Спрей за задържане - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Спрей за задържане
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2851 пъти
Здравейте, имам проблем с бързо свършване, според мен е от това че когато бях малък прекарвах доста време пред екрана и гледах филми за възрастни и вече като се замисля прекалявал съм и с друго нещо, затова мисля че не е и хубаво прекалено много да мастурбираш, че мозъка ти се научава някак си и аз не знам и после идват едни проблеми! Въпроса ми към вас е, тъй като изчетох информация из интернет, но не откривам отговор на въпроса ми - Какво бихте ми препоръчали да си закупя спрей за задържане, който го има в секс шоповете, или да отида до аптеката и да си купя "Лидокаин Спрей ', който се използва в денталната медицина, тъй като ми е пределно ясно, че когато се напръскам с него няма усещането за мен да бъде същото, но не искам и да повлияе на партньорката ми, мога да я докарвам до "божественото край " по различни начини, но ми се иска да бъда по - продължителен и докато съм вътре в нея, а на мен ми се налага само да спирам, за малко за да отмине усещането за свършване, обаче ми се иска да не спирам, а просто да действам без да го имам това усещане! ЩЕ ви бъда благодарен, ако ме посъветвате, какво би било по - добре да закупя така че да не и повлияе на нея, а само на мен, и да не усещам аз толкова, а тя да си усеща!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: bd304ff7de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   " и вече като се замисля прекалявал съм и с друго нещо, затова мисля че не е и хубаво прекалено много да мастурбираш, " - добре е, че сам си открил причината. Да точно това е, в предни теми точно за това предупреждавах, но някои не ми повярваха. Бъди сигурен, с този проблем ще си останеш. Докато мастурбираш не гониш време, а бързо облекчаване, а ако гледаш и порно, става още по бързо. После това ти остава като придобит рефлекс, и така се запаметява в мозъка ти. Вече е трудно да се препрограмираш, но ако попаднеш на разумно и скромно момиче, може и да има начин да се опитат корекции, но в днешно време, трудно ще попаднеш на такава жена. Нали ги виждате какви са, не чукаш ли като магаре, веднага те отсвирват. Труден проблем, дълго се борих с него, но вече се примирих. Търси си жена, която повече държи на семейството и децата и по малко за секса, друго спасение нямаш!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: a307c63526
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да, разбирам че не е трябвало, но не мога да се върна в миналото си и да спра :Д, затова искам съвет , нуждая се някои да ми каже, какво мисли за продуктите които те задържат!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7b68e913e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преди време имаше презервативи Дурекс перформа с лидокаин. То и сега има някакви с бензокаин или нещо подобно но са много по-слаби. Та, тези перформата точно така ме правеха - нищо не усещах и имах случаи да не мога да свърша по 30-40 минути. Освен това често ми омекваше щото е безчувствен. Но предполагам ако ползваш малко количество от тоя спрей може да ти помогне да те забави малко, не да те прави съвсем 100% безчувствен (тогава просто не е кеф и сексът става някакво неприятно блъскане просто).

 
  ... горе^
преди: 5 години, 29 дни
hash: 88ad9813e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не ти трябват спреиове, на психическа основа е, отпусни се и всичко ще си дойде на място.

Драган Вительо

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: a307c63526
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Наистина искам да намеря начин да се справя с този мой психически проблем! Благодаря на всички ви които се опитват да дадат някакъв съвет! :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 25 дни
hash: fbd9fb2666
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, това не е проблем, а наложена норма от жените. За да си мъж е достатъчно да получиш ерекция и да се изпразниш във влагалището на жената, това е заложила природата в тебе. А който си търси чесало, има голямо изобилие на пазара. Преди няколко дни четох тема за това, колко време им трябва на жените при самозадоволяване, и отговора им беше учудващ!? Отговарят, че няколко минути им стигали да стигнат до края, а в повечето теми пишат, че искат с часове да ги чукат. Не се упреквай, природата не можеш да промениш, намери си момиче което иска семейство и деца. Това ти състояние не ти пречи да имаш деца, не се трови с химия, а какво ще бъде бъдещето, никой не може да ти предскаже. Скромните семейства по оцеляват, отколкото онези които няколко години правят чест и дълготраен секс, бързо си омръзват и безславно се разделят, това е вече проблем. Да не ти пука, радвай се, че набора рипа, това се иска от него.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 19 дни
hash: af9b65eab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И аз като теб дълго се чудих, как от 5 минути да достигна 15 мин, по някакъв начин вече ми се получава, че и повече. Но жена ми не е доволна от това, свършва за 5-6 минути, и след това се протрива, и два дена след това без секс и много болки за нея. Наскоро ме попита, какво става секса ли не ми харесва, че трудно свършвам. Вече се старая да свършваме заедно. Спри да гледаш порно и да мастеубираш, нещата ще си дойдат сами на мястото.

 
  ...
преди: 5 години, 16 дни
hash: a307c63526
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 8! Благодаря, за съвета и аз това най -вече търся как да постигам, без да спирам, какъв беше начина ти по - който успя, да се справиш с този проблем! :) Също при мен проблема е че ако не спирам, не мога да издържа 5 минути!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker