Лъже ли ме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Лъже ли ме?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1783 пъти
Правих за първи път секс с момче преди няколко месеца. Аз съм на 20, той на 26. Аз съм му четвъртата приятелка. Допреди него съм имала само един приятел, но до секс не се стигна, защото се влюби в друга и се разделихме. Разочаровах се от момчетата, докато не се появи той.
Призна ми, че с предната си приятелка не е пробвал нищо различно от това той да е отгоре, и съответно тя. Нито анален, нито други пози. Свирки не му била правила, или пък да го изпразва с ръка. Не са го правили нито в колата, нито под душа, нито някъде другаде. С никоя от приятелките си не е правил нещо по-различно. Даже допреди мен не е лизал жена, и му хареса. Аз се учудих. С момчето, което бях, секс нямаше, но се закачахме доста, и той ме близа там. А аз съм се пробвала да му направя свирка. Може би трябваше и до секс да стигнем, но и двамата бяхме девствени тогава, и искахме първо да опознаем телата си. Но пък той после се влюби в друга и така.
Казах му всичко това, и той иска да пробва всичко с мен- и пози, и места. Иска да ми прави френска по-често, защото му харесало. И с ръка съм го довършвала и много се зарадва. А за свирка съм се пробвала и му хареса. За пръв път му се случвало момиче да му прави това, и било хубаво. Хвали ме, макар че аз в сравнение с него нямам опит. Просто докосвам и целувам там, където ми харесва, и виждам, че му доставя удоволствие. Знам, че нещо може да е не толкова съвършено, но просто правя, каквото усещам за редно. Знам, че не мога да се меря с годините му опит, не се и опитвам. Искам да си говорим открито за секс, какво ни харесва, и той ми каза, че за пръв път му се случва да говори с момиче толкова освободено за това, да има такава честност. Излиза, че неопитната учи опитния как да доставя удоволствие.
Мислите ли, че е искрен за опита си с другите жени, или просто ми повдига самочувствието? Лъже ме, защото съм неопитна, или е честен? На мен ми звучеше искрен, но ми беше странно как с никоя не е разнообразил секса по никакъв начин. Че години наред е правел толкова скучен секс? Смятате ли, че мъж ще излъже за подобно нещо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 99c07f7349
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Възможно е да лъже, но по-скоро мисля, че не. Щом ти е звучал искрен, вероятно е бил. Странно е и за мен, понеже като теб съм сексуално освободен в главата си човек да е имал толкова скучен живот в леглото до сега, но има плашещо много сексуално репресирани хора, за които това е реалност с години или дори за цял живот! Изключително красиво е това, което се случва между вас и сексуалното му освобождаване, свикването със нормалността и комфорта по темата. Ако наистина е така, както казва, да знаеш, че връзката ви и това, което правиш за него е много, много специално и дълбоко!
Успех и много щастливи преживявания в спалнята!
S. A. D.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fe9df35410
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може и да лъже, но не виждам причина изобщо да обмисляш тази тема. Важното е, че на вас ви е хубаво, какво значение има опитът зад гърба му.
Повярвай ми, нито ти учиш него, нито той учи теб. Това са нормални сексуални отношения, в които обсъждате какво ви харесва, опитвате нови неща и трупате опит един с друг. След 3 години приятелят ти ще умее много повече неща, което важи и за теб. Защото след 3 години вие ще познавате телата си по-добре и ще знаете как да доставите максимално удоволствие на другия. Ако мислиш, че сега е добре и диво, почакай малко и виж развитието. Предишният опит може да е плюс, а може и да те обърква до известна степен. С всеки човек е различно. Сексът е чувство и ритъм, усет, интуиция, пасване. Да, той е имал сексуален опит преди теб, но това не означава, че е имал възможността да пробва всяка поза и място. Обикновено хората с по-дълги връзки зад гърба си са опитвали повече неща, защото са имали възможността да се отпуснат напълно с някого. Твоят човек е друга категория, той е бил с няколко жени, но с никоя не са се отпуснали напълно. Може да е случил на жени, които не са искали да експериментират или просто да не си е паснал добре с никоя и да не е можел да поеме инициатива. Това са все относителни неща.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b2cdb66abb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мога ли да те попитам кога за първи път бившия ти приятел ти прави френска любов? Къде се случи и как точно стана въпрос за това! Хареса ли ти!? На коя среща се получи и къде точно! Как така се е сдържал да не се стигне и до полов акт

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9495d4110a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката към номер 3
Точен ден и час не помня, но се виждахме от известно време, може би повече от 3 месеца. Случи се у тях, и не съм го карала предварително, или той да ми прави намеци. Просто започнахме да се целуваме, и стигна до долу. Хареса ми,защото ми беше за пръв път, и виждах,че се старае. До секс не се стигна, защото и двамата бяхме девствени тогава, и бая срамежливи. Бях му първото гадже,както и той беше първото ми гадже. Може би просто искахме да станат по-бавно нещата, или пък се притесняваше, че няма опит, да не ме заболи и т.н. Тогава бях по-малка и ме беше страх, пък и когато и двамата са неопитни, е малко по-различно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker