Мъже, как реагирате, ако жената има бяло течение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъже, как реагирате, ако жената има бяло течение?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 3953 пъти
Здравейте!

Пускам тази тема, поради притеснението си да бъда с мъж, заради наличие на бяло течение. За всички, които си мислят, че това е от липса на хигиена или инфекция, спазвам отлична хигиена и съм ходила при различни гинеколози, но изследванията ми са нормални, а те ми казват, че няма как да го излекувам и имам по-силна секреция.
Бих искала да чуя и мнения от жени. Справили ли сте се с този проблем и имали ли сте пречки да бъдете с мъж? Той как реагира, когато види подобно нещо?

Благодаря предварително за отговорите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: e16f9df8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще се оправиш, ако пиеш чай с Бял равнец и Невен! Нищо не губиш, ако пробваш, но трябва да го пиеш всеки ден и постоянно!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f0fec6dbce
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обикновено това идва от някакъв здравословен проблем. Който момичето/жената трябва да разреши. Как да реагирам. Няма да ме е гнус от нея, но ще държа да си обръне внимание на проблема и тогава да имаме интимни отношения. Все едно да ви питаме ако ние имаме подобен проблем там долу дали на вас ще ви е приятно.

На всеки се случва. Иди на лекар :)...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6a55ba2f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пий бял равнец. При мен за два дена изчезна, а да не говорим, че и съсипаните ми бъбреци не се обаждат откакто го пия и изобщо в целия организъм забелязвам уникални промени. Аз дори не го пия на гладно по три пъти на ден както разоравят. Когато ми падне пия по една чаша и пак има такова силно действие. Уникална билка е.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 977cd815ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Какво значение има реакцията им? Лекувай се. Бялото течение е вследствие на гъбична инфекция, отделя се слуз... нездрсвословно е като за начало.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a2a20bfa48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Пълни докторски глупости. Имате инфекция бактериална или гъбична или смесена, а може да е и хламидия. Продуктите от борбата на имунната ви система, чрез лимфата се извеждат във влагалището ви, като бяло течение. Такова състояние е потенциално заразопреносително. Дори ако имате партньор и той трява да се подложи на лечение. Търсете причинителя!
Тест за антитела и други подобни.

Успех! М 1964

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 230511a8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Когато се запозная с някое привлекателно момиче и усещам, че и тя ме харесва, преди да стигнем до интимни отношения й предлагам и двамата да се проверим за венерически болести или каквито и други интимни нередности да има и да си видим резултатите. Ако тя се дърпа и не иска да минем през такава процедура значи има нещо съмнително. Тогава й казвам, че между нас не може да има никакви отношения щом ще се прикриваме по такъв начин без за сме сигурни в здравословно отношение. Нека си намери някой друг мъж който не го е грижа за полово здраве.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6bbf1920e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката:

Благодаря за отговорите на всички, но пак казвам, ходила съм при различни лекари по този въпрос. Повече от всичко искам да се излекувам, но вече няколко различни гинеколози ми пускат изследвания, и ми казват, че ми няма нищо. Не виждам как мога да си обърна внимание, ако самите лекари не ме лекуват...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e84f676a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Имаш някаква инфекция, смени си лекарите, ако трябва, търси специалист по кожно-венерически заболявания, защото не е нормално, а е симптом на някакво заболяване. Може да имаш трихомониаза, кандидоза и др. Тези неща са заразни, предават се по полов път, а освен да сееш зарази, не е и много приятно, естетично и т. н. Обикновено течението има и неприятна миризма. Лекува се с препарати - през устата и влагалищно. Трябва да се лекува и партньорът, както са ти писали.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0e7f0278a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Брей изкарахте авторката като заразно зло. Всяка жена пот втеме на време има бяло течение. Имам приятелки, които като теб се оплакват от редовно такова. Пробвай както те посъветваха по горе за бял равнец. А тия побърканите двто ти дават акъли да сменяш лекари и да търсиш специалисти хич не ги слушай.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: b3c0db6c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Лекарите (хора, учили по 10 години и имащи голям опит с тези неща), пускат изследвания, за да установят дали има възпаление или не... Тук от коментар в интернет, споменаващ само "бяло течение" двама е диагностицирана с бактериални или гъбични инфекции, че и хламидия. :) Не е ли малко самонадеяно?

Ако нямаш дискомфорт (сърбеж, парене), течението няма неприятна миризма, цитонамазката и микробиологията са нормални, няма причина за тревога. Имала съм периоди със засилено течение при нормални изследвания и аз. Не е било проблем за интимните ми отношения.

Във влагалището има нормален секрет, господа! Ако нямаше такъв, щеше да е сухо и сексът щеше да е много неприятно занимание.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c770dd69c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз също съм с по-обилно облажняване, в част от месеца е бяла, в друг прозрачно. Нормални неща... Мисля, че мъжете не се притесняват от това.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: fab6388f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И аз имам бяло течение, и мен ме е срам в половят акт. Не знам дали е инфекция или пък са гъбички, защото не би ли трябвало да ни сърби тогава? Има такива свещички от аптеката може да си ги купиш които се вкарват вътре във вагината и ти спират бялото течение. Не се притеснявай толкова аз не мисля че е инфекция нито гъбички в пеотивен случей лекарите щяха да ти кажат нали така.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: e84f676a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Н 14 - гнусно ще е ако вземе да ти прави орална. Иначе само с презерватив.

 
  ...
преди: 5 години, 15 дни
hash: 230511a8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Н. 13 знаем, че във влагалището има нормален секрет, но този нормален секрет е безцветен и не мирише. Не ми казвай, че бяло течение или жълтеникаво или зеленикаво и миришещо е нормален секрет. Аз се отвръщавам от такъв цветен секрет. Много жени не знаят как да подържат полова хигиена и затова много жени имат вагинални проблеми и така си живеят с тях. Ако на твоя приятел сополите му потекат от носа по устните му /нормален секрет/ ти ще го целуваш ли без да се притесняваш. Не, нали!

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 135305465a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Уникално е жената да е добре смазана и да гледам как джвака и ми е омазан. Друг е въпросът от какво е течението, но по поста на авторката допускам, че тя е здрава и за това давам такова мнение. Няма и нищо по-яко за мен от това по средата на половия акт жената да си го извади и дами го налапа и изчисти. Абе обичам соковете. Късмет на момичето и надявам се постът ми да е помогнал.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker