Възбуждам се когато гаджето ми е по-груб с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възбуждам се когато гаджето ми е по-груб с мен
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 12851 пъти
Здр. момиче на 24 години съм. Когато бях на 19 год. ме изнасилиха. След това няколко години изобщо не исках мъж да се доближи до мен, какво остава за близост и секс. Преди около година имах връзка с едно момче на моята възраст, на което му разказах за случилото се и той имаше търпение с мен... В началото много трудно ми беше да правя секс с него, но постепенно се отпуснах и нещата се получиха. Веднъж обаче тъкмо бяхме започнали да правим секс и му казах да ме удари /шамар/. При това той се отдръпна и помисли, че се шегувам с него, но аз пак си поисках, той охладня на момента и стана от леглото.... усетих, че явно не е трябвало да му го казвам, но какво да правя, като тогава имах нужда от това. След известно време скъсахме, твърдеше, че психиката ми се била променила след изнасилването, но той не искал да ме наранява... Сега вече имам връзка с друго момче. Понякога когато се държи по-властно с мен ме възбужда, но не смея да му кажа какво искам, когато правим секс, а наистина ми се иска някой път да е.. по-груб с мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8340fa1474
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абсолютно нормално, според мен дори няма връзка с изнасилването. Много от момичетата с които съм бил са обичали да съм по груб. Когато са силно възбудени даже всички. Първия ти приятел е бил идиот.
Мъж 28

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1db52890cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 ти си идиот! Надявам се да успееш да се сетиш защо!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7b5af1f9a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Доста хора обичат да доминират или да бъдат доминирани от партньорите си в различна степен.
Ако искаш да видиш дали си пада може да му подариш белезници на "шега" и виж как ще реагира. Ако се отдръпне винаги може да кажеш че е било шега, ако му хареса ще си ги ползвате със здраве : )

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 2c6c0066b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това са деликатни неща, но винаги можеш да започнеш отдалеч с темата - "да опипаш почвата" както се казва. Аз също не обичам да бъда груб с жените, просто това не ми е в природата, но мога лесно "да вляза в роля", ако знам че това би зарадвало партньорката ми. В края на краищата повечето садо-мазо истории са просто игра (в смисъл - въпреки привидните грубости, поведение и инструменти за изтезание, никой не пострадва реално при тях) и влизане в роля.
И аз, като №1 мисля, че желанието ти няма връзка с изнасилването - просто сексуалността ти е по-първична, по-животинска, а както добре знаем "грубостите" при копулация са широко разпространени в животинския свят.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: fd508741f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Абсолютно нормално, доста жени искат да почустват мъжката сила по време на секс. Няма никъква връзка с изнасилването, доста жени се омъжват за грубияни по тази причина, съгласна е да го търпи за да има груб секс. Вродено ни е на повечето жени да си избираме партньор по телосложението т. е. мускулест.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 59229b4234
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Първият ти приятел е бил ПЪЛЕН идиот
Жена 21

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8340fa1474
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Номер 1 съм.
Номер 2 много мислих и не можах да се сетя защо съм идиот, стигнах само до извода, че си фригидна. Отново казвам, нормалните сексуални жени обичат по груб секс когато са силно възбудени. В обратния случай, когато имам следи от нокти по гъра си знам, че съм си свършил работата добре. А това че обичаш грубия секс, по скоро значи, че слава богу изнасилването не е повлияло на нормалната ти сексуалност, а не обратното.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: cbcfee8d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз също обичам по-грубия секс, а не съм преживявала такова нещо, през което си минала ти. Не мисля, че бих приела някой да ме удари наистина, но определено се възбуждам повече, ако партньора ми доминира в секса и се държи по-грубо. Неотдавна дори се шокирах от това, че ми харесва да ми говори мръснишки, даже свърших доста по-мощно от това (исках да ме погали отдолу по време на секс - аз обичайно свършвам от комбинация секс+масаж на клитора, а той не знам защо тогава реши да ми откаже, при което започна да се държи по-грубо и движейки се мощно в мен да ми повтаря, че тази п*тка не била за галене, а за е*ане... ). Поведение, което във всяка друга ситуация би ме възмутило ужасно, но точно там и тогава ме взриви... Така че, съвсем наред си си. Може би и това, което ти се е случило да има някаква връзка, но в крайна сметка трябва да се приемеш такава, каквато си и да живееш живота си по начин, който те прави щастлива (разбира се без това да е в ущърб на някое друго човешко същество). Ако в секса ти харесват грубостите, разбира се без изпадане в крайности, просто внимателно намекни на твоя човек и виж дали ще приеме идеята. Късмет и всичко добро.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 247b671eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   офф кав е тоя филм бее .. ''изнасилиха ме'' колко спокойно го казваш глупости

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9e0de55c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   BDSM
Welcome to the club!

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 28f2656e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   не смятам, че това е чак BDSM.
Аз също не съм преживявала това, което е преживяла авторката, но страшно искам приятелят ми да е по-груб. За съжаление той е доста едър мъж и е свикнал да контролира силата си, действително, ако ме удари истински, не знам какво би станало...
Въпреки това успях да го науча да ме шляпа по дупето, наскоро дори ме завърза и ме „би“ с колан. Това беше действително много готино. Страшно рядко пие, но когато пие е доста по-груб и затова все се опитвам да го накарам да си пийне, сигурно жените на масата с мъже-пияници ме мислят за луда - гледай я тази - мъжът ? не пие, тя го кара!!!
Ама не знаят какъв става след това!
Тогава ме взима и анално без да ме пита, доста боли, но свършвам страшно готино.
С две думи - аз съм на мнението на 1. - просто обожавам грубия и интензивен секс, за съжаление не го получавам толкова често...

За мен авторката е нормална жена и желанията ? нямат общо с изнасилването. Едно е да те изнасилят гадни мъже, друго е да искаш груб секс от ПРИЯТЕЛЯ или мъжа СИ, човека на комуто имаш ДОВЕРИЕ, когото ОБИЧАШ, ЖЕЛАЕШ И ПРОСТО с когото си!
Първият ти приятел е бил идиот, но и може би прекалено много се е въртяло всичко около твоето изнасилване тогава, сега имаш шанс с новия човек да почнеш на чисто - сподели му желанията и фантазиите си! Кажи му, колко ти е харесало грубото му поведение!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fb9cee9683
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Вярно е, че психиката ти не е наред. След ужасът, който си изживяла не е нормално да имаш такива прищявки..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: a7b5d87ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Абсолютно подкрепям номер 1. Нормално е да искаш такива неща. Повечето жени го искат и се наслаждават когато мъжа е по-груб и доминантен, дори когато ги унижават понякога. Първият ти приятел явно е бил неопитен и не е реагирал правилно. Как може да реагира по този начин не мога да си представя. Пълен охлюв! Не ги слушай тези дето те съветват да му го кажеш и ако не му хареса да се престориш, че си го казала на шега. Няма шеги-меги. Щом ти харесва нещо няма да го криеш от партньора си. В секса се говори искрено иначе нещата не се получават. Можеш да му кажеш какъв вид секс харесваш и какво си фантазираш в момент когато не правите секс, също така можеш да го подтикваш да прави разни неща в моментите когато се чукате. Изобщо трябва да имаш пълна свобода в секса и в общуването с партньора си. Ако някой те кара да се чувстваш неудобно от желанията си директно му бий шута! Ако просто не си падате по едни и същи неща, пак му бий шута!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d253fa0843
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

17.   Номер 10, а как би желал/а ти да каже, че е изнасилена? Историята й не се върти около това, а относно желанието й за груб секс. В такъв случай е нормално да не отдели кой знае какво внимание на изнасилването, но го споменава, защото според нея то я подтиква към този копнеж. Което коментиращите опровергават със собственото си мнение, но тя е нямало от къде да знае. Номер 14, всяка психика реагира различно след изнасилване. Има жени, които стават платени курви, защото сексът се превръща в нещо ужасно за тях и предпочитат да спечелят поне някой и друг лев от тялото си. Други стават неплатени курви, но в повечето случаи подсъзнателно търсят удоволствието от секса, докато на съзнателно ниво се залъгват, че им харесва да спят с кой ли не. Трети търсят партньор, който да бъде повече от внимателен с тях и искат такъв за целия си живот. Четвърти, като авторката, в началото трудно възприемат интимния контакт, но когато изградят доверие в даден мъж и започнат да изпитват удоволствие от секса, може да се каже, че преодоляват изнасилването и се превръщат в това, което биха били и без да са ги малтретирали. Тоест, ако авторката не е била изнасилена, то тя е щяла да предпочита грубия секс и сега си го търси. Както казаха, едно е да те изнасилят непознати мъже, друго е грубост да проявява любимия ти и то в леглото.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a8e4397a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Щом искате да се биете и връзвате като животни-ващо не е любов а животински страсти и похот.При истинската любов има само нежности.По тва ще я познаете.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 466f9961c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   И двамата се пляскаме по дупетата и си хапем гърдите, много ни харесва и свършваме бурно. Съветвам всички, които искат да имат здрави семейства, да не се стесняват да прилагат и споделят фантазиите си с партньора. Любете се, смучете се, сменяйте си ролите, ще имате секс до дълбока старост. От това по-хубаво няма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker