Приятелят ми е извратен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми е извратен
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 7653 пъти
Здравейте читатели, пише ви момиче на 20г. Нека започна така. Имам си приятел на 20г. От 1г сме заедно, живеем под наем и се справяме сами. Проблемът е там, че отскоро се държи много строго и гадно с мен, постоянно ме нарича не зряла, че се държа детински... Преди да ме съдиите искам да оточня нещо. В момента съм в годините на съзряването и осъзнаването, правих грешки научих си урока и в момента мисля наистина зряло. И нека подчертая, че за няколко месеца съзрях умствено и духовно и наистина има промяна която сама виждам. Та проблемът ни е, че той вече не ме желае, правим секс веднъж месечно, постоянно ме отбягва, като излиза навън. Та... Извратеното нещо което забелязах е, че влязох в историята на гугал хром, за да видя една стара страница с обява за кола. Обачеее, натъкнах се на най неочакваното нещо за мен лично.... ПОРНО КЛИПОВЕ С БАБИЧКИ ИЛИ ЛЕЛКИ... Стана ми отвратително.. Хорааа това нормално ли е за един 20г мъж. Как да го определя това? Фетиш ли е? На психическа основа ли е? В началото на връзката ни ми е разправял за негови приятели как са спали с учителките си, може ли тези истории да са били не на негови приятели, ами негови преживявания? Веднъж говорихме на тази тема и той отрече, че ги гледа, неговите думи бяха "ти нормална ли си? За такъв перверзник ли ме имаш? Това са вируси като съм отварял сайтове" Но пак виждам такива сайтове. Даже в гоогле е писано, за да намери. Дайте ми съвет моля ви. Много ми е странно. Не знам какво да правя. Тежко ми е, боли ме, защото правя всичко по силите си да е доволен от мен. Даже се промених заради него, мисля по-разумно, така наречено зряло.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: b3405a7fcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е фетиш. Желание за по-зрели жени. Мъж на 40 съм и аз също имам такива влечения. Не сме само ние. Има много такива мъже. Не знам как бих ти го обяснил и до каква степен би ме разбрала. Примерно "аз" съм затворен в една стая с легло. И вкарват при мен 18-20 годишно девойче с което трябва да правим секс. Ще свърша работа, но трудно би ме възбудила. Без значение от пропорции на тяло или умения. Ако влезе жена на 35-40 години, бих се възбудил почти веднага като докосна тялото и. Обаче влезе ли жена от 45 само до като си представя какво ме чака и съм готов. Не ме привличат по млади. Имал съм над 20 момичета, но цял живот ще помня една кака с 15 години по-голяма от мен.
А приятелят ти няма как да ти го признае. При мен подобна история доведе до пароли по лаптопи и телефони. Опита се да ми държи сметка с кого си пиша. Защо тази ми е приятелка в сурат-тефтера. Четеше се личната ми кореспонденция със сестра ми и ми кипна. Ако се стремиш да запазиш връзката си, не притискай приятеля си. Човек много трудно можеш да го откажеш от интересите му.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 23f7004b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм геронтофил, и мен ме привличат такива клипове и го правя също и реално с тях. Ти какво някакъв проблем ли имаш?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: df96f21aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Добре, но защо като си пада по по-възрастни и зрели жени е с мен? Няма нищо да му казвам. Не съм чак толкова зле да го следя или да го променям. Но ми е гадно, защото значи че не ме желае. Сигурно не го задоволявам, не знам. Но първият път когато го питах ми отрече, значи ме е излъгал.Поне да си признае. Готвя му, чистя му, пера му. Грижа се за него.... Сигурно само заради това е с мен, знам ли.? Трябва ли да се тревожа, че може да не ме обича и харесва? Много пъти е твърдял, че ме обича и уважава, но не го показва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: d04bcd63c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Виж сега. Има няколко аспекта.
Първо, за теб самата - да, поузряла си, но за няколко месеца това не става. Вече си зряла според теб, от твоята камбанария, но реално нямаш представа още колко неща има на този свят. Така че едва-едва си започнала да растеш. Това не е критика в никой случай, и аз на 20 бях супер зелен, дори приятелка си нямах. Казвам го само, за да погледнеш по-реалистично към себе си.
Второ, за приятеля ти - както казва и първият коментирал, това е фетиш. Не знам какъв % от мъжете го имат. Аз го нямам, но то е въпрос на вкус. Не можеш да направиш много по въпроса, приеми го като даденост по-скоро - примерно както ако приятелят ти има големи уши. Това не значи, че си длъжна да приемаш неговия фетиш във вашата връзка, напротив. Прецени нещата, вкл. дали поведението му към теб те устройва, говори с него, дай му възможност и ако няма промяна към това, което те кара да се чувстваш добре - довиждане. Ти вече си се променила за него (всъщност да станеш по-зряла е необходимост в живота, а не специално заради гаджето ти), ако той иска да е с теб също трябва да направи нужните стъпки. Само от една страна не става. Ако опиташ само ти да правиш малко, после още малко и още малко, после още малко, сама няма да усетиш как ще влезеш в психическа зависимост от него, а той буквално ще те командва. Такъв вариант не ти трябва. Виж дали можете да оправите нещата и ако не - изнасяй се на квартира самостоятелно.
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0c872bfe09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Масово явление. И не само порно с милф-ове и баби гледат, ами и се праскат с тях. И всеки си има поне по една, дето го е научила на игрите, не може да я забрави , защото се плющяла много по-добре от младите мацки. Защото по-възрастните са по-опитни, не им пука, дават всичко и отвсякъде. Нищо чудно и твоичкият да има някоя учителка, само че го е срам да ти каже. Мъжете може и да имат имат Едипов комплекс. Ако не знаеш какво е Едипов комплекс, питай гугъл. Ако много те е гнус, зарежи го, защото те лъже, но има голяма вероятност пак да попаднеш на такъв .

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e4eb3e3e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо се чудиш, че приятеля ти има желание за по-възрастни лелки. Тези лелки са без комплекси и се отдават напълно в секса. А кой знае ти каква комплексарка си, а може и да имаш някои генитални недостатъци, които сигурно го отблъскват, но не иска да ти го каже. Колкото за разликата във възрастта-ами аз съм гледал в порно сайтовете млади момичета 18, 19 годишни правят секс с 50 до 60 годишни мъже. Ти кажи това нормално ли е. Младо момиче да си отваря краката на 50-60 годишни мъже, даже и свирки им правят и дори в ануса го приемат. От тези примери се вижда кои са се извратили повече, момчетата или момичетата. Аз мисля, че днешните момичета са по-извратени от момчетата. Днешните момичета за пари са готови всичко да правят с мъжете без значение на каква възраст е мъжа. Ти също може да станеш като тези момичета. Колкото за бабички в порно сайтовете аз още не съм виждал, освен ако смяташ за бабички 35, 40 годишни рядко добре запазени жени. Ти сигурна ли си, че гениталията ти е в изправност. Погледни първо себе си преди да критикуваш приятеля си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 83a268899f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Приятелят ти има фетиш към по-зрели жени. Правите секс един път на месеца понеже, не го възбуждаш, така, както го възбужда жена на повече години. Според мен най-добре е да го зарежеш. Ти няма, как да му задоволиш фетиша и те отбягва понеже търси само жени, които да му задоволят фетиша.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 83a268899f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До 3

Човека те използва да му готвиш, чистиш и переш. По-важното е какво показва, а не, какво твърди. Щом не показва, че те обича, означава, че не те обича.
Няма, как да го задоволиш, колкото и да искаш, понеже си млада а той не си пада по млади.
Колкото по-бързо го напуснеш, толкова ще е по-добре за теб.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f6b03378f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 5.Перфектен коментар, страхотно е да виждаш интелигентни хора, които поднасят мисълта си по точния начин , с малко думи и много смисъл.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5e94bc6d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Към авторката: Номер 1 ме изпревари-всичко, което написа той, го харесвам и аз! На 36 г. съм, нямам гадже, но ще гледам да е поне на 35, няма да е като 20 годишните! Все пак се предполага, че това си е вече зряла жена, която ще е и обиграна-още не съм спал с жена, но и това ще стане! А това да търсиш какво има в чуждия компютър е незачитане на чуждото лично пространство! Чудя се защо ли още не ти е посочил вратата? Защото това натам води! Това е все едно да откраднеш! Не го ли знаеш? Просто мъжете сме така устроени, че да премълчаване това, което обичаме, защото обществото ще ни отбягва и же прави интриги зад гърба ни-близки, познати, приятели, колеги, роднини! Просто не всеки приема това, което един мъж може да харесва! А какво остава за теб! А това се споделя само с доверен човек! А ти определено не влизаш в тази категория! А той ти е казал онези думи, за да те заблуди! Но не забравяй-все пак той те търпи, защото му шеташ! Иначе отдавна да те е изритал! Бъди благодарна на това! Но ако реши, винаги може да ти посочи вратата и ти да си събереш багажа незабавно!

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: be0a8d8f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   За мъжете е нормално, моят е идиот и в историята съм му намирала да търси неща от сорта на порно с ескимоси и как свършват паяците и това са най-нормалните неща, така, че не се притеснявай дори и хентай да гледа

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ad81f2dc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Пада си по дърти чанти. Ти и на челна стойка да застанеш пак няма да спре. И аз бях разбрала, че едно гадже преди мен е бил с 50 годишна, а и двамата сме на по 22. Ами противно ми стана. Сексът ни е редовен, но само като си го представя с такава жена, ми се отщява всякаква интимност. Да предпочетеш раждало и увиснало тяло пред своя наборка, си е обида за човека до теб. А пък тия жени как спат с набори на децата си акъла ми не го побира. Гнусна работа.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: ad81f2dc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аха, номер 14
Значи момичето е виновно, че е разбрало, а не типа, който има такива наклонности? Ми не е длъжна да му слугува, ако той ще е толкова потаен за всичко. Просто да си трие историята като нормалните хора, за да не изпада в подобни ситуации. Кой глупак не си трие порното, или търсачката? Това и лапетата на по 11-12 го знаят.
Не съм съгласна, че жената трябва да търпи всичко, за да не я остави принца. Това време отдавна отмина. Авторке,
сядаш и си говорите. Нормалните, големи хора, трябва спокойно да могат да говорят за проблемите, очакванията си, за секса дори. Не може да накараш някой да е искрен с теб, но поне е опит. И не се връзвай на залъгалки с вируси, хаквания и прочие- любимото оправдание на мъжете, като не могат да измислят друго. Мъжките лъжи не са толкова много и рядко са оригинални. Та, лъже те 1000000 процента.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0c872bfe09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Зарежи го този. Да си намери някоя баба да му прислужва. Има толкова нормални момчета, за какво ти е някакъв извратеняк, че и лъжец? Какво бъдеще те чака с такъв?

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 4fd3e05202
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   И аз си падам по чичаци, ама понеже съм жена всички ще кажат, че съм извратена и трябва да се лекувам, нали? Хахахахахах, откачени хора

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 25 дни
hash: a2849a414f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Един мъж като е виновен, или изневерява, търси грешките в жена си. Това е толкова жалко, толкова слабохарактерно. Момиче разкарай го, в тази връзка само ядове ще береш.

Кери

 
  ...
преди: 5 години, 23 дни
hash: e75ee2bdf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Не е извратен, а тарикат, мислещ за бъдещето.
След десетина години, ще и прибере пенсията на бабата и личен асистент

 
  ...
преди: 5 години, 20 дни
hash: a22299d76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Толкова смешни постове чета тук... Абе вие, хора, правите ли разлика между фантазия и реалност? Порното е всъщност една онагледена фантазия. Аз съм жена и също понякога гледам. Естествено, че това прави и съпругът ми. Понякога двамата заедно си пускаме нещо пикантно. Харесват ни точно по-възрастни двойки или тройки, защото по тях няма силикон и всичко е натурално. И какво от това? Девойче, не си обременявай младата главица с глупости. Нито е извратен приятелят ти, нито е луд. Само ме притеснява тази работа със секса веднъж в месеца. На вашата възраст е нормално да е всеки ден. Ние сме хора на по 40 години и не го правим само, ако някой е смъртно уморен от работа или пък другият е в командировка, иначе е всяка вечер, а много често - и сутрин пак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 19 дни
hash: 444fe02b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   ... Днешните момичета за пари са готови всичко да правят с мъжете без значение на каква възраст е мъжа.... Точно така е, кифлите са много по-извратени, защото се предлагат за пари, а един млад мъж който иска да спи с лелка го прави само от страст, е има и жигула, но те са редкост.
Аз съм на 52 г. и също като тийнейджър съм харесвал по-възрастни жени, защото са зрели имат подчертани полови белези, големи гърди, задник, пищни бедра, добро окосмяване, освен това опитни, без задръжки.
Ако пред мен застанат две голи жени, едната на 20 години идеалон епилирана и кльощава по тъпите ви представи за красота, и другата над 50 - естествена, сочна, пълничка и окосмена, без колебаине ще избера втората, а първата даже няма да ми направи впечатление.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker