Само задна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Само задна
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 5836 пъти
От година и половина сме заедно с приятеля ми и секса ни досега винаги и бил много добър. Никога не сме се ограничавали до една поза, а едно от най - любимите му беше да ме гледа как се пипам или докато е отгоре аз да мастурбирам. От месец обаче му пада във всяка друга поза освен на задна. Не желае никаква друга, предложих му аз да съм отгоре, обърната ездачка - пак не иска. Със свирки успявам да го свърша също, но с позите... Вече не смея да предприема нещо по - различно, зашото сменя ли от задна на друго пада веднага. И преди му е харесвала, но чак пък толкова. Питах го какво става, каза, че в момента не му е яко по другите начини, после можело и да поиска пак, не знаел. Започвам да мисля, че вече не го възбужда друго освен дупето ми. Иначе нищо друго в отношенията ни не е по - различно, той се държи прекрасно. Мен обаче ме притеснява това еднообразие напоследък - само задна и свирки. Каква може да е причината? Чудя се ако спрем секса нацяло за около седмица дали ще има ефект или ше стане по - зле?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 18d9591aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Писнала си му....за това не му е кеф вече да те гледа и не му е яко !

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: acd8d7131a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами щом толкова обича да ти зяпа дупето... Може пък и да иска да го пуснеш там.
Ако идеята за анален секс не ти е неприемлива - предложи му... С твърдото условие да не е на задна. (винаги можеш да го яхнеш примерно).
Но дори и горното да не ти е вариант, мисля си в правото си да си поискаш различна поза. В крайна сметка всеки път едно и също - еми писва, та ако ще и да е най-възбуждащото нещо на света.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7a8073a20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей. При мен е доста сходна ситуацията!
Не знам защо, но мога да предположа: омръзва им някакси. Защо не го предразположиш да говорите за това?
Ще следя темата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6cf1e223b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Моята приятелка харесва на задаа и съвсем умишлено си разтрива ануса пред погледа ми, да ме дразни.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 915caeb9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Задната прашка е прелюдие към аналния секс. Мъжа в тази поза има пряк визуален контакт с кафявата петуния. Той си представя, мечтае си и това го държи допълнително твърд. Та казвам ти дъще, сещай се снахо. Няма какво да говорите- правете го. Да, най- вероятно той е в труден момент- как да си откъсне от забранения плод. Спирането на секса не е никаква опция- води до забешки с оправдания чисто мъченически или физиологични. Сложен е живота на балканската дама в постоянни дилеми но не шекспирови!
Успех и си гледайте кефа или работата! :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1457ff0793
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И с мъжа ми имала съм такъв проблем и направо съм си побъркала защо иска само на задна да го правим...един ден ми призна всичко че, умирал да ме чука анално и че дупето ми наплаво го побъркало и страшно иска да ме осеща от зад и че само удрял чекии и си мисли как ме чука там....аз онемях и му викам добре де защо не си ми казал толкова време !!!! Страх му било да гомисля за первезник!!
Вечерта направих клизма и облякох секси боди с дупка от зад и го направихме..леелеее толкова надървен беше че направо умираше от кеф и страст и аз полудях не съм и помислила някога че ще получа и такива
уникални оргазми....и да ти кажа мъжа ми се оправи и вече почваме вагиналпо всички пози а после свършваме анално с уникалени оргазми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: e04fc299e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Много мъже харесват гледката при задна прашка.
Аз също предпочитам тази поза, защото ме възбужда най-много... особено ако завършим с анален.

М 39

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c56e1aff33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не мисля, че харесва само задника ти, при обърната езеачка гледката е даже по-добра. Преди време, на мен винаги ми падаше на задна, защото усещах партньорката си много широка, като се възбуди.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4139297e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Уфффф,в няма дума НАцяло!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: f3c57025d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъж, 36 години. Да оставя мнение по темата. Запознах се с една жена преди около година, връзката ни се разви и впоследствие правихме секс. Първите 3-4 пъти всичко си беше ОК, сменяхме пози, правихме го на спалнята, до блока на пейка, в колата, абе на какви ли не места, беше супер. Но когато я любя на задна прашка не мога да откъсна очи от анусът ѝ, който изглежда доста стегнат и девствен. С течение на времето обаче на всички пози, освен на задна прашка ми спадаше. По време на един от сеансите я попитах дали има нещо против да го направим там, а тя отвърна, че много отдавна е пробвала, но я е боляло и от тогава насам не желае анален секс. Даже не обича да ѝ правя нищо друго, свързано с ануса, като например лизане, масажиране с пръстче (без проникване). Самата гледка на анусът ѝ по време на секс на задна прашка, в комбинация с категоричният ѝ отказ и идеите, които имам за него ми действат изключително възбуждащо, фантазирам си как я чукам там и вероятно това е причината да поддържам инструмента работоспособен докато свърша. При секс на мисионерската, ездачка или обърната ездачка не се възбуждам толкова много, въпреки, че тялото ѝ и гърдите ѝ са божествени. Според мен всичко е в главата и фантазиите запазват ерекцията за по-дълго време.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7b61407959
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Иска да те шляка в ануса, какво не е ясно?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1457ff0793
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Жени! разберете го вече.. мъжете ни умират да ни чукат анално и самата идея ги побърква, насладете на този уникален секс и нека да има мир и страст и обич в къщи и м/у вас.... ние с мъжа ми наистина ни е много хубаво и ни е по спокойно от както практикуваме аналният секс по често, и чувството от аналните оргазми при мен е многократно по вече от вагиналните.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker