...хм.. "история" които са се чувствали привлечени от възможностите да опитат подобни "връзки" защото им се струват "забавни" или "интересни". нека да ви разкажа от мъжка гледна точка как стоят нещата за да придобиете някаква представа как ще свърши това за вас, лично. Ние, мъжете, не гледаме сериозно на такъв вид момичета. в секундата в който свръшим, започваме да забравяме името им. и се сещаме за сладкото им дупенце само когато ни присърби пак. както сами се сещате, това не ви прави "специални" или "уникални" защото практически вие за нас сте просто "секс играчка". А човек не се привързва към секс играчките си. Ако мога да направя аналогия - изпиваме бирата и хвърляме празното шише. А то е същото като празното шише до него. Не се и замисляме повече за точно това празно шише.

За ваше добро се надяваме да помислите над тази може би малко цинична аналогия, но от друга страна това е истината - от там и израза "грозната истина". А сладките приказки които ви говорят мъжете преди да ви "отворят капачката" нямат никакво значение. Те са просто "пропуск" с който "минават".

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: eab043a180
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че проблема е в теб, а не в него. А и не мисля, че имаш много опит, може и да не го възбуждаш достатъчно. Поговори с него преди да решиш отново да си легнете заедно.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6c6698693f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Вашето поколение го излъгаха, че има кой знае какво в единия секс, и сега правиш големите открития...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: ba9f7d1a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен е пълна грешка да си непълнолетна и да правиш секс, аз чаках до 18 и мога да ти кажа, че винаги съм била от готините в училище, не съм някоя смотана. Първият път е много важно да бъде с човек който обичаш и заспиване прегървани, моят пръв път беше такъв. В момента нали знаеш колко голям боклук изглеждаш в очите на това момче с което спите? Вика си поредната малка к. рва която му лапа и прави секс без да иска нещо от него. Такива момчета като него имат поне още 4-5 такива момичета и ги менка. Лично аз познавам такова момче, което го прави това и ми е приятел и не спи с мен, но ми разказва как ги върти другите и какви боклуци били и как му лапали в колата и им свършвал в устата. Такива неща се говорят и зад твоя гръб, може да си сигурна. Аз си имам приятел и секса е невероятен, целуваме се, докосваме се навсякъде, усеща се тръпка, усеща се желание и изгаряне на тялото и после оргазмите са невероятни. Вашето е просто праскане без емоция. Според мен трябва да си намериш приятел, който да те цени и да правите любов, а не просто секс. С това момче определено няма да се случи това. Аз се бъзикам с моя приятел, че няма безплатен секс и той плаща храна, почивки, понякога някоя дреха, обича си ме. Как ще давам да прави нещо с мен без да получавам и аз нещо в замяна? Обичам си го, но не бих спала с някой който само спим заедно без да полага грижи за мен. Дори малки. Ти се даваш безплатно, много глупаво решение.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 92dc4126d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Душичка...

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6fb707bf39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 4 като очакваш да ти плащат за секс не се ли чувстваш като държанка или проститутка?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 86d8f09a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Имаш потребност от емоционална връзка и това е съвсем нормално. Постави въпроса ребром на твоя хубавец или отношенията ви градират в нещо повече, или се прекратяват.
И още нещо, ездачката и свирките не изчерпват сексуалното разнообразие :D.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2601eb7d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това което прави секса неповторимо и изключително изживяване не е клатенето на двама души докато ви се протрият гениталийте, а емоцията която се влага и именно тези чувства които вие нямате.

Затова ти е скучно, защото идеята на правенето на любов както вече никой не го нарича е кулминацията на връзката между двама човека на емоционално, духовно и физическо ниво.

Това коетоправите вие е нищо повече от порно

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c7008044f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   "Дали вече жените лесно се отегчават или мъжете не могат да предложат разнообразие? "

Ти ли си "жените"? Той ли е "мъжете"?

Какъв точно ти е въпросът? Дали си лесбийка ли?

:) Почни да бачкаш нещо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: b57d42de4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Като липсва емоция и тръпка, е нормално да е скучно. Проблемът на секса без обвързване е точно този - писва бързо. Повечето хора избягват емоциите и близостта не защото са им скучни, а защото ги е страх да не ближат рани по-късно, да не са уязвими. Ама като решим, че няма да сме уязвими, кое му е интересното?

Твоята роля е била да му замаеш главата, за да може той се влюби в теб и да се постарае да ви бъде интересно и на двамата. Но вместо да му направиш тристепенна романтична вечеря, си му пляснала един дюнер и той ти връща услугата с порция посредствено отношение и дъвка за десерт. Няма как това да ти вдигне адреналина, ако ме разбираш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 258418625b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Няма нищо по-нормално от това да ти омръзне секса с човек, с който не се обичате. Секса с любим човек не може да се сравни с нищо. Как го правите въобще, просто така? Някой ден ще пораснеш и ще видиш какво е да се сливаш с някого не само тялом, но с цялото си съзнание и душа. Тогава ще разбереш колко много си си губила времето с подобни отношения!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c19d159a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   След хиляди години никой мъж или учен дори и врачка не са успели да отгатнат какво искат жените! Когато някоя успее да каже какво иска, винаги има и последствия. "- Ама ти хубаво направи така както ти казах, ама не можа ли да се постараеш повече? ! " От край време жените са учени, че трябва да бъдат хитра плячка. А мъжете да са тъпите хищници. Ти защо си мислиш, че като ти тъпчат дупките е секс? Това си е чита проба мандръсане. Не ти харесвало "ездачката". Свирките ги имаш за близалки. За да кажеш, че си правила секс, трябва да го усетиш. Да откачиш от възбуда. И като седнеш на чепа, като ездачка да го опръскаш целия с оргазма си. Това твоето е -пъхам си нещо м-у краката защото имаш дупки.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: aec81a9060
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Тука само някакви бабички има в тоя форум. Страшните моралистки. Само да ви кажа, заблуждавайте се, че ви е щастлив живота, защото забавления не сте и видели и единственото, с което можете да се гордеете е измислен морал. Така са ви говорили бабите и си мислите, че сте супер прави. Към авторката - такъв е животът в днешно време, да. Трудно се намира някой да ти е интересен и в разговорите, и сексът да е готин. С този като гледам и двете не са наред. Нито може да прави хубав секс, нито е интересен събеседник....

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b2428ec871
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Дърво

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 205e964b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Номер 4 - тъкмо ми хареса комантарът ти, докато стигнах до момента, че безплатен секс няма. Ами що не станеш проститутка - ще имаш и за храна, и за дрехи, и за почивки?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker