Не съм готова за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не съм готова за секс
преди: 5 години, 29 дни, прочетена 4176 пъти
Здравейте! На 17 години съм и приятелят ми намеква, че иска секс. Аз му обясних, че не се чувствам готова и че човек трябва да е готов за последствията от половия акт като нежелана бременност и болести, а ние не сме. Освен това и двамата живеем с родителите си и нямаме пространство, а аз не искам да ходим по чужди апартаменти или хотели. Заедно сме от 6 месеца забравих да кажа. Той нещо ми се намуси, което ме накара да се зачудя дали наистина държи на мен, особено след изказвания като - Не мога да чакам супер много време. Какво да правя и питам мъжете как да тълкувам поведението му? А жените, били ли сте в подобна ситуация и как сте реагирали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 29 дни
hash: 682ed4bf84
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче на 16 съм, не ми се е случвало, но ако много започне да те притисква, зарязвай го. Ако истински държи на теб, няма да те притиска, а ще изчака да станеш готова. Попринцип едно момче, ако наистина изпитва нещо към теб, би чакало дори година.

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 07a08d54a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Здравей.
Ами след като не си готова, не го прави. Това, че той се муси си е абсолютно негов проблем. Ако те харесва, ще те чака докато си готова. Да го направиш само, защото ти се муси и щото иска, а ти не си готова....не си струва.

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 0f198b64a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Сексът (вкарване изкарване на пенис във вагина/анус) изобщо не е необходим, освен ако не е вагинален с цел зачеване, защото жената или двойката иска деца, иначе може да си практикуваш ”секс” без мъжа, с когото си да ти вкарва пениса си. Може да правите всичко... при наличие на фетиши е още по-интересно. Хората са много черно-бяло мислещи като се каже секс, а има толкова много видове секс, в които не в нужно мъжът да си вкарва пениса в теб. Само помисли как го правят лесбийките, то излиза, че те не правят секс ако изходим от определението за нормален секс.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 29 дни
hash: 0f198b64a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Относно приятелчето ти и подобни мъже, за които сексът е единствената причина да имат приятелка/жена - не се занимавай сс такива, не си заслужават. Има мъже, за които сексът не е водещ, или дори и да е, са склонни на много варианти както ти написах в предходния ми коментар.

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: b648dde9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Върти номера. Аз едно време правих секс с поне 5-6 момичета, каотминавах със сищия ноемр -Ама ти не ме обичаш, дърржиш ли на мен, изобщо приемаш ли ме за човееек ... И такива :)

М,д алъже те нещо. Иска да ти го набие и да бяга.

 
  ...


...
преди: 5 години, 29 дни
hash: cc07fdd862
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Мила, днес времената са такива, че никой не чака никого за нищо. Нито ти е златна, че да те чака цял живот, нито ти е мултиплатинена. Ако не си готова, то друга е отдавна готова и ще те измести на мига.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 28 дни
hash: d03366274f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво сложно има? Ако не искаш секс, не правиш секс. То с болестите някога може ли да си готов иначе :D ? Не доказвай на никого нищо, ако за него си нещо важно, ще изчака малко. На тази възраст много лесно да ви убеди някой за секс попринцип.

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: 9517896b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Тъй става като харесваш готиния пичага , свиквай . Айде пусни му по-бързо , после ще бяга при друга.

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: 206fabb9f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като не може да чака, да върви при друга! Той е длъжен да те изчака.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 28 дни
hash: 39b08e9046
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Според мен и двамата имате право.
Надявам се да ме разбереш правилно, защото и аз съм жена и също като теб държах да се чувствам зряла и готова, но е нормално едно момче на тези година да иска да прави секс с приятелката си. Това са хормони, това е привличане, това е нормално, но не и да те притиска. Колкото повече години минават, толкова по-малко ще те чакат. Не си длъжна да се съобразяваш, но би било добре за теб самата, ако разбираш подобни желания от гаджето си след 6 месеца връзка. Съветът ми е, ако не си готова, да не го правиш. Донякъде зависи и с кого ще споделиш този момент. С едно момче може и за година да не почувстваш желанието, а с друго да успееш за отрицателно кратко време. Важно е да ти остане приятен спомен, а не травма. Затова и не е хубаво да избързваш. Радвам се, че искаш да се чувстваш способна да поемеш отговорност за рисковете от сексуалния живот, преди да правиш секс за първи път!

 
  ...

...
преди: 5 години, 28 дни
hash: 11b4d218ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Аз бях във същото положение и след девет месеца се появи дъщеря ми. Не казвам че и при теб ще стане точно така, но щом не си готова просто недей, ако той те обича наистина ще те исчака да се почустваш готова. Ако ли не прав му път млада си ще срещнеш друг, който ще уважава решението ти. Желая ти много щастие калвито и да решиш винаги защитавай достойнството си не позволявай да си уграят с теб. Жена на 23

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: a05784f6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   "как да тълкувам поведението му?" - тълкувай в буквалният смисъл! Приятелят ти не е от дърво, и той има полова система. Когато е възбуден, трябва да изпусне напрежението, иначе е вредно за здравето му. На мене ми се е случвало(през младите години), да си правя разтоварване на улицата. С гаджето по часове се гушкахме и целувахме, така се бях надървил, но тя не посмя даже с ръка да го направи и след като я изпратих до тях, не можех да вървя по улицата, топките ми щяха да са пръснат, това е ужасно състояние, сигурен съм, че и други мъже са го изпитвали. Това е най лошото от от сексуалната революция, момичетата се разкрепостиха сексуално, мислят се за пораснали, започват връзки с мъже, а ги е страх от самият акт. Изобщо не се замислят как се чувства мъжът в такива моменти. При жените е лесно, колкото и да са възбудени, нямат нещо което да се напомпи толкова, както при мъжете. Ако не сте готови да разтоварите момчето докрай, изобщо не се занимавайте с момчета, те не са играчки за малки момиченца! До авторката, - правилно вземаш мерки, така трябва, но нищо не ти пречи поне с ръка да разтовариш приятелят си(даже и да изцапа гащите), но във подобни случаи трябва да се облекчи, иначе си вреди! Той и затова намеква, че повече не може да търпи. Секса не е само в кревата и между краката!?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 28 дни
hash: 76f2434bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Ще правиш секс, когато си готова. Другото (дали той ще чака) не зависи от теб. Това пък е негов личен избор, на който той също има право. Каквото стане. Важното е да си в хармония със себе си.
Ж31

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: f539aa2c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Ако има значение, съм мъж на 33. Когато се запознах с настоящата си съпруга преди години, тя също беше девствена и чаках доста време. Ако трябваше, щях да чакам и още толкова. Просто знаех, че това е жената за мен и бях готов да я изчакам, колкото трябва. Така че не му се връзвай. Щом не се чувстваш готова, не го прави, само за да не се цупи.

Колкото до него напълно нормално е да иска. Хормоните му бушуват, напрежението е огромно, знам го от опит, може би и има чувства към теб. Разбирам го, но все пак трябва да прояви разбиране и търпение, ако държи на теб. Не му позволявай да те притиска. Ако пък толкова иска - да скъса и да си търси друга.

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: 07a08d54a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   До номер 14:/Жена съм/ Не съм съгласна, че при жените няма проблем като при мъжете с топките! Ако съм в същото положение, и няма как да правя секс с момчето /например цикъл, липса на терен, варианти много/ ми е зле после, корем ме боли и изобщо не е яко. И ако не свърша, или не правя секс, не мога да заспя, и продължава да ме боли. При други жени, не знам дали го има тоя проблем, но при мен го има.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 28 дни
hash: d1e2aee652
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ако те иска, ще те чака. Много пъти съм чувала от мъже, че някоя го е разигравала с месеци, че държала на сухо и тем подобни. Все едно това е единствената причина да е с нея. На някои жени им трябва повече време, защото каква е гаранцията, че след секса пак ще иска да е с теб, че няма да ти каже чао? Не казвам, че трябва да се мине доста време, но малко поне да се изчака, за да не излезе после, че всичките му приказки са били само да те вкара в леглото.
Ти си девствена, и мисля, че всички биха те разбрали. Особено, ако си по-срамежлива. Никога не се навивай за хотели и чужди домове. Да, не е приятно, като сте с родителите, но що за момче не би завело приятелката си вкъщи, ми ще плаща? Винаги може като неговите не са вкъщи, пък и те хората не пасат трева, знаят, че все някога ще се случи, дали с теб или с някоя друга. Те са подготвени да има такива неща, не са паднали от Марс, за да ви притесняват, или влизат в стаята. И те са били като вас навремето, и сигурно са изпадали в доста комични ситуации.

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: b573cb0c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Евала, че е издържал и 6м. Иначе щом не се чувстваш готова, не го прави. Насила, хубост не става.

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: 68c70302d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   "Не мога да чакам супер много време" - ами казва ти директно, че повече го интересува да чука някоя отколкото да се занимава точно с теб. Или даваш или ще търси друга. Твърде зелена си, иначе спокойно може да му кажеш, че не щеш да го виждаш повече да видиш как ще тича да ти се подмазва и ще чака още много.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 28 дни
hash: a129410d46
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Знаеш ли донякъде аргументите ти ми се струват смешни, но по някаква причина те разбирам. Може би малко по тази тема ми приличаш на приятелката ми и с малко късмет след около месец и бъдещата годеница. Запознахме се тя като беше на 16 аз бях на 18. Аз тогава бях разлегавен лигльо с извинение. Правил съм такива простотии, че наистина като поотрастнах ме е срам. Бях свикнал само като хвърля по е да усмивка на някоя и вече да ми събува панталона. Пуших трева правих се на много як. Един ден я срещнах в библиотека, в която майка ми ме прати за нещо. Почнах да я дразня, да я бъзикам, да я преследвам леко и да я обвинявам, че тя ме следи, и се ядосах че само ми се дърпа. Един ден разбрах, че има проблем с немския и аз рязко задобрях за да мога да й обяснявам. И малко по малко я спечелих. Хубаво ама се стигна до там, че аз исках секс. А тя на тая тема беше като наплашено врабче. И така минаха седмици може би и някой месец, в който само си говорихме. Слагах си я в скута, така че да може да се сгуши в мен и си говорихме.... абе за всичко свързано със секс. И така малко по малко почнах да я галя по крачетата и т.н. Най накрая като я съблякох след месеци още доста време само я галих след време орална й правих. И така докато не се отпусна. Почна и тя да ми отвръща. Аз й помагах. Слагах й ръчичката и й я движих. Взимахме си заедно душ. И пак си говорехме като в началото. И така някъде като беше на около 17 и половина го направихме. Разказвам ти го като предложение. Ако още те е страх, защото поне моето момиче като казваше, че не е готово просто го беше страх. Та така моя съвет е първо винаги с кондом. Второ пробвайте нещо от нещата, които аз правих. И последно. Ако го обичаш не го пускай. Не казвам да правиш секс заради него но може да пробвате да се галите ала бала. Така хем няма да е секс и няма да те боли. Хем ще свикнеш с тея неща. Хем ще го задоволиш поне малко. Предложи му го и го остави той да действа. Късмет.
М25

 
  ...
преди: 5 години, 28 дни
hash: 4a83e38f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Повечето мъже са такива. Губят търпение от чакане, защото искат секс и другото им е все тая, жени има много. Може би ще ти изневери или ще си намери друга, жалко но факт.

 
  ...

...
преди: 5 години, 28 дни
hash: e60cf49f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Мила, първият път се помни завинаги! За това ако не си сигурна, че си готова не го прави! Ще ти останат гадни спомени за цял живот. Първият път трябва да е много специален, с много специален човек и най-добре да разполагате с много време да се отпуснеш и наистина да се насладиш на момента. А не набързо, под страх, че примерно вашите ще се приберат от работа. Така, че си е напълно твое право да го помолиш да не бърза. Ако те обича и си му важна, ще те изчака, а няма да настоява. Да, знам младите момчета са толкова нетърпеливи, но за нас като момичета това си е един толкова емоционален момент, хем прекрасен, хем плашещ. Така, че трябва доста време докато се решим и се отпуснем. По-добре недей да го правиш само заради него. Гаранция, че после ще съжаляваш. А както знаеш имаш само един първи път! Нека наистина е незабравим, а не свързан с бързане, страх и болка. Говори с него, обясни му, че това не означава, че не го обичаш, а че ти трябва още малко време и много искаш да е специално и прекрасно и за двама ви.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 27 дни
hash: cb46bd45d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Номер 21, удоволствие бе да прочета коментара ти. Личи си, че много обичаш приятелката си и че при тебе се получило като по книга - любовта те е направила по-добър човек. Все така да се обичате и да имате страхотни дечица!

 
  ...
преди: 5 години, 27 дни
hash: 2d507c2e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Просто пича иска секс - нормално! Почти сте пълнолетни, а 6 месеца изобщо не са малко, освен ако не планираш да сте честни до брака.
Представи си какво му е на него! Сигурно доста хора го питат дали сте интимни и защо не сте? Най-малкото му е неудобно и си е предпоставка за ревност и съмнения.

 
  ...
преди: 5 години, 27 дни
hash: db7c34abe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   №17, има ли значение какво ще пъхнеш вътре!? Това те е напрежение, а сърбеж, който лесно се начесва с различни средства. И друго, като си в такова състояние, не можеш ли да кажеш на момчето за това и да не го възбуждаш, или ако го възбудиш, защо да не го облекчиш по други начини-има много? Честно ли е, първо да му запалите фитила и после да го оставите да се мъчи? Спомнете си какво пееше за любовта Георги Минчев,-"нека се обичаме, без да се събличаме, да, ама аз да не съм от дърво". Та така, като не искате да доведете момчето докрай, по добре не се занимавайте с п"У"шки! Има лаф, има ли пушка на сцената, тя задължително ще гръмне, така е и в любовта, след всяка среща, пушката трябва да гръмне, т.е., да се изпразни! Авторката да не пише по форуми, ами да научи нещо за мъжката психика и тогава да се занимава с любов, защото мъжете не са от дърво!?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 27 дни
hash: 9cba44a477
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

28.   Боже хората още си живеят в 15ти век и в приказките... Било много специален момент!!! Много прекрасно преживяване и в същото време ужасно...каква драма!!! !Длъжен! е да я чака. Травма можело да остане! Абе що сте смешни бе? На 17 години трепере все едно е на 7 и няма да се чука, а ще й обръщат червата, длъжен бил да я чака- ми не, никой с нищо не е длъжен, точно в тея години тийнейджърите едва се сдържат и търсят с кой да се изчукат. И си е съвсем нормално. А може би гаджето ти не те привлича особено или си фригидна и като онази отгоре със специалния момент. И да чакаш и да не чакаш пак може да те зареже и в двата случая. Ако се чудиш както някои в коментарите как да го извъртиш, че да остане вързан за теб, просто за да се води, че имаш гадже, то темата трябва да е с различно заглавие. "Специалния" човек в 99% от случаите рано или късно става бивш специален човек. Специалния момент се оказва не особено специален. Излезте от приказките, реалността е съвсем друга. И да спомена, че съм жена.

 
  ...

...
преди: 5 години, 27 дни
hash: 371e923f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Като не си готова просто не го прави, сама си решаваш. Но тук идва въпросът като не искаш да правиш секс защо си си хванала гадже ? Нормално е на него да му се прави, на тези години това си е водещо, пък и по- нататък също, здраво, младл момче - съвсем естествено. А и 6 месеца хич не е малко, не е като да не те е чакал..

 
  ...
преди: 5 години, 27 дни
hash: b723b1b9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Ти чувала ли си за презервативи? С тях няма да хванеш нито болести, нищо ще имаш дете. Да си готова, означава да искаш да го правиш с този човек, а за последствията казах че си има решение Презерватив. Аз отрязвам само тези, които не искат с презерватив. Повярвай ми има много такива мъже. Иначе какво, брака ли ще чакаш?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 27 дни
hash: d1e2aee652
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Към номер 28
И аз съм жена, но все пак мисля, че не бива пък чак толкова да се обезличава този момент. Има значение какъв е първият мъж, има значение с какви впечатления ще остане момичето от първия си секс. Има значение дали се обичат, дали той знае какво прави, дали е с предпазни средства или без. Кой каквото и да казва, но първият път не случайно се помни, и първият мъж. Не е без значение дали е само, за да си мине по реда, или защото искаш този човек наистина. Да, на днешно време не е кой знае какво, но пък никой не може да ме убеди, че няма стойност.

 
  ...
преди: 5 години, 27 дни
hash: e60cf49f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Номер 28, да сигурно масово тийнейджърите разсъждат като теб и за това сме на първо място по тийнейджърски аборти. Щото голяма работа, че не сме готови! Важното е да ни е кеф! И да не ни зареже гаджето! А после като стане беля, е ще му мислим.
Никой не твърди, че това ще е единствения мъж в живота на авторката, нито че трябва да се пази за първата брачна нощ. Просто я съветваме да не прави нещо насила, нещо което ще и остане като лош спомен, защото ще го направи не защото иска, а само за да угоди на някакво хлапе, което най-вероятно се ръководи не от любов, а от бушуващи хормони. Пък ти ако искаш и на 11 прави секс и всяка нощ с различен. Твое право си е! Както си право на авторката да откаже да направи нещо, което явно я притеснява.

 
  ...
преди: 5 години, 27 дни
hash: 0f198b64a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   До 27

Смешно ми е като те чета.
Я кажи, след всяко здрасти с красива жена ли се изпразваш? Или я караш да ти го пипа :-D От колко време не правиш секс, че така жално си просиш да те пипат? Сериозно, спри да пишеш загорелите си глупости, че малките момичета сериозно ще решат, че трябва да задоволят всеки надървил се, за да не го боли, горкия.
Намери си жена и спри да мрънкаш, никоя не е длъжна на първа, втора или десета среща, да те оправя!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 66febb01a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

34.   Като чуя аргумент "ако я обича, ще я чака" и винаги ми идва на ум, "ако го обича, ще му пусне".

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: d03366274f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

35.   Номер 34, на помияр като тебе, само това може да му дойде на "ума"...

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: f539aa2c58
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   35, той многократно се е доказал в сайта като Ганьовец, мислещ единствено с долната си глава и страдащ от мания за величие. Излязъл от селото завалията, отишъл в Норвегия, но селото не е излязло от него. Ако му прочетеш помиите му от други сайтове, които той нарича "проза", понеже в съзнанието си се изживява като писателл, ум ще ти зайде колко му е болен мозъка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 24 дни
hash: 68c70302d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

37.   Чудя се, като не си готова за секс, защо имаш гадже изобщо? Разделяйте се, явно не си готова за истинска връзка още. Никой не е длъжен да стои на сухо и да те чака. То ти можеш да станеш готова чак на 30...
Не го възприемай като "трябва да правите секс непременно". По-скоро се разделете и си намери приятелка - жена, която с която да си клюкарите докато не станеш готова.

 
  ...
преди: 5 години, 24 дни
hash: 66febb01a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

39.   37, аз ако бях на място на приятеля и щях да предложа алтернативни форми на секс или с нея да сме гаджета, но да олабвам без обвързане, докато тя стане готова. Така ще е справедливо и за двамата.

Дядо Торбалан

 
  ...

...
преди: 5 години, 23 дни
hash: 82a0fab1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

40.   "Не мога да чакам супер много време. " Това е сигурен знак,че това момче НЕ ТЕ ОБИЧА! Просто иска вече, да те бройка. Щом не си готова за толкова време, значи това не е човека за теб! Просто още не си го разбрала. Ако беше твоя човек щеше да искаш да си с него, но ти не искаш. Махни го, това ако ми каже, ще му кажа, да отива при друга щом не може да ме изчака! Аман от бройкаджии. Според мен, не е сериозен и не те обича не му се давай.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 23 дни
hash: 5f0f15f525
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   39, ако момичето беше съгласно, нямаше да пише тук. Това би било обидно спрямо нея и подигравка с чувствата и. Не всички мислят само за ебане, без да зачитат чуждите чувства. Типично мислене на извратена отрепка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker