Не можах да я задоволя,и се чувствам ужасно :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не можах да я задоволя,и се чувствам ужасно :(
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 4464 пъти
Здравейте

Момче на 25 години съм, и преди около 4 месеца се запознах с момиче по-интернет. Общувахме през тези месеци всеки ден, като много си паснахме и харесахме. Дойде деня, в който аз отидох да се видим и на живо. Както и очаквахме, много се харесахме и на живо, като дори мога да твърдя че вече се обичаме. Разбира се, стигна се дотам и да правим секс, но въобще не се получи както трябва. Тя ми бе първата. Възбужда ме силно, но когато стане време за същественият акт, като й го вкарам, и усещам как започва да ми спада на мига. Колко пъти пробвахме, винаги така ставаше. Сякаш изгубвах всякакво желание за секс, в мига в които и го вкарам. Даже си мисля, че въобще нищо не усещах, даже не разбирах дали съм го вкарал.. имаше и много проблеми с презерватива, на колко пъти ми спада на момента в който го сложа. Пробвахме много пози, никоя от тях не се получаваше, защото прекалено бързо започна да ми спада. И така колко поредни дни, нищо и нищо и нищо. Вече последните дни направо нямах желание за секс повече, защото знаех че няма да се получи. Според вас на какво се дължи това? Дали имам еректилна дисфункция? Искам да кажа че от години доста често мастурбирах, вече последните дни намалих, но дали е възможно от това да е проблема ми? Тя продължава да твърди че ме обича и ще преминем през всичко заедно, но съм сигурен че ще ме остави, ако не се науча на тия неща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: f344fd043b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гледам, че никой не е отговорил още, та реших да съм пръв. Пуша си пурата и ти чета историята и едно не разбирам. Защо наричаш себе си момче?
И аз съм на 25 и и не се наричам момче сигурнос от 5-6 години. Първо ти не си момче, а си мъж на 25 години, или поне трябва да бъдеш. Второ, как така се обичате вече бе, ебаси. Хората след 10 години не могат да кажат, че се обичат, ти след 2 чата си убеден в това.
Инфантилно разсъждаваш, това е голяма грешка.
Един секс не прави връзката и любовта не св пояеяеа веднага след него. Проблема е в главата ти, особено след първия неуспех. Мастурбацията също води до подобни проблеми, а порното сериозно ги задълбочава.
Трябва да си смениш настройката и нагласата към случилото се. Пийни едно малко или голямо уиски следвашия път, но не повече. Имайте по дълга игра преди началото, накарай я да те възбуди малко повече, особено ако е навита и на орална. Един път да го вкараш и ще се успокоиш. Много го мислиш просто.
В едно обаче си прав. Не правиш ли секс с нея, ше тв зареже, а тея приказки, че те обича не ги взимай сериозно,зашото просто се опитва да те предразположи нищо повече.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ce95a76659
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При мъжа на 90 процента от случаите проблема е в главата- стягаш се да го мислиш дали пак ще стане и просто губиш концентрация. Отпусни се и се забавлявай просто.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1c2bec014d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормано е обикновенно ще се задълбочи проблема, и е изцяло на психическа основа. Аз първите ми опити за сефте не минаха както трябва. По точно първите 10-15 оптиа с едно и също момиче, накрая не се получи естествено. Проблема е че... извинявай на 25 да ти е сефтето ти си го протъркал от бой твоя човек. Но не се отказвай, всичко ти е в главата нямаш никакви дисфункции. Всичките ми приятели включая и аз сме минали през този път. Обикновенно проблема е или че не си правил до сега и не знаеш какво да очакваш или от толкова време не си правил че си забравил какво е. Но запомни едно ще се оправиш не го взимай вътрешно защото ще стане.... абе ще почнеш да се съмняваш разни работи. Ако момичето е разбрано, ще се получи. Успех

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 336d5b7c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Проблема е в главата ти. Прекалено много се притесняваш и искаш всичко да е перфектно и за това не се получава. Съвет: Отпусни се и се отдай на усещанията си. Спри да го мислиш. Може и по чаша вино да изпиете преди това, действа отпускащо.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: bcf3bf2a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така е, като го мислиш много и то не става и не става. Отпусни се, не се спичай и по естествен начин ще станат нещата. Цялата работа е от притеснение и много мислене. Най-добре да ти направи френска без гума, а после слагаш качулката и действаш. Успех.

М. 32г.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c1c6cdaf9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Така е както са ти написали - филмирал си се прекалено. Не можеш да се отпуснеш или ситуацията е твърде нагласена (случва се и при дългогодишни двойки). И аз се сконфузих първия път когато трябваше да го вкарам. Преди това не съм има проблеми с ерекцията, но в сублимния момент - издънка. Е, след половин час пак пробвахме, този път успях да го вкарам достатъчно бързо (малко на косъм беше) и успешно и свърших след 3минути. Беше доста вълнуващо. Като мине емоцията от първия път после всичко тръгва гладко - вече знаеш какво да очакваш и т.н. всичко е по-нормално. Не се филмирай, не си само ти така и проблема е само в главата ти. Мацката те харесва, имаш ерекция, ще се справиш! Не е кой знае какво, не се изискват специални умения.
Отделно - купи си няколко презерватива и пробвай насаме да си ги слагаш. Поне техническата част да е успешна ;-). Като имаш опит в това, другото ще е по-лесно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: c1c6cdaf9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А, да, забравих да напиша че първия път обикновено мацката остава незадоволена. Така е и с втория, третия, че може и до десетия. Ако искаш да си сигурен че ще я задоволиш, остави я да е отгоре, така тя сама ще се задоволи (най-сигурния начин е тя да поеме отговорност/инициатива за оргазма си).
Чак по-нататък, като се опознаете, ще можете да си доставяте оргазми (може да мине и година и повече).

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 62ae27bcb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Пълни глупости са това и успокоение за некадърни мъже.
Жената МОЖЕ да свърши от първия път ако ХАРЕСВА мъжа до себе си и разбира се - не е някаква сдухана женица с комплекси. Каква една година, бе номер 10? Или сте некадърни, или жените ви са смотани, или и двете, но не пишете глупости, проучвания, доказано било, че и с проценти.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8fd00e96ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво е " по-интернет"? А "най-интернет" има ли?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: c1c6cdaf9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До 11. Не знам дали си мъж или жена. Но ако си мъж, браво, радвай се на успеха си. Ама се съмнявам, щом си във форум за душевни отпадъци. Не знам за каква кадърност говориш, при положение че и двамата са девствени! Ще натрупат опит, но това става с времето и не се трупа от гледане на порно!
Искрено те съжалявам ако смяташ че можеш да задоволиш партньора си от първия път (не че не е възможно, понякога емоциите са доста силни, но не е заслугата в теб! ). Ще е заслугата в теб, ако се познавате от една година и успяваш да я развълнуваш до там че да свърши без да прави каквито и да било усилия.
За какви проучвания и проценти говориш не знам, сънуваш може би?

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ab79fd8d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Първите няколко пъти секс трябва да се прави с опитни партньори. За това са проститутките примерно.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5fcac89533
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Проблемът ти идва от притеснението. Съветвам те да изпиеш 1 виагра следващия път, така ще ти мине и притеснение, и всичко.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 62f0ee2ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ще ти разкажа моята история. И аз направих сефтето на късна възраст-24. Противно на всички очаквания и писания, първия път дори не успях да свърша, сигурно 40 минути продължи, а девойката беше свършила няколко пъти и нямаше сили накрая, затова спряхме. Не и бях казал, че ми е първата, но съм сигурен дори че не разбра. На сутринта отново го направихме и този път успях да свърша след 10тина минути може би и всичко беше супер. В крайна сметка сме във връзка с нея вече от доста време и имаше един период в който свършвах на 2рата минута и започнах да се притеснявам точно като теб, че не я задоволявам и т.н. Мислех за стимуланти, дори и аз отбягвах секса по едно време, но говорихме по въпроса, тя е доста разбрана и много ме обича, и установихме, че всичко е в главата ми и от притеснинието, точно както е при теб. Вече съм отпуснат, забавлявам се, и тя самата ми е казвала, че по-хубав секс не е правила никога до сега. Винаги и е било трудно да свършва, а с мен и се е случвало по 3-4 пъти. Така че братле, отпусни се, забавлявай се, гледай да и направиш първо нейния кеф, след това твоя, и изключи всички странични мисли. Дори да стане постепенно, всеки следващ път ще е по-добре, забрави за притесненията. Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 33788e16ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Няма страшно, от притеснение е най-вероятно. Вземи някакъв стимулант като трибестан или дори виагра, за да преодолееш състоянието. След това нещаъа трябва да се самооправят. Ако не, тогава чак търси психо-каквото си решиш, аналитик, лог, атър и тн. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker