Оргазмът = Мисия невъзможна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Оргазмът = Мисия невъзможна
преди: 13 години, 1 ден, прочетена 3184 пъти
Здравейте, аз съм на 16 години и проблема ми е, е никога не съм изпитвала оргазъм при секс. Имам сериозен приятел вече от 8 месеца. Правила съм секс само с него и се притеснявам къде е причината. Много пъти сме говорили по този въпрос, но нищо не помага. правя секс от 5 месеца и вече сме пробвали разлини пози, стимулирала съм се сама по време на секс, говорил ми е, фантазирала съм... нищо не помага. Когато се задоволявам сама обаче няма проблем. Според приятелят ми проблема е в това, че не се отпускам, но аз винаги съм отпусната. При френската любов, отново нищо не се получава. Говорила съм с бивши негови приятелки и те казват, че при тях проблеми не е имало. Не знам какво да правя и мисля. Моля ви помогнете, но без съвети от типа: ''Зарежи го като нестава".. Обичам го и не мога без него

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 ден
hash: 405d0ef2fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти имам проблемите момиче-ами какво ще кажеш ако си женена с 2 големи деца и не си изпитвала истински оргазъм и едва при нов партниор изпитах и си помислих, че живота ми е минал без нещо много важно. Така, че споко-млада си още. много зависи от партниора-той трябва да е по-опитен от теб и да знае как да те предразположи. Като се прави секс се мисли само за това и се абстрахираш от всичко останало и задръжките трябва да паднат. Ще опитвате нови пози и ти трябва да си максимално спокойна и да се отдаваш безрезервно.

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: 787266eb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. Допусни за момент, че бившите му те баламосват, за да се объркаш или да те дразнят.
2. Абсолютно е нормално. Тепърва ще опознаваш сексуалността си. Супер си. Наред си. :)
Нищо не можеш да направиш, за да форсираш този процес. Просто се отпусни и се чувствай добре. :)

 
  ...
преди: 13 години, 13 часа
hash: 2a24792bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Към-то 26-30 годишна възрат можеш да очакваш най-готините си оргазми. На 16 и с 8 месеца практика? хех - единици са тези които въобще получават някакво подобие на (изключваме тези, които имитират, просто се похвалват или въобще нямат понятие за какво става въпрос)...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e7b1e018b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля, че първо си много млада, а второ наистина при някои жени отпускането идва след по-дълго време. Другото е достатъчно ласки и пр. преди същинската част. Защо не опиташ едновременно да се самозадоволяваш и секс. Или ти да започнеш и когато усетиш, че края наближава той да проникне в теб. Мисля, че с времето ще се получи. Аз имах пдобен проблем и доста време на отпускане, въпреки, че съм сексуална, партньорът ми правеше всичко пс любов и доста голям опит и годините ми са много повече от твоите. Така, че не е проблемът да търсиш друг, а напротив. Това, че говорите за качеството на секса, че и той иска ти да получаваш оргазъм, че опитвате различни пози означава, че имате голям шанс да се получи. Нямаш представа колко мъже не се интересуват от удоволствието на жената, а само от своето и смятат, че щом те са свършили и тя го е направила. И то в днешно време, когато си пише и гледа достатъчно по темата.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9626351fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Значи, разбира се, че няма да го напускаш. Напротив, трябва да откриете какво ви харесва в секса заедно. Лично аз много лесно се разсейвам и ми е много важно да съм спокойна по време на секс, т. е. да няма никакви външни дразнители като шум, напрежение да не дойде някой, с една дума всичко да е максимално изчистено от разсейващи неща. След това, за мен е важно да има предигра, да ми говори и да ме пита какво искам да ми "направи", да ме гали и изследва. После идва ред на проникването, понякога съм в настроение за бавен, понякога за бърз и мощен секс. Не на последно място остава и стимулацията на повече от една ерогенна зона от негова страна (аз обичам да се самозадоволявам, но когато съм с партньор, изобщо не ме влече да се търкам пред него, просто много повече ми харесва той да го прави за мен), така че обичам да намираме пози, в които той да може освен да прониква, също така едновременно с това да ме и гали отдолу. По време на секс не обичам да стоя в една поза през цялото време, а да ги сменяме, докато намерим тази, която в дадения момент ми е най-приятна, а когато свърша аз, да открием и неговата (макар че в повечето случаи при него е въпрос не толкова на поза, колкото на мощно и интензивно проникване). Така че, като съвет - всеки път е различен и е добре да си изградите ритуал в няколко стъпки: 1. Предигра и подготвяне с галене и целувки за отпускане. 2. Създаване на сексуална атмосфера, дори пресъздаване на някакви игрови ситуации (не самостоятелно фантазиране, а дадена измислена история, в която участвате и двамата - например ти клиентка, а той масажист или пък връзване на очите и/или ръцете, за да настроиш максимално сетивата си и пр. ) 3. Проникване, при което ти трябва да се стегнеш отдолу (за справка виж упражненията на Кегел) и да отпускаш и свиваш така почти до момента, когато си готова да се отпуснеш напълно и изцяло, за да свършиш. 4. Да изпробвате различни пози и бързина на движенията, за да откриете кои са ви най-приятни в дадения момент. Постепенно всичко това ще си ви идва отвътре и дори няма да се замисляте, докато го правите, но дотогава ще трябва да полагате съзнателни усилия да откривате кое и как работи за вас в дадения момент. Късмет и всичко добро.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4308ce3a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз ще споделя опита на моя приятелка. След 8 години се раздели с гаджето си (първия мъж, с който беше спала). Спа с друго момче и тогава сподели, какво е почувствала, беше объркана и й се случваше за първи път. Беше получила оргазъм. Представяш ли си? !?? 8 години е живяла в заблуда. И според мен е от мъжа, но си още малка - на 16 само. Не се разделяйте заради секса, но никога не се жени за мъж, който не ти доставя оргазъм.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker