Не го разбирам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не го разбирам
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1862 пъти
Здравейте читатели, много ще съм благодарна ако някой от вас ми даде съвет. Момиче на 20г съм, преди 1 година се запознах с приятеля ми чрез фейсбук. Започнахме да си пишем често, но изведнъж спрях да му пиша, защото не бях сигурна дали той е готов за сериозна връзка. Но след 1 месец пак започна да ми пише и реших да му дам шанс. Започнахме връзка той се премести при мен на квартира( той е от друг град) и всичко беше ок. Но изведнъж се промени след 7мия месец стана студен, няма приятели с които да излиза на вън и само стои пред компютъра. Реших да взема инициатива да го попитам сега какви са плановете, дали иска да се преместим в неговия град, за да е по-близо до роднините си и приятелите. Обаче той само ми повтаря има време ще го измислим... Взаимоотношенията ни станаха малко по-студени... Била съм го задушавала, все съм му досаждала с тъпите си въпроси спрямо бъдещето ни. Все ме заплашва, че ще си хване багажа и ще си тръгне. А аз много го обичам давам всичко от себе си за връзката ни. Знам че и той ме обича, но този негов инат направо ме убива, не знам какво да правя, взех мерки с това да не му досаждам, не го напрягам вече с разговори от сорта за бъдеще. Но ме боли сърцето с това как се държи спрямо мен. Секс вече правим рядко, може би 1-2 пъти в месеца. Разбирам, че се чувства зле от това, че е в друг град и че не е близо до приятели и семейство, но аз съм му казвала, че ще ида и до края на света заради него, стига да се чувства добре. Моля ви за съвет, много съм объркана и не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 78c0f475b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен, вече ти се е наситил и връзката ти няма бъдеще. Причината не е къде живее, много хора са на хиляди километри от дома и родителите си и това не им пречи да обичат. Погледни истината и я приеми. Какво значи "знам, че ме обича"? По какво съдиш? По това, че не ти говори, не общува с теб, а с компа, не мисли за никакво общо бъдеще, не те желае и за секс? На тази възраст влюбен мъж би те изкъртил от секс, той като 50 годишен, 1 път на месеца, колкото да не е без хич. Винаги е така, единият обича повече и по дълго, какво да се прави. Той ще си събере багажа и ще си иде, както и да се държиш. По- добре ти кажи край, защото фактически връзката е приключила. Ще боли, но ще го преживееш и ще продължиш. Така порастваме и се учим в живота. И запомни - не бързай да даваш всичко от себе си, само защото някой във Фбук ти харесал.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f4dc6fce4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има две теории, които са най-вероятни обяснения за неговото поведение.
1. Той винаги е бил такъв. Винаги е прекарвал по-голямата част от свободното си време на компютъра и почти не е излизал, а ако го е правил, то е било за кратко. Просто ти не си знаела, заради разстоянието. Началните еуфории с преместването и връзката ви са го направили по-приветлив и тогава е имал желанието да ти дава повече време и внимание, защото ти си била един нов интересен човек в живота му. Да, но началните еуфории минават за няколко месеца, а после виждаме кой наистина стои пред нас. В такава ситуация можеш да говориш с него, ако той пожелае, ще си промени малко ежедневието, ако не, трябва да си наясно, че все ще е така.
2. Той си е изпаднал в някаква дупка и се чувства притиснат от всичко. Често се случва при местения. Човек има това гадно усещане, че не може да даде ход назад, но не може и да тръгне напред. Зациклил е. В такава ситуация той ще се ядосва на разговори за бъдещето, защото и настоящето му е черно. В такава ситуация той ще има нужда да го разведриш- да му покажеш интересни места в града, да го запознаеш с хора, да му предложиш да започнете заедно нови начинания, където да си намери приятели, да му дадеш тласък сам да си създаде живот в твоя град.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e38649b27d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От авторката: до номер 2 говорих с него и ми обясни, че съм го притискала и задушавала, била съм се филмирала напразно и да му дам време, но това не означава че не ме обича. Също така каза'' страстта ни събра, след страстта е любовта, а след това остава любовта и респекта'', което ми се струва доста тъпо, тъй като аз изпитвам всичко накуп, любов, страст и респект. Може би наистина го притискам с моите въпроси. Осъзнах грешката си, дано да не е твърде късно. Тъй като съм доста емоционален човек, когато говоря с някого за чувствата си и ми потичат сълзи от само себе си и сякаш камък ми засяда в гърлото, което от него разбрах, че хич не обича, даже мрази, когато някой реве и да го удря на чувства. До номер 2 от вариантите които ми даде най пасва втория. Но той не разбира, че за първи път живея с мъж отделени от семейство, сами. Не съм свикнала още и на мен ми трябва време, защото аз правя планове за бъдещето ни и само го чакам да се реши, майка ми правилно казваше '' Не живей за другите, защото някой ден всички ще си тръгнат и пак оставаш сам'' до сега не съм се сблъсквала с такъв характер като неговият. Ще ми е трудно, но ще се опитам да се боря за връзката ни и да се променя. Смятам, че не е свършила. Благодаря ви от сърце за съветите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5948142298
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен ми се струва, че проявяваш твърде много разбиране.
Не пишеш да ходи на работа - ти ли го издържаш?
Ако няма работа, да започва да си търси. И контакти ще създаде, и ще спре да се зомбира пред компютъра.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e86929c60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Вие двамата изобщо не си пасвате! По-начина ти на изразяване си давам сметка, че ти си много търпелив човек. Обаче това ще ти изиграе много лоша шега, този е дечко, и изобщо не се интересува от тебе то си личи. Кажи му, да си отива при мама и това е. Нещо не е щастлив, и ти ще си НЕ щастлива. Махай го докато не ти е направил ДЕТЕ, че тогава ще те питам какво да си объркан. Този има някакъв проблем, който не го споделя с теб, той няма да се промени, промени се ти, събери му багажа и да отива при майка си, или където си иска. Този НЕ Е готов за НИЩО, ти говориш за бъдеще, сменяй го докато не ти е направил дете..

Добрия ангел

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9a92fc7408
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Просто е, притискаш го и го разпитваш. Релаксирай, остави се на течението, не го мисли толкова, остави нещата да се случат. Гледай от прекалено напрягане и правене на планове без кръчмар да не развалиш нещата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker