Въпроси към мъжете за тройките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпроси към мъжете за тройките
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 19561 пъти
Мъже, какво мислите за тройките и правили ли сте? С кого бихте го направили и при какви обстоятелства? Бихте ли правили тройка с жена, на която държите или по-скоро бихте търсили случайни хора? А за правилите тройка, промени ли се отношението ви към секса или партньора след това по някакъв начин? Нека се включат и дами, ако желаят :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 5 години, 1 месец
hash: 7572f61283
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Тройка с две жени е мечтата на почти всеки мъж. Бих го направил и с половинката си, и с непознати.
За двама мъже и една жена - случайно може. Ако е с половинката ми, бих се замислил. Може би бих се навил, ако върже жеста и с друга жена. Не ми допада кой знае колко идеята, но мога да опитам, не съм ревнив.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 49585bd744
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Жена ми имаше огромно желание да правим тройка с жена, намерихме една студентка която е много секси със супер тяло и уникални цици... правихме го в хотел и мога да кажа че беше невероятно.... жена ми трепереше от възбуда до като се чукаха двете а после и аз тях.
После аз поисках да го провим с мъж.... намерих пък студент с мускули и като му обясних кокво искам съгласи се при условие да ву платя

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1d59ff1e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Приятеля ми веднъж поиска тройка. Вече знае, да не иска.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 95409b10ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Мъж на 46. Бих направил тройка само и единствено с жена ми и друг мъж. Другият да бъде по-скоро непознат. Но акцентът да е върху жена ми. Тя да се наслаждава, да стене, да вика от удоволствие, от което идва и моята невероятна възбуда. Когато я гледам как се самозадоволява, направо ще се пръсна. И в такива моменти в главата ми преминават разни сценарии с други мъже.
Тройка с непозната жена не би ме привлякла, даже ми се струва отблъскваща.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3a15e5e772
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

5.   Абе каква тройка между мъж и две жени? Мъжът не може собствената си жена да задоволи както трябва, а какво остава да задоволи две жени. Тройката между мъж и две жени е по-скоро задоволяване на егото на мъжа, отколкото качествен акт, от който всички да са задоволени.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c04a33e2da
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   "Мъжът не може собствената си жена да задоволи както трябва"

Съжалявам, че имаш такъв мъж :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: fa014b7030
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Моята жена казва, че не изпитва емоционална нужда от втори мъж в леглото. Единствено и било любопитно да опита двойно проникване.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7631456311
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Номер 5, ако двете жени се надупят или вдигнат краката и роколно чакат мъжа, вероятно едната ще остане по-незадоволена. В повечето случаи обаче, се предполага, че жените ще си разменят ласки и интимности, колкото с мъжа, толкова и по между си. Това ми напомня една забавна случка, мой познат навил, без много усилия, гаджето си за тройка. Намерили още едно момиче, пийнали за настроение, разхвърляли се и... ония двете, като се награбили, нашият едва успявал да се включи.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1941f84f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Правил съм веднъж - с тогавашната ми приятелка и нейната най-добра приятелка... По тяхна инициатива.
Не мога да се оплача.
Тройка с две жени бих правил ако сме достатъчно близки и те наистина го искат - не бих натискал приятелката си за тройка, ако не ще.
Тройка с жена и мъж... Не, мерси - не допускам други мъже в интимния си терен. Предлагали са ми - отказах.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3c3522fc17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Не съм правил и в никакъв случей не бих го направил с жена ан която държа... Иначе зависи много от ситуацията но мисля че не бих се навил с друг мъж и една жена.. За две жени и мен е по възможно но пак не знам и много зависи от ситуацията пак казвам...

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 3a15e5e772
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До 6 от 5:
Дай Боже всекиму такъв мъж като твоя, който всеки път те докарва до оргазъм. Ама нещо не ми се вярва... :)

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 86f656333e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

12.   Здравейте,
Мъж на 37 съм. При нас с жена ми инициативата за тройка дойде от мен. Имах идея да пробваме с още един мъж, тъй като жена ми каза че не би могла да ме гледа с друга. Честно казано 2 години само си говорихме на тази тема и никога и не съм предполагал че ще стане. Е стана и то как.. Жена ми беше излезнала с приятелки на рожден ден. Както си седя в къщи към 2 часа ми пише в Месинджър. Имало един който се върти около нея, когато я попитах дали иска да я прибера, дали я притеснява по някакъв начин. А тя ми каза "не, напротив даже доста ми харесва, да взема да го поканя в къщи". Честно казано в този момент в мен се преплетоха емоции. Хем бях възбуден от идеята, хем пък ме хвана ревността. След малко вече и казах да си вземат такси и да идват към нас. След около 40 мин тя дойде заедно с него- възпитано момче, на 26 доста приятелски настроен. Пиехме и си говорихме докато в един момент жена ми не почна да му мачка пакета пред мен. Малко странно ми стана, но в същото време си казах, какво пък нали искаме нещо различно. След още 2 мин жена ми вече го целуваше и си беше навряла езика в гърлото му. Отидох до банята за няколко минути и когато се върнах заварих жена ми клекнала пред него да се дави буквално на инструмента му. Включих се и аз, като свалил полата на жена ми и започнах да я чукам здраво. В един момент от възбуда жена ми започна да говори доста мръсотии, което ме докара почти веднага да оргазъм. След това седнах от страни и започнах да гледам как я обработва момчето. Останах изненадан от развитието.Жена ми го молеше да я чука отзад. Досега не ми беше давала на мен, но явно възбудата и беше на макс. След още час вече всичко свърши. Момчето си тръгна, а жена ми лежеше добре оправена и в обилно количество сперма.
Това е реалността от тройката. Само казвам, не е лесна гледка и не е за всеки. Затова който иска да пробва е добре да е наясно със себе си, тъй като границите могат да бъдат много тънки

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 11c6c4f8c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Като идея е много добре, ако си по-млад е страхотно, но вече едвам моята фурия задоволявам, камо ли две. Е с алтернативни форми на любов - да, език, пръсти и т. н

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6697664177
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Две жени, само ако нямам връзка с нито една от двете, и да ми обръщат повече внимание на мен отколкото помежду си. Двама мъже, не! Това са ми настроенията, иначе не съм опитвал, като цяло ми харесва да имам пълното внимание в леглото, така че съм си ОК и само с една жена. Отделно че и да искам, нямам никаква идея как да убедя някого. Но който го може и му харесва - нека си го прави.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1c3009877a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Редовно го правим, но не в тройка, а обикновено с друго семейство, т. е. четворка. Сега в средата на месеца ни предстои нещо провокативно. Поканиха ни на парти, където ще се съберат 8 суинг двойки. Честно казано, това и двамата с мъжа ми малко ни притеснява. Той си мисли как чисто технически ще сменя презервативи в количества, за да прави любов с дамите, защото мерките за сигурност в тези ситуации са закон. Аз пък просто нямам идея как ще се оправя с 8 мъже. Не че съм длъжна - това също е закон - но нали затова сме отишили. Досега, като масовка, опитът ми е с друго семейство и техен приятел, т. е. петима. Иначе имаме приятели, с които редовно се срещаме; даже Нова година празнувахме у едно такова семейство на вилата им. Но сега, въпреки опасенията, твърдо сме решили да идем. И двамата сме зодия Водолей и си казахме: "Е, кога пък друг път ще ни се случи? "

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 33ab233983
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Да не пускам нова нема, питам тук не само мъжете: споделете "тактики за съблазняване". Конкретно: мислим да "вербуваме" познат. Рисковете от последствията ако стане работата сме ги преценили. Големият въпрос е как да го "привлечем към каузата" сравнително безопасно, дискретно, интелигентно... Нямаме конкретни сигнали, че има мераци, но и няма съществена причина да се дърпа. Та ще помоля някои с опит да споделят за подхода, "първите стъпки"... може би какво не бива... На "съдници" просто няма да чета постовете, та могат да си спестят труда по писането. Иначе могат за си пишат на воля (тъкмо ще ми вдигат темичката ;) )

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 203efe9aab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До 17. Като за начало може леко да да подхвърлите пред него, че отдавна ви е мечта и желаете да направите тройка, но не желаете да го правите с непознат от някой сайт. Така веднага ще видите реакцията му и според нея ще прецените дали би могло да се случи.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3ab62af8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Като трети по покана на друга двойка може би. От втората цигулка се изисква да поддържа ритъма, а удоволствието е изцяло за мен. Има задължителни условности да не се познаваме, висока лична хигиена, задължителни предпазни средства, уеднаквени сексуални желания и по възможност да отговарят на моя интелект, възпитание и етнос- сори за последното но за мен е важно!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4bf068ccc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Фантасмагории в страна с пуританско мислене. Едва ли има и 10 жени от цяла България дето са пробвали двойно проникване. То е пълно с мъже по над 20 години дето ходят половин година с някоя дето не пуска, не прави кавали или не иска у задния двор, пък ще ти повярвам за толкова разкрепостени. Най-забавни са ми мъжете с по 10 партньорки и нямат 25 години. Или тия на 35 години с 20-40 партньорки. Братовчед ми който е готин и прилича на жандармерист на 40 години няма три гаджета

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c17989cfd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   20, не може всички да сме парцали.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 991d6409f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Брои ли се за тройка, ако в ситуацията "мъж с две жени" едната само гледа и мастурбира, категорично отказвайки да се включи?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 66d89562ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Любопитно ми е двойното проникване, но не ми стиска.
ж 31

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ecaef0827d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Какво му е готиното да прилича на жандармерист?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 901fd2ec0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Аз съм мъж на 47. Бих направил тройка с жена ми и друг мъж, с жена ми и друга жена. За съжаление тя въобще не иска.
Номер 23 е жена-мечта :).

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f05aed5aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   До 20 - не е до визията само, а до поведение.

Да, на първо място е да може мъжа да "хване" окото, но ако го няма мъжкарското поведение, няма как да ескалира. Затова има грозни мъже с мн красиви жени, грозни са, но са мъжкари. Жената чисто биолигически е привлечена към доминантност поради редица причини.

Аз имам както са ми казвали "аватарски" размери разбирай 1.94, 92кг, генетично широки рамене и солиден гръб, дълги грайници, наистина приличам на аватар. Като 20 годишен, ако знаеш колко студентки и случайни жени ми са се усмихвали - и аз като пълен кретен тогава, никога не правих първата крачка. Жените като го видят това си казват "п*тьо" обръщат се и втори шанс - никога. В един фризьорски салон работеше на рецепцията мацка която беше се снимала за някво списание, истинска богиня, няколко пъти кокетничеше, аз пак нищо - пълно дърво!

Докато направих 33 си понаваксах, разбирай имал съм 10-на жени и всичките са супер красиви и повечето са 5-7г по-млади, дори имаше и 12г по-млада най-бурната ми любов.
Какво се промени? Положих адски много труд в/х изграждането си като мъж, разбирай кариера и бизнес извън границите на БГ. Изграждане на добро тяло, научаване на "стоизицъм" станах много отбран емоционално и непукист. Сори че не звучи скромно, но вече съм заможен, не тръгнах от нищото, но близко беше.

В момента имам самочувствието че мога да излизам и с 12-15г по-млада жена, топ модел и нямам притеснения, дали ще покрия нейните изисквания. За да стигна до това ниво обаче минах през 900-те кръга на ада. Умрях и се преродих 100 пъти. Само аз си знам колко нерви, безсънни нощи и трудности преминах, за да стигна до тук. Урока от цялта история е че мъжете, дори да изглеждаме "above average", самочувствието ни НЕ може да се крепи на визията ни. Нашата стойност се определя от това, дали може да сме "providers", колко пари изкарваме. Няма нищо по-важно от това, абсолютно нищо. Най-безопасната стратегия за един мъж е да приема жените за "beauty objects" - звучи грубо, но това ще ви предпази от фатални грешки. Жените имат променлив характер, днеска те обичат, утре спират - и не можеш нищо да промениш.

Извода е че дори мъжа да е красив, това не му дава самочувствие, докато не почне да изкарва пари.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bc915758d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Аз отказах на една бивша тройка с нейна приятелка, при това два пъти. Леко съжалявам понякога, ама тогава идеята хич не ме изкефи. Може би защото другото момиче не ме кефеше, може би защото имах някакви чувства към тогавашната си приятелка или не си падам по такива изпълнения.
Сега с жена ми- не не бих, нито с мъж, нито с жена. Е признавам, че понякога си фантазирам да съм с две жени, ама в реалността едва ли :)

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0db075738e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Съвсем неочаквано за мен , преди няколко дена жена ми се съгласи на мое предложение за тройка. Сега въпросът е как да го намерим третия.Дайте съвети.
М-50

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fa014b7030
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Приятелката ми ме навива за една нейна приятелка, но аз отказах. Тя е дебела, не ми харесва. По-късно моята ми каза, че дебелата не била правила анален секс, а моята ме похвалила за това. Та това била целта. Все едно, пак бих отказал.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 33ab233983
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Записвам се да следя :) Ако го измислите и направите да споделиш! Ако не - да вземе да се запознаем, пък ще го мислим "четвъртия" ... :)
От една страна най-добре ми се струва с непознат и от далече - при някакъв проблем просто се забравя. Но и рисковете не са малко.
С познат ... Първо до сега не съм попадал на някого с подобни схващания. А съм "опипвал" с приказка. Второ ако един от тримата остане недоволен или пък ако жената много се хареса с третия, има сериозна опасност от влошаване на отношенията (меко казано).
Най-сериозният ни проблем е, че мойта е доста дебеличка.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1184621916
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Здравейте! Това е доста интересна тема. Аз съм жена на 24 години. Правила съм тройка с двама мъже както и с две жени, но честно да си кажа предполитам второто. Просто въпрос на вкус явно. Откакто направих тройка досега(разбирайте преди горе долу 3/4 години) правя тройка през месец и много ми харесва. С двама мъже също не е лошо, а двойното проникване е уникално няма кво да си говорим, но предпочитам да го правя с още една жена, да се докосваме целуваме и така нататък и с нея и с него, просто повече ме кефи, а отскоро правим тройка и с приятеля ми.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2fccc4c779
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Номер 27, можеш ли да споделиш повече неща относно своето самоусъвършенстване? Например за стоицизма и преустройството на емоциите ти?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 97dd201c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Тука има още някой, убеден, че сексът идва с парите.

Брат, много жени ще минат и заминат покрай тебе, защото просто в света на пръвайдърите ти си на n-то място, независимо колко си се замогнал - конкуренцията е голяма и винаги има по-голям пръвайдър.

Ако това е ключът към женските сърца, жалко, наистина, много!

има жени и цени

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f05aed5aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   33

Най-голяма промяна дойде от инцидент в който щях да умра и се възстоновявах около 6 месеца. След този момент, никога не бях същият и нещото което разбрах истински е че имаме много малко време да сме живи.

Другото, което си го имах и без инцидент-а е винаги, винаги съм мразил да бъда като другите. Сещаш се, раждаш се, училище, кариера, семейство и game over. Много безмислено ми се вижда цялото упражнение, ако нямаш някаква по-висша цел, да оставиш нещо след себе си и не говоря за пари. А да бъдеш визионер, но много малко хора са устроени по този начин, малцина го постигат :) Във всички случаи няма мсисъл жените да се приемат толкова насериозно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fc501955b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   36
Щастлив ли си? Ако искаш не отговаряй. Може да е много лично и бих разбрал.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9df8844c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Първата ми тройка беше, когато.... бях още младок 28г. В банката имах една много сладка и чаровна колежка на 35г. Оказа се доста еблива и не отказваше. Още на първата среща се изчукахме. Не съм мислил за тройка, но Весето много обичаше да си вирва дупето, докато ми духа, а имаше страхотно сочно и стегнато дупе. Направо се раздвоявах, исках хем да ми духа, хем да я чукам на задна. Тогава си помислих за тройка, но не исках друг кур в леглото и го измислих. Подсети ме, когато на един служебен пиянски купон друга по-възрастна колежка я замъкна и притисна на дансинга. Весето си беше малко безволева, особено когато се отнася до натискане и притискане. Запознах я уж случайно с една съученичка от гимназията. Лили си беше бисекс още тогава. Излизахме няколко пъти заедно, докато една вечер след клуб се оказахме да си допием у дома. Пуснах им балади да си потанцуват. Готина двойка. Лили с остри черти, по-висока, с големи цици, късо подстригана брюнетка, а Веси се разтапяше в прегръдките и. Направо щръкнах. Станах и поех Весето, съблякох си я, докато тя се заливаше от смях, занесох я в спалнята и и дадох да смуче. Появи се и Лили с пенис колан и с риза от моите. Весето отначало се подръпна, но после се отпусна. Получи се супер тройка. После пак се събирахме няколко пъти, но не беше като първия път. Лили си намери постоянна приятелка, а Веси богатичък, но за сметка на това възрастен приятел покровител, но пък изживяването беше един път, И така. Така се отворих за тройки, но имаше и неуспешни. За да са успещни мисля трябва да сте си и тримата компания, хем да се харесвате, хем да ви е гот, когато сте заедно..

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0af7e31214
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Мъж на 40 години съм и бих опитал тройка с жена ми и още един мъж. Проблемът е в това, че имам фантазията аз и жена ми да му духаме заедно. Не съм го правил досега, но просто имам желание да опитаме заедно. Тя със сигурност няма да е навита и най-вероятно няма да го осъществим, но със сигурност ще се пробвам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2fcfdf3ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   Аз съм от малкото жени, които нямат интерес към тройките, причините са следните към жена нямам абсолютно никакви наклонности и не може да ме запали по никакъв начин, нито ще ми хареса да гледам друга в ръцете на мъжа ми винаги съм на принципа че мъжа с мен трябва да знае какво иска и това да бъда само АЗ иначе не ми трябва, относно вторият вариант причината е сходна ще ми е много обидно и противно, ако мъжа до мен е склонен да ме дели :/ Към двойното проникване и физическият екстаз имам известно любопитство просто към физическото усещане и интензивност. Не знам хората как не им рухват отношенията след такива изпълнения.

Вещица

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9df8844c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Тройка съм правил само веднъж с две по-големи колежки, бяха към 40г. Не бяха хубави, но бяха много отворени. Стана на една фирмена школа след пийване. После пак сме се събирали в дома на едната - беше разведена. На приятелката ми нищо не съм казал. Не ни наруши отношенията, даже мисля ги обнови, от моя страна.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 00ed87f3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Тройките са като наркотик - опиташ ли веднъж, само за това си мислиш. Мъжките тройки определно ми харесват много повече. Не съм срещал досега жена която да не може да изцеди двама мъже до край, пък и за още питат. С две жени може само ако са бисексуални и могат да се занимават и сами. Двоиното проинкване е върха , но много бързо свършвам като усещам и другия член вътре. Правили сме го с постоянните ми гаджета и мои приятели, Нямам чак такъв голям опит 20-тина пъти , но спомени за цял живот.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fa014b7030
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Гледахме тройка на порно с жена ми. Каза само, че изпитва малко любопитство за двойното проникване, нищо повече.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b941804366
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   М37 Само веднъж съм участвал в тройка и то по инициатива на приятелката ми тогава, като студент. Имаше в компанията едно по-малко момиче със страхотно тяло , но много стегнато. Приятелката ми я прелъсти, после една вечер си пийнахме у тях и се увъртолихме в леглото.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c309cf2685
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   От незатворен Фейсбук на жена ми успях да разбера, че най-първото
й гадже, я натиска за тройка с нас. Аз го познава и наскоро той се разведе. Има два фактора, които ме мъчат. Първото е, че тя му признава, че всеки път, когато прави секс си мисли, че прави секс с него и това я води до оргазъм, иначе не. Второто е, че може би тя не знае за какво се е разделил с жена си. Той е треньор по гребане и жена му го е хванала в спалнята им с едно от неговите момчета да го пори. Изглежда бисексуален пасивен. Объркана работа. По добре да не бях виждал този чат.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 800cb66ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   45, напротив - добре, че си го видял, че дa разбереш с каква ковра си. От заравяне главата в пясъка не виждам смисъл.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 72f2203e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Тройка правех с две студентки преди десет години в студентски град. Запознах ме се същата вечер в една чалготека в студенстки. Бях с мой приятел, тогава в тая чалготека. Студенстките искаха коз, ние секс, обаче на моя човек му звъннаха в края на вечерта и той си тръгна и аз останах с двете зайчета и направихме много яка тройка после в хотела. Иначе жена, която обичам никога не бих пуснал друг да я чука. По-скоро бих им прерязал и на двамата гръкляна.







Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2014e5b114
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Протестирам срещу разпространеното мнение, че тройката е мечта на всеки мъж!
Каква мечта може да е нещо, което можеш да получиш срещу пари?
Ако един проблем или мечта се решава с кеш, това е просто разход:-)))
М42

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c6743fa8da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Бих направил 3ка със семейство. Да им изпълнявам техните желания. Фантазиите ми са да съм по средата. Сандвич ммж. Да чукам и да ме чукат в същото време. Да лапам и да ме чука жена със страп он. Да съм изпълнител на техните фантазии. М

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 13200688bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   При нас жена ми го искаше и то с неин ученик от 11 клас, с който флиртувала от известно време, ходи без бельо и му се показва в часа пишат си възбуждащи неща, започна да се облича секси, и често гледаше порно, като се чукахме винаги говореше как иска да се чука с няколко хуя, аз и казах че съм навит и че ме възбужда, след първия оргазъм я питах дали няма някой колега да и е навит, или някой ученик, тогава тя ми каза за пича и ми показа чатът им и снимки и клипове, как чука гаджето си и се лижат навсякъде, казах че са секси и двамата и че съм навит дасе наебе с него, а тя каза че иска и с двамата, тя разабрала за тях и започнала да флиртува с нея, един ден се засекли в тоалетната и направо се награбили и лизали, отидохме в банята, и тя каза че иска да съм секси като пича и ще ме обръсне навсякъде, докато бръснеше дупето започна да ме лиже и да чука с език, а аз се надървих яко, тя видя че ми харесва и стана да пусне порно как жена ебе мъж, и каза че и пича искал. Тя да го ебе с пенис колан, и че ще ни ебе заедно ако искаме. навихме се и я накарах да се разберат за събота, и от тогава се чука с пича и неговите приятели, , а често и мене ме чукат с някой, и ни харесва и на двамата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ebe4613ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Бих се съгласила, и имам такава мечта. Но с мъжъ ми и още едно по младо момче. Но не смея да споделя с моя. Семеина ж на 37г.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 75082d7e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Мъж на 44г съм. Правили сме 3-ка с съпругата ми и с жена и с мъж. Определено 3-ка с двама мъже и жена е по добрия вариант. 4-ка с две жени и мъж, каквото и за прави мъжа и както и да прави едната дама винаги е пренебрегната. 3-ка с двама мъже и жена е по добрата комбинация.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 403df06f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   53, пробвай да проучиш мнението му издалеч.
Какво му е мнението за играчки - дилдо, вибратор? Практикувате анален? На задна, както е в путката ти, слага ли пръст в дупето ти? Това смееш ли да му го поискаш (ако не го прави)?
Порно... гледате ли заедно? Намери начин да му подхвърлиш поне, че би ти било любопитно...
Как ти звучи "първо тройка с дама"? Ако можеш да го преживееш, може би е уместно да му подскажеш, че "би ти било любопитно как ще е... " Някога, малко по-късно, би могла да подхвърлиш същинската идея.

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker