Какво не е наред с мен.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво не е наред с мен..
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2501 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 15 (скоро 16) години. Имам приятел от 6 месеца и от доста време ми пуска намеци за секс. Аз не се чувствам готова и му го казах, той уж ме разбра тогава, но месец по-късно ме попита отново дали съм готова.. Не знам какво да правя. Обичам го повече от всичко на света, но просто не смятам за нормално сексът на нашата възраст

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: b613bf8ab6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще обичаш и много след него, така че щом не си ок с тези неща на този етап или ти влиза в положение или му биеш шута. Реално.. той щом те пита няколко пъти вече, ще го направи пак. Иска му се и ако ти не му дадеш, ще си намери от друга. Така че ти си решаваш. Говорите си, споделяш му какво мислиш и ако той е на друго мнение - късаш с него. Ако не той ще скъса с теб и ще ти е още по-гадно. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 7efec986b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нормален е! С предпазни средства. Преди няколко поколения неомъжените жени над 20 са се водили стари моми, според тогавашните разбирания.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 32edc0e825
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом не се чувстваш готова не го прави. Приятелят ти на колко е?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: ac0e69505a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нормална си и то напълно. Просто осъзнаваш, че възрастта ти не е толкова зряла, не чувстваш тялото ти да е готово и чисто съзнателно не го възприемаш за добро решение. Не го прави, за да не съжаляваш след време. Ако психиката ти не е подготвена за първия секс, а повярвай, това остава спомен и е събитие изпълнено с много емоционален заряд, то не го правиш. Тялото ти ще се справи с болката, но ти ще се чувстваш леко виновна, леко сгрешила и ще си напълниш главата със страхове. След време ще си ядосана на себе си, защото ще си сторила нещо, което не искаш, под натиска на друг човек. Толкова живот имаш пред себе си и толкова пъти ще имаш възможност за секс, че направо ти е бедна фантазията. Не си закъсняла, вярвай в себе си и в собствената ти преценка повече.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 42f50c1810
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Бабо до кога ще се представяш като тийнейджърка. Ти беше на 16г. преди 46 години. Сигурен съм, че и тогава не си била девствена на 16, а си започнала секс вероятно на 12, 13 години. Във вашия етнос /на копанарите/ вие го започватв много рано. Хайде признай си кога те отвориха теб и кой беше първия-чичо ти или някой комшия.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: f988ccd931
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ако те обича, ще прояви търпение и ще те изчака. Щом толкова бърза има два варианта, просто е супер нетърпелив, в което няма лошо, но щом държиш на приятелката си, няма да я пришпорваш или просто е бройкаджия, иска да спи с теб и да те зареже. Това второто е много гадно. За това, не прави нищо докато не си готова. Ако си му важна, ще те разбере и ще ти даде време. Както написах вчера и на едно друго момиче с история като твоята. Имаш само един първи път! За това нека е специален! А, не направен на сила, само за да не те зареже.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: a0bc084049
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче, вече имаш много мнения в другата си тема, не разбра ли как стоят нещата? Или премълчаваш нещо? ”Какво не е наред с мен” се питат хора, които или са осъзнали, че нещо не им е наред, или хора, които се влияят от околоните и наложените норми, хора без собствено мнение. Малка си още, май е нормално да се питаш такива неща, имайки предвид средата, в която живеем, прсвят секс на по 11 г., но КАКВО ТИ ПУКА? За всичко ли ще гледаш другите и ще се сравняваш, и ще копираш тяхното поведение? Има си неща, които са приети за норма и прекрачването им води до законови санкции, нали... , но има норми, на които не обръщай никакво внимание... просто помисли.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 664694b44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Пусни му иначе ще те зареже и ще отиде при друга която няма да се стиска.

 
  ...
преди: 5 години, 26 дни
hash: 42f50c1810
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10, ти посещаваш ли редовно този сайт, четеш ли доста от историите тук. Ако да, не ти ли прави впечатление, че много от историите си приличат особено на сексуална тема. Съветваш я "просто да помисли", а ти самия като четеш историите мислиш ли кой може да бъде автора, но бързаш да кажеш: "Малка си още".... Прочети коментар н. 8, може да ти се отворят малко очите. Прави ми впечатление, че никой от четящите тук няма аналитичен разум и никой не може да разпознае една и съща авторка, която пише измислени истории една след друга и повечето ѝ истории са обвинителни към мъжете. Коментатори като тебе вярват на всичко написано и не могат дори да допуснат, че всичките истории на тази авторка са абсолютни измислици. Казваш ѝ: "Малка си още", но тя не е малка, тя е на 63 години, но винаги се прави на много млада и вие и вярвате. Прочети историята й "Приятелят ми е извратен" само, че тук тя се представя като 20 годишна. Също историята "Не съм готова за секс" е нейна и тук тя се представя като 17 годишна. Всичко каквото тя пише са обсолютни измислици. Прогледнете бе хора. Модератори публикувайте коментара ми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker