Моля дайте ми съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моля дайте ми съвет
преди: 5 години, 17 дни, прочетена 2713 пъти
Здравейте,
Аз съм момиче на 25г. И съм във връзка от 8 години, но с приятеля ми имаме проблеми в някой аспекти на отношенията си. Проблема естествено е в секса. Колкото и да не ми се иска проблема да е толкова клиширан той е. Та запознахме се всичко беше добре нали винаги така започва всичко. След 2рата година може би нещо се случи ( не е като да не сме правили секс минимум 3 пъти седмично) на него не му беше достатъчно и вместо нали да се разберем с нещо което устройва и двамата той започна да ми се сърди и то от онова гадното сърдене, където те кара да се чувстваш виновен. Та квото е живяхме си така още доста годинки, но с времето секса с него започнах да го чувствам като средство с което си купувам любов, добро отношение за да не е гневен и вечерите да минават бавно и гадно. Ама знаете не става така трябваше да стигна до предел в, който като ме докосне понякога изпитвам ужас, става ми гадно знам, че пак ще иска секс, а не е като да нямам сексуално желание. Никога не съм му изневерявала, не съм изпитвала одовлетворение от секса от доста дълго време. Не мразя секса, но като ме пипне понякога и чувствам как ТРЯБВА! Това не е нормално и здравословно зная си. Ама го обичам мазохист ли съм не знам. Страх ме е, че няма да намеря нещо истинско, че стереотипа за мъжете ще ме настигне, знаете кво може да си мисли един човек на мое място предполагам. Идеята ми е, че малко или много и двамата страдаме от това и не знам как да се справя с тези чувства, дали е обречен кръговрат това, дали имаме бъдеще. Абсолютно не знам какво да си мисля. Моля Ви без хейт просто няма смисъл тук съм за някакъв съвет ако някой може да ми каже нещо, което да ми помогне мъничко. Знам, че трябва да се вземе някакво решение и ще го направя, но искам да е правилното.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 17 дни
hash: 4c7818b913
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох милата, чуди се как да изневери и тука завоалираш написаното.
И аз съм на 25 мъж, като теб на години, значи ти от 17 годишна си с него. За 8 години просто сте си омръзнали, нормално, а сте още много млади.
Късай вече с него видяло се е. То така се почва, никога не съм му изневерявала, кажеш ли го това значи вече е ясна работата.
Не е като да не ми се прави секс, ама като ме пипне... айде моля ти се не ни разтягай локуми. Късайте и тва е.
И тва не е хейт, не го приемай за обида.

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: 41a65a2d0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Помисли по въпроса - случвало ли се е да го посрещнеш чисто гола на входната врата или в кухнята? Почти сигурно - не. Пробвай и пак пиши.

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: ba9b5abc19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Миличка звучиш адски объркана!!!

Не мразя секса, но като ме пипне понякога и чувствам как ТРЯБВА!

Това каво значи?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 16 дни
hash: eb5d99ae2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора-
Чудя се дали да скъсаме или да продължим. Аз не съм предател и не бих станала, тва са някви такива фрази, които всеки може да разбира както реши, но това не е идеята на това да пиша тук.

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: f5fcbe54dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Въпреки, че е леко губичко мнението на Номер 1, аз съм съгласна с него. Аз съм жена на 27 и бях в твоята ситуация точно на твоята възраст. Бях на 25 със 6-годишна връзка, която прекратих. Защо ли? Ами да, бяхме си омръзнали, бяхме твърде млади и от твърде много време заедно и се чувствах като теб, когато ме докосваше. Започнах да се заглеждам по други мъже и тогава осъзнах, че е дошъл краят на връзката ни. Не смятам, че ще намеря нещо кой знае колко по-различно за напред и според мен всяка връзка стига до този етап, но тук ти е момента да решиш - да се жертваш и да приемеш нещата такива каквито са (заради семейство, деца и т. н. ) или да прекратиш връзката.
Успех!

 
  ...


...
преди: 5 години, 15 дни
hash: bb82140156
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам донякъде. Ще ти разкажа за неща, които правим с приятеля ми, за да избягваме големи ядове във връзката ни. Може да подействат и при вас.
Понякога, когато ни се натрупат проблеми, без значение от какво естество са, ние си правим свободен разговор. Това е разговор, в който всеки има правото да каже всичко, което му е на сърце, а викането, сърденето и напускането на стаята са строго забранени. В случай, че на някой му стане твърде гадно, слагаме пауза за няколко минути, в които мълчим. Звучи като много странна практика, направо планирана, но направи чудеса във връзката ни. Научихме се да си споделяме всичко без да имаме филтър между мозъка и устата, научихме се и да приемаме думите на другия с повече разбиране и по-малко драма. Казвали сме си привидно много груби неща, но е по-добре и двамата да сме наясно с реалните мисли и чувства на другия, вместо да си мажем очите и да сме винаги мили. В един такъв разговор сключихме споразумение, че инициатор на сексът ще е този, чието желание е по-слабо в дадения период. Ако аз поискам секс няколко вечери подред, но той не го желае, спирам да го тормозя. Същото важи и в обратен ред. През това време може да се натискаме, да се целуваме, да се боричкаме и закачаме, но никой не сваля дрехи, ако другият няма желанието за това. Установихме, че ако никой не се чувства притиснат, то сексът е доста по-често и е по-качествен. Преди се е случвало на някой да му стане криво, че е отказал, случвало се е и на някой да му стане криво, че не е получил желаното. Сега подобни чувства напълно липсват, защото се разбираме помежду си, сменяли сме си ролите много пъти и сме постигнали определена хармония. То не стана за ден, не си представяй идеалната идилия, отне ни време да се научим и сме имали и тежки разговори, довели до известно дистанциране. Дойдоха и по-добри дни, защото не се отказахме докато не намерихме начин да решаваме проблемите си с компромиси. Компромисите са много лесни, когато съумееш да се поставиш на мястото на другия. Определено мога смело да кажа, че в дългите връзки ролите се сменят безбройно много пъти. Понякога на теб ти е криво, друг път на него. Понякога ти имаш много добро настроение, а той не, а в друга ситуация е наопаки. Това имам предвид. Без откровеност нищо не потръгва, ама няма значение, че си откровен, ако пак останеш неразбран. Ако аз бях във връзка, в която почти никога не срещам разбиране, просто щях да напусна тази връзка. Бориш се само и единствено, ако има смисъл да се бориш и човекът отсреща си струва усилията. Също така, никога не се отказваш, преди да си опитал всичко, което си успял да измислиш, иначе след време те е яд.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 15 дни
hash: 7690ad9968
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Да, скъсай с него! Хванали сте се като ученици, всичко епбило прекрасно и някак по нетски наивно. С времето сте си омръзнали, а и много сте се променили учили сте, работите срещате се с други хора и т. н. Хубаво е да имаш още връзки, за да можеш да сравниш и да си изясниш какво търсиш в живота си.

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 2aab269295
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   4, тук не става въпрос за предателство, а за изчерпана връзка.
Запомни добре: с този човек по-добре НИКОГА няма да стане, обратно - все по-зле ще става, до степен до която просто ще е (психологически) невъзможно да сте заедно. Дори може и да се намразите.
Така че единственият изход е нов партньор.
Не че ис него няма да стане така един ден, ама може до тогава вече да сте си отгледали децата, или пък да ви е попреминал меракът (през живота като цяло)...

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 757c1b346e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Недей, аз до 30 търпях такава връзка, тръгнах да изневерявам, хванаха ме и т. н. Няма да се оправят нещата и мъж ще си намериш, не се безпокой.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker