Станат ли на 40 – губят сексуалността си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Станат ли на 40 – губят сексуалността си!
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 4782 пъти
Здравейте,
Да ви споделя и аз нещо. Женен, с дете, скоро навършвам 40, жена ми е на 41. Добър брак, доста добро материално положение. Бих казал над средното, с други думи не караме ферарита, но нямаме финансови ограничения. Модерни хора сме, аз съм с частен бизнес – жена ми работи на много висока позиция в банка, двамата сме поддържани, абе хващаме окото със сигурност. В брака винаги ни е вървял секса, говорили сме си в някои от пътите за фантазии, някой път като пийнем ставаме освободени в секса. Не се е стигало до 3-ки, 4-ки. Принципно сме за, но не и това да се превърне в самоцел. Просто, ако се случи ще опитаме със сигурност. Правили сме секс често, на различни места, удоволствието е било пълно…. До преди 3-4 години. Но какво й стана на тази жена не знам. Сексуалността спадна. Първо си помислих, че е заради детето, тръгваше на училище, първи уроци…. След това си мислих, че е поради натовареността в работата. Не е като да сме спрели да ходим на почивки е екскурзии – да кажеш, че е изпаднала в някаква рутина. Да, нормално, помислих си за извънбрачна връзка. Е даде, ама каква ще е тази връзка – нито излиза рано сутрин, нито закъснява вечер, телефона си го оставя ей така, никога не е имала парола, служения компютър и той ей така….. проверявал съм (в един период редовно, вкл. разпечатките на тел) – няма бе, няма за какво да се хванеш. Да кажеш че ходи в командировки – я се случи, я не веднъж в годината и то за доста кратко до 2 най-много 3 работни дни. Е не върви тоз секс и това е, ако не съм аз да я натисна малко и рутинно да се не.. ем, имам чувството че и две-три седмици можем да изкараме ей така без да забележи, че не сме правили секс. И моля без изказвания от рода на: седнете и поговорете! Аз не знам как сядате и говорите с половинките си, но при мен не се получава – просто се съгласява със всичко, казва ок, амбицира се за момента и след 2 дни същото! Потентен съм, купихме играчки… няма брадче, тръгна ли да се заигравам: Офф! Поискам ли си: Ок, айде ела! Все едно услуга ми прави. Като правим секс – никакво старание, нищо, абе ужас!
На един тим билдинг преди 2 години отиде, сподели че е имало пияни среднощни разходки по плажа с колеги/колежи. Ейййй – викам си поне се е нае…ла с някой и това ще донесе в брака ни или разнообразие или трайна промяна на добро или зло. Ц!
Тази ситуация продължаваща вече години ме накара да си говоря с наши познати, семейни приятели и други (от мъжкия пол). Познай? Същото! Бях изумен, че разказват същото! На моите години са и споделят идентични истории за техните съпруги на около и малко над 40 години. Някои от тях да са го отдали на голяма ревност, други просто са си намерили извънбрачни връзки. Добре, какво мислите вие? Аз винаги съм чел, знаел, смятал, че жените на 40 са много сексуално активни. Да със сигурност има и такива, но защо според вас голяма част са така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 460ed10ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А да ти е хрумвало, че с времето просто се натрупва умора, стрес проблеми... казваш, че е на отговорна позиция, сигурно повечето грижи за дома и детето също тя ги поема... е извинявай, ама след 8-9-10 часа в офиса, после готвене на вечеря, после писане на домашни и обясняване на уроците, е едва ли ще и е точно до секс. По-скоро няма да има търпение да се наспи! Ще кажеш, не е много, не е много ако го правиш 1 ден или седмица, ама когато години наред живееш на този режим накрая умората толкова се натрупва, че просто нямаш сили и желание за нищо! И не, една почивка годишно, колкото и да е приятна, няма как да реши проблема със стреса и напрегнатото ежедневие. Така, че просто потърси начин да облекчиш жена си поне откъм домакинските задължения и с детето. И току виж вече не е толкова безумно уморена вечер.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5a19243f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да е влюбена в друг.

Alpha, ж. 30 г.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 42de0debd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   И с мъжете е така. Стигнат ли 40, спира да им се иска.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 88a6c0ccb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жените на 40 може да са сексуално активни, ама не с тебе(с мъжете им) :D
Аз съм на 30, жена ми на 35, от както се роди детето, е пълен крах. А това са 4 години. Няма оправия и при нас. Има някакви периоди с малко повече секс и после край. А сме говорили, чакал съм я, опитвал съм, няма братче. И като те погледне с оня поглед, желанието ти отива на кино. Казах и че и любовница ще си намеря, за да я дразня, пак същото.
Заедно сме от повече от 12 години, обаче в последно време все повече се замислям наистина да си намеря някоя и да правя секс с нея(но не проститутка, не мерси). Съжалявам искрено, разкъсвам се отвътре, за тия години не съм изневерявал, а и нямам по принцип това за цел, обаче то просто не се търпи на моменти. И така... Разбирам те, но мисля, че няма оправия това. После ако изневеря, ще се разбере и ще изляза аз виновен, черен пред всички и т. н, както си му е реда. А това, което аз чувствам, мъката почти всеки ден, тя не е важна. Ако намериш решение - пиши, ще е интересно да го прочетем!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f5726b4fd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Все едно чета моята история. Ние сме на по 41 с малко дете на 5. Заедно сме от 16 години.
Секса винаги ни е бил на приливи и отливи, включително и от моя страна, но такъв дълъг слаб период, като този след раждането на детето, никога не се е случвал. Иначе сме доста разкрепостени, опитвали се суинг с друга двойка, правили сме тройка с мъж, жена ми е правила секс с мое знание двама различни мъже през годините. Самата тя никога не отказваше всякакви форми на секс между нас самите. Аз, от своя страна, съм правил инцидентен секс с една друга жена преди доста години, но без знанието на съпругата ми, защото е много ревнива. С това единствено изключение съм и верен и нямам никакво желание да и изневерявам.
След раждането на детето сексуалният ни живот буквално се срина. Историята на автора напълно описва и моето положение. Говорили сме, обсъждали сме, фантазираме... но всичко е за ден два. Тя твърди, че проблем като цяло няма и винаги била навита за секс, стига да съм я натискал, но я виждам как просто не и се прави, гледа да отбие номера и съответно и аз нямам особено желание. Предложих отново да се впуснем в нетрадиционните практики, които описах горе, за да освежим секса с нови емоции, но тя е против, не и се занимавало вече с подобни неща.
Сигурен съм, че не ми изневерява. На практика тя има свобода да го прави с мое знание ако реши (имам доста либерални възгледи по този въпрос), но - нищо. Просто не и се прави секс, тялото и не го иска... независимо дали с мен или с друг мъж.
Само мога да гадая каква е причината. Предполагам е на хормонална основа или е в някакъв преходен биологичен период. При мен е обратното, в период на повишено желание съм и текущото положение много ме измъчва.
В последната година и аз взех сериозно да се замислям да си намеря любовница, защото иначе не се търпи. Самообслужването за толкова дълъг период вече взе да не работи. Много се изнервям от факта, че на тези години ми се налага да се облекчавам сам с порно.
Та такива ми ти работи.... искам да ти кажа, че не си сам в страданието. Друго не мога да предложа като универсално решение.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5e0b51a48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Ами поомръзнал си й...пък ако си и от онея чичовци шкембестите, косматите и със занемарена хигиена.... Обикновено вие имате проблеми на 40, и да искате не можете, а колко жени се измъкват с по-млади свежи гаджета... И като прибавим и това, което 1 е написала, направо не може да те диша сигурно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: cc112adb84
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами какво да ти кажа? Да ти разкажа моята история - дано да ти е полезна. Моята жена беше на 36, когато реши, че живота веднъж се живее, че и изтича между пръстите и пр. и какво да реши - хвана си любовник. Естествено, разбрах след известно време - не е нещо, което може да се скрие лесно, когато познаваш човека. Приключи с любовника и от там насетне секса взе да става все по-зле и по-зле, до момента в който ми заяви, че секс от нея нямало да видя кой знае колко - веднъж на 10 дни и това било много. А аз съм мъж все пак в разцвета на силите си, сексуално активен, да ти отрежат така секса не е като да ти вземат дъвката. Като изключим проблема в интимността, нямаме други проблеми - нито финансови, нито с децата, нито с домакинството. Аз помагам в домакинството, чистене, готвене (само аз готвя), пазаруване, уроците на децата... не е като да кажеш, че седя пред телевизора с бира и нехая, а тя е пребита от умора. Но секс няма. Приказки, разговори, нищо. Хормони ли са, какво са, не знам. Тогава прочетох една мисъл: Секса при жените е по две, когато са на 20-30 г. - по два пъти на ден; 30-40 г. - два пъти седмично; 40-50 - два пъти месечно; 50-60 - два пъти годишно; над 60 - никакъв. И като се замислих - абсолютно точно, по часовник. Не знам, мъжете като нас нямат особено полезен ход. С приказки не става, с подаръци не става, с екскурзии и почивки не става. Никак не става. А без интимност започвам да усещам, че се чуствам недооценен, отчуждавам се, без мотовация, не ми се организират ни екскурзии, ни ремонти, ни почивки, ни нови проекти. Жената почва да се сърди, не ми вярва, че е от липсата на интимност. Луда работа. Любовница не искам да си хващам, не искам да си развалям семейството. Жената като не ще - не ще, няма да се изнасилваме я. Но нещата не вървят, не мога да си обясня, защо жените не си дават сметка, че липсата на секс води до нищо добро. Явно така ще я караме.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 69029b6694
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Със сигурност има проблем и въпроси произтичащи от него.
Може да са хормони (хормонални изследвания), може да е умора или нещо в мозъка... което й се върти.
Върни лентата назад, сближи се с приятелките й... ще излезе нещо!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0cfb5fd5fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Върнете се и прочетете още веднъж какво е написал/а Номер 1!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 76f9dcd9a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От автора:

До 1: Не ги пиши тия неща ей така! Имаме жена която чисти в нас, а аз в много от случаите се занимавам с кухнята, с уроци не се занимаваме защото детето си се справя без извънкласна помощ и не се налага! А работата в банката е до 17-17:30ч. и това е....

До 2: Абе и аз това си мисля, много пъти съм обръщал внимание, че е замислена просто ей така или защото: "Ми просто не съм в настроение, стига си ме питал защо не говоря! " или "Не можел ли просто да си помълчим малко! ", "тъпо ми е нещо - затова съм така, ама ще се оправя", аз ще си пусна филм, ти ако искаш си лягай...

Възможно ли е пък чак такава любов, и то близо 4 години?

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 09eabf6cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нямаш ли там някоя секретарка във фирмата, която да оправиш? Жена ти не е единствената жена на тоя свят.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6c4f145abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Твоята изкара до 40? Моята на 27 вече беше "родих деца, секса е ненужен разход на енергия", а после се чуди, защо си гледа сама децата :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6c4f145abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   "А да ти е хрумвало, че с времето просто се натрупва умора, стрес проблеми... казваш, че е на отговорна позиция, сигурно повечето грижи за дома и детето също тя ги поема... е извинявай, ама след 8-9-10 часа в офиса, после готвене на вечеря, после писане на домашни и обясняване на уроците, е едва ли ще и е точно до секс. "

Wooooosh! Сори, ама секса ми е лека, срещ стреса. Ако трябва, ще си го получа някъде другаде ;)

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 838051dff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторе, възможно е.... Несподелената любов може да се точи с години, особено ако виждаш човека често, покрай работата например...

Alpha, ж. 30 г.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7794cb8b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз имам един въпрос, жена ти получава ли оргазъм при секс с теб?
Питам защото, аз загубих интерес към мъжа си, след като години наред, той свършваше доста бързо и все ме оставяше така. Ужасно е! В един момент, просто не искаш да започвате, защото чувството всеки път да те оставят по средата е гадно и дори болезнено. Започваш да се оправяш сам и не желаеш другия. И като известно време се оправяш сам, се появява някой друг, в общия случай.
Та на въптоса, тя свършва ли?

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b1dcc94b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Егати, почти същото както и при нас. Само дето аз съм на 35, тя на 33, само от три години сме заедно и нямаме деца. Да, и двамата имаме много работа, но чак пък толкова...

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 69029b6694
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Влезе ли някой в главата на жената, спасение няма... не 4 ами 40 години може да я държи. жените в повечето случаи са прагматични... обичат един ( гамен, алфа мъж и т. н), а се омъжват за този, които може да им даде сигурност, пари, социален статут. Водят двоен живот, но не на всяка й се отдава... избушват, я любовник си намират, с приятелки по интереси излизат, защото този, който им е в главата.... не е между краката.
... и закономерен въпрос към №16, ако тази жена не е получавала оргазъм, що се е омъжила за този мъж!?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 1493d5049c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Почти е сигурно, че има любовник 17ти номер. Ако бяхте на по 40-50 да, но на 30 и едва от 3 години заедно? ! Иначе номер 7 правилно описа честотата на половото общуване в семейството, пропусна само същата честота месечно, но извън семейството.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 395502af9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не е любовник, наистина съжалявам, но мисля че просто сте си омръзнали. Особено ако тя не е имала много мъже преди теб, не искам да те отчайвам и дано греша, но, просто не я привличаш сексуално и няма интерес физически към теб. Може да те чувства като най-близкият й, но не и като мъж. Поне на мен ми се е случвало да изгубя физическо привличане към мъж, с който съм била в дълга връзка и не е било заради друг. И насила, без привличане, как се прави секс, не знам...А една жена колкото по-рядко прави секс, толкова по-малка нужда има.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 9c6554a888
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

21.   А такаа и аз да се включа. Авторе, давам на ти, дано не се обиждаш, защото съм на 25, но все пак ще се изкажа. Не наливам акъл, само ти давам моята гледна точка.
От много време се опитвам да си изясня много неща около жените, на база опит, на база страшно много неща, които изчетох.
Просто усещах, че има нещо, което не ми се струва нормално във взамоотношенията между мъжа и жената, по специално когато се оженят.
Искам да ти кажа, че жена ти на практика не се интересува от теб.
Звучи нелогично, но това е така. Жените не се интересуват от мъжете си, а само и е единствено от самите себе си. Целта на жената е възможно най-бързо да си намери мъж, да му роди дете, за да си осигури спокойствие и сигурност. Това е заложено в жените и никога няма да се промени. Стават на 35-40 и прищракват. Защото изведнъж мъжът, за който са се омъжили вече не отговаря на представата за мъжа, който те искат. Ти си подчинил живота си върху нея и семейството и тя просто те приема за даденост. Сега в главата и се въртят мисли от рода как би предпочела да се ебе с някой първичен мъжкар, някой, който да си прави каквото иска с нея, някой, който да я кара да му изпълнява всичките и желания. Умните мъже за жалост не се женят. Не те обвинявам, но един мъж сложи ли пръстен на жена си вече е погубен и в това никой не може да ме убеди. Това съм го видял в моето семейство години, години наред, за това говориш ти, в това положение се намират още хиляди семейства. За да накараш жена ти да те желае, просто трябва да я стреснеш. Спри да и обрщъаш внимание, спри да се грижиш за нея, излизай, забавлявай се. Просто си оставил на заден план нуждите си, хобитата си интересите си, изгубил си ловеца в себе си, точно това кара жените да не желаят мъжете си. Парадоксално, но факт. Колкото по незаинтересован си към жените и в частност твоята, толкова по-голям интерес ще има към теб.
Мъжете трябва да се научат, че да преследваш жената, не значи, че я печелиш дори и да си с нея. Защото докато си с нея, не знаеш всъщност, че тя си мисли за този, който я кара да се чувства унизително и се подиграва с нея.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 395502af9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   21 какви глупости пишеш не знам. Съгласна съм само с това, че като станат двойка и с течение на времето си омръзват. Но тези процеси са на приливи и отливи - привличане/леко омръзване и така докато не се завърши с окончателно омръзване. И т. н. до изчерпване на брака.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 29 дни
hash: 1b35196ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Авторе, поздраления за добрата тема. Много двойки го имат тоя проблем.

Бих ти казал, че сте направо добре. 90% от семействата са по-зле от вас.
Казваш, че ти пуска по задължение. Добре. Пак е нещо.
Но, ако и ти не я искаше как би било?
Ами, ако едва свързвахте двата края? Ами, ако имате скандали всеки ден? Ами, ако имате проблеми и с детето? Ами, ако имахте проблеми със здравето?
Според мен тя няма любовник. Така, че не прави глупости с любовница поне за момента, защото ще оплескаш всичко. Ако хептен спре да ти пуска, тогава вече е по-сериозно и няма да имаш избор. Но мисля, проблема не е от възрастта.

Вариантите са 2 - или физически много си се променил към лошо, или си е променила предпочитанията (наситила ти се е вече и не те разглежда като "сексуален обект"). За съжаление няма много какво да напрвиш - така ще е. Все пак както ти писах - въобще не сте толкова зле.

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 64ffa1819e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Е 22 ти още с жененето си с мисълта, че все някога ще ти омръзне така ли? Което означава същото, което написах, че се интересувате само от себе си, докато не откриеш нещо по-добро. Което значи, че бракът е абсолютна измишльотина. Особено за мъжете, няма никаква полза за един мъж да се жени, освен негативи. Даже и редовен секс няма както виждме. Виж на вас обаче като ви омръзне скачатв моментално ма друг още на другия ден.

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: 578a52e719
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Не се чувства желана и красива. Може да се чувства и стара. Като цяло потентността на жената много зависи от отношението към нея, освен ако няма здравословни проблеми. Вложи малко нежност и комплименти. Кажи и, че така - зряла, много повече те привлича сексуално. Смени подхода - все едно е непозната жена, която тепърва ще сваляш. В противен случай тя се чувства като надуваема кукла. Всеки иска да бъде силно желан, а не просто да задоволява нечии нужди, понеже е под ръка и удобен.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 27 дни
hash: fafd0f4e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Аз съм дама на 50 г., а приятеля ми е на 29 години. Той се справя чудесно в любовта, правим го всяка вечер. А събота и неделя по 3 пъти на ден. Почувствах се отново млада с това прекрасно момче до мен.

 
  ...

...
преди: 5 години, 19 дни
hash: fd6fa1edd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   ... аз съм с частен бизнес – жена ми работи на много висока позиция в банка, двамата сме поддържани, абе хващаме окото със сигурност... Ами защото сте тъпи снобари, лигльовци презадоволени, паразити! Хак ви е!
Хората дето едвам свързваме двата края сме много по-истински и нямаме проблеми като вашия!

 
  ...
преди: 5 години, 18 дни
hash: 831dafb39e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Последните два коментара са потресаващи... Иначе, виж, авторе, аз съм жена на 48 години. С мъжа ми правим секс почти всеки ден, въпреки, че менструацията ми спря и трансформацията на хормоналния баланс в организма ми би трябвало да се случва. Но продължавам да имам желание и получавам даже по-голямо удоволствие, отколкото в студентските години. Но не всички жени понасят така началото на менопаузата. Процесите в тялото, в това число и онези, които влияят върху либидото, започват години преди настъпването на климактериума. При някои жени - още на 30-35-годишна възраст. Напълно възможно е това да се случва със съпругата ти и да, много мои приятелки са споделяли, че напълно са изгубили желание за секс. Това е едната ми хипотеза.
Другата - е депресия. Дългогодишното натоварване, което причинява не толкова продължителният работен ден, колкото многото отговорности, може буквално да те срине. Депресията е незабележима на пръв поглед, хората често си мислят, че просто са преуморени, че, както ти казваш, "нямат настроение", че имат нужда от спокойствие, но то си е сериозно клинично заболяване. Преди години съм страдала от депресия и се чудех какво не ми е наред. В къщи бях образувала истински ад - или с часове гледах в една точка, или крещях, защото ме дразнеше и най-малкото нещо. Секс - само, за да угодя на мъжа си. Накрая именно той ми ми обърна внимание на това, че нещо става с мен. Не му повярвах. Започнаха физически симптоми: главоболие, световъртеж, отпадналост. Реших, че съм пипнала грип и отидох на лекар. Докторката след като ме изслуша и ме прегледа, за моя изненада не ми предписа антибиотик, а антидепресант. След две седмици направо ми просветна пред очите и си станах същия човек, какъвто си бях преди. Сега си зная: щом светът започне да ми се вижда черен и да не бъркам в гащите на мъжа ми още, щом се прибере от работа, значи е време за аптеката. Лошото е, че човек трудно сам разбира, че нещо не е наред здравословно, а си отдава състоянието на други фактори. Иначе, депресиите ни спохождат именно във възрастите, в които минаваме от един жизнен цикъл в друг - анорексията, например, е типично заболяване в периода на пубертета; следващата криза е след раждането; и след това точно около 40-е години. Нито е влюбена жена ти, нито те е разлюбила тебе, а тя самата не знае какво й се случва. Ако имате приятел лекар, на твое място бих поговорила с него за проблема и ако предположението ми съвпадне с неговото мнение, може би ще намери начин да й отвори очите и да й предпише някакъв антидепресант.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 17 дни
hash: e55f0996d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Номер 21 е напълно прав
Между другото и в моето семейство е така
на около 40 години :)
Тя не иска а и аз не се натискам, на две седмици вднъж и номера отбит
От време на време нещо чуждо и така...

 
  ...
преди: 5 години, 14 дни
hash: 6ad333a5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Да, годините си казват своето. Аз съм на 46, тя е на 43, още не влязла в критическата. По-рядко правим секс отпреди, един-два пъти седмично. Но и секса стана някак по-пълноценен. Без излишни акробатики, повече време си отделяме и всеки път тя стига до оргазъм. А по-приятната промяна е, че почти всеки път завършваме с анална любов. Не се оплаквам.

 
  ...
преди: 5 години, 11 дни
hash: 99f9d3ff2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Сексът е отношение, и ген, и работа, и удоволствие, и винаги е в главата а не във възрастта. Има лица от двата пола на 25 и пак не им се прави секс, има на 65 и го правят всеки ден. Ако се появи разлика в желанието за секс има 3 спокойни нерадикални варианта---дискретен любовник/любовница, примиряване с обстановката (нищо не правене) и заместване на секса с друго (алкохол, лекарства, спорт, алпинизъм, парашутизъм, скай дайвинг и други невинни дейности). При радикалните варианти (пълно отделяне, развод, преместване в друг континент, живот на друга планета) има опасност историята да се повтори... т. е. пак да се срещне същия индивид/индивидка. Истината е човек да се радва на това което има и което му се дава.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 6 дни
hash: fafd0f4e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   До номер 27. Ти май не спираш да парадираш с младото си гадже. Ставаш много досадна вече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker