Платена любов или...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Платена любов или...?
преди: 13 години, 2 дни, прочетена 4457 пъти
Знам че има доста подобни истории но все пак...
На 24 съм. Млад мъж, ако мога да се нарека така но има нещо което ме притеснява. За съжаление още не съм имал сексуален контакт. Падам си по жени и не съм кои знае колко претенциозен, нито съм грозен, имам сериозна професия с добри доходи но... Във връзките нещо не ме бива...

И така до сега слушах неща от рода на "ще си намериш подходящата... " и тн...

Проблема е че мисля че вече съм "изпуснал влака" и дори да имам шанс с някое момиче не мога да призная от срам че съм девствен. За това дори да потръгне нещо гедам да се измъкна тактично защото се страхувам какво ли че си помисли момичето... А то и не са някави сериозни връзки - в смисъл не мога да се доверя защото ако се разуче - дори приятелите си няма да мога да погледна в очите...

Та сега се чудя дали да не прибегна до платенат любов... но май пак ще ме е срам дори от момиче което прави тези услуги за пари...

Абе доста се оплетох в тази материя... а уж съм умно момче...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 дни
hash: 0a17fc0bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моят съвет е да прибегнеш :) Дори и да те е срам, те предполагам умеят да предразполагат, а и да не е така, какво толкова- срам- не срам все ще се получат нещата и после ще си доволен. Дори няма лошо да прибегнеш няколко пъти, да натрупаш опит и самочувствие. Другият вариант е да си намериш жена за целта в нета, на която предварително да обясниш как стоят нещата. Не мисля, че ще ти е трудно да немериш такава, най-лесният вариант е в сайт за запознанства.

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: a51ae5b6da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Направо си избери някоя "фея" от нета и действай :)), после пак и така; приеми го и подходи като към скъпи частни уроци :)) То един (учебен) час кормуване май си е към 25лв сега ако не бъркам, е иначе за секс ти искат между 60 и 100 по принцип, кво му плащаш :)))

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 4fc11289e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами не е станално нещо фатално. Ако толкова не ти върви с връзките, отиди на "платеа любов" и гледай да се представиш добре. Не за да ? е кеф на феята, а за да докажеш на себе си, че го можеш и няма нищо страшно :)
Мъж си, трудно се разбира дали девствен или си просто дърво в леглото. Даже ще ти кажа, че и аз закъснях малко с първия ми път, но пък беше страхотно. Бях се панирал да не се издъня, но стана точно обратното - най-добрия секс в живота ми досега :) И мацката остана супер доволна след нощта.

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 ден
hash: 3f6081c2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много позната история.. Да не си яп убликувал и преди?

 
  ...
преди: 13 години, 1 ден
hash: 3e1d1e7d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Бих желала да кажа, че няма нищо срамно в това.
Ако сподедиш това с момичето/жената, с която се срещаш и тя ако наистина те цени като човек и има ценностна система, не би трябвало да се отдръпне от теб, а точно обратното.
Знам, че много хора биха си казали, че това е невъзможно, имайки предвид факта как се развиват отношенията между мъж и жена в днешно време, но повярвайте все още има свестни хора.
Успех :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 ден
hash: baad69b9af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз на съм проститутка, но въпреки това ми се удаде случай да отнема девствеността на един 33-годишен. Ако не ми беше казал, не бих повярвала. Но той просто не беше комплексар. Възхитих му се за това качество (липсата на комплекси), за волята да се опази и това го направи по - ценен за мен... Аз съм малко над 20, само да отбележа и съвсем не ми липсват предложения:)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 часа
hash: 2e3f195614
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Спокойно приятел, изобщо не си изпуснал влака. Даже още доста влакове те чакат да се качиш на тях. Казавам ти го, като човек минал по този път. Точно на твоята възраст и аз бях изпаднал в такава ситуация. Това, че си девствен не е никакъв проблем. Не е нужно да биеш тъпана за това пред момичето, още по-малко пред приятели. Интимният живот е строго личен и неприкосновен. Освен ако не са ти много истински приятели, другите едва ли ще те разберат и по-вероятно е да започнат да си правят майтап за твоя сметка. А в същото време някои от тях, без да подозираш, може да са в същата на твоята ситуация. А момичето няма как да рзбере директно, че тя ти е първата. Може да не се получат първия път нещата много гладко, но ако тя държи на теб и си я привлякъл, едва ли ще я разочарова липсата на много опит в леглото. И аз не бях с много опит в началото, когато едно момиче ми каза, че или я лъжа или съм добър артист. На нея и харесах такъв какъвто съм. А по въпроса за най-първия път признавам си, бях с проститутка. Много го мислех и аз като теб. Имаше голяма борба в мен - от отчаян романтик се наложи да погледна реалността в очите и да прибегна към платената любов. И много трудно, но го направих. Нямаше нищо страшно в това. Платих си, задоволих любопитството си и си вдъхнах малко увереност. За мен това имаше положителен ефект. Нямаше емоция, нямаше чувства, просто полов акт. За някои звучи непочтенно да си с проститутка. Ами ако си хванеш някоя гърла и правиш секс срещу почерпки и подаръци не е ли същото. Само, че на нея не е и лепнат етикета проститутка, защото не се пласира, чрез някой клуб и си иска парите по заобиколен начин. Не знам дали проститутката в случая не е с по-достойното поведение. Такова момиче освен, че може да ти излезе много по-скъпо, може и да те унижи и срине самочувствието още повече и накрая да си останеш и на сухо. Докато при платената любов всичко е регламентирано. Не, че те навивам да правиш секс по този начин, но и така да стане, няма нищо страшно и необикновено.
Дано си намериш нормално момиче,
Успех и кураж!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4470ae2c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 4, и на мен ми се струва, че съм чел тази история и преди.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d041a93f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъжете прибягват по проститутка, а жените какво правим...? Не е срамно да си девствен/а, но почти всеки реагира с подигравка като разбере(или дори, когато само се говори на тази тема) и това те кара да се чувстваш още по-зле.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: baad69b9af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   10, а вие защо им обръщате внимание на тъпите приказки?

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c540c72e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм на 22 и съм девствен и аз не съм задръстен ама не мога така свободно да сваля някое момиче даже мацки са ми казвали, че се държали настрани защото си мислели, че съм надут някакъв а пък то е точно обратното не знам как се получава така. Малко съм и пълен, но сега работя над това ходя на фитнес и бягам всяка вечер и много добре се отразява а съм и доста едър ако успея да се стегна мисля, че ще имам повече самочувствие ама ми е трудно да комуникирам с нежния пол макар, че зная че и те са хора и са чувсвителни и т. н. Нямам и среда изпълнена с момичета 3-ти курс съм в техническия и по купони и разни такива мероприятия сме само кочове напиваме се и така ама вече почнах да се дърпам от такива работи че ми писна все едно и също. Почти цялата компания са като мен но аз не искам да се примирявам с това а искам да се намеря приятелка. Малко трудно се намира момиче обаче което да харесва момче което няма бмв и мускули. Абе не знам гледам да се занимавам с някакъв спорт хобита и т. н. и не обръщам голямо внимание на това но някак си стои в мен и ме човърка много гадно. Не зная какво да те посъветвам но мисля че това с пчеличките не е решение все пак сме романтици и това не ни приляга а и никой не ни е лепнал етикет на челото че сме девствени нали се сещаш :). Много поздрави и не се сдухвай че момичетата го забелязват това.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0a5f273ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   послушай номер 1, но не прибягвай до услугите на евтина... трябва освен това да е българка! Албанките са евтини и са били плъзнали по морето, но са 100% заразени със СПИН, защото са работили в Западна Европа само за клиенти африканци. Ромките - не знам, може и да има от тях качествени, но аз бих залегнал на българка.
Цената трябва да е минимум 100 + 20 за такси на час, на нощ взимат към 250 - 300 лв., но бих ти препоръчал първо за час и ако ти хареса я запази за друг път за цялата нощ.
Поръчай я в ранната вечер, за да не се връща от друг клиент. Ползвай кондом и проблем няма да имаш. Другия път даже може да доведе приятелка, кой знае. Така ще натрупаш самочувствие и няма да те е страх при нормална жена....колкото до проститутките, те знаят как, спокойно!
Едва в следваща крачка си търси дама по интернет за взаймно удоволствие, има и доста омъжени, които само това търсят. Чакай иначе любовта, Жената! Не се отказвай, ще я намериш - но до тогава - ами живее се веднъж!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker