Толкова ли е важен секса ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (97886)
 Избор на редактора (167)
 Любов и изневяра (23045)
 Секс и интимност (11355)
 Тинейджърски (20294)
 Семейство (4908)
 Здраве (7893)
 Спорт и красота (4118)
 На работното място (2207)
 Образование (6028)
 В чужбина (1305)
 Наркотици и алкохол (937)
 Измислени истории (736)
 Проза, литература (1512)
 Други (13373)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Толкова ли е важен секса ?!
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 5374 пъти
Здравейте на всички!

Следя spodeli. net от доста време вече.
След дълги прочити на теми тук, се чудя няколко въпроса.
Защо на повечето мъже/момчета и жени/момичета най-голения проблем е секса? Как в една връзка най-важното било секса, това онова.. Абе хора 2-3 пъти на ден? ! Всеки ден? Вие друга работа нямате ли си? Ставате с мисълта за секс и лягате с тази мисъл. Как сте стояли на "сухо" и как ще се побъркате. Да Ви имам и проблемите бе, хора? Толкова ли стана важен този секс, а не любовта и обичта към двама души.. разбирателството, излизанията, било то сами или с приятели. Щом няма редовно секс нямало и връзка... да ама не. Аз също харесвам секса, доставя ми удоволствие, но не е най-важното за мен. Не мисля само за това, мисля разбира се, но не 24/7.

Сега ще почнат едни професори да ми изнасят лекции, не мерси, ще пропусна.
Знам, че всички ще ме наругаят. Това е мое мение. Каквото мисля, го казвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 54

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 204abbdfa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ами гладна кокошка просо сънува. Ей такива разни импотентни като дядо Торбалан вече не им става и си фантазират по форумите затова.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e2123f2ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Гладна кокошка, просо сънува...така е и със секса!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cb3e831474
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Ами.... на пустия му секс се гради цялата човешка история. Хора са умирали, държави са падали заради това. Нагон. Инстинкт за продължаване на рода. И ако нямаш достъп до редовен секс, обикновено, почти само за това мислиш. Секса е една от базовите човешки потребности (заедно с храната и сигурността) и ако не е задоволена, не можеш да се отдадеш напълно на по-висши цели. Така мисля.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2823ab2cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Съгласна съм с номер 5. Бих добавила и още нещо, като цяло проблемите около секса се споделят открито много трудно. За това в анонимен сайт има много такива теми. Нормално е. Другите проблеми хората си ги обсъждат с близките си и приятелите си.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4ed691ff1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   "Как сте стояли на "сухо" и как ще се побъркате. Да Ви имам и проблемите бе, хора? "

Ти не си мен, а не съм ти, теб не си те ... Или нещо такова.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 96892275e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Ако има достатъчно и леснодостъпен секс хората няма да го мислят, ще са задоволени и ще мислят за други неща. Ти обаче да искаш от гладния да спре да мисли за храна, защото било толкова елементарно и просто нещо - е мисля, че ти е ясно, че няма да стане, гладния ще мисли само за храна, на тези на които им липсва секс, ще мислят за секс. Понеже секса стана мъчна и трудна работа и от нещо обикновено и нормално стана привилегия за богатите, красивите и известните, затова и всичко се свежда до него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e466f036ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Да, сексът е важен.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6e7e582022
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Към първите няколко коментара, големи сте философи вие. Ако трябва да се обзаложа какво ви е положението със секс приоритет номер едно бих заложил на работещи на касата в била.

Много е необходимо да се клатим като зайци по 6 пъти на ден за да ни върви връзката така ли?

Според мен вече секса не е любов, а някакво първично проявленке на нагона ни за жалост вече няма същата стойност.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b343a7796c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   И аз като теб се чудя. Не е най - важното. Когато една връзка е зряла и сигурна и хубава, си имате доверие и освен секса, е важно да се обичате като хора и да сте екип и партньори и да можете да се обичате и без физически удоволствия. В живота се случва много - тежка бременност и въздържане, старост и загуба на либидо, това не са причини да спреш да обичаш човека до теб.
От личен опит го казвам! По това ще познаете истинската връзка, секса не е всичко! Но е важен!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: d2fd6d2993
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Браво Номер 5, кратко точно и ясно!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: abfa94fb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Автора - Първичен инстинкт, бе човек. Ако нямаше секс или баща ти беше решил, че има по-важни проблеми, нямаше да те има и теб. Няма качествена връзка без добър секс.
№ 8 - сексът" стана привилегия за богатите, красивите и известните". Сериозно? Че то в Африка, Индия, Пакистан и тем подобни трябва да са само много богати, красиви и известни като гледам колко население имат? Или се размножават чрез пъпкуване?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 627b792c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   8 до 13 - Това определение се отнася до тези култури с разрушени от феминизъм културни основи при които отношенията в обществото не вървят, има разпад в социално отношение и т.н. Това са тези общества, които загиват, не се раждат деца и на практика изчезват. Тези общества, където няма феминизъм и всякакви "права на малцинствата" по идеологията на Маркузе, са жизнени, прави се много секс, раждат се много деца и те нарастват. Там секса не е за "богатите, красивите и известните" а се почва от рано и се прави по-много, не се чакат принцове и принцеси, не се очаква първо "романтика", "разбирателство", "уважение", не се съставят предварително очаквания по-любовни романи а нещата стават бързо и се прави много секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fdc3da3ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Секса е може би единствената физиологична нужда която не зависи от самия/самата теб. Затова и си е напълно нормално да е от най-обсъжданите неща в подобни сайтове.
Ако те дразни, или имаш нужда от повечко секс, или от повечко рационално мислене. Пирамидата на Маслоу няма как да се обсъжда от върха надолу. Посоката винаги е нагоре.
Като цяло, без значение дали ти се иска, секса си е по-важен от връзки, разбирателство и т.н. Връзки с добър секс оцеляват често при липса на разбирателство уважение и т.н. Виж обратния вариант, когато сексуалните потребности на хората се разминават и някой остава незадоволен, винаги завършват или с изневяра или с раздяла.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 069f4901cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Цитирам от коментар 5
''И ако нямаш достъп до редовен секс, обикновено, почти само за това мислиш. ''Да не казвам че в един момент може и да откачиш.
Връзката без секс води до изневери, запомни го, и едва ли е връзка...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8a6ecfae3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   14, те па пакистанците са цъфнали и вързали

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 736d12db3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Аз не съм правила секс от две години. Понякога ми липсва, но като се сетя колко е гадно връзка само за секс и ми се отщява. На тези години надали ще намеря читав свободен мъж, така че... има и много други приятни неща в живота. Секса е нещо много хубаво, ни с любим човек. Иначе не искам, самотата не ми пречи.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 82bb51bc31
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

19.   На мен пък не ми е важен. Просто едно временно краткотрайно удоволствие, без което всеки може, но не всеки иска. Курвенското им надделява.

Ако обичам някого, дори и никога да не правим секс по някаква причина, не бих потърсила друг. Истинската и чиста любов може и без никакъв секс. Тя се гради на много, много, много по-висши ценности, които повечето от вас нямат. Тежко ви и горко с вашия гнусен долен курвалък, тежко и горко и на тези около вас.

Ж,21

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 02cce647fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   До номер 14 - да, прави се много секс в такива общества. Там също се раждат и много деца. Без стойност, защото човешкият живот отдавна е приравнен на този на куче, а хората мрат на 50 от купища заболявания или живеят в мизерия, духовна, материална нищета и оставят след себе си още деца, които да изживеят подтисническия робски живот на добитък за разплод ... Сексът е за всеки, но за всеки е и културата, и чистотата, и стремежът към по-добро дали във външния вид, дали в ума, дали в доброто отношение към околните. Иска ми се хората да правят много секс, да се чувстват щастливи и уверени и да не забравят да уважават околните, както и себе си. Да правят секс, защото им харесва, а не защото някой ги е продал на пазара за булки или защото "така правят всички" и ги е срам от развод или от подигравките на по-рано развитите им съученици например.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c44383aea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Аз като гледам тук на всички жени не им е важен секса. После защо ли мъжете изневерявали? Зрели млади мъже сме, прави ни се секс всяка вечер, всяка сутрин а вие жените все нещо ви „боли”! Какво чакате след 50 вече ще са ви решени проблемите и ще птваряте лрала ама мъжа тогава няма даго интересува това, ако неви е изритал до тогава де. Аз след седмица взимам заплатата и започвам да излизам. Нека жената си стои сама вкъщи и да спи.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dcd0d487a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Номер 19, стопли ми душата, има и достойни жени!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cec31decca
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

24.   Няма как, човек с високо либидо да обясни на човек с виско либидо, защо сексът е важен в една връзка. Също, както ерудитът не може да обясни на профана, защо четенето на книга е приятно. Също, както спортистът не може да обясни на разплутия пред дивана дебелак, защо физическите упражнения носят удоволствие.

Има много теории за феномена ниско либидо. Някои твърдят, че хората с некачествени гени, са "програмирани" да не искат да се размножават. Други, че това е естествен регулаторен механизам на популацията. Истината е една, в живота отгоре са хората с високо либидо. Така е било в цялата човешка история. Юлий Цезар е бил хипер похотлив. Наполеон Бонапарт е известен с любовните си похождения и упадъка на военния си гении, при спада на тестостерона му. Чингис хан пък e бил толкова сексуален, че 8% от живеещите на територията на бившата Монголска империя носят неговите гени.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8a6ecfae3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

26.   24, викаш ако не ти се прави секс, значи за нищо не ставаш, че чак си позволяваш да го наречеш феномен. А ти си много готин, защото денонощно "попмиш". Да се чуди човек кога ти остава време от висене в сподели и онзи другия сайт, в който си пишеш "прозата". Ебати ограниченото мислене. Дал 3 примера и вече направил генерални изводи за цялата човешка история. Аз мога да ти изровя 3 противоположни примера - и к'о пра'им с'я? И ти да не си му светил на Наполеон, че знаеш какво му е било либидото?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dcd0d487a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

30.   Номер 26, защо изобщо спориш с "човек" който сравнява морала и достойнството с ниско либидо. Модерен примат... долен помияр - тежка констатация на очевидното за не нему подобните. Представям си какви книги чете :D.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dcd0d487a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

31.   Дядо торбалан говори за Чингис Хан - е това ако не е профан, ако беше арменец, щеше да се казваш "Умствено Недоразвиян-Гадориян" , феномен си ти, да се заеме БАН - да защитаваш примитивносста си, си страшно припрян. Във всеки коментар показваш колко си жалък, шанса да разбереш думата морал - в действителност малък :(. Ако глупосста имаше връх, щеше да си го покорил, заради концентрацията ти в низшите страсти ли така си се принизил? Кой го е позволил? Ако ти бях баща, вероятно бих помислил, че със създаването ти съм се унижил :(.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: de405bb735
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   Прост факт от нашето малко семейство:
Ако не сме правили секс относително дълго време, вкъщи и въздухът е дразнещ. Спорим ежедневно и то за такива глупости, че после съседите ни се смеят в асансьора.
Ако сме ядосани и не можем да се гледаме, но ни дойде едно желание да си изкараме всичко в леглото, мигновено спираме да сме скарани.

Сексът вдига нивата на допамин. Усмихва те, така да се каже, прави те доволен. Във връзката либидото ми е много по-високо. Искам секс, но обикновено го искам с конкретен човек. Сексът не влияе на чувствата, но влияе на настроението, а то от своя страна на комуникацията ти с половинката. Сексът е важен, просто не е най-важното. Ако обичаш някого, но има причина да не можете да правите редовно секс, ще си стоиш кротко на дупето и ще си траеш. При всяка друга ситуация е ужасно да искаш, да можеш, но другият да ти се дърпа и да ти казва, че си животно и в тебе чувства няма. Имам сърце и обичам моя човек много, но същевременно имам тяло и то иска от този човек секс. Ако с него по някаква причина имахме огромна разлика в либидото, нямаше да му изневеря, но щях да съм кисела по-често, отколкото ми се иска и пред себе си да призная.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fac0a5dd74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Разни хора, разни идеали, разни сексове....Но има еднакви неща...напр. Не трябва да бъде разменна монета---на ти една вафла дай ми един секс, или ще ти дам секс ако ми изкопаеш лозето...Не трябва да бъде монолог, винаги диалог...Трябва да бъде радост а не мъка....трябва да идва от вътре, а не от вън и най важното---сексът е здраве ...правете любов, а не война.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cc5ef7a601
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

34.   Торбалане в кой филм ги гледа тези измислици за Чингис хан? 8% носели гените му, обаче той погребан тайно и никой учен не може да изследва гените му. Следователно това твърдение за 8-те % е просто хвалебствена лъжа. Онзи които е чел малко история знае, че преди смъртта си Чингис хан разделя империята на четиримата си синове, така че имаме твърдо доказателство че децата му от мъжки пол не са хиляди. Със същия успех само за няколко години медийни лъжи и сплетни за несъществуващи изследвания можеш да твърдиш, че половината българи са с гените на Аспарух.
Да не говорим за доказателството за похотливост на Юлий Цезар с смешната цифра от 2-3 наследника.
А за Наполеон Бонапарт се знае че 6 години след стъпването си на власт или на на около 40г вече е страдал от импотентност, а аутопсията му доказва че половият му орган бил изцяло атрофирал, както знаем е починал на 51г. Или как е възможно да даваш за пример за човек с високо либидо Наполеон, мъж висок 155см, чийто атрибут бил атрофирал.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1f50693c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   до 34

ами Торбаланеца нещо много се е надценил. Има претенции, че е сексуален гуру, познавач на историята, еротичен писател, успешен блогър, добър статистик... Мисли се за кой съм аз, пък не вижда колко е смешен от страни, та чак трагичен. Много е жалко, когато нямаш реална представа за себе си. Непрекъснато ставаш за посмешище, без да осъзнаваш и мислейки си, че си хванал господа за шлифера.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 21660bd575
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

36.   Чингиз хан.

Освен четиримата си наследника, великият император оставя стотици дъщери и синове от наложници. Изследването на ДНК-то му е от 2003 г., на еволюционния генетик Крис Тайлър-Смит. Той открива, че 8 % от населението на бивши територии на монголската империя носи едни и същи У хромозоми, проследени до Чингиз Хан. Повече информация може да намерите в книгата Human Evolutionary Genetics: Origins, Peoples & Disease.
Юлий Цезар.
Неговато страст към сексуални приключения му спечелва презрителното определение от Светоний „Мъж на всички жени и жена на всички мъже. Ако не вярвате на Светоний, остава само да вдигнем рамене.

Наполеон Бонапарт.
Искрено препоръчвам невероятния труд за живота на Наполеон, както и за лорд Уелингтън и принц Блюхер

WATERLOO; The History of Four Days, Three Armies and Three Battles на Бърнард Корнуел.
Впрочем, голяма глупост е да се намесва ръста на човека, когато се обсъжда либидото му. Аз изрично подчертах, че няколко години преди смъртта си Наполеон страда от няколко заболявания, които се отразяват не само на потентността му, но и на адекватността за вземане на адекватни решения на бойното поле, както става ясно при Ватерло. Т.е., когато е изгубил либидото си, е изгубил и военния си гении.

Номер 24, написах ти отговор, но модераторите два пъти отказват да го публикуват, въпреки че не съдържа обидно съдържанаие. Когато се прибера от работа ще го пусна отново, евентуално в някакъв момент ще се появи нормален модератор, който да го одобри.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 75ed097d27
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

37.   Дядо Торбалан от село Торбалъжи!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cc5ef7a601
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

38.   Торбалане ако бе учил съвсем мъничко биология в гимназията щеше да знаеш, че Y-хромозома от дъщери не може да се наследява, жените нямат такава!!! Може също да обясниш от къде "еволюционния генетик Крис Тайлър-Смит" има генен материал на Чингис хан след като той погребан тайно и никой учен няма достъп до тялото му за да вземе материал за сравнение!?! За да има сравнение на генетичен материал трябва да има с какво да го сравниш, всичко друго са измислени предположения.
За Цезар войниците му скандират, че е мъж за всички жени и жена за всички мъже с цел да се подиграят на бисексуалността му, а не че бил много потентен. Дори ако си чел Светоний той цитира как сенаторите го нарекли жена, когато станал управител на Галия, а той в отговор се сравнил с жените владетелки гордеейки се с хомосекуализма си.
Наполеон Бонапарт бил толкова потентен че всеки чел историята на брака му с Жожефин знае за десетките нейни изневери, за които роднините му се надпреварват да му докладват. И токова бил потентен че не можел да й направи дете, а тя имала две деца от първия си брак. А според лекаря му
веднага след женитбата си с Мария Луиза Наполеон страдал от импотентност, която не можел да скрие.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1f50693c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

39.   38, какво се занимаваш с този дървен философ? Не виждаш ли, че човека просто иска да се изкара прав и за целта прочел 2 предположения от съмнителни източници, които му пасват на глупавата теза и ги изкарва исторически факти, при положение че дори няма как да се докажат? Няма смисъл от спор с подобни същества, мислещи си, че винаги само те са прави.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dcd0d487a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   Номер 35, в сайта има много примитиви("модерни") като него и не е сам. Иначе няма смисъл от влагане на много емоции в "споровете" с него, аз се забавлявам, че голяма надежда за тях няма(тях - продуктите на пропагандата).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dcd0d487a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   "сексът е здраве ...правете любов, а не война." - това е от номер 33, за тях явно няма разлика между любов и секс. Дядката и той с неговите либидо - глупости.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4ed691ff1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   И Дядо... Какво му е хубавото на един изнасилвач?? !? !? !
Ти горд ли ще си, ако бяща ти е курвар, изнасилвач или нещо такова, и имаш 200 братая и сестри? !? !

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 21660bd575
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   38, аз биология съм учил, но ако ти беше учил съвсем мъничко логика, щеше да се досетиш, че ако 8% от популацията е наследила гените по мъжка линия, поне още толкова са и по женска, което прави числото още по-фрапиращо. Цялата наука история се гради на предположения и теории. Въпросът е, доколко са надеждни. Ако знаем, че най-малко 8% от хората там имат общ прародител и той е живял по времето на Чингиз хан, няма никаква вероятност, това да не е Чингиз хан. Ако паралелно с него съществуваше друг мъж, способен да си позволи подобно заплождане, щяхме да научим. Тайлър-Смит разбира се анализира и други фактори, например антропологични белези. Впрочем научният му труд е международно признат и ако си направиш труда да провериш, ще видиш, че няма критики към истиността му. Нищо, че във вашето село не сте чували за него.

Или не си чел Светоний, или умишлено лъжеш. Фразата се отнася за курварството на Цезар и известната му бисексуалност. Впрочем той е известен и със слагането на рога на много известни личности от своята епоха, Помпей, цар Богуд и разбира се, да не забравяме легендарната му връзка с Клеопатра. Дванадесетте цезари е обществено достъпна книга, всеки може да провери.

Жосефина и Наполеон са си изневерявали често. Бонапарт има толкова много известни любовни връзки, че на разбирам, защо изобщо спориш по въпроса. Кристофър Хиберт в книгата си Napoleon: his wives and women, споменава, че похотливият монарх изисквал често любовниците му да го чакат голи и готови. Способността на Наполеон да прави деза е доказана именно при брака му с австрийката. Имат син, който е трябвало да бъде коронован Император на Рим, но детето не доживява.

Така, аз си правя труда да цитирам библиография. Моля и ти да подкрепяш тезата си по същия начин.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1f046e546c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   Номер 38, Мария Луиза ражда син на Наполеон, значи не е бил чак толкова импотентен. Иначе, може да съдържа исторически неточности, но аз съм съгласна с тезата на Торбалан. Ние сме управлявани от нагона си повече, отколкото допускаме. Сексът е онова, на което се крепи един брак, каквито и други "хармонични" отношения да имаме. Говоря и от личен опит. Първият ми съпруг беше компютърен гений, високо образован, заможен, интелигентен човек и... импотентен. Прекрасна връзка между двама културни хора. И никакъв секс. Ето така срещнах втория си съпруг. Средно образование, беден като църковна мишка, но хипер сексуален. Бях като дете, невидяло сладкарница. Разведох се без всякакви колебания. И честно да си кажа, днес може да се скъсвам от работа, за да издържам семейството, но по-скоро не се оплаквам. Всички проблеми се решават между чаршафите. Ако сего трябваше да избирам между двамата, отново бих се спряла на втория вариант.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8a6ecfae3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   44, не говорим за импотентност, а за хората, на които едва ли не секса им е фикс идея, го бъркат с любов и тва им е почти най-важния критерий за партньор. Естествено че на никоя жена няма да и е приятно мъжа и да е импотентен, но не това е темата.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 8a6ecfae3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

46.   Значи според торбалъжи и неговите либидо глупости хората с ниско либидо имат некачествени гени и затова са програмирани да не искат да правят секс и респ. деца. По тази логика циганите имат едни от най-качествените гени, че като ги гледам никак не им липсва либидо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1f50693c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

47.   Дядката във всяка тема повтаря като папагал колко високо либидо имал, как не можело човек с ниско либидо да го разбере и как хората с високо либидо били голяма работа, а в същото време е казвал и че оная му работа вече не става като на младини.

Това не е високо либидо, а незадоволено такова, има огромна разлика, понеже той от възрастта просто няма физическата възможност да прави Кекс качествено (ако въобще му става без виагра) и не може да охлаби жилата и затова му е такава фикс идея това либидо и денонощно му са в главата либидо глупостите и сексовете. Просто когато човек не е задоволен и сексуалния му живот куца, нормално е да е заслепен от хормона и да му е важно.

Ей го и номер 44 мъжа и бил импотентен. Ами много ясно, че като не те дупчат няколко години, ще ти стане важен секса. То и аз да не ям 1 месец и на мен ще ми стане мнооооого важна храната. Виж, ако се храня редовно и качествено, дори няма да се замислям, че имам нужда от храна, а просто ще си ям, когато ми се яде.

Та сами си правете извода на кои им е важно - на незадоволените. Аз самия съм забелязал, че примерно на работа само самотните колежки и вдовиците говорят непрекъснато за секс и само дебнат някой мъж, че да го обарат. И обикновено са на 50-60 и нагоре (защото вече не са привлекателни и няма кой да ги клати). А тези, които си имат мъже, имат съвсем друго излъчване и не се натрапват на всеки мъж да ги оноди.

Жалка картинка е да си незадоволен като Торбалан - изглеждаш отчаян, вманиачен, жаден за внимание. А ако не ти вържат, започваш да се съмняавш и в себе си защо не те искат и си набиваш комплекси, които гледаш да компенсираш с непрекъснато самоизтъкване колко си умен, колко си не знам си какъв, как се интересуваш от история и гледката става още по-жалка. Сякаш сам не си вярваш, че крещиш да убедиш целия свят. Затова и ми стана много противен този незадоволен извратеняк - защото е готов на черното бяло да каже, само и само да се изкара такъв, какъвто не е. Изобщо много отблъскваща енергия има този човек. Но разбира се, незадоволените като номер 44 в сайта винаги ще го подкрепят. Но в очите на задоволените подобни екземпляри изглеждат, меко казано, отблъскващо.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 85b6abfb76
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   1. Единствено заради секса има любов и брак между мъжете и жените.
2. Важен е, но важността му с променя с времето. Целта на секса е създаването на деца.
3. В една по-зряла възраст, няма да е толкова важен, на преден план е любовта и уважението с човека да теб, секса е добавка даваща наслада нищо повече.
4. Важността на секса зависи и от предразсъдъците и комплексите. За съжаление българите сме доста изостанал и ограничен народ в това отношение. Жени на които им е набивано от задръстените им майки, че сексът е нещо лошо, мръсно и пр., никога няма да успеят да получат оргазъм при сношение и за тях, сексът се превръща в досадно задължение, ако съпругът им си го търси.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1f50693c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

49.   Относно коментар 48

"Единствено заради секса има любов и брак между мъжете и жените"

Типично изказване на ампутиран от чувств и емоции човек.

"Жени на които им е набивано от задръстените им майки, че сексът е нещо лошо, мръсно и пр., никога няма да успеят да получат оргазъм при сношение и за тях, сексът се превръща в досадно задължение, ако съпругът им си го търси"

Не им е набивано, че сексът е мръсен, а че сексът с чужд мъж и сексът без чувства е мръсен. Има разлика. За съжаление обаче вече и това не им се набива. Набива им се, че са свободни да правят каквото си искат, че секса и любовта нямат нищо общо, разбирай можеш да се чукаш с всеки и това е в реда на нещата, защото видите ли любовта не е задължително да има място в секса. Набива им се, че няма нищо лошо да минеш целия квартал, преди да се омъжиш. Само че навика си остава и след омъжването. Набива им се и че секса е средство за манипулация и изкарване на пари и т.н. Ей това им се набива последните години, което е много по-зле от това да отказват секс на мъжете си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 53a115ef87
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   49 Абсолютно тяхно право са тея неща, а че на някои неможковци не им изнася- техен проблем. ;)

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e5f2ec74ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Каквато и любов и разбирателство да има в един брак, в основата му е сексът. Ако там нещата куцат, всичко тръгва на зле. Но ако двамата имат силна физическа връзка, дори външни фактори да повлияят на отношенията, то двойката успява да преодолее трудностите. Моята баба беше запомнила още от прабаба си следната приказка: като младото семейство се карало и свекървата тръгнела да се намеси, старицата я спирала с думите: "Остави ги, нека да си се карат, те довечера под юргана ще се сдобрят". И действителна на другата сутрин от кавгата няма и следа и младите си гукат като гълъбчета. Така че дори пра-пра бабите ни са знаели колко важна е интимността в семейството. Естествено, че при динамиката на съвременния живот понякога сексът се повлиява от умора, стрес, ангажименти... но ако не ти се иска да притиснеш тялото си до това на любимия мъж, а той няма желание да те приспи след това в прегръдките си... цъ, няма да стане. То става, но никой не е напълно щастлив. Но пък, ако вижда щастието си в пари, коли, апартаменти и вили, няма проблем, много хора така си живеят. За мен обаче, това е бизнес и няма много общо с брака.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 0465c3793b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Аз съм едно момиче, което потърси и намери с търсачката тази публикация. Исках да пусна нещо подобно, защото имам много въпроси, но след като има такова заглавие, ще се включа в него.
Няма да обсъждам въсрастта си, за да не изпадна в нарушение на някое от правилата на сайта. Мисля. че съм надраснала възрастта си и много неща тук ми изглеждат просто и лесно решими. Сама решавам много от конфликтите със себе си. За мен въпросът от заглавието също има прост отговор -сексът е неприкосновено лично пространство. Което всеки сам решава доколко да отвори към другите. Самата аз съм девствена и не виждам нормална причина, поради която това да трябва да се промени. Не желая да доверя тялото си на друг човек. Въпреки че моят статус в това отношение е лично мое решение, редовно ставам обект на присмех и ехидни нападки в класа си. При това и от момичета и от момчета. Аз дори не вярвам, че самите те (или поне не всички), наистина са допуснали едно тъпо любопитство да ги подтикне към нещо толкова (лично за мен говоря) пошло и унизително, като това, някой друг да прави със собственото ти тяло неща, които предизвикват срам и болка. При това, да се гордеят с това. Убедена съм в това, че възрастните също се пишат големи герои, за да изпъкнат пред другите, но те също мразят някой да се гаври с тялото им. Зная и за това, че сексът носи и телесни наслади -мастурбирам често и не ми липсва оргазмът, като преживяване. Сигурна съм, обаче, че единствено природната принуда, само по този начин да се продължава популацията, принуждава мъжете и жените да се чифтосват по двойки. Ако не беше така, сексът щеше да е безразборен и повсеместен. Всяка жена би се изчукала с всеки срещнат, а всеки мъж би възсядал всяка срещната. Затова и законовите рамки на цивилизацията са изградени, да защитават хората като мен -сами установили безсмислието на половото насилие. Но въпреки това, виждам как и връстниците ми, и други -далеч по зрели, неообезпокоявано пренебрегват и нарушават и закона и морала, подтиквайки непрестанно хората като мен, също да станат закононарушители.
Понякога се питам - ако всичките ми съученички (както заявяват) са прекрачили (доброволно или не) границата на закона, защо никой не търси отговорност от тях, от техните родители, от техните... зная термина и ще го използвам, но не е точен, когато става дума за закононарушители -от техните интимни партньори? Нима системата е негодна да накара едно малолетно момиче да заяви своя (тук ще ползвам по точен израз:) развратник, сводник или изнасилвач? Ако нарушението на закона е по идея на самото момиче, нима и то не трябва да носи своята отговорност?
Да, зная, че в нашата възраст сме склонни от любопитство да приемаме всякакви предозвокателства -качваме се за селфита върху трамваи и локомотиви, скачаме от невъзможни за оцеляване височини, наливаме се с алкохол, пробваме, а след това се и пристрастяваме към дроги, нарязваме, прогаряме и пробождаме телата си, мислейки си, че така се доказваме пред другите. Може би това е и причината да преглъщаме унижението и срама си, разголвайки тялото си пред друг човек, който ще го подложи на този вид изпитание. Може би, преминаването и през това изпитание напомпва самочувствието ни. Но аз не го искам. Не виждам нищо смислено в него и ми е гнусно и неприятно дори да си го представя. Не вярвам че това с времето ще се промени, защото отношението на "изпитаните" към мен ме отвращава.
Съжалявам, ако съм обидила някой чувствителен човек, но това е малка изповед и не искам нито съвет, нито внимание. Нищо от коментарите, насочени към моята изповед, няма да промени моите предпочитания, моето поведение или моя начин на живот. Благодавя на тези, издържали да дочетат до края!

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: b521c85cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   52 е доста интересен коментар. Под 16 ли си?
Много сладко звучи - закононарушители. Разсмя ме.....
По принцип всеки го прави с всеки, за възрастните говоря, голям разврат е, но не се говори открито за това. Иначе в мисленето ти има нещо странно, възприятието ти за секса е сякаш той е някакво изпитание или, че някой ще те подложи на нещо нечовешко. Секса не е голяма работа. Носи единствено и само удоволствие. Нормално е първите пъти да заболи малко, но после започва да ти харесва. Повечето жени сами си търсят. Аз също се съмнявам, че всички в класа ти са правили секс, повечето се правят на интересни. Запомни от мен, важното е ти самата да се одобряваш, другото са тийн глупости, които ще надраснеш.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 38d22c05a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   52

Милото ми момиче, искрено се смях от сърце. Благодаря ти.

Благодаря, че те има такава.
Да ни срещне съдбата да се взема за жена.
Целувки

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: f22fbaa43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Защо да се лъжем-няма жена,която да не иска,да е наебана яко и дълго!!!
Важното е,да я накараш,да се открие,да се отпусне и да ти пусне,разбира се !
Жените са доста по-ебливи от мъжете,но го крият и дори с 2-3 деца се правят на девствени,недостъпни и ОФ моралистки,но пък как им се иска!?
Така че темата е безкрайна,но лицемерието на нежния пол е безгранично!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 83f6412bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   По повод на 32.

Мъж съм, над 60, но и при мене е така. Сексът с човек, когото желаеш дава не само удоволствие, но и самочувствие и настроение, че си обичан и безусловно е от най-важните неща при едн авръзка.

Разликата е като кока-кола, коята пиеш в стъклена чаша с лед с компания и да пиеш направо от бутилката в колата докато караш. Е - като не ти я сервират вкъщи както трябва ще я пиеш по бензиностанциите. Лошото е, че някъде знаят как да я сервират.

 
  ...
преди: 1 месец, 1 ден
hash: b72feb1deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   Като опиташ от шикерената пръчка друга песен ще запееш. И се почва - ехх , охх, няма мъже!

 
  ...

1-50 от 54
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker