Бременна/Болест - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бременна/Болест
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1527 пъти
Здравейте на всички хейтъри и хора, които реално помагат! Имам партньор, но с него не сме правили секс от няколко месеца (дълга история). Разбира се, правили сме други неща, но винаги сме били много много предпазливи. Като цяло не живеем в един град и се случва винаги да се видим, когато не съм в овулация. И ето че проблема идва... закъснява ми вече със седмица, а даже нямам симптоми, че скоро ще ми дойде. Направих си тест - отрицателен, но никога досега не ми е закъснявало толкова и вече параноята ме гони толкова много, че всичко ми минава през ума... Този месец бях леко болна за седмица/две, но не беше кой знае какво, че чак да закъснее, а и не съм взимала сериозни лекарства... Стресът също обикновено повлиява, но този месец не беше толкова стресиращ... Просто не разбирам... цикълът ми си е напълно редовен - възможно ли е невъзможното - да съм бременна или ми има нещо? Нямам възможност близките 2 седмици да отида на гинеколог, затова се обрещам тук за съвет, докато успея да си запиша час.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 6fc0c514dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На мен също ми е много редовен цикъла, но в края на миналата година ми закъсня с 10 дни. Отдавам го на стреса. Изчакай още ден-два и пак си направи тест.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 412312324e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако сте внимавали и при "другите неща", както казваш и не си имала други контакти - не си бременна. Внимавай с "ако"-то отгоре! Знам, че сигурно си изредила в акъла си всички възможни случки по темата, но ако от тях няма нито една, която да виждаш как би могла да резултира във бременност, значи не си. Случвало се е на една бивша. Умряхме и се родихме 8 пъти 8 дена и вече се чудехме за какво ли не. Дойде си. Непорочно не се забременява. Ако не е имало семенна течност покрай долния ти етаж, няма как. Иначе пак си иди да гинеколог, за да се види защо това изненадващо закъснение. Не си бременна.
S. A. D.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 84811f700d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много си крайна.
Няма такова нещо като непорочно зачатие в 21 век. Не си правила секс, не може да си бременна. Добре, разбирам, че си се притеснила и си си купила тест. Бих те посъветвала точно това, защото спокойствието е важно и е хубаво човек да го намира. Тестът се е оказал отрицателен, но ти още имаш подозрения. Отпусни се, не търси под вола теле. Да беше правила секс, че да се притесняваш от цветна бременност, но при теб е друго, ти от няколко месеца не си била интимна с приятеля ти.
Разбира се, ще отидеш на преглед, защото човек трябва да е отговорен към здравето си. Аз лично не вярвам да имаш сериозно заболяване, причината за закъснението вероятно не е сериозна. Моят цикъл е редовен, но този месец закъсня с 10 дни. Изненадах се, свикнала съм да е по часовник и да имам предварителни симптоми, но този месец беше различен. Ако някога ми е закъснявало, то все е било около смяната на сезоните, защото точно тогава съм вечно уморена, боледувам и не мога да се климатизирам. Случва се. Понякога закъснява, понякога подранява. Няма точна наука, но има прегледи при гинеколози. Лекарите могат да забележат, ако има причина за притеснение и могат да те успокоят, ако закъснението ти се дължи на кратко боледуване или стрес. Така че, изчакай да ти дойде, а след цикъла отиди на гинеколог. Преди прегледа не си мисли за цветна бременност, кисти или нещо по-страшно. В повечето случаи закъснението е еднократно и не се дължи на болест.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 832a3e76b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От Автора: Благадаря ви за отговорите! Дойде ми след 10 дена с доста болки. Все пак успях да отида на гинеколог (нищо че не беше моят) и нямаше кисти, така че в крайна сметка се оказа, че всичко е наред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker